Voorzittertje 14 uur geleden

Whahahahaha. Moek, ik wist niet dat ik zo lenig was!

Moek maandag

Foto 2 van het wedstrijdverslag van het eerste. Kijk de voorzitter vliegen. Mooi man

Water Team vr 29 september

Wat dacht je van gewoon water, blijven ze ook lekker slank. en kunnen ze net zo had rennen als de tegenstander.

Anti Aquarius (AA) Team vr 29 september

Sinds dit seizoen wordt er helaas geen AA meer verkocht op de voetbal, wat toch echt bij de voetbal hoort. Wat moeten de kinders nu als ze na de training "AAtje gaan schieten", krijgen ze daar een Aquarius voor?
Is dit tijdelijk leveringsprobleem, of hebben we last van een bestuurlijke dwaling? Wij hopen spoedig de AA'tjes weer terug te zien in kantine. Groetjes, het Anti Aquarius team

moek ma 25 september

Beste medesupporters,

Zoals gebruikelijk zal de selectie van sv honselersdijk weer een trainingskamp beleggen in Benidorm Spanje. Dit vind plaats van 2 t/m 8 januari. Nu zijn er weer supporters die staan te trappelen om de selectie met een bezoekje te vereren. Het plan is om als supporter dinsdag 2 januari te vertrekken en zaterdag 6 januari weer terug te keren in Honselersdijk. Lijkt het je wat om deze fantastische reis mee te maken neem contact op met Ed Kooy of Moek van der Meer. Ook voor eventuele info kan je altijd contact op nemen met 1 van beide heren.

Barry Dukker · Webredactie · vr 15 september

Oeps!!!! Dat is me met alle druktes en veranderingen deze zomerstop helemaal door het hoofd geschoten... :(

Ik ga de Schaduwcoach voor het aankomende seizoen direct aanmaken en beschikbaar stellen, met excuses voor de korte inschrijftermijn.

Alle aanstaande stijders om de titel Schaduwcoach 2017-2018 alvast veel succes gewenst!

Barry Dukker

Schaduwcoach 17/18 do 14 september

Wanneer kunnen we ons weer aanmelden voor Schaduwcoach? Volgende week begint de competitie namelijk alweer!!

Ed van Marrewijk do 31 augustus

Kom gezellig voetbal als je 35 plus bent en meld je aan.
Voetballen op zaterdagmiddag rond 16:30 uur op verschillende verenigingen.
2 x 30 minuten op een half veld. Zaalvoetbal regels. niet elke week , want er is een schema. gemiddeld om de 2 weken en vakantie worden ontzien.
Aanmeldingen om het team te versterken kunnen contact op nemen met ondergetekende. 0651178994. Ik leg graag wat het inhoud.

Ed van Marrewijk di 8 augustus

Dag voetbal vrienden. Als teamleider van SV Honselersdijk 7 tegen 7
Zijn wij opzoek naar mannen boven de 35 jaar die op zaterdagmiddag nog zin hebben om een potje te ballen. Speeltijd is 2 keer 30 min. Op een half veld. De wedstrijden zijn om de 2 weken en worden gespeeld vanaf half vijf. Heb je zin of interesse stuur een mail naar ondergetekende. Alvast bedankt.

Steven wo 5 juli

KNVB bekerindeling voor het 1e elftal:
G.D.A. (zondag) - V.E.L.O. (zondag) & Westlandia (zaterdag)

Steven wo 5 juli

nieuwe indeling seizoen 2017 - 2018 bekend voor het 1e elftal:
CVC Reeuwijk, D.S.O> ( Zoetermeer), Die Haghe, DoCoS ( Leiden ), H.V.C.'10, Honselersdijk, Lugdunum (Leiden), Nieuwkoop, R.C.L. (Leiderdorp), S.V.C.'08 (Wassenaar), T.A.V.V. (ter Aar), U.V.S. (Leiden), Valken'68 (Valkenburg) & Voorschoten'97

Lucellia Calvino Kruisselbrink ma 19 juni

Beste medewerker, mijn zoon is 13 jaar en wil graag tranen zaalvoetbal. Hebben jullie ook zaalvoetbal teams ? Ik hoor graag van u. Gr Lucellia

Trudie van Giesen vr 9 juni

Hallo allemaal,
Wil iedereen er aan denken vanavond bij het ouder-kind voetbal zelf voor ballen en fluit moet zorgen.

Loek do 8 juni

Twee nieuwe spelers van buitenaf? Jammer voor de eigen spelers die nu mogelijk weer nuiten de "boot" vallen.....

Trudie van Giesen za 3 juni

Het tweede van harte gefeliciteerd!!

Owatonna za 3 juni

Bij deze wil ik het 2e feliciteren met de behaald promotie naar de 1e klasse.

Toernooicommissie do 18 mei

Aanstaande zaterdag 20 Mei organiseert S.V. Honselersdijk het "Club van Honsel" toernooi voor de C-Jeugd.
Wij hebben hier nog een aantal scheidrechters voor nodig.
Wie komt ons helpen om alle kinderen een gezellige, sportieve dag te bezorgen.
Het toernooi begint om 10:00uur en is om 14:15uur afgelopen.

Aanmelden kan via toernooicommissie@svhonselersdijk.nl of even bellen, whatsappen, sms'en naar 06-51542374

Toernooicommissie ma 15 mei

Afgelopen zaterdag hebben wij 2 fantastische toernooien mogen organiseren.
Er waren bijna 500 spelers op ons terrein die het prima naar hun zin hebben gehad.

Jack Poot Jeannette Ruinard Lenny Pronk
Perry Ruinard Daan van Elswijk Rick Warringa
Axel Jan Suijkerbuik Berry Lagrauw
Lance Kooij Joey van Marrewijk Richard Zwinkels
Rivano Vis Alex Prins Rob Zwinkels
Gerrit vd Meer Paul Roy
Willen wij langs deze hartelijk bedanken voor de hulp.

Maar ook alle barmedewerkers, alle ouders en teamleiders hartelijk dank voor jullie hulp.
We zullen vast nog mensen zijn vergeten maar onze dank aan deze is niet minder.

Ingrid Kortekaas
Ron Vis
Erwin van der Mark.

Trudie van Giesen za 13 mei

B3 gefeliciteerd met jullie kampioenschap.
Het eerste gefeliciteerd we blijven in de tweede klas!

B3 ouder zo 7 mei

De b3 is nu officieel kampioen 🎉 Gefeliciteerd Richard Zwinkels en Ron Vis met jullie team 🏆

Prins Group