Recent nieuws

Openingstijden van de kantine tot aan de zomerstop
gisteren

Er staan nog verschillende evenementen op de planning in de komende weken, terwijl er doordeweeks weinig tot geen activiteit zal zijn op ons sportpark. Hierdoor zijn er diverse veranderingen wat betreft de openingstijden van de kantine. Onderstaand overzicht geeft weer wanneer de kantine op Sportpark de Strijphorst nog geopend zal zijn in de laatste weken van dit seizoen. Na zaterdag 6 juli gaat de kantine op slot en zien we elkaar weer terug in het nieuwe seizoen 2019/2020!

Vanavond, woensdag 19 juni: vanaf 19.30 uur
Vrijdagavond 21 juni - Ouder kind voetbal: vanaf 18.00 uur
Zaterdag 22 juni - Coppa Il Terzo Tempo toernooi: vanaf 9:30 uur
Zaterdag 29 juni - Oefenwedstrijd SVH - ADO: vanaf 12.30 uur
Zaterdag 6 juli - G-Toernooi: vanaf 8.00 uur

Geslaagde seizoensafsluiting voor de selectie en De Club Van Honsel
maandag

Afgelopen zaterdag vond de traditionele seizoensafsluiting van de senioren selectie plaats. Zoals gebruikelijk werd er door de spelers & begeleiding van het eerste en tweede elftal teruggeblikt op het seizoen en werd er afscheid genomen van afzwaaiende personen.

Wat dit jaar nieuw was ten opzichte van eerdere edities is dat de seizoensafsluiting gezamenlijk met de leden van De Club Van Honsel plaatsvond. Kwekerij Zeurniet van DCVH-voorzitter Jos Scheffers bleek een uitstekende locatie voor de gelegenheid waarbij alle sponsoren van de club uitgebreid bedankt werden door de selectie voor de bijdrage in het mooie seizoen 2018/2019.

Namens de spelersgroep nam aanvoerder Marcel Bruggeling het woord om alle betrokkenen rondom de selectie in het zonnetje te zetten. Een speciaal dankwoord was er voor DCVH-voorzitter Jos Scheffers en zijn rechterhand Miranda van Marrewijk. Daarna werd er onder meer afscheid genomen van de spelers Rick Lievaart, Bas van Duyn en Boy Zuijderwijk en bij de technische staf werd afscheid genomen van Sjaak Brunt, Piet Boon en Marina van der Meer. De afzwaaiende hoofdtrainer Piet Boon werd vervolgens door voorzitter Erik Sosef nog uitgebreid bedankt voor de afgelopen 8 seizoenen, waarin gezamenlijk meerdere sportieve hoogtepunten gevierd mochten worden.

Zoals gebruikelijk maakten trainers Piet en Frank van de gelegenheid gebruik om de persoonlijke titels voor Talent van het Jaar en Speler van het Jaar uit te reiken. De eerstgenoemde titel ging dit jaar naar Brian Valstar, die als A-junior dit seizoen vervroegd door werd geschoven naar de selectie. Een zeer sterk seizoen waarin hij menig verdediger het bos in wist te sturen resulteerde voor hem in de verdiende titel van Talent van het Jaar.
De verkiezing van Speler van het Jaar werd ditmaal ietwat anders aangepakt dan voorheen. Doordat er met het vertrek van Piet Boon een einde kwam aan een tijdperk van maar liefst 8 jaar, verkozen de trainers 2 spelers die in dit tijdperk een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de spelersgroep en de sportieve successen: Marcel Duijvestijn en Marcel Bruggeling.

Na het 'officiële' gedeelte van de seizoensafsluiting mocht eenieder een of meerdere rondes lopen langs het buffet wat uitstekend verzorgd was door Slagerij Aad Groenewegen. Het feestgedruis werd na het buffet in gang gezet door DJ Rob van Veen, waarna de Honselse gezelligheid zoals altijd weer de boventoon voerde.

We kunnen opnieuw terugkijken op een zeer geslaagde seizoensafsluiting, het is nu tijd voor de selectie om zich klaar te maken voor het toetje van dit seizoen: de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag op 29 juni. Na afloop van die wedstrijd mogen de spelers genieten van een welverdiende vakantie om vervolgens volgend seizoen weer fris en fruitig op het veld te verschijnen voor hopelijk een mooi seizoen 2019/2020!

Westlandia verzorgt S.V. Honselersdijk Walking Football Clinic
zondag

Donderdagochtend 13 juni verplaatste Westlandia WF zijn training naar het sportpark De Strijphorst om bij onze S.V. Honselersdijk het Walking Football (WF) te introduceren. Om 9:30 uur werd verzameld, kennis gemaakt en koffie gedronken in het clubgebouw. Er waren 5 Westlandianen en 7 Honselersdijkers, waarvan een aantal zich alleen hadden voorgenomen om te komen kijken. Charles Jungschläger van Westlandia WF ging na de koffie op veld 2 voor in een warming up. De warming up bestond niet alleen uit rekken en strekken, maar ook uit dribbelen om pionnen en uit afwerken op een klein doel. Enkele mensen langs de kant werden ook enthousiast en begonnen spontaan mee te doen. In twee helften met drinkpauze werd vervolgens een partijspel gespeeld. Het leek wel pleintjesvoetbal van vroeger, toen onze mannen jongens waren. In hun enthousiasme wilde nog wel eens een enkeling gaan rennen met de bal, maar over het algemeen werd zeer gedisciplineerd wandelvoetbal gespeeld. Met een frisse versnapering werd in het clubgebouw nog met elkaar afgesloten. Walking Football bij S.V. Honselersdijk smaakt naar meer!

Walking Football werd enkele jaren geleden door de Football Association, de Engelse KNVB, via de KNVB bij de betaald voetbalorganisaties in Nederland als maatschappelijk project geïntroduceerd. In het stadsgewest Haaglanden zette ADO Den Haag het project door naar de amateurclubs in onze voetbalregio. Na KMD, Westlandia en FC 's Gravenzande is S.V. Honselersdijk de 4e club in Westland die het project nu oppakt. SEV uit Leidschendam was één van de eerste clubs die Walking Football als nieuwe voetbaltak binnen hun club invoerde. Jacques Remmerswaal was één van de initiatiefnemers. "Om verantwoord met WF te beginnen hebben we destijds een huisarts en een fysiotherapeut erbij gehaald om de deelnemende 60+-ers een fitheidstest af te laten leggen. De kick off was in maart 2016, waarvoor de sportwethouder van Leidschendam-Voorburg de aftrap verzorgde. De ADO Old Stars, die wekelijks bij Laakkwartier trainen, en de Sweet Lake Old Stars (Walking Football Zoetermeer) waren toen de tegenstanders." Met ADO Den Haag wordt nog steeds goed samengewerkt. Remmerswaal: "In de zomer van 2016 hebben we nog voor 1500 man (!) tegen de ADO Old Stars een demonstratie Walking Football verzorgd in de rust van de oefenwedstrijd Katwijk-ADO Den Haag. Met Walking Football wordt het voetballeven van een mens verlengd. De ouderenbonden hebben het initiatief volledig omarmd om ook mensen die niet vanuit een voetbalclub voortkomen uit hun sociale isolement te halen."

WF-coördinator Alexander Wagener van S.V. Honselersdijk was blij met de opkomst donderdagochtend. "Even zag het ernaar uit dat we met 1 of 2 man zouden opkomen, maar na een belronde waren er toch 7, waarvan er 2 langs de kant bleven kijken. Ook omdat er nog één geblesseerd was. WF bij onze club smaakt naar meer. Dinsdag 25 juni 10:00 uur geven we het een vervolg. Dan sta ik op veld 2 met de spullen klaar om met belangstellenden te gaan trainen. Aanmelden is niet nodig. Langskomen wel!"

Kantine vandaag om 15:30 gesloten
zaterdag

Wederom een aanpassing in het kantinerooster: vandaag zal de kantine om 15:30 uur gesloten worden in verband met het geringe aantal wedstrijden dat op Sportpark de Strijphorst wordt gespeeld.

Tom van Veen genomineerd in categorie Speler van het Jaar bij Westlands Voetbalgala
do 13 juni

Aanvaller Tom van Veen is genomineerd in de categorie Speler van het Jaar bij het Westlands Voetbalgala. De organisatie van het jaarlijkse gala heeft de genomineerden voor de categorieën speler-, keeper-, talent-, topscorer- en elftal van het jaar bekendgemaakt. De overige genomineerden in de categorie Speler van het Jaar zijn Ramon Ripson (VELO Zaterdag) en Dylan Arbouw (KMD).

De prijzen zullen op maandag 24 juni tijdens het Westlands Voetbalgala bij Unicum Elzenhagen uitgereikt worden. Hopelijk mag dit jaar in de vorm van Tom van Veen een Honselersdijker een hoofdprijs in ontvangst nemen. Vorig seizoen greep zowel Leon de Brabander (categorie Speler van het Jaar) als de gehele selectie (categorie Elftal van het Jaar) naast de hoofdprijs.

Kantine morgenavond gesloten
wo 12 juni

De kantine zal morgenavond, donderdag 13 juni, gesloten blijven. Gezien de naderende zomerstop zullen er nagenoeg geen training plaatsvinden op Sportpark de Strijphorst, vanwaar de kantine dus ook gesloten zal blijven!

Zaterdag 29 juni: S.V. Honselersdijk - ADO Den Haag
wo 12 juni

Op zaterdag 29 juni aanstaande zal het eerste elftal van S.V. Honselersdijk het op Sportpark de Strijphorst in een oefenwedstrijd opnemen tegen ADO Den Haag. Voor de Haagse eredivisionist is dit het eerste oefenduel ter voorbereiding op het seizoen 2019/2020. De aftrap van de wedstrijd zal om 14:30 uur plaatsvinden, maar het programma rondom de wedstrijd is meer dan middagvullend te noemen.

Rondom het hoogtepunt van de dag zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden met onder meer live muziek en een uitgebreide catering, alle ingrediënten zijn aanwezig voor wederom een feestelijke dag/avond in Honselersdijk.

Kaarten voor de oefenwedstrijd tussen S.V. Honselersdijk en ADO Den Haag zijn op de onderstaande 5 verschillende verkooppunten verkrijgbaar voor €10 per stuk. De kaartverkoop is in volle gang, dus zorg dat je op tijd een toegangsbewijs voor de oefenwedstrijd op 29 juni verkrijgt!

Verkooppunten:
- Van der Meer Verzekeringen: Dijkstraat 2 (Honselersdijk)
- Sigarenmagazijn De Wilde: Prins Hendrikstraat 15 (Naaldwijk)
- Jumbo Koornneef Kwintsheul: De Raaphorst 4 (Kwintsheul)
- Jumbo Koornneef Wateringen: Vliethof 6 (Wateringen)
- Entreekaarten bestellen kan ook via beheer@svhonselersdijk.nl, de entreekaarten worden na betaling thuisbezorgd.

Zaterdag 22 juni: Coppa il Terzo Tempo
di 11 juni

Het seizoen 2018/2019 loopt langzaam ten einde en dat kan maar één ding betekenen: de volgende editie van de Coppa il Terzo Tempo staat weer op het programma. Traditiegetrouw zullen verschillende (Honselse) vriendenteams het seizoen afsluiten tijdens een onderling toernooi om de 'beker van de derde helft'. Dit jaar zal op Sportpark de Strijphorst alweer de ze(u)ende editie van het toernooi plaatsvinden en het is één van de thuisploegen die haar titel zal verdedigen: S.V. Honselersdijk 3.

De winnaar van vorig jaar is gelijk ook één van de torenhoge favorieten om haar titel te prolongeren. Het is in het verleden echter zeer lastig gebleken om de titel te verdedigen. Tot nog toe wist zelfs geen enkele deelnemer er voor een tweede keer met de beker vandoor te gaan. In haar jacht op titelprolongatie zal S.V. Honselersdijk 3 in ieder geval af moeten rekenen met de andere Honselse vertegenwoordigers: S6, S7, S9 en S10.

Een blik op de historie van deze 'cup' leert ons dat onderstaande elftallen in het verleden met de eindzege aan de haal wisten te gaan:
2013 - VV Quintus 5
2014 - Forum Sport 5
2015 - vv Lyra 8
2016 - SV VELO 31
2017 - vv Verburch 4
2018 - S.V Honselersdijk 3

Van de oud-winnaars neemt dit jaar alleen S.V. Honselersdijk 3 weer deel. De recente winnaars SV VELO 31 (trainingskamp) en vv Verburch 4 (te weinig man vanwege de deelname van vv Verburch 3) moesten helaas afzeggen. Dit opent uiteraard wel weer de mogelijkheden voor nieuwe winnaars. Grootste kanshebbers zijn dit jaar de derde klassers S.V. Honselersdijk 3, DCV 3 en vv Verburch 3. Deze relatieve hoogvliegers zullen echter rekening moeten houden met outsiders als de baco boys van DSV Concordia Zaterdag 1 (4e klasse), V.V. Naaldwijk 3 (4e klasse) en S.V. Honselersdijk 6 (een hooggeklasseerde 5e klasser met thuisvoordeel).

Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door VV Quintus 3, BSC'68 6, SV VELO 7 uit de 5e klasse, S.V. Honselersdijk Zeuven en vv Lyra 7 uit de 6e klasse, de zeuvende klassers rkvv Westlandia 9, FC 's-Gravenzande 13 en 15 en de in de absolute Kelderklasse acterende rkvv Westlandia 10, vv Verburch 6 en S.V. Honselersdijk 9 en 10. Naast de reguliere voetbalteams is ook het sponsorelftal van De Club van Honsel wederom van de partij en mogen we een gelegenheidselftal van de basketballers van de Westland Stars welkom heten op ons sportpark.

Na het grootste gedeelte van het voetbalgeweld zal DJ Rob van Veen de geluidsknoppen open draaien voor het startschot van de derde helft. Ondertussen zullen verscheidene groepswinnaars nog even uitmaken wie de winnaar wordt van het toernooi, waarna om 17:00 uur kan worden gestart met de hoofdactiviteit: het derde helft spel. Er zal nog even stil worden gehouden wat de activiteit van dit jaar is, maar het beloofd wederom een waar spektakel te worden.

Wanneer de avond valt en de goudgele versnaperingen al lekker in de smaak zullen zijn gevallen, zal zanger Mark Verkade het hopelijk zonovergoten terras (of in het geval van slecht weer: de kantine) nog even op zijn kop zetten om er een waar feest van te maken. Wij hebben er in ieder geval al zin in en zien graag iedereen zaterdag 22 juni weer op ons eigen sportpark. Tot Coppa!

S.V. Honselersdijk JO11-1 Nederlands Kampioen in de 4e categorie op het NK in Boxtel
di 11 juni

Onze JO11-1 heeft op een mooie 2e pinksterdag een vette prijs gewonnen op het NK voor Voetbal Talenten (VTT). De jongens én stoere meid hebben gestreden als echte oranje leeuwen en laten zien wat ze waard zijn.

Na wat geluk in de kwalificaties aan het begin van het seizoen mocht de JO11-1 aantreden op het eindtoernooi dat werd gespeeld in Boxtel (Brabant). In de ochtend beleefden ze een pittige poulefase met sterke tegenstanders. Uiteindelijk werden ze na de poulefase ingedeeld in de categorie IV.

De halve finale werd met 6-1 gewonnen en de titel kwam hiermee wel heel dichtbij. De tegenstander in de finale bleek van een gelijkwaardig niveau. Dat werd een mooie pot voetbal. Bij een 1-1 stand scoorde Garien met een geweldige vrije trap over de muur de winnende 2-1 binnen. Wat een geweldige afsluiting van het seizoen!

Tijdens het “diner” onderweg naar huis werd met grote trots de schaal gepresenteerd!

JO9 van S.V. Honselersdijk geeft visitekaartje af in Maassluis
zo 9 juni

Gaat het wel of niet door? Dan was de vraag aan het begin van de ochtend. Verschillende toernooien in de regio gingen niet door, maar gelukkig wel het Robin van Persie toernooi bij VDL. Zowel de JO9-1 en 2 waren afgereist naar dit toernooi waar de top van het amateurvoetbal deelneemt en zelfs Feyenoord was van de partij met 2 teams.

De JO9-1 zat direct lekker in het toernooi en won haar eerste 3 wedstrijden met heel goed veldspel. Het was voor beide teams even wennen want voor het eerst speelde ze op een half veld. Feyenoord werd knap op een 1-1 gelijkspel gehouden maar er werd verloren van de uiteindelijke winnaar Alphen. Van de 6 teams werd de JO9-1 uiteindelijk knap 2e. Als leuke verassing werd Luca van der Voort zelfs nog verkozen tot beste keeper van het toernooi!

De JO9-2 speelde met een mix van de 2, 3 en 4. Al met al een vrij jong elftal. Maar de mannen verweerden zich kranig en wonnen de 1e wedstrijd van VDL. Feyenoord bleek in de 2e wedstrijd een maatje te groot en deze wedstrijd ging met 4-2 verloren. De mannen lieten zich niet kennen en wonnen uiteindelijk nog van HVC’10 en Westlandia met ruime cijfers waardoor zij ook in een poule van 6 teams als 2e eindigden.

Na afloop kwam Robin van Persie zelf de prijsuitreiking verzorgen, wat voor onze mannen natuurlijk zeer indrukwekkend was. Wat zijn we trots op onze mannen van de JO9 die een zeer sterk toernooi hebben gespeeld!

Walking football: voetbal voor 55+
za 8 juni

Van de wieg tot het graf. Ook bij S.V. Honselersdijk wordt dit mogelijk nu er, na de introductie van Mini Strijpie, nu ook gestart wordt met Walking Football. Steeds meer verenigingen in de regio introduceren deze vorm van sport & spel voor senioren en dit gaat hand in hand met de initiatieven die onder andere de ouderenbond in Nederland verder wil uitbouwen.

Donderdag 13 juni is er een open training op sportpark de Strijphorst voor alle geïnteresseerden. De groep die nu wekelijks op sportpark de Hoge Bomen traint zal ook aanwezig zijn en dit zal zorgen voor een gezellig samenzijn.

Aanmelden van te voren is niet noodzakelijk maar wel fijn via secretaris@svhonselersdijk.nl. Ook als je geen voetbalachtergrond hebt ben je uiteraard van harte welkom voor een kop koffie en een introductie van Walking Football.

Komende zaterdag is de kantine gesloten
do 6 juni

Komende zaterdag 8 juni zal de kantine gesloten zijn. Doordat er nagenoeg geen activiteiten op het sportpark plaatsvinden zal de kantine niet geopend worden! Voor de wedstrijd van het 9e zal de kleine kantine tussen 12:00 uur en 16:00 uur geopend zijn.

Tijdens de Coppa Il Terzo Tempo op 22 juni en de wedstrijd van het eerste elftal tegen ADO Den Haag op 29 juni zal de kantine uiteraard wel geopend zijn.

Uitnodiging voor ouder-kind voetbal op vrijdag 21 juni
wo 5 juni

Onderstaande uitnodiging is voor alle ouders en leiders! 21 juni sluiten we het seizoen bij de voetbal af, traditioneel gezien met het ouder-kind voetbal. Voor velen is het bekend wat bedoeld wordt met eindfeest jeugd. Toch voor de nieuwe leden is dit misschien niet zo bekend. Hier volgt nog even een toelichting:

Thema dit jaar: Glamour en Glitter!!
Oproep aan de ouders: kom verkleed!!
- Alle jeugd met ouders, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s zijn op deze avond van harte welkom.
- We sluiten het seizoen af met ouders-kind voetbal.
- Ouders komen verkleed naar de wedstrijd. Er zijn kleedkamers beschikbaar voor omkleden.
- Volgens een schema (zie krantje en bijlage van dit bericht) gaan de teams starten met de wedstrijd tegen hun kinderen.
- Dit duurt ongeveer 20 minuten.
- Het is gebruikelijk om na de wedstrijd de leiders, trainers (zelf uitnodigen) te bedanken voor hun vrijwilligers aandeel.
- Om 20:30 uur wordt bekend gemaakt wie er team, leider van het jaar wordt. Dit wordt bepaald door de coördinatoren.
- Afscheid van mensen die de vereniging verlaten.
- Om 20:35 uur wordt er een erehaag gemaakt door alle F, E, D-teams om de kampioenen van dit jaar te huldigen op het BORDES.
- Dit zijn de Mini Team Maurice, A3

Daarna volgt een gezellige avond met disco. De bedoeling is dat alles buiten met gezellige taptafels en banken gevierd wordt.

In de bijlage van dit bericht is het speelschema voor het ouder-kind voetbal terug te vinden!

Wim Prins (80 jaar) overleden
wo 5 juni

Afgelopen zaterdag, op 1 juni 2019, is Wim Prins op 80-jarige leeftijd na een ziekbed overleden. Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op donderdag 6 juni van 19:00 uur tot 19:45 uur in de Regenboogkerk te Honselersdijk.
De dienst van Woord en Gebed wordt gehouden op vrijdag 7 juni om 10:30 uur in bovengenoemde kerk.

Herinnering: Morgen vrienden- en vriendinnendag bij S.V. Honselersdijk!
di 4 juni

Morgen, op woensdag 5 juni, is het weer tijd voor de jaarlijkse vrienden- en vriendinnendag bij S.V. Honselersdijk. De jongste leden van de club (t/m 7 jaar) mogen dan vriendjes en vriendinnetjes meenemen om samen een echte voetbaltraining te krijgen.

Om 16:00 uur zal de training van start gaan, waarbij er verschillende oefeningen gedaan worden om iedereen kennis te laten maken met het spelletje. Uiteraard hopen we dat alle vriendjes en vriendinnetjes die meedoen het dusdanig naar hun zin hebben dat ze wellicht volgend seizoen ook bij S.V. Honselersdijk komen voetballen.

De vriendjes- en vriendinnetjesdag is geheel gratis, het enige wat de deelnemers nodig hebben is normale sportkleding en sportschoenen. De overige materialen worden door S.V. Honselersdijk verzorgd, zodat er een leuke training plaats zal vinden. Graag zien we de jongste jeugd tot en met 7 jaar allemaal morgen terug om 16:00 uur!

Sliedrecht eindstation voor de Boon-express
ma 3 juni

In en tegen Sliedrecht is de intercity van de Boon express dan echt tot stilstand gekomen. Station Sliedrecht was het decor voor de eerste van een reeks van 3 wedstrijden voor promotie naar de hoofdklasse. Maar tegen Sliedrecht was de ploeg niet opgewassen en verloor het terecht met 4-1. De nacompetitie zit er dus op en speelt het volgend seizoen ”gewoon” weer eerste klasse. Voor trainer Piet Boon betekende het als coach, dat er een einde is gekomen aan 8 mooie jaren S.V. Honselersdijk. Rest natuurlijk nog een vriendschappelijke wedstrijd op 29 juni tegen de profs van ADO Den Haag.

Dat het een moeilijke opgave zou worden stond vast. Op het snikhete sportpark De Lockhorst moest het aantreden tegen vv Sliedrecht. Tegen Sliedrecht, met de nodige ervaring in de eerste en hoofdklasse en ook nog in de finale van het KNVB districtsbekertoernooi, moest de ploeg het optimale geven om een kans te maken om door te stomen naar de volgende ronde. De ploeg werd gesteund door een grote supportersschare uit Honselersdijk en wie weet kon S.V. Honselersdijk nog voor een stunt zorgen.

De eerste helft bood de Honselse ploeg nog goed tegenstand. Hoewel het zich liet terugvallen op eigen helft, gokte het op counters van onze spitsen. Maar deze werden stevig aangepakt door de Sliedrechtse verdediging. Het kreeg dan ook een aantal vrije trappen te nemen net buiten het strafschopgebied. In de 5e minuut een overtreding op Tom van Veen, maar de vrije trap van Joey Valstar ging ruim naast. Even later een handsbal van Roy van ’t Hoog, maar de vrije trap van Tom van Veen scheerde net over de dwarsligger. Maar de routine van Sliedrecht was bepalend in deze wedstrijd. Het liet zich niet gek maken en ze wisten elkaar goed te vinden. De grootste kansen waren dan ook voor Sliedrecht. In de 25e minuut was Sliedrecht dicht bij de openingstreffer, maar het schot van Sjoerd van der Waal kon op de doellijn gered worden door Michel van Giesen. In de 22e minuut een snelle uitval via Hakan Tokul, de voorzet kon door Rik van Schie nog net tot corner verwerkt worden. Zo trok Sliedrecht de wedstrijd meer naar zich toe en was het alle hens aan dek voor S.V. Honselersdijk. In de 37e minuut dan de eerste grote kans voor Sliedrecht. Een mooie aanval werd afgesloten door de vrijstaande Marciano Simonis, maar zijn schot werd knap gered door keeper Boy Zuijderwijk. Even later een ongelukkig moment. Een lichte overtreding van Michel van Giesen in het strafschopgebied. Scheidsrechter Ketterij wees gelijk naar de stip voor een penalty. Deze werd door Marciana Simonis hard raak geschoten, 1-0.

De 2e helft was nauwelijks 5 minuten oud en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Sjoerd van der Waal speelde zich goed vrij en schoot de 2-0 binnen. In de 56e minuut was het Dennis Verhoef die op links goed door kwam en keeper Boy Zuijderwijk met een boogbal kansloos liet. En in de 63e minuut was het opnieuw Sjoerd van der Waal die de 4-0 op het scorebord bracht. Het was nog even uitkijken voor de ploeg van Piet Boon dat het geen afstraffing kreeg. De tank was leeg bij de jonge spelers na een zwaar seizoen, waar zij toch als promovendus zich knap gehandhaafd hebben in de 1e klasse. In de 78e minuut deed het wat terug en scoorde Lars Ammerlaan nog voor een tegentreffer, 4-1.

Het voetbalseizoen 2018/2019 is ten einde. Een mooi seizoen waarin ons eerste elftal zich direct wist te handhaven in de 1e Klasse B na promotie vorig jaar.

Opstelling:
Boy Zuijderwijk, Rik van Schie, Marcel Bruggeling, Michel van Giesen, Nigel Hendriks (-70 Branco Kok), Youri Riepe , Leon de Brabander (-60 Lars Ammerlaan), Joey Valstar, Brian Valstar (-80 Nick van der Kraan), Tom van Veen, Angelo Zwirs

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Transfernieuws: Ruben de Groot volgend seizoen speler van S.V. Honselersdijk
za 1 juni

Vanaf het seizoen 2019-2020 is Ruben de Groot te zien als selectiespeler van S.V. Honselersdijk. Ruben komt over van FC 's-Gravenzande waar hij vanaf 2016 in het eerste elftal speelde en op 17 november 2018 al aan zijn 100e wedstrijd begon. Een mooie prestatie op zo'n jonge leeftijd.

In aanwezigheid van TC lid Jan van Marrewijk, aanvoerder Marcel Bruggeling en teammanager Henk van Renesse sprak de webredactie daags na het winnen van de KNVB Districtsbeker West II met de nieuwe aanwinst. Na de felicitaties voor het winnen van de KNVB Districtsbeker West II in ontvangst te hebben genomen, stelt Ruben zich voor.

Ruben is 22 jaar, centrale verdediger bij FC 's-Gravenzande, studeert aan de Erasmus Universiteit en hoopt na het slagen voor zijn bachelor op te gaan voor de master opleiding bedrijfskunde. Speelde in de jeugd van RKSVM en in de Westlandia B-jeugd met de huidige selectie spelers Luke Groenenboom, Rik van Schie en Youri Riepe. De laatste behoort tot zijn vriendenkring en zo ook Kevin Bogaards, die overkomt van FC 's-Gravenzande. Als 16-jarige maakte hij de overstap naar de jeugd van FC's-Gravenzande om daar in de Talentenpool klaargestoomd te worden voor de selectie.
Medio april 2019 maakte Ruben bekend bij FC 's-Gravenzande te vertrekken, waarna er keuze was uit diverse verenigingen. De aanwezigheid van vrienden in de selectie van S.V. Honselersdijk en het positieve gesprek met de nieuwe trainer André Lourens deed Ruben besluiten om voor S.V. Honselersdijk te kiezen.
Tot slot geeft Ruben aan uit te kijken naar het nieuwe seizoen om met veel zin bij S.V. Honselersdijk te spelen.

We heten Ruben de Groot van harte welkom bij onze club en wensen hem veel succes en spelplezier bij S.V. Honselersdijk.
Hoewel het huidige seizoen nog niet is afgelopen, heeft S.V. Honselersdijk de selectie gereed voor het komende seizoen, zowel voor de eerste- als de hoofdklasse.

Voorbeschouwing: Dendert de Honselse trein ook door Sliedrecht heen?
vr 31 mei

Morgenmiddag is het zover: de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse gaat van start. Het voorafgaand aan dit seizoen onmogelijk geachte toetje bestaat uit maximaal 3 knock-out wedstrijden: bij winst volgt de volgende ronde, bij verlies ben je uitgeschakeld. De inzet van dit weekend is een plaats in de halve finale van de nacompetitie.

In de eerste ronde van de nacompetitie neemt het eerste elftal het in een uitwedstrijd op tegen Sliedrecht. De Sliedrechters hebben het thuisvoordeel afgedwongen door de hogere eindklassering in de competitie van de eerste klasse C, waar Sportlust'46 met het kampioenschap aan de haal ging. Een onbedreigde tweede plek op 10 punten afstand van de kampioen illustreert het sterke seizoen van Sliedrecht, dat de laatste 2 competitiewedstrijden echter wel met een verliespartij afsloot.

Wanneer om 14:30 uur het fluitsignaal van scheidsrechter Van de Ketterij klinkt voor het begin van de wedstrijd zal het strijdtoneel geopend zijn voor twee ploegen die elkaar nagenoeg niet kennen en het slechts met de statistieken zullen moeten doen. De statistieken zijn echter wel veelbelovend voor een aantrekkelijke pot voetbal: zowel Sliedrecht als S.V. Honselersdijk scoort gemiddeld gezien meer dan 2 keer per wedstrijd.

De selectie zal morgen rond het middaguur in de spelersbus stappen om de reis naar Sliedrecht te maken, terwijl even later de supporters ook met een volle bus van 50 man naar de uitwedstrijd zullen afreizen. Aan Honselse steun zoals gebruikelijk geen gebrek, we zullen ook dit keer weer gezamenlijk voor de overwinning strijden.... Tot morgen!!

Supportersbus naar Sliedrecht is VOL
vr 31 mei

Supportersbus naar Sliedrecht

De volgende 50 personen hebben zich aangemeld voor de supportersbus voor a.s. zaterdag naar Sliedrecht.
Mees Tanke, Bram Stikkelman, Max van der Kraan, Milan Vijftigschild, Stef Voskuil, Finnley Kok, Rick Zwinkels, Timo Ruis, Erik Sosef junior, Quinten Kok, Rick de Voeght, Steijn Hofland, Jorne Persoon, Bas van der Voort, Thom Persoon, Ricardo Barendse, Mitchell Vlielander, Max Onings, Jason Roos, Toby Hartman, Kevin de Brabander, Rick de Brabander, Thijs van der Ende, Lars van Wingerden, Luuk Mouthaan, Maurice Cino, Andrew Wesstein, Folkert ten Veen, Siem Herrewijnen, Niels Lobert, Joey Heskes, Dave Rombout, Jim Treffers, Patrick van Gils, Davy Jansen, Stef van der Vlis, Jelle van Dijk, George Luiten, Quinten van der Helm, Robin Schouten, Menno Groenwegen, Scott van der Wel, Johnno Valstar, Twan Zeelenberg, Rick Grootscholten, Lance Kooij, Troy Gardien, Vincent Peters, Damon van Paassen en Leo Huis.

De bus vertrekt om 12.30 uur vanaf het parkeerterrein van S.V. Honselersdijk en gaat vanuit Sliedrecht om 16.45 uur weer richting Honselersdijk, tenzij er verlenging is dan vertrekt de bus om 17.15 uur.

13 juni open training Walking Football op S.V. Honselersdijk
do 30 mei

Van de wieg tot het graf. Ook bij S.V. Honselersdijk wordt dit mogelijk nu er, na de introductie van Mini Strijpie, nu ook gestart wordt met Walking Football. Steeds meer verenigingen in de regio introduceren deze vorm van sport & spel voor senioren en dit gaat hand in hand met de initiatieven die onder andere de ouderenbond in Nederland verder wil uitbouwen.

Donderdag 13 juni is er een open training op sportpark de Strijphorst voor alle geïnteresseerden. De groep die nu wekelijks op sportpark de Hoge Bomen traint zal ook aanwezig zijn en dit zal zorgen voor een gezellig samenzijn.

Aanmelden van te voren is niet noodzakelijk maar wel fijn via secretaris@svhonselersdijk.nl . Ook als je geen voetbalachtergrond hebt ben je uiteraard van harte welkom voor een kop koffie en een introductie van Walking Football.

Schema voor de nacompetitie: de weg naar de hoofdklasse
do 30 mei

De veroverde vervangende periodetitel leverde voor het eerste elftal van S.V. Honselersdijk ook direct plaatsing voor de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse op. Het schema van de nacompetitie is deze week door de KNVB bekend gemaakt, waardoor de eventuele weg naar de hoofdklasse uitgestippeld kan worden.

In de nacompetitie worden knock-out wedstrijden gespeeld, wat betekent dat je bij winst een ronde verder gaat en bij verlies direct uitgeschakeld bent. In totaal kunnen er maximaal 3 wedstrijden gespeeld worden. Komende zaterdag vindt de eerste wedstrijd plaats, in en tegen Sliedrecht. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.

Volgens het schema neemt de winnaar van het duel tussen Sliedrecht en S.V. Honselersdijk het thuis op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen CSV Apeldoorn en Roda'46. Indien ook die wedstrijd wordt gewonnen, wordt de finale op neutraal terrein gespeeld tegen de winnaar andere halve finale: Kloetinge - DETO.

Uiteraard ligt de volledige focus op het duel van aanstaande zaterdag. In Sliedrecht hoopt het elftal van trainer Piet Boon de goede reeks voort te zetten en hiermee de halve finale te bereiken. Zoals altijd zullen ook vele Honselse supporters afreizen naar de belangrijke uitwedstrijd. Opnieuw is er naast de spelersbus ook een supportersbus geregeld. De kosten hiervoor worden grotendeels door de club betaald, waardoor de supporters bij entree van de bus slechts €5 contant hoeven te betalen. Opgeven voor de supportersbus kan via een e-mail naar beheer@svhonselersdijk.nl, let op: VOL = VOL.

We hopen komende zaterdag een nieuw hoofdstuk toe te kunnen voegen aan de historische prestatie die dit seizoen is geleverd door het eerste elftal...

Supportersbus naar Sliedrecht: meld je nu aan!
do 30 mei

Komende zaterdag staat de eerste nacompetitiewedstrijd van het eerste elftal op het programma. In de strijd om promotie naar de hoofdklasse neemt het elftal van trainer Piet Boon het op tegen Sliedrecht. Om 14:30 zal er in Sliedrecht afgetrapt worden voor een spectaculaire wedstrijd waarin de twee teams strijden om een plek in de halve finale van de nacompetitie.

We hopen ook komende zaterdag te kunnen rekenen op de steun van de trouwe Honselse supporters. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken om af te reizen naar Sliedrecht is er een supportersbus geregeld. De bus zal om 12:30 uur vanaf Sportpark de Strijphorst richting Sliedrecht vertrekken. De kosten voor de bus worden grotendeels gedekt door de vereniging, waardoor het voor iedereen mogelijk is om voor €5 mee te reizen naar de uitwedstrijd.

Wil jij mee met de supportersbus om opnieuw een onvergetelijke middag mee te maken met het eerste elftal? Meld je dan nu aan bij Ab van Dijk via beheer@svhonselersdijk.nl. Let op: de betaling van de bus kan alleen contant plaatsvinden bij het binnenstappen van de bus.

Hopelijk gaan we komende zaterdag weer met een volle supportersbus naar de belangrijke nacompetitiewedstrijd van het eerste elftal, om ook de mensen in Sliedrecht te laten zien wat voor geweldige vereniging met een vaste supportersschare we zijn!

Vrienden- en vriendinnendag op woensdag 5 juni
wo 29 mei

Volgende week, op woensdag 5 juni, is het weer tijd voor de jaarlijkse vrienden- en vriendinnendag bij S.V. Honselersdijk. De jongste leden van de club (t/m 7 jaar) mogen dan vriendjes en vriendinnetjes meenemen om samen een echte voetbaltraining te krijgen.

Om 16:00 uur zal de training van start gaan, waarbij er verschillende oefeningen gedaan worden om iedereen kennis te laten maken met het spelletje. Uiteraard hopen we dat alle vriendjes en vriendinnetjes die meedoen het dusdanig naar hun zin hebben dat ze wellicht volgend seizoen ook bij S.V. Honselersdijk komen voetballen.

De vriendjes- en vriendinnetjesdag is geheel gratis, het enige wat de deelnemers nodig hebben is normale sportkleding en sportschoenen. De overige materialen worden door S.V. Honselersdijk verzorgd, zodat er een leuke training plaats zal vinden. Graag zien we de jongste jeugd tot en met 7 jaar allemaal terug op woensdag 5 juni om 16:00 uur!

Groots afscheid voor afzwaaiend hoofdtrainer Piet Boon
di 28 mei

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd tegen Die Haghe was er niet alleen reden voor een feest door het behalen van de vervangende periodetitel. Er werd namelijk ook op grootse wijze afscheid genomen van hoofdtrainer Piet Boon, die de afgelopen 8 seizoenen aan het roer stond bij S.V. Honselersdijk.

Het afscheid liet opnieuw zien wat voor unieke vereniging we zijn en wat voor moois we met z'n allen neer kunnen zetten. Bij aankomst op Sportpark de Strijphorst werd de technische staf van de selectie onthaald als ware kampioenen. Door een erehaag met fakkels en vuurwerk liepen zij naar de rode loper die voor hen uitgerold was. Eenmaal in de kantine aangekomen werd Piet door (oud-)leden, familie en vrienden ontvangen en met speciaal voor deze gelegenheid gemaakte vlaggetjes verwelkomd.

Na een korte toespraak van voorzitter Erik Sosef werden er diverse filmpjes op het grote scherm getoond waarbij de sportieve hoogtepunten van de afgelopen 8 jaar uiteraard de boventoon voerden. In de video's, samengesteld door Brance Media van keeper Lance Kooij, werd onder meer het gedwongen vertrek van Piet op ludieke wijze aangestipt. De video is onderaan dit nieuwsitem terug te kijken!

Niet alleen de afzwaaiende hoofdtrainer Piet Boon en herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Frank van Zijl, Janko Koole, Marina van der Meer en Patricia Gardien werden op het podium uitvoering bedankt voor de manier waarop zij zich jaar in, jaar uit hebben ingezet voor de club. Zonder hen als belangrijk onderdeel van de technische staf waren de behaalde successen niet mogelijk geweest.

Tijdens het laatste onderdeel van het afscheid werd Piet op het podium nogmaals warmhartig bedankt. Namens de supporters nam Moek van der Meer het woord, waarna Marcel Bruggeling hetzelfde deed namens de gehele spelersgroep. Nadat ook voorzitter Erik Sosef benadrukte dat de club niet alleen een hoofdtrainer maar ook een geweldig mens gaat missen, nam Piet zelf nog het woord om alle aanwezigen en betrokkenen te bedanken. Hierbij liet de zichtbaar geëmotioneerde Piet ook optekenen hoe erg hij het heeft gewaardeerd dat ook in persoonlijk zware tijden iedereen bij de club klaar voor hem klaarstond.

Via deze weg willen we Piet Boon nogmaals bedanken voor 8 fantastische jaren bij S.V. Honselersdijk en wensen we hem succes bij de uitdaging die hem te wachten staat bij HVC'10. Weliswaar krijgen we komende zaterdag tegen Sliedrecht en op 29 juni tegen ADO Den Haag nog minimaal 2 mooie toetjes, maar het afscheid van afgelopen zaterdag is er eentje voor in de boeken! Uiteraard wordt de speciale afscheidscommissie ook bedankt voor het neerzetten van een geweldig eerbetoon aan Piet!

Bekijk hieronder de uitgebreide fotoreportage van afgelopen zaterdag gemaakt door huisfotograaf Koos Ophorst en het ludieke filmpje over het gedwongen vertrek van Piet Boon.

Bekijk de ludieke video van het vertrek van Piet Boon

Nacompetitie voor een plek in de hoofdklasse
zo 26 mei

S.V. Honselersdijk gaat zaterdag de eerste strijd aan voor een plek in de hoofdklasse. Het won het met 4-1 van Die Haghe, wat de vervangende periodetitel van kampioen Rijsoord opleverde. Wie had dit een paar jaar geleden kunnen bedenken dat het dorpsclubje uit het Westland voor een plek in de hoofdklasse zou gaan strijden. Het is weer een historische prestatie in de rijke geschiedenis van S.V. Honselersdijk. De ploeg van Piet Boon, die nog van geen afscheid wil weten en nog zo lang mogelijk bij zijn “clubje” door wil gaan, treft zaterdag 1e klasser Sliedrecht.

In de laatste competitiewedstrijd tegen Die Haghe op sportpark Ockenburgh wist S.V. Honselersdijk wat het moest doen om de 3e periode binnen te halen. Het moest dan winnen van Die Haghe om concurrent Forum Sport voor te blijven. Een uiterst moeilijke opgave, daar Die Haghe altijd voor S.V. Honselersdijk een geduchte tegenstander is. Promovendus Die Haghe had zich verleden week al knap veilig gespeeld en ging vandaag dus onbevangen de strijd aan. Het zou er alles aan doen om Jeroen Brand, die stopt met voetballen na een lange carrière, een passend afscheid te gunnen.

S.V. Honselersdijk, die het zonder de geblesseerden Leon de Brabander en Pawel Rubin moest doen, startte overweldigend. Binnen 3 minuten lag de bal al achter de verbouwereerde keeper Dion van Splunteren. Goed voorbereidend werk van Brian Valstar bracht de bal bij broer Joey Valstar. Joey kwam in aanvaring met Alex Heemskerk, maar de bal viel goed voor de voeten van Tom van Veen die hard uithaalde in de kruising, 0-1. De anders afwachtende ploeg van trainer Wim de Jong moest nu de aanval zoeken, maar dat ging niet van harte. Het werd alleen gevaarlijk via een aantal corners waarvoor de lange mannen van Die Haghe mee naar voren kwamen. Maar het was S.V. Honselersdijk die de overhand had. Ze bleven rustig hun eigen spelletje spelen en konden zo de wedstrijd naar hun hand zetten. Schoten van Youri Riepe en Angelo Zwirs troffen nog net geen doel. Door het vroege storen van S.V. Honselersdijk werd de verdediging van Die Haghe onzekerder en kwamen er toch enkele scheurtjes. In de 39e minuut claimde Die Haghe een strafschop na vermeend hands van Michel van Giessen. Maar scheidsrechter Vreeswijk wuifde dit weg en de omschakeling bij de Dijkenaars ging razend snel. Halverwege de eigen helft werd de bal op gevangen door Tom van Veen. Tom week naar links uit en de pass daarna op rechts naar Brian Valstar was uitstekend. Brian maakte zich los van Blnd Ahmed en zijn schot bleek onhoudbaar voor keeper Dion van Splunteren, 0-2. De onzekerheid nam toe bij Die Hage en in de 42e minuut een foute terugspeelbal van Ricardo Rosario Lopes Landim die de bal zo maar in de voeten van Joey Valstar schoof. De uithaal van Joey ging net over.

De 2e helft eenzelfde spelbeeld. Een fris en fruitig S.V. Honselersdijk behield het initiatief. Gelijk na de rust was het Lars Ammerlaan die vrij voor keeper Dion van Splunteren kwam te staan, maar zijn uithaal werd gered door van Splunteren. Lars kreeg in de rebound nog een kans, maar die werd weggewerkt door Charles Junior Nelson Quarty. Het spel van Die Haghe werd in de 2e helft niet beter op. Veel foutieve passes en balverlies waardoor het S.V. Honselersdijk verschillende mogelijkheden gaf om de score uit te breiden. In de 55e minuut een mooie onderschepping van Youri Riepe. Via Tom van Veen was het Angelo Zwirs die met een goede uithaal de 0-3 op het scorebord bracht. Even later uit een hoekschop was het Tony Bergsma die nog wat terug deed, 1-3. Maar de ploeg van Piet Boon liet zich niet van de wijs brengen en bleef gewoon lekker combineren. Een kwartier voor tijd was het weer op aangeven van Tom van Veen die Brian Valstar aanspeelde in het strafschopgebied. Brian omspeelde een paar man en schoot schitterend de 1-4 binnen. De wedstrijd was gespeeld en S.V. Honselersdijk speelde de wedstrijd zonder kleerscheuren uit.

Uitzinnige vreugde na afloop bij spelers en supporters voor de behaalde 3e periodetitel. Een geweldige prestatie voor de ploeg van Piet Boon die zijn afscheid toch nog even moet uitstellen. Zaterdag is de eerste wedstrijd voor promotie naar de hoofdklasse. S.V. Honselersdijk speelt dan tegen 1e klasser vv Sliedrecht in Sliedrecht om 14:30 uur.

Opstelling:
Boy Zuijderwijk, Rik van Schie, Marcel Bruggeling, Michel van Giesen, Nigel Hendriks, Youri Riepe , Lars Ammerlaan, Joey Valstar, Brian Valstar (-80 Branco Kok), Tom van Veen, Angelo Zwirs

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Spannende laatste ronde van de Schaduwcoach
za 25 mei

Vandaag is de laatste speelronde van deze competitie en het is nog zeer spannend in de strijd om de titel Schaduwcoach van seizoen 2018-2019. Per wedstrijd zijn er maximaal zeven punten te verdienen, wat betekent dat de huidige top 10 van het klassement nog kans maakt op de eindzege. Nog nooit in de geschiedenis van de Schaduwcoach competitie is deze geëindigd in een gelijkspel, dus mogelijk zit ook die primeur erin. Vanmiddag na het laatste fluitsignaal weten we wie zich een jaar lang Schaduwcoach van S.V. Honselersdijk mag noemen.

Voorbeschouwing: Schrijft het eerste elftal opnieuw historie door de periodetitel te veroveren?
vr 24 mei

Morgen is het zover: dé ontknoping van de competitie. Op de laatste speeldag gaat S.V. Honselersdijk op bezoek bij oude bekende Die Haghe. Bij winst gebeurt wat voorafgaand aan dit seizoen voor onmogelijk werd gehouden: S.V. Honselersdijk pakt de derde periodetitel en gaat de nacompetitie in voor promotie naar de hoofdklasse.

We nemen jullie even terug naar vorig seizoen. In een spectaculaire finale van de nacompetitie wist ons vlaggenschip met maar liefst 6-1 af te rekenen met Sparta (AV). Hierdoor promoveerde het elftal van trainer Piet Boon voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de eerste klasse van het amateurvoetbal. Een groot volksfeest ontstond met als muzikaal hoogtepunt het optreden van niemand minder dan Gerard Joling.
Na afloop van dit mooie feest konden de spelers van een welverdiende zomerstop genieten, waarna er in september voor het eerst aangetreden mocht worden in de eerste klasse. Het doel voor dit seizoen was handhaving, een uitdaging die op voorhand lastig zat leek te zijn.

Het tegendeel werd gedurende het seizoen bewezen. De oranjehemden speelden het gehele seizoen met een flinke portie lef en legden bij vlagen prima voetbal op de mat. Anderhalf maand geleden leidde dat tot het bereiken van de doelstelling: S.V. Honselersdijk had zich als promovendus en debutant officieel veilig gespeeld. Met de garantie op minimaal nog een jaar eerste klasse op zak ging de Honselse formatie door waar het gebleven was: wedstrijden winnen.

En zie nu de situatie: bij winst morgenmiddag op Die Haghe ontvangt het eerste elftal van S.V. Honselersdijk de vervangende derde periodetitel, die recht geeft op nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Een ongekende prestatie van formaat indien het de mannen van Piet Boon lukt. Zelfs wanneer er niet gewonnen wordt op Sportpark Ockenburgh kan eventueel puntenverlies van directe concurrent Forum Sport nog soelaas bieden. Wat dat betreft kan het late gelijkspel van vorige week (1-1) tegen Forum Sport wel eens cruciaal zijn geweest..

Ongeacht hoe de ontknoping morgenmiddag vanaf 14:30 uur verloopt, het is een ongekend topseizoen geweest voor het eerste elftal van S.V. Honselersdijk. Ieder lid, iedere vrijwilliger en iedere betrokkene mag trots zijn op de prestaties van onze mooie club. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat het eerste elftal morgen de steun van de vele Honselse supporters voelt tijdens de 90 minuten die dit competitieseizoen nog voor ons in petto heeft.

Hopelijk kunnen we morgenmiddag omstreeks 16:15 uur opnieuw geschiedenis schrijven en dit later op de avond onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de vrijwilligersavond en het afscheid van hoofdtrainer Piet Boon met elkaar vieren. Zorg dat je er morgen om 14:30 uur bij bent op Sportpark Ockenburgh in Den Haag!

Tot morgen!

Afscheid van hoofdtrainer Piet Boon
vr 24 mei

Morgenmiddag speelt het eerste elftal de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018/2019. Dit zal tegelijkertijd de laatste competitiewedstrijd van hoofdtrainer Piet Boon zijn. Ruim 8 jaar lang heeft Piet voor de groep gestaan en onder zijn leiding heeft S.V. Honselersdijk meerdere successen mogen beleven, zoals de promoties naar de 2e en de 1e klasse.

Na afloop van de uitwedstrijd tegen Die Haghe zal er morgen in de kantine van S.V. Honselersdijk op gepaste wijze afscheid worden genomen van de hoofdtrainer. Uiteraard hopen we allemaal nog op een aantal wedstrijden in de nacompetitie voor promotie, maar de laatste officiële competitiewedstrijd is een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van Piet. Alle (oud-)leden, vrijwilligers en overige betrokkenen zijn dan ook van harte uitgenodigd om Piet onder het genot van een hapje en een drankje te bedanken voor zijn jarenlange inzet!

Rond 17:30 uur wordt de spelersgroep inclusief trainer Piet Boon op Sportpark de Strijphorst verwacht, waarna zowel de vrijwilligersavond als het afscheid van Piet in gang wordt gezet.

Zaagtafel neemt afscheid van trainer Piet Boon
vr 24 mei

De welbekende "zaagtafel" van S.V. Honselersdijk heeft gisteravond na afloop van de training van de selectie in de kantine afscheid genomen van hoofdtrainer Piet Boon. De afzwaaiende trainer werd samen met de eveneens vertrekkende conditie- en hersteltrainer Sjaak Brunt in het zonnetje gezet door de vaste supporters van S.V. Honselersdijk.

De zaagtafel heeft door de jaren heen naam gemaakt door middel van de doorgaans kritische blik op het eerste elftal, maar de zaagtafel toonde zich gisteren van zijn beste kant door Piet Boon en Sjaak Brunt een etentje met hun partners aan te bieden bij Restaurant De Wits in Rijswijk. Een mooi en welverdiend gebaar na de vele jaren waarin de successen gezamenlijk gevierd werden door de supporters en de technische staf.

Morgenavond vrijwilligersavond - Keuken vanaf 17:00 uur gesloten
vr 24 mei

Morgenavond vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats, een avond waarop we alle vrijwilligers van de gehele vereniging tegelijkertijd in het zonnetje zetten voor de geleverde bijdrage in het afgelopen seizoen. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de vereniging niet kan bestaan zonder de vele vrijwilligers die week in week uit weer voor de club klaarstaan.

Dit jaar hebben we voor een andere opzet gekozen om de volgende reden: morgen speelt S.V. Honselersdijk zijn laatste competitiewedstrijd uit bij Die Haghe en we kunnen nu al terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Ook is het officieel gezien de laatste competitiewedstrijd van Piet Boon als trainer van S.V. Honselersdijk. Voor het bestuur reden om dit met alle leden, vrijwilligers en genodigden te vieren en daarbij ook op een gepaste manier Piet te bedanken voor de afgelopen 8 fantastische jaren. Uiteraard is dit voor eenieder ook de uitgelezen mogelijkheid om Piet te bedanken!

De vrijwilligers zijn welkom vanaf 17:00 uur en de avond duurt tot 21:30 uur. Er wordt voor een overheerlijk broodje en salade gezorgd, wat tegelijkertijd inhoudt dat de keuken in de kantine vanaf 17:00 uur gesloten zal zijn! We zien alle vrijwilligers graag morgenavond terug op de vrijwilligersavond, zodat we jullie op gepaste wijze kunnen bedanken voor jullie inzet van het afgelopen jaar!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen