Voetballoze dagen... 4 mei
maandag 4 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we terug naar de competitiewedstrijd van ons eerste elftal tegen het haagse, en bijna 100 jaar oude, R.A.S. uit het seizoen 2012-2013. Meer over R.A.S. kunt u lezen via: https://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/ras__1978_2013_/

4 mei 2013 dus thuis tegen R.A.S. We zien een vooruitblik: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5625, afscheidnemende selectiespelers: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5631 (dat is trouwens best een aardige en goed ontwikkelde traditie binnen onze vereniging: daar gaan we goed mee om) en, omdat het kan, zagen we daar nog een nieuwsbericht van: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5632. En nog eentje in dit verhaal, we gaan ook netjes met onze spullen om: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5633. Tenslotte het verslag van de nipte 3-2 thuisoverwinning en een apart einde van de wedstrijd: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5634. Het eerste eindigde dat seizoen op plaats 2.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group