Trudie van Giesen gisteren om 08:09

Wij hebben enorm genoten dit weekend in Zoutelande. Wat een feest!
Iedereen bedankt voor de organisatie.
Wat een gezellige gastvrije club de Meeuwen.

Moek zondag om 18:10

Eens Ed. 2 dagen feest vieren hakt er wel in. En vv meeuwen nog bedankt voor de gastvrijheid.

Ed Kooij zondag om 00:04

Wat hebben we toch een mooie club. Zoutelande was helemaal goud👍
Bedankt iedereen!

Fjorn wo 13 maart om 19:54

david jullie wedstrijd gaat bijna ceker door behalve als het algehel afkeuring is
groeten,
Fjorn
www.wiebelter.info

Floris de Bakker zo 10 maart om 19:31

Ik heb de verkeerde voetbaltas thuisliggen! Ziet er exact hetzelfde als mijn tas. Een zwarte Diadora voetbaltas. Laat maar even weten mocht je mijn tas thuis hebben liggen!

Moek do 31 januari

Gefeliciteerd iedereen. Mooi cluppie

Marcel Noordam wo 30 januari

Geen trainingen want Koning winter heeft toegeslagen? Waar dan! Gaat dit over.

Moek di 29 januari

Namens vele van ons wil ik prins group bedanken voor het vervolgen van de sponsoring de komende 5 jaar. Klasse.

Dicks Bimmel do 24 januari

De lage btw-tarieven mogen dan wel omhoog zijn gegaan. Maar op alcohol wordt met het hoge tarief belast en dit is gelijk gebleven. Vanwaar de keuze om ook de groene rakkers in prijs te verhogen?
Met dorstige groet,
Dick en de PartyWortel

Henk van Leeuwen do 10 januari

Groene jas van het label Revelation kwijt. Vanavond tijdens de Nieuwjaarsreceptie ben ik mijn groene jas verloren maat L of XL. Toevallig hing precies dezelfde jas in de maat M nog aan de kapstok. Graag wil ik mijne weer terug ruilen. Graag even contacten met 06-51764675. Bedankt!!

Sjon do 27 dec 2018

Liggen er nog jassen op de vereniging?

Monique Pronk do 27 dec 2018

Heeft er iemand per ongeluk tijdens het mix toernooi van de E tjes Levi Pronk zijn jas meegenomen het is een groene jas met blauwe capuchon zo ja graag bellen met Monique 0640196919

Erik jr Sosef zo 23 dec 2018

Wie heeft mijn zwarte Burtonjas per ongeluk meegenomen. Ik wil hem graag terug. Mijn telefoonnummer is 06-30415063. Dan kom ik hem ophalen. Alvast bedankt voor de medewerking

Rick zo 23 dec 2018

Hallo

Wie heeft er gister de verkeerde jas mee genomen donker groen als het goed is staat me naam in de label geschreven van non grada.

Zou hem graag terug willen

Telefoonnummer 06-25133668

Groet Rick

Don Peters zo 23 dec 2018

Hallo allemaal,

Wie heeft er gisteren, zaterdag 22 december bij het Kerstrad mijn donkerblauwe Tommy Hilfiger winterjas meegenomen!

In de jaszak zaten Apple oortjes, 2 fietssleutels en een huissleutel en een Heineken bieropener.

Ik zou hem dolgraag terug willen, beetje koud zo zonder winterjas!!

Mijn telefoonnumer is: 06-20364188

Met vriendelijke groet,

Don Peters

Moek za 22 dec 2018

Voor alle negatieve mensen. Het kerstrad was weer geweldig. Organisaties bedankt. Rob v Veen
Rob Thoen. Mark Post. Jullie zijn voor de club toppers. Dank je wel.

Kerstradsponsor wo 5 dec 2018

Dan kom jij er wel erg makkelijk vanaf Rob.

Rob Thoen zo 2 dec 2018

Kennen we niet alle rondes van het kerstrad online doen gaan we gelijk feesten

moek vr 30 nov 2018

We doen net of Piet al weg is. We hebben nog meer dan een half seizoen te gaan met elkaar. Weet zeker dat we dat seizoen mooi gaan afsluiten. Vraag blijft over, wat doet de rest van de staff? Is wat mij betreft net zo belangrijk.

Finnley Kok zo 25 nov 2018

Wie heeft mijn jas meegenomen na de Super Saturday? Hij is donkerblauw/zwart en in de zakken zitten mijn handschoenen en Ajax muts. Graag even bellen of mailen als je hem hebt!
finnleykok@gmail.com of bellen naar 0641691533
Finnley