Erwin do 13 september om 20:06

@Tip Dank jewel, gedaan.

Tip wo 12 september om 16:04

@Erwin : Ik zou dit bericht ook op de website bij de nieuwsberichten zetten. Door de sterke afname van berichten op het gastenboek wordt dit waarschijnlijk ook veel minder gelezen.

Erwin van der Mark wo 12 september om 09:09

Afgelopen jaar is er binnen de club veel gesproken over de scheidsrechters en het probleem dat er niet voldoende scheidsrechters zijn.
Er is niets vervelender dan op de club te komen om te voetballen, en dan te horen dat er geen scheidsrechter voor jouw wedstrijd is.

Dit is het moment voor jouw om daar iets aan te doen.

SV Honselersdijk gaat in samenwerking met de KNVB een scheidsrechter cursus houden.
Aan deze cursus kan je meedoen en op die manier alle leden van de club helpen.

Aanstaande woensdag 19 september om 19:00uur is er een informatie avond in de kantine. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Hier zijn ook inschrijf formulieren aanwezig om je in te schrijven voor de cursus.

Als je meer informatie wilt, of je wilt je aanmelden voor de info avond op 19 september, kan je een email sturen aan zaalbestuur@svhonselersdijk.nl

mvg De scheidsrechtercommissie

Owatonna wo 27 juni

Kampioen worden in de 2e divisie denk. En dan nog worden ze niet🤔

Supporter wo 27 juni

Inderdaad. Voor het eerst in de clubhistorie promoveren naar de 1e klasse lijkt me toch een veel grotere prestatie dan een jaar na degradatie weer terugkeren naar de 2e klasse. Benieuwd wie er in de jury hebben gezeten..

Ed Kooij wo 27 juni

Wat moet Honselersdijk nu nog doen, om eens in de prijzen te vallen bij het Westlands Voetbal gala ?

Trudie van Giesen wo 20 juni

Vrijdagavond 22 juni 2018 eind van seizoenfeest jeugd.
Thema van dit seizoen is natuurlijk oranje!!!!!!
Ouders jullie zijn aan de beurt om het tegen u kind op te nemen gedurende 20 min . Het zou leuk zijn als de ouders verkleed zijn in het oranje.

Let op zelf zorgen voor ballen en een fluit.

Schema wedstijd.
18:30 uur tot 18:50 uur
Veld 1. Veld 2. Veld 3. Veld 4

Mini F. JO9-2. JO9-1. JO 11-5
jO 8-1. JO 9- 3. JO- 11-6 JO 11-4

19:00 uur tot 19:20 uur
Veld1. Veld 2. Veld 3. Veld 4
JO 11-3 JO 11-1. JO 13-4. JO 13-3
JO 11-2

19:25 uur tot 19:45 uur
JO 13-2 JO 13-1.

19:55 uur tot 20;15 uur
JO 15- 3. JO15-2. JO 15-1. JO 17

Team van het jaar
Leider van het jaar
Fantastische prestatie

Huldiging kampioenen
G1 Jo 11-3, Jo 13-4 jo 13-2 jo 13-3

Leo Prins ma 18 juni

Wat een wedstrijden en een doelpuntenfestijn de laatste weken,Nog van harte gefeliciteerd met deze promotie En wat een mooi gebaar vanuit Limburg van Edwin Droog met de promotie van zijn oude cluppie. 15 jaar geleden was hij jeugdkeeper bij Honselersdijk . Bij deze nog de groetjes van je [oude] keeperstrainer.

Koos Ophorst ma 18 juni

Deel 2 van de foto's van de wedstrijd tegen Sparta is toegevoegd aan het verslag van Jan de Brabander.

Cor de Hoog oud voorzitter. zo 17 juni

Hallo selectie spelers van de elftallen 1,2 en 3, als oud voorzitter heb ik het afgelopen jaar genoten van de resultaten welke zijn behaald.
Het promoveren van het eerste elftal is een resultaat van formaat, vooral na de winter was er een duidelijke vooruitgang te zien in de beleving en in het spel met als eind resultaat dus promotie naar de 1e klasse.
Bestuur, trainers, spelers, begeleiding en een ieder die heeft meegeholpen
gefeliciteerd en veel succes in de 1e klasse ☺😊

Trudie van Giesen zo 17 juni

Wat een geweldige dag gisteren. Het was een dag om nooit te vergeten. Eerste klasse wie had dit ooit kunnen denken.
Heel veel dank aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

S4 zo 17 juni

Oud selectie is super trots op onze mooie club en feliciteert de selectie met begeleiding.

Toon van Spronsen zo 17 juni

Gefeliciteerd met jullie promotie naar de eerste klasse.
Geweldige nacompetitiewedstrijden gespeeld.

Ed Kooij zo 17 juni

Supporters, clubmensen, bestuurders, sponsoren en vrijwilligers, bedankt voor weer een mooi jaar en een super afsluiting. Wat hebben we met z'n allen toch een prachtige club👍

Edwin Droog za 16 juni

Gefeliciteerd met de promotie!

Cees van der Pol za 16 juni

Beste Piet , staf en spelers

Van harte gefeliciteerd met jullie promotie naar de eerste klas.
Na de 7-0 tegen Valken '68 nu 'maar' 6-1 tegen Sparta.
Dus dik verdiend. Met toch wat Hoekse inbreng.😃😃
Met zo'n hecht team moet handhaven volgend jaar mogelijk zijn.
Jammer voor 'mijn' HVC'10 dat volgend seizoen twee leuke derby's mist.
Geniet met zijn allen van dit sportieve hoogtepunt.
Natuurlijk verdient ook jullie bestuur een pluim.
Jammer dat ik vanmiddag niet aanwezig kon zijn.

Cees van der Pol
HVC 10 en Haaglandenvoetbal.

Wim za 16 juni

Van harte gefeliciteerd met de promotie!
Geweldige en overtuigende prestatie.

Bas en Nicolien Treffers za 16 juni

Vanuit een zonnig Kroatië heel veel succes toegewenst vanmiddag. 1e klasse, here we come💪🏻💪🏻

kees do 14 juni

Nee Moek de grote verrassing is dat hij zijn canadese vrouw meeneemt