Recent nieuws

Voetballoze dagen... nog maar 26 dagen
maandag

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 26 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag een inzending van wederom een vrijwilliger van het eerste uur. Doorgekregen van zijn vader waarschijnlijk. De inzending is van jeugdtrainer Erwin Bouwman ("Ballack" wordt hij ook wel eens genoemd). Foto is van de D1 seizoen 2006-2007 spelend destijds in de hoofdklasse. Feitje (misschien met dank aan de trainer, maar dat laat de webredactie in het midden): 6 spelers zijn/ waren dit seizoen actief in de selectie. Echt waar!

De namen: Tom van Veen, Mike Thoen, Robbin Westein, Nando Kok, Branco Kok, Joey Brouwer, Jordy van der Wilk, Youri Bakker, Timothy Le Duc, Job Verdonschot, Lex Bimmel, Lars Ammerlaan, Maarten van der Want (keeper). Begeleiding van links naar rechts: Toon Brouwer, Erwin Bouwman, Fred Ammerlaan.

Maar waarom zo een groot reclamebord erbij? En wat een treurige slecht doelgebied met dat lange gras. Wel mooi authentiek. Romantiseren, fantanseren en vooruit kijken hoort ook bij voetbal.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Eerste elftal treft nieuwe tegenstanders in de eerste klasse A
zondag

Over ongeveer 10 weken zal de competitie van het seizoen 2020/2021 pas van start gaan, maar de poule-indeling is al door de KNVB bekendgemaakt. Het eerste elftal van S.V. Honselersdijk zal uitkomen in de eerste klasse A, waarmee het in een andere poule terecht komt dan het afgelopen voetbalseizoenen.

Een nieuwe poule waarbij het eerste elftal dus ook nieuwe tegenstanders treft, op papier levert dit een aantal heel mooie affiches op. Zo treft de ploeg van trainer André Lourens onder meer de 'nieuwe clubs' AFC, Argon, Monnickendam en ZOB. Naast de nieuwe affiches treft het vlaggenschip ook oude bekenden Die Haghe, Voorschoten'97, Valken'68, Forum Sport en VELO in poule A van de eerste klasse.

De competitie-indeling is voor S.V. Honselersdijk met de mooie affiches veelbelovend, we kijken er als club zijnde ernaar uit om de tegenstanders komend seizoen op Sportpark de Strijphorst te mogen ontvangen!

Indeling eerste klasse A (alfabetische volgorde)
AFC
Argon
BOL
Die Haghe
Forum Sport
Monnickendam
Nootdorp
S.V. Honselersdijk
Valken'68
VELO
Voorschoten'97
WV-HEDW
ZOB
Zwaluwen 30 HCSV

Voetballoze dagen... nog maar 28 dagen
zaterdag

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 28 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag stellen we uw geheugen op de proef. We zien, heel vreemd, een s.v. Honselersdijk team met afwijkend tenue. Ze noemden zicht ook wel Het fabeiltjes team, seizoen 1971-1972 moet het geweest zijn. Komen ze! Bovenste rij van links naar rechts: Jaap van Wingerden, (onbekend), Gerrit Jansen, Wim van der Eijk, Piet van de Veer, Kees de Lange, Dick Koelewijn, Leo van de Spoel, Leen ("de Turk") Stoorvogel. Onderste rij van links naar rechts: Piet van der Ven, Ben van der Eijk, Leen de Hoog, Piet Koornneef, Cor Beukel.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Nieuw lid voor De Club Van Honsel: SAMAX
vrijdag

De businessclub van S.V. Honselersdijk heeft in het begin van de zomerstop een nieuw lid mogen verwelkomen: SAMAX. Het in Honselersdijk gevestigde bedrijf treedt hiermee toe tot de inmiddels zeer uitgebreide De Club Van Honsel, die op talloze manieren een belangrijke bijdrage levert aan onze vereniging.

Juist in de lastige periode zonder voetbal en evenementen onderstreept SAMAX precies waar het bedrijf letterlijk en figuurlijk voor staat: SAmen MAXimaal. Het bedrijf verzorgt het complete energiemanagement voor de aangesloten tuinbouwbedrijven.

Bij SAMAX zit er niet alleen een team specialisten klaar om tuinbouwbedrijven volledig te bontzorgen op het gebied van energiemanagement, ook biedt het Honselse bedrijf ondersteuning bij kwaliteitssystemen.
Meer informatie is te vinden op de website van SAMAX.

We heten SAMAX van harte welkom bij De Club Van Honsel, we hopen gezamenlijk een mooie, sportief succesvolle toekomst tegemoet te gaan!

Senioren selectie steunt de club in moeilijke tijden
donderdag

Het is algemeen bekend dat onze club in de periode zonder voetbal en bijbehorende evenementen financieel gezien uit een ander vaatje moet tappen. Naast de vele initiatieven die voor en door de club worden georganiseerd, kan de club ook uit een andere hoek rekenen op steun in deze lastige tijd. De senioren selectie heeft namelijk een mooi gebaar gemaakt naar de club door af te zien van het budget dat normaal gesproken beschikbaar wordt gesteld door de club.

Op die manier wil de spelersgroep een bijdrage leveren aan de club, nu dat helaas op het veld niet mogelijk is. Dit gebaar toont aan dat de spelersgroep zeer begaan is met de vereniging, wat typerend is voor de club S.V. Honselersdijk. We hopen dat we met iedereen gezamenlijk vanaf zaterdag 8 augustus stapje voor stapje kunnen gaan bouwen aan een mooi seizoen, zowel op het veld als daarbuiten!

Vanaf 8 augustus alleen nog betaling met pinpas, telefoon of SVH-betaalkaart in de kantine
donderdag

Nog iets minder dan een maand totdat de voorbereiding van het nieuwe seizoen van start gaat, op zaterdag 8 augustus staan de eerste trainingen gepland. Vanaf die dag zal ook de kantine van S.V. Honselersdijk heropend worden, uiteraard volledig volgens de op dat moment geldende Corona-maatregelen.

Het is nog even afwachten wat de maatregelen precies inhouden, maar één ding staat al wel vast: met ingang van het seizoen 2020/2021 is het in de Honselse kantine alleen nog mogelijk om met een pinpas, telefoon of SVH-betaalkaart af te rekenen. We hebben het cashless betalen al geruime tijd ingevoerd voor de doordeweekse voetbalavonden, maar vanaf 8 augustus aanstaande geldt het cashless betalen ook voor de weekenden.

Alle leden en vrijwilligers hebben de speciaal hiervoor in het leven geroepen SVH-betaalkaart in 2018 al ontvangen. Heb je nog geen SVH-betaalkaart of wil je een nieuw exemplaar aanvragen? Dit kan door een mail naar directie@svhonselersdijk.nl te sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om een betaalkaart voor jouw gehele team aan te vragen. Het aanvragen en gebruiken van de SVH-betaalkaart is volledig kosteloos, dus zorg ervoor dat je de betaalpas aan je portemonnee toevoegt!

Hieronder nog alle voordelen van de SVH-betaalkaart op een rijtje:
• De betaalkaart is gemakkelijk op te laden via je mobiel of in de kantine, zie ook het stappenplan hieronder.
• Tijdens onverhoopte pinstoringen kan er met de SVH-betaalkaart gewoon betaald worden.
• Het gebruik van de SVH-betaalkaart bespaart de club transactiekosten van pinbetalingen, met het gebruik van de kaart steun je de club dus ook indirect.

Hoe zet ik geld op mijn SVH-betaalkaart?
1. Download de "Knip"-app van Twelve in de Google Play Store of de Apple Store
2. Vul je e-mailadres in na het openen van de app
3. Druk op 'betaalpas' en vul de cvc-code van jouw betaalkaart in of scan de QR-code
4. Bevestig je account via de bevestigingsmail in je mailbox
5. Vul je account-gegevens in op de app
6. Zet geld op jouw SVH-betaalkaart onder 'rekeningen'

Mocht je nog vragen hebben over het cashless betalen, het aanvragen van de SVH-betaalkaart of het gebruiken van de SVH-betaalkaart? Stuur dan een mail naar directie@svhonselersdijk.nl.

Tot zaterdag 8 augustus bij de heropening van de kantine!

Voetballoze dagen... nog maar 30 dagen
donderdag

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 30 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag zien we een inzending van "mister Honselersdijk" met zijn naar schatting 750+ opstredens in het eerste elftal/ team van onze vereniging: Leo Lievaart. Leo nogmaals dank voor alles wat je aan onze vereniging hebt bijgedragen. Leo is lang vrijwilliger in dienst geweest, zoals commissie van ontvangst en als lid van het bardienst team. Een oudje. Ho, wacht de foto! Een oudje en een heel mooi plaatje. We zien de rocco boys: De A1 in het seizoen 1974-1975. Volgens Leo Lievaart. Volgens Koos Ophorst was het het seizoen van 1975-1976 ter ere van het kampioenschap.

Let ook eens op de (voetbal)kleding zo door de jaren heen. Nu zien we weer witte kousen waar we eerder witte thuis shirts, oranje broeken, blauw wit gestreepte sokken tegenkwamen.... gek. Maar gelukkig wel zwarte kicksen! De namen volgens Leo. Boven: Kees Hout (leider), Martin Middeldorp, Cock Prins, Piet "Rocco" Kruik, Arie Vreugdenhil, Ted Scholtes, Sjaak van der Gaag, Silvester Veldhoven, Koos Ophorst (Aanvoerder van het team, maar met zijn rechterarm in het gips. Kijk maar goed!). Onder: Wim de Jong, Frans van Dijk, Ton Dijkhuizen, Leo Lievaart, Jan Dijkhuizen en Aad van der Voort.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Voetballoze dagen... nog maar 32 dagen
di 7 juli

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 32 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag zien we een inzending van Siem. Wederom Siem, maar das is niet zo gek als je archivaris bent. Wederom de A1, 1988-1989 op de gok en met de welbekende dikke duim. Dus, het seizoen mag u zelf doorgeven aan de webredactie. Zetten wij het erbij, maar de spelersnamen staan er wel bij.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Laatste kans: bestel jouw wieleroutfit vandaag nog!
zo 5 juli

Vandaag is de laatste kans om de S.V. Honselersdijk wieleroutfit te bestellen. Hierbij gaat het om een eenmalige oplage, waardoor dit voorlopig de enige mogelijkheid is om de wieleroutfit voor €100 te bestellen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent met bestellen, vóór vanavond 23:59 uur!

Bestel hier jouw S.V. Honselersdijk wieleroutfit

De wieleroutfit wordt geproduceerd door 36 Cycling, wat betekent dat de wielerkleding van optimale kwaliteit zal zijn. De outfit bestaat uit een shirt voorzien van rits en een broek met bretels. De broek is tevens voorzien van een professionele zeem, wat voor extra fietscomfort zorgt.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de levering en de betaling van de outfit.

Voetballoze dagen... 5 juli..., nog maar 34 dagen
zo 5 juli

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. We hanteren dus niet zoals eerder de exacte dag van terugblik, dan wel een datum. Nee terugtellen. Het lijkt wel op de terugtel-teller naar het Kerstrad. Dus, gelukkig nog maar 34 voetballoze dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag zien we een inzending van Henry Valstar. Een redelijk recente foto in de geest van deze serie. Slechts een kleine 20 jaar terug. We zien: S1 van het seizoen 2012-2013. Plaats van handeling is eigenlijk een ongelukkig gekozen plaats en niet eens op de middenstip van veld 1 met zicht richting de Molenlaan. Zien we veel te veel gras en veel te veel gaas, net en aluminium... Nou ja. Maakt niet uit.

De mensen op de foto luisteren naar de volgende namen: Boven, v.l.n.r.: Ed Kooij (leider), René Slegtenhorst (trainer), Morad Naimi, Mario van der Ende (vaste supporter), Marcel Duijvesteijn, Frank Vellekoop, Robbie de Brabander, Azzedine El Kahlifi, Tom van Schie, Michel van Giessen, Tom Lobert, Danny (assistent trainer), Kees Lobert (grensrechter), Suzanne Vis (verzorgster), Daniel "Moek" van der Meer (leider). Onder: Mike Mast, Leon de Brabander, Loek Grootscholten, Jerry van der Meer, Erik van Velden, Leon Strik en de pupil van de week. Wie ken zijn naam?

Het antwoord van vrijdag 3 juli is: uit bij Den Hoorn. 3-7 met 4 doelpunten van "Soos"alias "de Koelkast" Gert-Jan Sosef.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Je hebt nog tot en met morgenavond...
za 4 juli

Je hebt nog tot en met morgenavond de kans om de S.V. Honselersdijk wieleroutfit te bestellen. Hierbij gaat het om een eenmalige oplage, waardoor dit voorlopig de enige mogelijkheid is om de wieleroutfit voor €100 te bestellen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent met bestellen, vóór morgenavond 23:59 uur!

Bestel hier jouw S.V. Honselersdijk wieleroutfit

De wieleroutfit wordt geproduceerd door 36 Cycling, wat betekent dat de wielerkleding van optimale kwaliteit zal zijn. De outfit bestaat uit een shirt voorzien van rits en een broek met bretels. De broek is tevens voorzien van een professionele zeem, wat voor extra fietscomfort zorgt.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de levering en de betaling van de outfit.

Voetballoze dagen... 3 juli
vr 3 juli

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een dankjewel voor de inzending van Patrick van der Ende als sinds jaar en dag lid van onze vereniging en momenteel jeugdtrainer. We zien de E1 als kampioen in het seizoen 1984-1985. Boven, v.l.n.r.: Stefan van Dijk (de wielrenner), Robert van der Ende, Gert-Jan Sosef, Corno Sosef, Frans Braat, Richard Zavaros. Zittend vlnr: Rendy van der Ende, Richard van Dijk, John Nederpelt, Ramon de Zoete en liggend Ron Arensman. De leider was de heer Zavaros (minder zichtbaar). Mooie retro shirts met aparte kousen. Wie weet waar de foto genomen zou kunnen zijn?

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Fiets jij binnenkort in het oranje door het Westland en omstreken?
do 2 juli

Heb jij de enige echte S.V. Honselersdijk wieleroutfit al gezien? Het is nog tot en met zondag mogelijk om de wieleroutfit van S.V. Honselersdijk te bestellen voor €100. Hierbij gaat het om een eenmalige oplage, waardoor dit voorlopig de enige mogelijkheid is om de wieleroutfit te bestellen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent met bestellen, vóór zondagavond 5 juli 23:59 uur!

Bestel hier jouw S.V. Honselersdijk wieleroutfit

De wieleroutfit wordt geproduceerd door 36 Cycling, wat betekent dat de wielerkleding van optimale kwaliteit zal zijn. De outfit bestaat uit een shirt voorzien van rits en een broek met bretels. De broek is tevens voorzien van een professionele zeem, wat voor extra fietscomfort zorgt.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de levering en de betaling van de outfit.

Nieuwe trainers voor JO9-jeugd: Finnley Kok & Daan de Vogel
do 2 juli

Vanaf komend seizoen staan er twee nieuwe trainers voor de groep van de JO9-jeugd van S.V. Honselersdijk. Het trainersduo Finnley Kok (19) & Daan de Vogel (18) zullen de Honselse talenten onder hun hoede nemen, waarmee de jeugdspelers naast het maken van heel veel plezier hopelijk ook sportief gezien mooie momenten met elkaar gaan beleven.

Beide trainers zijn zelf ook actief als voetballer bij onze vereniging en vinden het leuk om met jeugdspelers aan de slag te gaan. Hierdoor was de keuze snel gemaakt toen het voorstel om de JO9-jeugd te gaan trainen ter sprake kwam. Zowel Finnley als Daan is momenteel bezig met een studie, waarnaast ze allebei graag tijd vrij maken voor de voetbal en het geven van voetbaltraining.

We wensen Finnley en Daan heel veel plezier en succes toe voor het komende seizoen, hopelijk gaan jullie gezamenlijk met de JO9-jeugd een mooi seizoen tegemoet!

Sportpark de Strijphorst vanaf vandaag gesloten
wo 1 juli

Na de hervatting van de voetbalactiviteiten op ons sportpark na de corona-stop volgt vanaf vandaag de gebruikelijke zomerstop. Hoewel waarschijnlijk veel voetballiefhebbers staan te popelen om weer het veld om te gaan, zullen we nog even geduld moeten hebben met z'n allen. Sportpark de Strijphorst is namelijk vanaf vandaag zoals gebruikelijk gesloten en zal op zaterdag 8 augustus weer geopend worden voor de voorbereiding op het seizoen 2020/2021.

Een meer ironische datum voor de sluiting van het sportpark is bijna ondenkbaar, aangezien juist vanaf vandaag alle sportkantines weer geopend mogen worden voor leden van sportverenigingen. Dit geeft iedereen echter wel de gelegenheid om ons optimaal op te laden voor komend seizoen, zodat we (hopelijk) na de zomer weer ouderwets aan de slag kunnen.

Geniet van het zomerse weer en we zien jullie vanaf 8 augustus graag weer terug op de club!

Vriendenloterij-steun voor de club met dank aan het belteam
wo 1 juli

In de Corona-periode is de club op zoek gegaan naar diverse initiatieven om ook na de voetballoze periode financieel gezond voor de dag te komen. Eén van deze initiatieven vond gisteravond plaats: een belronde via de Vriendenloterij. Een heus belteam bestaande uit vrijwilligers van de club werd opgetrommeld om leden/vrijwilligers te vragen om lid te worden van de Vriendenloterij.

Deelname aan de Vriendenloterij betekent namelijk niet alleen dat je kans maakt op hele mooie prijzen, het is ook nog eens een gelegenheid om jouw favoriete club te steunen. Wanneer je lid wordt, kun je aangeven dat je hiermee S.V. Honselersdijk wil steunen. Gisteravond hebben maar liefst 51 leden/vrijwilligers aangegeven dat zij op deze manier de club willen steunen, waarvoor wij hen hartelijk willen bedanken!

Helaas heeft het belteam gisteravond niet alle leden/vrijwilligers telefonisch te pakken gekregen, maar ook zonder telefonisch contact is het mogelijk om je aan te melden bij de Vriendenloterij! Neem hiervoor een kijkje op de website van de Vriendenloterij en vul bij het aanmelden de clubcode van S.V. Honselersdijk in om de club te steunen: 9955. Mocht je toch telefonisch contact willen, is de Vriendenloterij via 088-0201020 bereikbaar.

Heb je al een abonnement bij de Vriendenloterij, maar heb je nog niet aangegeven dat je hierbij S.V. Honselersdijk wil steunen? Het omzetten van dit abonnement kan kosteloos geregeld worden door op bovenstaande manieren contact op te nemen met de Vriendenloterij.

We willen alle leden/vrijwilligers bedanken voor hun inzet en deelname aan de Vriendenloterij via S.V. Honselersdijk!

Voetballoze dagen... 1 juli
wo 1 juli

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een teamfoto ingezonden door Tom Snelders, ook wel bekend als Tom Gram en als vrijwilliger actief binnen onze vereniging als beheerder van de content op de tv-systemen in ons clubhuis. U snapt het onderhand wel in deze rubriek: we maken ook graag van de gelegenheid gebruik om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten als dat kan.

Vandaag zien we de D1 of de C1, maar we houden het op de C1 van het seizoen 1997-1998. Maar bij zowel het jaartal als het team houden we ons graag aanbevolen voor de waarheid. De foto is voor de verandering weer eens genomen in het doelgebied op veld 1.

Hier de namen: Boven: Jos Vijverberg (leider), Lennard van Veen, Erik van Velden (momenteel jeugdtrainer in onze club), de heer Meerex (sponsor), Rick Batist, Tom van Schie, Bas ?, Stefan van Schie, Jasper Steringa (trainer). Onder: Lino Kuyvenhoven, Ewout ("vroem vroem") Valk, Mike Mast, Tom Gram en Sander ("Sano") Noordermeer.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Indeling senioren selectie 2020-2021
di 30 juni

Hierbij de namen van de senioren selectie voor seizoen 2020-2021. Met deze spelers gaan we vanaf 8 augustus de trainingen hervatten. De maand juni is leuk en nuttig geweest en de trainers zijn er in geslaagd om iedere training zinvol te maken. Maar om vanaf 8 augustus weer volledig te mogen trainen, daar kijken we naar uit.

Zoals het er nu uitzie kunnen we een normale start van het seizoen verwachten. Dus met ons toernooi van De Club Van Honsel en het beker programma voordat we aan de competitie beginnen.
Met vertrouwen kijken we uit naar het komende seizoen

A selectie senioren 1 en 2
Marcel Duijvestijn
Pawel Rubin
Marcel Bruggeling
Leon de Brabander
Michel van Giesen
Rico Kok
Robbin Wesstein
Lars Ammerlaan
Youri Bakker
Branco Kok
Tom van Veen
Ricardo van der Zijden
Luke Groenenboom
Youri Riepe
Kevin Bogaards
Rik van Schie
Nigel Hendriks
Joey Valstar
Luuk Boers
Joey van Marrewijk
Lance Kooij
Brent Gardien
Rob van Veen
Jorne Persoon
Brian Valstar
Nick van der Kraan
Quinten va der Helm
Stef van der Vlis
Max Onings
Max van der Kraan
Stijn van Beek
Sander Noordermeer

B selectie senioren 3
Yorick van Niekerk
Joost van Bergen Henegouwen
Mike Treffers
Thomas Ros
Stan Groenenboom
Mark Remmerswaal
Rody Grootscholten
Menno Rijploeg
Nick Duijvestijn
Jorne van der Plas
Brandon Mackaay
Rick Grootscholten
Timo Ruis
Stijn Hofland
Bas van der Voort
Barry Botman
Bram Stikkelman
Luc Grootscholten
Youri Sol

Indeling JO19 seizoen 2020-2021
di 30 juni

Hieronder de voorlopige indeling voor de JO19 voor het aankomende seizoen. We kunnen het komende seizoen weer uitkomen met 3 Teams. Het is misschien wat krap als we naar de spelers aantallen kijken, maar de bereidheid om elkaar te helpen is er. En dan moet het mogelijk zijn.

De JO 19-1 is het selectie team en traint op dinsdag en donderdag van 19:45 t/m 21:15
De JO 19 -2 en 3 gaan gezamenlijk trainen op dinsdag en donderdag van 19:00 t/m 20:00 uur en helpen elkaar waar nodig op zaterdag.

JO19-1:
Matthijs Nieuwenhuijzen
Paul van Veen
Rick de Voeght
Lowell Dijkhuizen
Mike van de Hoek
Bjornn van Holsteijn
Derek Kester
Ben Wagenaar
Frenk Kester
Milan Vijftigschild
Quinn van Zanten
Bart van den Ende
Robin Olislagers
Tygo Arensman
Steijn de Bruijn

JO19-2
Jan van Os
Berend Kluytmans
Daan Beekenkamp
Mike van Marrewijk
Stijn Enthoven
Roel Grootscholten
Mathijs Vellekoop
Roy Westdijk
Joshua Wagner
Julian den Drijver
Daan van Elswijk
Tom van Elswijk

JO19-3:
Veen, Joey van der
Ammerlaan, Kevin
Peeters, Nicky
Zwinkels, Antoine
Habes, Rodney
Schie, Thijs van
Warringa, Rik
Pronk, Lenny
Vliet, Delano van der
Habes, Wesley
Abarkan, Ashraf
Noordam, Wietse
Hoog, Michel de
Smit, Tim

Honselse Feestweek: Online & Corona-proof
di 30 juni

De Honselse Feestweek stond oorspronkelijk voor deze week op het programma, waarbij het de bedoeling was dat het hele dorp weer uit zou rukken voor de gezelligste feestweek van het Westland. Helaas kon de feestweek niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan, maar de organisatie heeft ervoor gezorgd dat er deze week een online en corona-proof programma te wachten staat. Lees het hieronder!

PROGRAMMA HONSELSE FEESTWEEK BEKEND: ONLINE EN CORONA-PROOF
Teneinde het Coronavirus ‘er onder te krijgen’ zijn er deze zomer logischerwijs geen vergunningsplichtige evenementen. Dus ook de traditionele, Westlandse Feestweken hebben er aan moeten geloven. Om toch een week plezier voor de dorpsgemeenschap te kunnen verzorgen, kiest de Honselse Feestweek voor een programma dat grotendeels online plaats vindt in de vorm van ‘Feestweek TV’. Bij het maken en deelnemen aan de feestweek worden de geldende Coronamaatregelen uiteraard strikt nageleefd.

Vol trots presenteert de Honselse Feestweek een uitgebreid programma voor jong en oud van 1 t/m 5 juli. Zoals elk jaar, is ook in 2020 de Honselse Feestweek ‘Het Startschot van de Zomer’! Feestweek TV is te volgen via een live-stream op https://tv.honselsefeestweek.nl of via de Honselse Feestweek app voor IOS en Android.

Woensdag 1 juli: kick off met Honsels Harmonie en Quiz Brothers
Ook dit jaar wordt de aftrap verzorgd door Honsels Harmonie met de integrale uitzending van één van hun memorabele concerten op woensdag om 19:00 uur. Een uur later zal de Feestweek officieel worden geopend, waarna het woord is aan de Quiz Brothers voor de Grote Honselse Pubquiz. Thuis, vanaf de bank kunt u lekker meedoen met deze gevarieerde quiz, waarin alle vragen betrekking hebben op Honselersdijk. Rond 21:30 wordt de quiz kort onderbroken voor de officiële loting van het FIFA-toernooi dat op vrijdag plaats zal vinden. Nadat de winnaars van de pubquiz bekend zijn, kan er vanaf 23:00 uur gedanst worden op de eetkamertafel op de beats van de eerste voorrondes van de DJ Contest.

Horizontale programmering op donderdag, vrijdag en zaterdag
De uitzending start op donderdag, vrijdag en zaterdag om 15:00 met herhaling van de muziekale events van de voorgaande avond. Om 16:00 volgt ‘Honsel Kids’ voor de jeugd. Hierin elke dag een live bingo, uitzending van de beelden van de jeugd-events in het dorp én een dagelijkse ‘Freerunning-Challenge’ door de gymnasten van UDI. Om 17:00 uur biedt ‘Honsel Max’ entertainment voor de senioren van het dorp. Om 18:00 uur volgen de ‘highlights’ van de Feestweek in het dagelijkse 6-uur Journaal; uiteraard mét gebarentolk. Aansluitend zorgen de recepten o.b.v. Westlandse groenten van Kook-TV voor de nodige inspiratie in de keuken.

Dagelijks wordt om 21:30 een DJ-set uitgezonden; vastgelegd op een unieke locatie in Honselersdijk. De Honselse Feestweek wil de andere Westlandse Feestweken inspireren ditzelfde te doen en de mooiste plekjes van hún dorp te combineren met gave muziek!

Op alle dagen van de Feestweek is het mogelijk om bij Café bij ’t Hof tussen 18:00 en 20:00 de speciale ‘Feestweek Hap’ te nuttigen. Conform de geldende horeca-regels is reserveren daarvoor vereist. Ook is het de hele feestweek mogelijk om mee te doen aan wedstrijden als ‘Versier je straat’ en de online Vossenjacht.

Donderdag 2 juli: alternatieve wielerronde in ‘Honsel Sport’
De donderdag is traditioneel de dag van de Wielerronde van Honselersdijk. Dit jaar in een ander, maar niet minder vermakelijk jasje. Om 13:30 uur kunnen de kinderen tot 12 jaar bij Cor de Bruin gewoon hun fietsen versieren, zodat ze de volgende dag met een vrolijk rijwiel naar school kunnen. Honsel Max staat op donderdag in het teken van bloemschikken. Een workshop i.s.m. De Bloemendijk, waaraan u thuis kunt meedoen.

Om 18:30 geeft het duo Komfort & Joy (Jolentha Zaat en Koos Sekreve) op Feestweek TV een muzikale opwarmer voor ‘Honsel Sport’ dat om 19:00 begint. Geheel in de stijl van ‘Wilfried en Matthijs’ worden in deze twee uur durende wieleruitzending inspirerende wielergasten geïnterviewd, nemen de kopmannen van de Westlandse wielerploegen het tegen elkaar op in het wielerspel en kan het publiek thuis deelnemen aan een variant op ‘petje-op / petje-af’. Zoals elk jaar wordt de ‘Wielerronde’ ook dit jaar aan elkaar gepraat door de onvolprezen John Vingerling. Komfort & Joy zal tijdens en na de uitzending zorgen voor muzikaal entertainment.

Vrijdag 3 juli: workshops, Burchtloop en FIFA toernooi
De basisscholieren kunnen vrijdag tussen 10:00 en 13:00 deelnemen aan een gevarieerd workshopprogramma op Basisschool De Hoeksteen. Honsel Max zendt om 18:00 onvervalste oud-Hollandse smartlappen uit. Meezingen dus!

Coverband West Pack trapt om 18:30 de live uitzending van Honsel Sport af. In het eerste uur komt de Bar de Burchtloop aan bod. Gedurende de hele vrijdag kunnen teams via Strava de snelste tijd neerzetten voor het Westlands Kampioenschap Ploegentijdloop. Ook worden de leukste hardloopfilmpjes van de Honselse Kids uitgezonden. Het tweede uur van Honsel Sport bevat de ontknoping van het FIFA toernooi dat reeds om 18:00 uur gestart is in Café Bij ’t Hof. Voorzien van professioneel commentaar en analyses nemen de finalisten het live tegen elkaar op via Feestweek TV.Om 21:00 kan er worden deelgenomen aan een online Whiskeyproeverij. De whiskeys worden bij u thuisbezorgd en vervolgens online en live voorzien van de nodige instructies en achtergronden. Schrijf u snel in, want vol = vol.

Zaterdag 4 juli: family hike, bromparade en de grote finaleshow
Op zaterdag kunt u vanaf 9:00 meedoen aan de Family Hike van Scouting Honselersdijk. Ga met de familie naar de Kom In een maak een avontuurlijke speurtocht van ongeveer een uur door het dorp. Geen feestweek zonder Westlandse Bromparade. Onder strikte inachtname van de corona-maatregelen rijden de brommers vanaf 14:00 uur hun ronde door de regio. Startend en eindigend op het terrein van Wim de Voeght. Honsel Max staat om 17:00 in het teken van een live-bingo.

Op zaterdagavond nadert Feestweek TV het hoogtepunt in de vorm van de grote Finaleshow. Deze wordt vanaf 18:30 opgewarmd door coverband Source. In de Honselse Feestweek Finaleshow volgen verrassing na verrassing elkaar op. Alle prijswinnaars van de Feestweek worden blij gemaakt. Denk hierbij aan Versier je Straat, DJ Contest, online Vossenjacht en de Brommer Beauty Contest. Entertainment voor iedereen!

Na de DJ set op locatie zorgen de winnaars van de DJ Contest 2019 en 2020 dat de handjes bij de kijkers van Feestweek TV nog één keer de lucht in gaan!

Zondag 5 juli: online kerkdienst
Hoewel er dit jaar geen feesttent is om te delen met de Honselse geloofsgemeenschappen, kunt u op zondag vanaf 10 uur uiteraard wel de online-kerkdienst volgen via Feestweek TV. Met dit laatste onderdeel komt de Honselse Feestweek 2020 tot een einde en wordt er vol verwachting uitgekeken naar een ‘normale’ Feestweek in 2021!

Kijken, inschrijven en meedoen
Feestweek TV is vijf dagen lang te volgen via live-streams op www.honselsefeestweek.nl of via de Honselse Feestweek app voor IOS en Android. Houd deze kanalen dus goed in de gaten. Ook kunt u de officiële Honselse Feestweek App downloaden voor IOS en Android. Hiermee bent u direct op u smartphone op de hoogte van het programma en kunt u direct meekijken. Ook valt er voorafgaand aan de Feestweek bij alle Honselersdijkers een programmagids op de mat.

Sponsoren
De Honselse Feestweek kiest ervoor haar trouwe sponsoren dit jaar kosteloos te promoten. Daarnaast zijn er toch diverse bedrijven die zich op eigen initiatief hebben gemeld om Feestweek TV te ondersteunen. Geweldig! Speciale vermelding hierbij de voor Brance Media, Rovents en DataClicks die hun schouders hebben gezet onder beeld, geluid en interactie tijdens deze unieke Feestweek.

Doe mee aan de VriendenLoterij en steun S.V. Honselersdijk
di 30 juni

Beste leden, vrijwilligers en supporters van S.V. Honselersdijk,

In deze coronatijd worden we geconfronteerd met lagere inkomsten, dat is een logisch gevolg van alle maatregelen. We hebben het met z’n allen goed gedaan, want inmiddels is Covid-19 nog maar in beperkte mate aanwezig, de maatregelen werpen gelukkig zijn vruchten af.

We willen bij S.V. Honselersdijk ten aller tijden onze leden het beste bieden, zoals een goede accommodatie met mooie kleedkamers, een goede kwaliteit trainings-/wedstrijdkleding en goede spelmaterialen om mee te trainen.

Dit alles willen we onze leden, vrijwilligers en supporters ook na de heftige corona-periode kunnen bieden. Na het wegvallen van alle activiteiten in en rondom onze sportkantine moeten we daarom op een creatieve manier op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen. Eén van de initiatieven om gezamenlijk de club te steunen is de VriendenLoterij, waarbij het mes aan twee kanten snijdt.

Ik ben er van overtuigd dat dit een mogelijkheid is om de club door de turbulente tijd heen te helpen, daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden van de VriendenLoteri
Vanavond tussen 19:00 en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor S.V. Honselersdijk. Het is de moeite meer dan waard, want:
• Minimaal 40% van jouw lotprijs gaat direct naar S.V. Honselersdijk
• Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen. Tom Lobert, oud-selectiespeler, heeft ooit een auto gewonnen met een lot uit de Vriendenloterij… Dus het kan jou ook overkomen!

We hopen dat we een beroep kunnen doen op onze leden, vrijwilligers en sponsoren! Hoe meer loten we verkopen, hoe beter wij jullie het beste kunnen bieden. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,
Erik Sosef
Voorzitter S.V.Honselersdijk

Zorg ervoor dat je de S.V. Honselersdijk wieleroutfit deze week bestelt!
ma 29 juni

Vanaf afgelopen vrijdag is het mogelijk om de nieuwe S.V. Honselersdijk wieleroutfit te bestellen. Het gaat hierbij om een beperkte oplage, die volgende week in productie gaat. Dit betekent dat het alleen mogelijk is om tot en met komende zondag jouw oranje wieleroutfit te bestellen. Daarna is het niet meer mogelijk om dit collectors item te scoren, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

De wieleroutfit, geproduceerd door het gerenommeerde merk 36, is voorzien van een professionele zeem, broek met bretels en een shirt met een rits. Kortom: een oranje wieleroutfit van topkwaliteit! Je bestelt de wieleroutfit via onderstaande link voor €100 per outfit.

Bestel jouw wieleroutfit hier!

De levertijd van de wieleroutfit is ongeveer 5 à 6 weken, meer informatie hierover en de betaling van de wieleroutfit ontvang je na bestelling per mail.

Voetballoze dagen... 29 juni
ma 29 juni

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een teamfoto uit een krantenartikel. We zien, met op de achtergrond het kasteel de S1 van het seizoen 1978-1979. Bij vele leden bekende namen denken wij.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Voetballoze dagen... 27 juni
za 27 juni

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een stokoude foto waardoor we niet eens meer weten welk team is zal zijn geweest. We denken: de B1 van het seizoen 1964-1965. Op het kasteel uiteraard. De namen? Bovenste rij: Jos Boeters, Nol Duijvestein, Arie Stoorvogel, Jaap van der Kruk en Jens Valk (van de winkel). Onder: Arie van der Lee, Wim van der Valk, Jan van Dijk, Dick Koppenol, Fred Rietdijk, Flip van der Gaag.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Bestel jouw S.V. Honselersdijk wieleroutfit nu!
vr 26 juni

In de periode zonder voetbalwedstrijden zijn veel Honselersdijkers op zoek gegaan naar een alternatief om fit te blijven voor het moment dat competitief voetbal weer is toegestaan. Dit heeft ertoe geleid dat inmiddels veel leden, vrijwilligers en sponsoren op de wielrenfiets te bewonderen zijn in het Westland en omstreken.

Om ervoor te zorgen dat de sportievelingen van S.V. Honselersdijk er ook op de racefiets goed bij zitten, is het vanaf nu mogelijk om een S.V. Honselersdijk wieleroutfit te bestellen. Voor €100 ontvang je een wieleroutfit van hoge kwaliteit, volgens onderstaand ontwerp.

De wieleroutfit, geproduceerd door het gerenommeerde merk 36, is voorzien van een professionele zeem, broek met bretels en een shirt met een rits. Kortom: een oranje wieleroutfit van topkwaliteit!

Het is tot en met zondag 5 juli mogelijk om een wieleroutfit te bestellen, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. De levertijd van de wieleroutfit is ongeveer 5 à 6 weken, hierover ontvang je na bestelling meer informatie per mail.

Bestel jouw wieleroutfit hier!

Voetballoze dagen... 25 juni
do 25 juni

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. We melden er gewoon om de dag eentje!

Vandaag zien we een inzending van (wederom) Richard Kok. Hartelijk dank. Wederom een E1, deze lijken het meest populair met de C1 teams van weleer. We zien de E1 uit het seizoen 1981-1982. Boven, v.l.n.r.: Walter de Koning (nu TC lid), Carlo Wielders, Ruud Schrijvers, Moeder Weerdenburg, Richard kok, Nicolaï Krom, Mark Weerdenburg. Onder: Pieter Batist, Ronald Jongenotter (die zagen we ook op de foto van 19 juni over S8), Richard Koppert, Janco Koole (nu huidige keeperstrainer selectie), Eric Niggebruggen, Arno Koppenol (vanavond aanwezig als lid van "Raad van Toezicht en Advies" bij de bestuursvergadering) en Patrick van der Ende (momenteel 1 van onze jeugdtrainers).

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Voetballoze dagen... 23 juni
di 23 juni

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag zien we een inzending van Emiel van der Voort (toevallig ook op de foto!). Hartelijk dank Emiel. We zien de E1 uit het seizoen 2004-2005. Zij speelden jaarlijks mee op het Feyenoord toernooi tegen andere (top)amateurclubs uit de regio Rotterdam. Hoeveelste ze dit jaar zijn geworden, weten we/ze niet meer, maar er is zeker weten niet gewonnen. Op de foto (3 rijen dik, zie je niet veel): Bovenste rij: Piet van Niekerk, Jack Vijverberg en Johan van der Meij (leiders waarvan Johan een handjevol wedstrijden in het eerste heeft gespeeld), Middelste rij: Luke Groenenboom, Marnix Vijverberg, Jordi van der Meij en Emil van Niekerk. Onderste rij: Joey Valstar, Tim Hanemaaijer, Alex Voskuil en Mandy van Dijk

Opvallend is dat twee spelers hiervan (Luke en Joey) op dit moment in de selectie van s.v. Honselersdijk spelen.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

JO11 neemt afscheid van het seizoen
ma 22 juni

Afgelopen zaterdag heeft de JO11-1 het seizoen afgesloten met een potje footgolf op de golfbaan in Rhoon. Het was een zeer geslaagde ochtend met na de inspanning een heerlijk drankje op het terras. Bij het vertrek op de parkeerplaats werden de trainers en leiders nog bedankt voor hun inzet het afgelopen rare seizoen.

Uitslag: het winnende ontwerp voor de S.V. Honselersdijk wieleroutfit
ma 22 juni

De afgelopen dagen was het mogelijk om te stemmen op jouw favoriete ontwerp voor de S.V. Honselersdijk wieleroutfit, die binnenkort toegevoegd wordt aan de kledinglijn van de club. De stemronde, waarbij gekozen kon worden tussen 3 verschillende ontwerpen, kende uiteindelijk een duidelijke winnaar.

Er werd maar liefst 84 keer gestemd op het mogelijke ontwerp, wat aangeeft dat er de laatste tijd veel Honselersdijkers het wielrennen gebruiken om fit te blijven voor het volgende voetbalseizoen! Het winnende ontwerp ging er met een overduidelijke meerderheid van 45 stemmen met de overwinning vandoor. Het ontwerp zal nu samen met de kledingleverancier tot in de puntjes uitgewerkt worden, waarna er meer bekend zal worden over de datum waarop de wieleroutfits in de verkoop gaan.

Houd de website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven over de verkoop van de S.V. Honselersdijk wieleroutfits!

Voetballoze dagen... 21 juni
zo 21 juni

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag zien we een inzending van Richard Kok. Hartelijk dank voor een kiekje en deze is al zeker potverdorie 41 (!) jaar oud. We zien de E2 van het seizoen 1978-1979. De mensen op de foto luisteren naar de volgende namen: Boven, v.l.n.r.: Aad van marrewijk, Johan Valster, Johan van Dijk, Patrick van Dop, Richard Kok, Richard Smit (mede naamgever van het legendarische zaalvoetbal jeugdtoernooi in de wintermaanden), Marc de Heij, Martin van der Houwen. Onder: Ad van der Zalm, Bert-Jan Breukel ("Truus de Mier"), Ronald Wielders, Robert Kozijn, Ferry Schrama en Ernst-Pieter van de Vlist. Overmorgen een nieuwe kiek beste mensen.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen