Barry Dukker · Webredactie · maandag om 19:36

Inschrijven voor de Schaduwcoach-competitie 2019-2020 is vanaf nu mogelijk. Schrijf je deze week in en ding GRATIS mee naar eeuwige roem.

Dukker maandag om 18:54

Mijn excuses. De Schaduwcoach is er bij mij tussendoor geschoten. Ik ga deze zo snel mogelijk invoeren en de inschrijving openen...

Schaduwcoach maandag om 14:24

Zaterdag begint de competitie al, wanneer gaat de inschrijving open voor Schaduwcoach?

Dolf Joling za 7 september om 23:47

Wij zoeken EHBO'ers/BHV'ers voor de zaterdagmorgen.
De EHBO cursus kan via de vereniging worden gevolgd.
De EHBO cursus is ook voor privé erg nuttig.
Informatie: 06-43034659

Moek vr 6 september om 11:18

afgelopen dinsdag weer gescoord. Lekker Nooteboom

Martien ma 2 september om 21:47

Is er al bier ingekocht?
Afgelopen woensdag was er geen flesje te bekennen. Vervolgens tapbier maar dit was echt niet goed zat geen smaak aan. Dus woensdag graag bijgevuld aub desnoods nemen we het natje zelf mee😉

Nico ma 2 september om 16:47

Dolf mooie foto, geen steek veranderd!
Coach van het eerste dames/meisjes team van Hdijk!

P.Boon sr. wo 5 juni

Wat een geweldig mooi feest, als waardering voor de vele vrijwillig(st)ers en het afscheid van onze zoon Piet! Het bestuur had, zonder dat hij dit wist, de familie en Piet z'n vrienden uitgenodigd, om bij deze onvergetelijke avond aanwezig te zijn. Hiervoor onze hartelijke dank!! Wij wensen deze "Dijk" van een club een sportieve en succesvolle toekomst toe!! Piet en Pia Boon sr.

Toentje vr 31 mei

Als we de finale halen tegen kloetingen kunnen we mooi op neutraal terrein op zoutelande spelen.

Dolf Joling ma 27 mei

Dank je wel Jacqueline, mijn telefoonnummer is 0643034659.

jacqueline ma 27 mei

fietssleutel is terecht geef ff je telefoonnummer bel ik
je.

Dolf Joling zo 26 mei

Nog even het goede nummer van de fietssleutel 718612

Dolf Joling zo 26 mei

Ik ben zaterdag in de kantine mijn fietssleutel verloren, AXA 7186, heeft iemand de sleutel gevonden?
Ik ben door Stanley Vlielander meegenomen naar zijn ouderlijk en kon daar mijn fiets stallen en ben door zijn moeder met de auto thuisgebracht.
Wat hebben wij toch een fijne club!

Maud de wolf do 23 mei

Hallo,

Ik ben afgelopen woensdag mijn budha to budha ring vergeten in kleedkamer 22 met schoolgym.
Heeft iemand hem soms gevonden
Ik hoor het heel graag , heb er lang voor gespaard

Henny Ammerlaan ma 20 mei

Wie o wie heeft afgelopen zaterdag uit het hok achter de bar een verkeerde jas meegenomen? Ik ben op zoek naar mijn rose jas!Heb je deze in je bezit dan hoor ik het graag van je! Telnr 0625443772

Zaalvoetbal ma 13 mei

Ha Leendert,

Wellicht is het beter om even een mail te sturen naar
zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl, want op het gastenboek wordt waarschijnlijk niet zoveel gekeken door desbetreffend persoon.

Nick Duijvestijn za 11 mei

Kunnen we misschien ook verse muntthee verkopen in de kantine?

Leendert guijt ma 6 mei

Goedendag, we zouden graag een vriendenteam willen oprichten maar heb gehoord dat via een zaalvoetbalclub dat zou kunnen. Nu is mijn vraag is het mogelijk om met een vriendenteam bij jullie te kunnen voetballen. En is het mogelijk om met een eigenteneu te kunnen voetballen? Alvast bedankt. Groetjes leendert guijt

Honsels Oranje Team zo 28 april

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken die er toe bijgedragen heeft dat de Koningsspelen in Honselersdijk zeer geslaagd zijn! Top dat iedereen zijn/haar steentje heeft bijgedragen dat het een mooie dag werd! Ook daar is SV Honselersdijk GROOT in! Thanx, Hugo

Activiteitencommissie wo 17 april

Op vrijdag 21 juni wordt het seizoen voor de jeugd afgesloten met het ouders-kind voetbal.

IPS