Gastenboek

Moek gisteren om 13:18

Afgelopen zaterdag een hele leuke pot voetbal gezien met de wedstrijd tussen Lugdunum en Honselersdijk. Beide ploegen speelde voor de winst waarbij vermeld moet worden dat Lugdunum zeker de eerste 25 minuten de betere ploeg was en de gehele 2de helft Honselersdijk de betere was. In mijn ogen een terechte 1-1. Waar ik mij echter wel over verbaasd heb is dat aan de zijde van Lugdunum een ex prof voetballer speelde die vanaf de 10de minuut al zijn medespelers de huid vol schold en op niet mis te verstane wijze liet merken dat zijn ploeggenoten er helemaal niets van konden. Zelfs toen hij in de eerste helft op knullige wijze de bal over zijn eigen achterlijn speelde waren het toch echt zijn medespelers die de schuld kregen. Na de wedstrijd liet deze man zich nog opnaaien door een deel van de Honselse aanhang waarbij hij ook nog wilde vechten.
Beste meneer de ex prof, uw instelling is te prijzen maar zolang u niet kan accepteren dat u op een lager niveau met mindere spelers voetbalt lijkt het mij het slimste ter bescherming van uzelf lekker te stoppen met voetballen op 2de klasse niveau.
Natuurlijk moet u deze beslissing altijd zelf nemen, maar als u blijft voetballen steun je medespelers dan want eerlijk is eerlijk Lugdunum heeft gewoon best een aardig ploegje.

Zaalvoetballert do 23 november om 22:33

Er gaan geruchten dat Sinterklaas vrijdag avond de aftrap neemt bij de zaalvoetbal wedstrijd van zaal1.

Het zou toch wel super zijn als die goedheiligman dat op zijn leeftijd nog komt doen.

Dus, kom allemaal gezellig kijken naar Sint & Piet en de mannen van zaal1.

willem van Oraanje wo 22 november om 18:28

Het is wat! Heb ik eindelijk mijn wedstrijd uitslag goed, wordt deze niet bij gewerkt.

Stan zo 19 november om 20:50

Zaterdag tijdens super saturday ben ik mijn sponsorjack van de selectie kwijt geraakt nummer 6.
Heeft iemand die gevonden/meegenomen.

JO13- en JO15-selectie do 2 november

Morgenavond tussen 19.00 uur en 20.30 uur kan iedereen zijn/haar oude kleding inleveren bij Van Schie Potlelies (Molenbroeklaan 8).
De opbrengst komt volledig toe aan het voetbalkamp van de JO13- en JO15-selectie.

Dus heeft u nog wat oude (bedrijfs)kleding, schoenen, gordijnen, dekens/lakens (geen dekbedden of kussens) of ander bruikbaar textiel in de kast liggen? Lever het morgenavond in! Doe het in een gesloten zak.

Namens de spelers en begeleiding: ALVAST BEDANKT!

Hans van der Toorn ma 30 oktober

Wat een leuke wedstrijd! Wat een warm onthaal! Wat leuk om iedereen weer eens te zien!! Heb er erg van genoten! Bedankt!!

Bassie (S6) vr 27 oktober

Vraagje over de indeling van de thuiswedstrijden. Ik begrijp dat het redelijk lastig plannen is met zo'n vol programma, maar als ik naar de thuiswedstrijden van morgen kijk, valt me op dat wij gewoon op ons voorkeurstijdstip van 12:30 hadden kunnen spelen.

Nu spelen wij om 11:30 uur (redelijk vroeg voor sommigen) op veld 4, terwijl de volgende wedstrijd (die van S10) op dit veld pas begint om 15:30. Je zou zeggen dat zowel S6 als S10 op de normale tijd hadden kunnen spelen??

Of zie ik iets over het hoofd?

Mitchell vr 27 oktober

Kunnen de deuren van de hekken om de voetbal weer open? Beetje lastig om ballen te halen als je helemaal via de hoofdingang moet lopen

Voorzittertje vr 20 oktober

Whahahahaha. Moek, ik wist niet dat ik zo lenig was!

Moek ma 16 oktober

Foto 2 van het wedstrijdverslag van het eerste. Kijk de voorzitter vliegen. Mooi man

Water Team vr 29 september

Wat dacht je van gewoon water, blijven ze ook lekker slank. en kunnen ze net zo had rennen als de tegenstander.

Anti Aquarius (AA) Team vr 29 september

Sinds dit seizoen wordt er helaas geen AA meer verkocht op de voetbal, wat toch echt bij de voetbal hoort. Wat moeten de kinders nu als ze na de training "AAtje gaan schieten", krijgen ze daar een Aquarius voor?
Is dit tijdelijk leveringsprobleem, of hebben we last van een bestuurlijke dwaling? Wij hopen spoedig de AA'tjes weer terug te zien in kantine. Groetjes, het Anti Aquarius team

moek ma 25 september

Beste medesupporters,

Zoals gebruikelijk zal de selectie van sv honselersdijk weer een trainingskamp beleggen in Benidorm Spanje. Dit vind plaats van 2 t/m 8 januari. Nu zijn er weer supporters die staan te trappelen om de selectie met een bezoekje te vereren. Het plan is om als supporter dinsdag 2 januari te vertrekken en zaterdag 6 januari weer terug te keren in Honselersdijk. Lijkt het je wat om deze fantastische reis mee te maken neem contact op met Ed Kooy of Moek van der Meer. Ook voor eventuele info kan je altijd contact op nemen met 1 van beide heren.

Barry Dukker · Webredactie · vr 15 september

Oeps!!!! Dat is me met alle druktes en veranderingen deze zomerstop helemaal door het hoofd geschoten... :(

Ik ga de Schaduwcoach voor het aankomende seizoen direct aanmaken en beschikbaar stellen, met excuses voor de korte inschrijftermijn.

Alle aanstaande stijders om de titel Schaduwcoach 2017-2018 alvast veel succes gewenst!

Barry Dukker

Schaduwcoach 17/18 do 14 september

Wanneer kunnen we ons weer aanmelden voor Schaduwcoach? Volgende week begint de competitie namelijk alweer!!

Ed van Marrewijk do 31 augustus


Kom gezellig voetbal als je 35 plus bent en meld je aan.
Voetballen op zaterdagmiddag rond 16:30 uur op verschillende verenigingen.
2 x 30 minuten op een half veld. Zaalvoetbal regels. niet elke week , want er is een schema. gemiddeld om de 2 weken en vakantie worden ontzien.
Aanmeldingen om het team te versterken kunnen contact op nemen met ondergetekende. 0651178994. Ik leg graag wat het inhoud.

Ed van Marrewijk di 8 augustus

Dag voetbal vrienden. Als teamleider van SV Honselersdijk 7 tegen 7
Zijn wij opzoek naar mannen boven de 35 jaar die op zaterdagmiddag nog zin hebben om een potje te ballen. Speeltijd is 2 keer 30 min. Op een half veld. De wedstrijden zijn om de 2 weken en worden gespeeld vanaf half vijf. Heb je zin of interesse stuur een mail naar ondergetekende. Alvast bedankt.

Steven wo 5 juli

KNVB bekerindeling voor het 1e elftal:
G.D.A. (zondag) - V.E.L.O. (zondag) & Westlandia (zaterdag)

Steven wo 5 juli

nieuwe indeling seizoen 2017 - 2018 bekend voor het 1e elftal:
CVC Reeuwijk, D.S.O> ( Zoetermeer), Die Haghe, DoCoS ( Leiden ), H.V.C.'10, Honselersdijk, Lugdunum (Leiden), Nieuwkoop, R.C.L. (Leiderdorp), S.V.C.'08 (Wassenaar), T.A.V.V. (ter Aar), U.V.S. (Leiden), Valken'68 (Valkenburg) & Voorschoten'97

Lucellia Calvino Kruisselbrink ma 19 juni

Beste medewerker, mijn zoon is 13 jaar en wil graag tranen zaalvoetbal. Hebben jullie ook zaalvoetbal teams ? Ik hoor graag van u. Gr Lucellia

Advertentie

Van der Meer verzekeringen