Nieuws

Mike Obiku hoofdtrainer bij de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk
zaterdag

Op zondag 14 maart start de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk. De trainingen zullen onder leiding staan van voormalig Feyenoord-spits Mike Obiku. Inschrijven is nog steeds mogelijk, dus meld je snel aan en ontvang bovendien een uniek trainingstenue van adidas!
De inmiddels 52-jarige ex-prof is al ruim acht jaar verbonden aan Feyenoord Soccer Schools. Obiku, die natuurlijk bekend staat om zijn Golden Goal in het bekerduel tussen Ajax en Feyenoord in 1995, kijkt ernaar uit om de jonge talenten in het Westland te gaan trainen. Samen met assistent-trainer Giovanni Hoogendoorn gaat hij op Sportpark De Strijphorst tien trainingen verzorgen volgens het gedachtegoed van Feyenoord Academy, waarbij plezier en voetbalontwikkeling centraal staan.
Interesse in deelname? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee! Klik hier om direct in te schrijven.

Nieuw trainingsschema met ingang van woensdag 3 maart
dinsdag

Eindelijk werden er vorige week door de overheid wat versoepelingen van de Coronaregels aangekondigd. Vanaf 3 maart mogen buitensporters tot 27 jaar in teamverband weer gaan trainen en eventueel een onderling potje voetbal spelen. Helaas mag nog niet iedereen de (kunst)wei in en moeten we het beperken tot de eigen teamgenoten, maar het begin is er. Het spreekwoordelijke licht aan het eind van de tunnel komt in zicht.

Omdat we nog wel met een avondklok zitten kan nog niet elk team op zijn eigen vertrouwde tijd trainen. Er is een inventarisatie geweest bij de senioren en naar aanleiding hiervan is bijgaand tijdelijk nieuwe trainingsschema opgesteld. Om alles tijdens de trainingen goed te laten verlopen willen jullie vragen onderstaande je aan onderstaande spelregels te houden:

We houden ons aan de regels: dus alleen sporten tot 27 jaar. Indien je 27 jaar of ouder bent, is het dus helaas nog niet mogelijk om deel te nemen aan de trainingen. Onderstaande regels zijn van toepassing:
- De avondklok blijft van kracht, dus om 20:30uur moet iedereen vertrekken. Hiermee geven we iedereen kans om op tijd thuis te zijn en om het sportpark af te sluiten.
- Om 20:45 wordt het sportpark gesloten.
- Veld 1 is ook ingedeeld. De gebruikers hiervan moeten na afloop zorgen dat de doelen van het veld zijn i.v.m. veldonderhoud en gras maaien.
- De kleedkamers en alle bovenruimtes van onze accommodatie blijven gesloten.
- In het ballenhok mogen niet meer dan 2 personen tegelijk aanwezig zijn.
- Binnen in de hal beneden en ballenhok is een mondkapje verplicht.

Iedereen die weer aan de bak mag heel veel voetbalplezier en voor de anderen... Houd nog even vol en blijf gezond.
Indien de coronamaatregelen aangepast worden, zal n.a.v. de mogelijkheden ook het trainingsschema aangepast worden.

Het bestuur van S.V. Honselersdijk

Schrijf je in voor de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk!
ma 1 maart

Op zondag 14 maart kun jij bij S.V Honselersdijk tien weken trainen onder leiding van Feyenoord Soccer Schools! Sportpark De Strijphorst zal namelijk het decor zijn van een nieuwe Feyenoord Trainingsmodule. Dus, wil jij werken aan je voetbaltalent en trainen op de Feyenoord-manier? Meld je dan snel aan!

Alle informatie over deze trainingsmodule lees je hier.

Feyenoord kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met de jeugdige voetballers uit het Westland en omstreken! De trainingen worden geleid door één van de hoofdtrainers van Feyenoord Soccer Schools, die tevens oud-speler van Feyenoord is geweest. Hij heeft een trainingsprogramma voor jou gereed waardoor jij kunt werken aan je voetbalkwaliteiten op je eigen niveau.

Kijk jij er na deze koude winter ook zo naar uit om straks weer lekker te gaan voetballen? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee! Klik hier om direct in te schrijven.

Keepers- en voetbaldag op Sportpark de Strijphorst een groot succes
zo 28 februari

Woensdag 24 februari was het eindelijk zover, de eerste Westlandse keepers- en voetbaldag op het sportpark van S.V. Honselersdijk. Waar deze speciale dag voor jeugdige keepers- en voetbaltalenten eerder in het water viel door de aangescherpte corona-maatregelen, kon de speciale trainingsdag afgelopen woensdag gelukkig wel doorgaan.

Na het uitwerken van het idee voor een heuse talentendag zijn de initiatiefnemers in gesprek gegaan met Rick van der Mast (keepersschool) en Richard Knopper (FootballAcademy). Hierna werd er al snel overgegaan tot de definitieve organisatie en bekendmaking van de speciale voetbaldag. Even leken de sneeuw en de vorst nog voor problemen te gaan zorgen, maar al snel werd duidelijk dat het gelukkig heel mooi weer ging worden.

De inschrijvingen druppelden al snel binnen, waaronder ook van een leuk aantal keepers- en voetbaltalenten van buiten Honselersdijk. Uiteindelijk stopte de teller op maar liefst 80 aanmeldingen, wat voor een zeer geslaagde voetbaldag zorgde afgelopen woensdag.

Vanaf 9 uur mochten de kinderen het veld op en onder leiding van de fanatieke trainers werd er door de kinderen ook fanatiek getraind en straalde bij de meeste kinderen het plezier ervan af. Bij de voetballers werden er verschillende trainingsoefeningen afgewerkt en na de pauze werd er afgesloten met fanatieke wedstrijden.

Op het hoofdveld werden de keepers onder handen genomen, met verschillende trainingsvormen, door trainers en jeugdkeepers van ADO, ook hier werd afgesloten met een wedstrijd, het bekende "keepersoorlog" dit leidde tot groot fanatisme en hilariteit.

Al met al was het een top ochtend en volgens ons heeft iedereen het naar zijn zin gehad, een goede reden om dit zeker nog een keer te gaan organiseren. Waarschijnlijk zal de tweede editie al in de meivakantie plaatsvinden, dus houd de website en sociale media van S.V. Honselersdijk goed in de gaten!

Hierbij willen we Rick en Richard nogmaals bedanken voor het mede organiseren van de keepers- en voetbaltraining.

Richard Zwinkels

In memoriam Dirk van der Kaaij & Ben van der Eijk
vr 26 februari

Afgelopen week ontvingen wij de treurige berichten over het overlijden van Dirk van der Kaaij en Ben van der Eijk. Beide heren waren lid van het eerste uur sinds de oprichting van S.V. Honselersdijk in 1964.

Dirk van der Kaaij is onder meer als leider, scheidsrechter en wedstrijdsecretaris betrokken geweest bij onze vereniging. Daarnaast was Dirk ook op maandag op onze club te vinden om mee te helpen met de schoonmaak en het onderhoud van de accommodatie.

Jarenlang was Dirk ook het gezicht bij het entreehok van Sportpark de Strijphorst op zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Dit was onderdeel van de vele vrijwillige taken die Dirk voor de club heeft verricht, waarvoor hem dan ook de meer dan verdiende titel "Lid van Verdienste" werd toegekend.

Ben van der Eijk was trots dat hij onderdeel van ons eerste elftal tijdens in het jaar van de oprichting. Dat vond hij mooi om te vertellen omdat hijzelf vond dat hij niet goed kon voetballen maar wel in het eerste elftal van Honselersdijk heeft gevoetbald. Ben was graag op de achtergrond en kwam af en toe op de club. Maar hij wist alles van de vereniging, want hij bleef graag op de hoogte van ZIJN club.

Afgelopen oktober zijn Ab van Dijk en Erik Sosef nog op visite geweest om een "verlaat" speldje te overhandigen ter ere van zijn 50 jarig jubileum. Deze had hij nog tegoed van de club, want hij was trots op zijn lidmaatschap van S.V. Honselersdijk. Tijdens ons bezoek sprak Ben wel over zijn broze gezondheid maar dat hij er iedere keer er in slaagde om de ziekte te overwinnen. Afgelopen januari ging het steeds slechter met hem en na een kort verblijf in het hospice heeft Ben helaas de strijd tegen de ziekte verloren.

Namens S.V. Honselersdijk wensen we de nabestaanden, familie en vrienden van Dirk van der Kaaij en Ben van der Eijk sterkte met dit verlies. We zullen de warme herinneringen aan Dirk en Ben koesteren.

Jasper Steringa nieuwe trainer 2de elftal S.V. Honselersdijk
di 23 februari

De TC meldt met genoegen dat vanaf volgend seizoen oud-eerste elftal speler Jasper Steringa trainer zal zijn van het 2de elftal van S.V. Honselersdijk. Hiermee keert Jasper terug naar de club waar hij na zijn eigen voetbalcarrière al de toenmalige A-jeugd onder zijn hoede had.

Eerder meldde de TC van S.V. Honselersdijk dat er na 10 jaar afscheid genomen werd van trainer Frank van Zijl en nu heeft de technische commissie dus een waardige opvolger voor Frank gevonden in de persoon van Jasper Steringa. S.V. Honselersdijk is verheugd dat wederom een oud 1ste elftal speler als trainer aan de club gebonden zal zijn.

Met het aanblijven van hoofdtrainer André Lourens, het aanstellen van conditie-/hersteltrainer Sjaak Brunt en nu Jasper Steringa als 2de elftal trainer, staat de staf van de selectie voor het volgend seizoen. Hiermee ziet de TC de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Trainers JO19 blijven ook in het seizoen 2021-2022
vr 19 februari

De TC meldt met genoegen het aanblijven van Erwin Bouwman en Erik van Velden als trainers van het vlaggenschip van de jeugd. Ondanks het kleine aantal wedstrijden dit seizoen is er tevredenheid over de bereikte resultaten.

Aansluiting met de senioren selectie is verbeterd door de spelers enthousiast te maken voor de overstap. Kwalitatief maakt de JO19 een stap door in de Hoofdklasse te spelen. De eerste drie wedstrijden van dit seizoen werden dan ook gewonnen. Wij hopen nog steeds wat van het wedstrijd seizoen te kunnen afmaken en wensen Erwin en Erik daarbij veel succes.

S.V. Honselersdijk is blij dat deze oud eerste elftal spelers bij de club blijven en de oudste jeugd begeleiden naar de laatste stap van onze prestatie pyramide.

DCVH-lid Kers en de Klein verder als SkillsReclame
do 18 februari

Vorige maand was er mooi nieuws vanuit één van de leden van onze businessclub: Kers en de Klein gaat tegenwoordig verder onder de naam SkillsReclame. Het bedrijf is lid van het eerste uur van De Club Van Honsel en zal ook onder de nieuwe naam onderdeel blijven van de businessclub van S.V. Honselersdijk.

Het bedrijf zal ook onder de nieuwe naam de specialismen belettering, binnen- en buitenreclame voortzetten. We wensen alle medewerkers van SkillsReclame veel werkplezier toe en hopen ook onder de nieuwe naam gezamenlijk mooie (sportieve) hoogtepunten te mogen beleven.

Tot snel op onze vereniging!

Trainingen woensdag 17 februari
wo 17 februari

Woensdag 17 februari, kunnen alle trainingen weer doorgaan, veel voetbalplezier.

Jan Plomp supporter van S.V. Honselersdijk in hart en nieren
zo 14 februari

Op 4 januari 2021 jongstleden is Jan Plomp op een te jonge leeftijd overleden.

Jan Plomp dé kapper van Honselersdijk is voor velen een bekende supporter bij S.V. Honselersdijk. Zaterdagmiddag als het eerste elftal van S.V. Honselersdijk moest voetballen stond Jan langs het veld om zijn ploeg aan te moedigen. Zowel bij de thuiswedstrijden als bij de uitwedstrijden kon de ploeg op de steun van Jan rekenen. Jan vond het heerlijk om op zaterdag naar de voetbal te gaan. Als fanatieke supporter moedigde hij de ploeg, op zijn bekende humoristische wijze, aan. Over de speelwijze en de kwaliteit van het spel, nam Jan geen blad voor de mond. Als het goed was kreeg je dat te horen maar als het slecht was, kregen trainer en spelers dat ook te horen. De spelers en trainer konden dat van Jan goed accepteren.

Bij de thuiswedstrijden kwam Jan altijd ruim voor de wedstrijd naar de bestuurskamer voor het programmaboekje en een bakkie koffie. Dan wilde hij alles weten over de ploeg, de geblesseerden en hoe het met de vereniging ging. Jan was meer dan een supporter van het eerste elftal. Hij was erg betrokken bij de gehele vereniging.

S.V. Honselersdijk kon ook altijd rekenen op Jan als huisfotograaf van de club. Hij stond altijd voor ons klaar als er foto’s gemaakt moesten worden van bijvoorbeeld de elftallen, het clubblad of tijdens de receptie van het 50- jarig bestaan.

Jan was aanwezig tot en met de laatste thuiswedstrijd van ons eerste elftal. Wij zullen zijn support en humor missen op de club.

Namens El en de kinderen mag ik iedereen bedanken voor de fijne reacties die zij na het overlijden van Jan hebben mogen ontvangen door middel van een kaartje, bloemen of een aardig woord.

Erik Sosef, voorzitter van S.V. Honselersdijk

Sportpark De Strijphorst tot nader order gesloten
ma 8 februari

Door de sneeuwstorm en strenge vorst die momenteel ons land teistert is Sportpark De Strijphorst tot nader order gesloten voor alle trainingen en sportactiviteiten.

Bestuur S.V. Honselersdijk,

Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt keert terug op Sportpark de Strijphorst
vr 5 februari

Na een afwezigheid van 2 seizoenen keert herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt met ingang van komend seizoen terug op Sportpark de Strijphorst. In de zomer van 2019 nam Sjaak samen met oud-hoofdtrainer Piet Boon afscheid van S.V. Honselersdijk, maar dit afscheid blijkt nu slechts tijdelijk te zijn geweest.

Onder het bewind van Sjaak Brunt wist de senioren selectie van toenmalige trainers Piet Boon en Frank van Zijl zowel op fysiek als conditioneel vlak grote stappen te zetten, wat uiteindelijk bijdroeg aan de promotie naar de eerste klasse. Na het vertrek van Sjaak werd dit op uitstekende wijze voortgezet door Wouter de Kok met de gelijknamige fysiopraktijk. Helaas kon de samenwerking met Wouter door omstandigheden niet voortgezet worden. We willen Wouter de Kok hierbij bedanken voor de fantastische inzet tijdens de afgelopen seizoenen.

Na 2 oranje-loze seizoenen bij HVC'10 keert Sjaak Brunt nu dus weer terug op Sportpark de Strijphorst als herstel-/conditietrainer van de senioren selectie. De TC van S.V. Honselersdijk is verheugd dat de samenwerking met Sjaak een vervolg krijgt, hopelijk kunnen we wederom gezamenlijk op diverse vlakken mooie stappen maken.

DCVH bezorgt presentje bij nieuwe pand van Westland Accountancy
wo 27 januari

Vorige week heeft De Club Van Honsel een presentje gebracht op het nieuwe kantoor van Westland Accountancy. Voorzitter van de businessclub Jos Scheffers overhandigde, uiteraard op gepaste afstand, een plant ter decoratie van het nieuwe onderkomen van het DCVH-lid. Hiermee wenst de businessclub van S.V. Honselersdijk het fanatieke lid van DCVH veel succes en werkplezier op de nieuwe locatie.

Op de laatste dag van 2020 is Westland Accountancy verhuisd naar het gloednieuwe pand aan de Boswoning in Honselersdijk. Het pand is samen met diverse partners gerealiseerd, zo legt Paul Groenewegen uit op de website van Westland Accountancy: Paul vervolgt enthousiast: “Echt fantastisch om te zien dat we met de juiste partners hebben gewerkt, want zij zorgden boven verwachting dat alles exact volgens planning verliep. En het resultaat is top. Alles is schitterend afgewerkt en het klimaat is ingeregeld. We kunnen vanaf het nieuwe jaar – mits de corona situatie het toelaat – hier heel fijn aan het werk.”

DCVH wenst Westland Accountancy nogmaals veel succes en werkplezier toe op de nieuwe locatie, uiteraard zien we elkaar ook zo snel mogelijk weer terug op onze vereniging.

JO13-3 zoekt trainer voor donderdagavond
di 26 januari

Het elftal JO13-3 is op zoek naar een trainer voor de donderdagavond. De 13 spelers trainen op de donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en zoeken hiervoor nog een trainer die hen op dit tijdstip zou willen trainen. Eventueel zou de training ook op zaterdag plaats kunnen vinden, zolang er geen wedstrijden zijn.

Lijkt het jou leuk om de JO13-3 te trainen of ken jij iemand die dit wellicht wil doen? Laat het ons dan weten door te reageren via tc-jo13@svhonselersdijk. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via dit mailadres.

Namens de  coördinatoren en de TC, Sander van Dijk en Walter de Koning.

S.V. Honselersdijk neemt na 10 seizoenen afscheid van trainer Frank van Zijl
do 21 januari

Na 10 uiterst succesvolle seizoenen neemt S.V. Honselersdijk komende zomer afscheid van trainer Frank van Zijl. Vanaf het seizoen 2011/2012 was Frank de trainer van ons tweede elftal. Onder leiding van Frank wist het tweede elftal uiteindelijk op te klimmen tot de reserve eerste klasse, een ongekend mooie prestatie als je ziet waar het avontuur 10 jaar geleden mee begon.

Toen Frank van Zijl in 2011 samen met hoofdtrainer Piet Boon zijn handtekening bij S.V. Honselersdijk zette, zag het selectievoetbal bij de Honselersdijkers er totaal anders uit. Door de ambitieuze, maar vooral ook plezierige aanpak van de trainers Piet en Frank steeg zowel het eerste als het tweede elftal meerdere malen boven zichzelf uit. De diverse promoties gingen hand in hand met een grote dosis voetbalplezier, wat het elftal van Frank nagenoeg altijd uitstraalde.

De TC van S.V. Honselersdijk heeft na 10 mooie seizoenen besloten om volgend jaar voor een andere invulling van de trainersfunctie van het tweede elftal te gaan, maar wil benadrukken dat het met veel plezier en trots terugblikt op de samenwerking met trainer Frank van Zijl.

We bedanken Frank van Zijl voor de prachtige jaren bij S.V. Honselersdijk. We zijn dankbaar voor de mooie hoogtepunten die we samen hebben mogen vieren en hopen dat de omstandigheden het toelaten om aan het einde van dit seizoen op een gepaste wijze afscheid van elkaar te nemen!

We blikken hieronder met wat foto's terug op de afgelopen 10 jaar onder leiding van trainer Frank van Zijl.

De ‘Oranjeclub van 100’ schenkt extra verdedigers
do 14 januari

Voor wie het nog niet kent, de oranjeclub van 100 is een club die particuliere sponsors werft. Deze sponsors betalen jaarlijks €100,-. Het geld wordt besteed aan extraatjes, zoals een leuke activiteit of handige trainingsmaterialen.

Vorig seizoen zijn nieuwe reserveshirts aangeschaft. Dit seizoen stond een leuke activiteit op het verlanglijstje, maar Corona gooide roet in het eten. Daarom richt de ‘Oranjeclub van 100’ zich nogmaals op het aanschaffen van materiaal.

Bij de TC, coördinatoren en trainers zijn ideeën opgehaald die voor een nog leukere en leerzamere training kunnen zorgen. Daar hoefden ze niet lang over na te denken: vrije trap poppen!
Elke speler vindt het leuk om een vrije trap te nemen. Vrijwilligers die de rol van ‘vrije trap pop’ op zich nemen, is lastiger. Met een set (van 6) vrijetrap poppen kunnen brede en smalle muurtjes neergezet worden. Zo zorgt S.V. Honselersdijk dat er nog meer vrijetrap specialisten komen.

Op maandag 11 januari heeft de ‘Oranjeclub van 100’ de vrije trap poppen aan de teams overhandigd die als eerste het veld op gingen: JO17-1 en JO17-2. Er werd direct met veel plezier gebruik van gemaakt. De vrijetrap poppen worden in het ballenhok opgeslagen, zo kunnen alle teams er gebruik van maken.

De ‘Oranjeclub van 100’ wenst de spelers veel plezier met de vrijetrap poppen en hoopt aan meer goede ideeën een bijdrage te kunnen leveren.

Vind jij het ook leuk om een bijdrage te leveren aan extraatjes voor de club?
Wordt dan nu lid van de ‘Oranjeclub van 100’ door onderstaande gegevens naar Oranjeclubvan100@svhonselersdijk.nl te mailen:
- Voornaam
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Plaats
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Binnen 2 weken nemen we contact met je op.

Bedankt namens de ‘Oranjeclub van 100’,
Moek van der Meer en Kim van Zanten

DCVH wenst haar leden prettige feestdagen met attentie
di 29 dec 2020

De Club Van Honsel heeft in de dagen voor Kerst bij haar leden een mooie attentie gebracht om de leden van de businessclub fijne feestdagen te wensen. Door middel van een kerststukje en wat mooie worden werden de leden van DCVH bedankt voor de bijdrage aan onze club in het roerige afgelopen jaar.

Hierbij werd ook vooruit gekeken naar het jaar 2021, waarin de voetbalactiviteiten op Sportpark de Strijphorst hopelijk weer snel hervat worden. Dit betekent namelijk ook dat de leden van DCVH weer bij elkaar mogen komen voor de wedstrijden en/of de welbekende activiteiten van de actieve businessclub van S.V. Honselersdijk.

Hopelijk volgt er een voetbalrijk 2021 waarin ook DCVH weer zal schitteren.

Fijne feestdagen en een voetbalrijk 2021 gewenst namens S.V. Honselersdijk
do 24 dec 2020

Namens S.V. Honselersdijk wensen wij iedereen fijne feestdagen toe. We hopen dat iedereen in goede gezondheid op een gepaste manier geniet van de naderende feestdagen.

Helaas heeft het afgelopen jaar ons niet de gewenste voetbalmomenten bezorgd die we voor ogen hadden, maar in deze tijd staat de gezondheid van onze leden, vrijwilligers en sponsoren op de eerste positie. Laten we hopen dat we in 2021 weer gezamenlijk - in goede gezondheid - volop van het voetbal kunnen genieten.

Fijne feestdagen en hopelijk tot snel in 2021 op Sportpark de Strijphorst!

Prijzen vergeten op te halen? Vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur de laatste kans!
di 22 dec 2020

Afgelopen zondag was het op de "day after" van het Kerstrad mogelijk om de gewonnen prijzen op te halen. Merendeel van de gelukkige prijswinnaars heeft zijn/haar prijzen opgehaald. Helaas zijn er toch nog wat prijzen niet opgehaald door de prijswinnaars, vandaar dat er vanavond een extra moment ingelast wordt om de prijzen op te kunnen komen halen.

Vanavond is het tussen 19:00 en 20:00 uur mogelijk om de gewonnen prijzen alsnog op te komen halen. Let op: dit is de laatste kans om de prijzen op te komen halen. Mocht je alsnog verhinderd zijn, laat dit dan vandaag per mail weten via bestelling@kerstrad.nl.

We zien de gelukkig prijswinnaars vanavond graag verschijnen!

Het ultieme Kerstrad-gevoel in de woonkamers tijdens Online Kerstrad
ma 21 dec 2020

Wauw. Andere woorden hebben we er nog steeds niet voor. Wat was het gaaf om te zien hoe het Kerstrad afgelopen zaterdag in tientallen, zo niet meer dan honderd, woonkamers werd gevierd. In de ene woonkamer nog gekker dan de andere, uit de beelden van de mensen thuis is gebleken dat hét evenement van het jaar ook online honderden mensen in extase brengt.

De foto's en video's zeggen genoeg, het Kerstrad heeft met de KerstKrat, het traditionele rad, de muziekbingo, de Rad Room, de interviews en live DJ-sets voor feest in Honselersdijk en omstreken gezorgd. Onze eigen Koning Kerstrad en gelegenheidspresentator Maurik wisten het programma uitstekend vorm te geven, afgewisseld met de muziek van DJ Rob van Veen en Bass Chaserz en beelden van de mensen thuis. De hoofdprijzen van het rad werden door de Kerstdames bij de gelukkige winnaars thuis gebracht, zodat we ook de eerste reactie van de winnaars met jullie konden delen.

Namens het Ministerie van Feest willen we iedereen bedanken die dit Online Kerstrad mede mogelijk gemaakt heeft. De kijkers thuis, de sponsoren, de vrijwilligers, de technici achter de website en livestream, de gasten tijdens de uitzending en zo kunnen we nog wel even doorgaan...
In het bijzonder willen we Brance Media en Rovents bedanken voor het mogelijk maken van de livestream. Door jullie werk hebben we op een prachtige wijze het Kerstrad bij de mensen thuis kunnen brengen.

Voor nu is het nog even nagenieten geblazen. We hebben van jullie genoten, ook al was het dit jaar op gepaste afstand. Komend jaar staan we tijdens het 50e Kerstrad hopelijk weer ouderwets in de Sosefhal, daar gaan wij in ieder geval wel vanuit.

Tot volgend jaar, tot Kerstrad!

Overzicht prijswinnaars Kerstrad 2020
zo 20 dec 2020

Heb je het Kerstrad gemist? Ben je de draad een klein beetje kwijt geraakt in al het prijzengeweld? Of smaakte het Kerstrad bier dusdanig goed dat je gewoon bent vergeten of je prijs had? Dan bieden wij vandaag middels dit nieuwsbericht uitkomst! Hieronder zijn per ronde de prijswinnaars te vinden. De gewonnen prijzen kunnen vanmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur worden opgehaald in de Sosefhal!

Ronde 1
1. Pondje paling - 74 - Monique van Veen
2. Sparta Voetbalshirt - Sparta Rotterdam - 71 -Jacqueline van der Salm
3. Waardebon Tendenz Tendenz - 73 -Kim van Zanten
4. BeautyX pakket -BeautyX -57 -Dennis van der Meer
5. 2 porties spareribs - Café Hansie - 33 -Mike Treffers
6. Plantje - Amazone Plants -34 - Jill

Ronde 2
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broodjesservice Westland 48 Ed Kooij
2 Carwash tegoedbon Carwash Westland 2 Vincent Peters
3 Plant MDK Flowers 22 Debby Pakvis
4 5x Spinningles Midex 88 Barry Botman
5 Waardebon Akropolis PLAKA Akropolis 85 Niels Lobert
6 Schoonheidsspecialist bon Heuchemer 42 Erik de Groot

Ronde 3
1 Mannen horloge Roel Bakker Juwelier 30 Ricardo Post
2 Bol.com cadeaubon vd Spoel Timmerwerken 42 Nico Duijvestijn
3 Tandenbleken Healthcare Naaldwijk 21 Martien van Gemert
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 73 Leen de Zeeuw
5 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 24 Harrie ter Laak
6 Vrouwen Knipbeurt Café Hansie 4 Andre Lourens

Ronde 4
1 Gourmetschotel cadeabon Slagerij Aad Groenewegen 41 Thom Persoon
2 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 15 Joke van Schie
3 Pondje paling 96 Monique van Veen
4 Waardebon Intratuin 67 Marcel Slaman
5 Kerststukje BloomBloom 50 Nico Duijvestijn
6 Vogelvoer Discus 71 Lorenzo smits

Ronde 5
1 Business seats Sparta (after corona) Sparta Rotterdam 57 Emil van Niekerk
2 Gourmetschotel cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 61 Lars Middelburg
3 Pondje paling 98 Marcel Duijvestijn
4 Schoonheidsbehandeling FeelGood 63 Luuk Boers
5 Waardebon Tendenz Tendenz 60 Monique van Veen
6 Kaaspakket Kaasboer Corné 30 Harrie ter Laak
7 Kerstboom 72 Lorenzo

Ronde 6
1 Waardebon Mr. Wwrriiibbss InsideSCM 86 Michel van Zanten
2 Ontbijt voor 2 personen dag na Kerstrad Broodje Unicum 37 Niels Lobert
3 Plant MDK Flowers 68 Nico Duijvestijn
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 81 Lars Middelburg
5 BeautyX pakket BeautyX 59 Mike Thoen
6 Plantje Amazone plants 36 Leen de Zeeuw

Ronde 7
1 Mannen horloge Roel Bakker Juwelier 82 Robbert van der Hoek
2 Gourmetschotel cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 67 John Tanke
3 Uur bowlen 3 banen Blue10 27 Mike Treffers
4 5x fitness les Midex 65 Ferry Broch
5 Uur begeleid sporten Wouter de Kok Fysiotherapie 18 Harrie ter Laak
6 Mannen knipbeurt Café Hansie 2 Vincent Peters

Ronde 8
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broojesservice Westland 39 Derk van Dijk
2 Gin pakket Sir Edmond's Gin 76 Harrie ter Laak
3 Pondje paling 49 Steven van Erven
4 Tandenbleken Healthcare Naaldwijk 21 Thom Persoon
5 BeautyX pakket BeautyX 69 Harrie ter Laak
6 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 45 Mike Treffers

Ronde 9
1 SVH Wieleroutfit S.V. Honselersdijk 77 Dave den Haan
2 Gourmetschotel Cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 11 Quinten van der Helm
3 Plant MDK Flowers 31 Michel van Giesen
4 Schoonheidsbehandeling FeelGood 89 Giesen Pierre M van
5 Pondje paling 57 John Vink
6 Plantje Amazone Plants 51 Patricia Gardien

Ronde 10
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broodjesservice Westland 81 Patrick van Kester
2 Waardebon Mr. Wwrriiibbss InsideSCM 75 Maikel Middelburg
3 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 95 John Onings
4 Speciaalbierglazen pakket Jens Valk 71 Justin
5 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 63 Stevie
6 Schoonheisspecialiste bon Heuchemer 21 Quinten van der Helm

Superronde 1
1 Rondvlucht Westland Jan & Richard Prins 64 Niels Lobert
2 Diner voor 2 personen GRK&ZO BlueSport 34 Steef van der Meer
3 Pondje paling 45 Aad Broch
4 Fotoshoot + 10 bewerkte foto's Smile for Eva 95 Barry Botman
5 BeautyX pakket BeautyX 95 Barry Botman
6 Plantje Geest Potplanten 2 Peter Middelburg

Superronde 2
1 TV Caja + Nico Duijvesteijn 3 Rick Grootscholten
2 Golfpark ALMKREEK voor 2 personen 18 holes Greenfee Heineken 92 Harrie ter Laak
3 Plantenbak Steigerhout.nu 65 Rick
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 61 Martien van Gemert
5 Beauty X pakket Beauty X 55 Dennis van der Meer
6 Springkussenverhuur voor 1 dag Bar & Boos 93 Rick

Superronde 3
1 Fiets Vincent Vis 99 Tom van Veen
2 Rondje varen met Erik Sosef + diner Erik Sosef 97 Wesley van Marrewijk
3 SVH Wieleroutfits S.V. Honselersdijk 88 Monique van Veen
4 Pondje paling 49 Lorenzo smits
5 BeautyX pakket BeautyX 10 Menno Groenewegen
6 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 26 Marcel Slaman

Superronde 4
1 BBQ set Prins Group 60 Menno Groenewegen
2 Business seats Sparta Rotterdam BICT Groep 92 Bert van der Zijden
3 2 kaarten voor de Efteling Sligro 1 Stanley Vlielander
4 Kwartaal gratis sporten MIDEX 16 Rik van Schie
5 Plantenbak Steigerhout.nu 16 Rik van Schie
6 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 16 Rik van Schie

Superronde 5
1 Winter BBQ voor 20 personen Family Treffers 74 Joey Valstar
2 Fiets Cor de Bruin 98 Giesen Pierre M van
3 Diner voor 2 in Puket, Thailand (t.w.v. €500) PRU/Jim Ophorst 72 Lance Kooij
4 Bol.com cadeaubon vd Spoel Timmerwerken 89 Jeroen Molenaar
5 BeautyX pakket BeautyX 24 Lance Kooij
6 Plant Geest Potplanten 51 Quinten van der Helm

Zondagmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur ophaalmoment prijzen Kerstrad
zo 20 dec 2020

Goedemorgen Honselersdijkers,

Wat hebben we van jullie genoten gisteren tijdens het online Kerstrad! Wij willen de prijswinnaars er op attenderen dat er vandaag een mogelijkheid is om de gewonnen prijzen op te halen. Dit kan tussen 1 en 2 uur ‘s middags in de Sosefhal. Denk hierbij aan de coronamaatregelen!

Tot vanmiddag, tot after Kerstrad!

Volg het Kerstrad vanaf 15:30 live op www.kerstrad.nl
za 19 dec 2020

Eindelijk!! De grote dag van het Kerstrad is aangebroken. Hopelijk zijn jullie vandaag helemaal topfit ontwaakt voor de belangrijkste dag van het jaar. Zorg ervoor dat je er vanmiddag op en top bij zit. Ook al is het Kerstrad dit jaar online, het Kerstrad beleef je alleen optimaal als je er op je best uitziet.

Hoe kan ik het Kerstrad vanmiddag volgen?
Vanaf 15:30 uur worden de deuren digitaal geopend, vanaf dat moment is het mogelijk om in te schakelen via www.kerstrad.nl. Zet de livestream op je TV, laptop, tablet of mobiel en geniet vanuit jouw woonkamer online van het ultieme Kerstrad-gevoel. Zorg dat je er op tijd bij bent, ook digitaal wil je het beste plekje in de zaal hebben!

Hoe zie ik de andere Honselersdijkers tijdens dit Kerstrad?
Naast de interactie met de studio via de Rad Room (+316 2936 3819) is het ook mogelijk om via Zoom de andere Honselersdijkers te zien tijdens dit Kerstrad. Start Zoom op via onderstaande link en zet je camera aan. Zo kan je op gepaste afstand alsnog met alle clubmensen genieten van het online Kerstrad!

Ga hier naar de Zoom-meeting en ontmoet de andere Honselersdijkers

Ik heb een prijs gewonnen, wat nu?
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jouw Kerstrad-prijs. Kennelijk had jij het winnende lot, wat een geluksvogel! De prijzen zijn morgenmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur op te halen aan de achterzijde van de Sosefhal. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle corona-maatregelen, het ophalen gebeurt volledig corona-proof.

Ben je helaas niet in de gelegenheid om de prijs om te komen halen? We willen je vragen om een mogelijke vervanger te regelen, zodat het aantal contactmomenten geminimaliseerd wordt. Mocht het echt niet lukken, laat dit dan weten aan de Rad Room van het Kerstrad via +316 2936 3819. Dan zullen ze op zoek gaan naar een oplossing om jouw prijzen alsnog te overhandigen.

We zien jullie om 15:30 live in de uitzending van het Kerstrad.
Tot vanmiddag, tot Kerstrad.

Klaar voor het Kerstrad? Bekijk nu het programma!
vr 18 dec 2020

Nog slechts één nacht is Honselersdijk verwijderd van het Kerstrad. Het is begrijpelijk dat men niet langer kan wachten tot El Presidente het startschot zal geven voor het eerste online Kerstrad.

Het Ministerie van Feest heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een programma om de Kerstrad sfeer zoveel mogelijk naar de huiskamers te brengen. Helaas hebben de nieuwe maatregelen van deze week ertoe geleid dat er nog enkele aanpassingen moesten worden doorgevoerd. Desalniettemin staat er een schitterende livestream op jullie te wachten!

Het programmaboekje is hier te vinden. De ‘deuren’ tot de livestream zullen zaterdag vanaf 15:30 uur worden geopend. Ook de dagjesmensen zijn vanaf dat moment welkom, maar die verwachten wij eigenlijk pas rond de klok van 20:00 uur.

Tot zaterdag, tot Kerstrad!

Zonder sponsoren geen Kerstrad (deel 2)
vr 18 dec 2020

Zonder de vele fantastische sponsoren zou het niet mogelijk zijn om het Kerstrad dit jaar weer te organiseren. In de normale vorm van het Kerstrad zijn de sponsoren al onmisbaar, maar in dit bijzondere jaar met een aangepast Kerstrad al helemaal. Vandaar dat we alle sponsoren hierbij in het zonnetje willen zetten.

De meer dan 100 sponsoren van het Kerstrad dragen allen op een bepaalde manier een bij aan het jaarlijkse Kerstrad. Van een financiële bijdrage tot het sponsoren van het programmaboekje of een prijs, op alle mogelijke manieren staan zij voor het Kerstrad klaar.

Hierbij willen we alle sponsoren bedanken voor de bijdrage, vooral in de tijd dat het Kerstrad noodgedwongen aangepast georganiseerd wordt.

Hieronder het tweede deel van de logo's van onze sponsoren!

Donderdag deadlinedag - Zorg dat je op tijd bent
do 17 dec 2020

Vandaag is de laatste kans om de Family Treffers Vreetbox te bestellen en je in te schrijven voor de Kerstrad TOTO. Vandaar dat we deze donderdag kunnen bestempelen als "deadlinedag". Zorg ervoor dat je op tijd bent met jouw bestelling en/of inschrijving, gesloten is gesloten en te laat is te laat.

Family Treffers Vreetbox
Het is nog mogelijk om vandaag de hele dag door de Family Treffers Vreetbox te bestellen via www.kerstrad.nl, om precies 0:00 uur sluit de verkoop. Door de Family Treffers Vreetbox te bestellen weet je zeker dat je ook goed voor de innerlijke mens zorgt tijdens het Kerstrad. Tussen alle versnaperingen door is het belangrijk om een goede bodem te leggen, daar is dit de ideale oplossing voor!

Kerstrad TOTO
Ben jij de beste voetbalkenner van Honselersdijk en omstreken? Laat het maar zien! Door het formulier van de Kerstrad TOTO vandaag voor 20:00 uur in te vullen maak je kans op €50,- en een mooie Kerstrad prijs. Voorspel de 5 wedstrijden het beste en laat aan je vrienden, collega's en teamgenoten zien dat jij het meeste voetbalverstand hebt!

Zorg ervoor dat je op tijd bent voor de Family Treffers Vreetbox en de Kerstrad TOTO, dan ben je optimaal voorbereid voor de grote dag van het Kerstrad.

Tot zaterdag, tot Kerstrad.

Donderdag, columndag: Het jaar waarin zelfs het Kerstrad anders is.. (voorbeschouwing)
do 17 dec 2020

Het jaar 2020, een jaar waar we al te veel woorden aan vuil hebben gemaakt. Toch kunnen we er ook in deze column niet omheen. Normaal gesproken zouden rond deze tijd van het jaar al meerdere voorbeschouwingen op het evenement der evenementen de weg naar het digitale web hebben gevonden. Dit jaar is het erg schaars en dat is begrijpelijk. Men moet het doen zonder samenkomst in de Sosefhal, waar de geur van dampende pondjes paling het decor zijn voor een middag en avond goed doorhalen met maten of een paar uur wijn slobberen met vriendinnen. Dat is nou eenmaal een groot gemis. Toch hebben we bij deze column plek ingeruimd voor een voorbeschouwing, ditmaal op het online Kerstrad van 2020.

Het begon allemaal in maart. Een onschuldig lijkend virus genaamd ‘het nieuwe coronavirus’, later beter bekend als covid-19, was bezig aan een opmars in Nederland. Rutte en minister Bruins (het is al zo lang geleden dat niemand meer weet wie de beste man precies is) belegden persconferentie na persconferentie om nieuwe maatregelen toe te lichten. De maatregelen leken eerst tijdelijk van aard en dus leek er geen vuiltje aan de hand voor het Kerstrad. Dat zou immers pas 9 maanden later plaats vinden. Het Ministerie van feest kon zich dus rustig buigen over de originele plannen voor een feest in de Sosefhal.

Helaas bleef het vermaarde virus iets langer hanger dan verwacht. In oktober werd al duidelijk dat er geen ruimte zou zijn voor een fysiek evenement in december en dus werd er vanaf deze maand door ons ministerie koortsachtig gewerkt aan een plan B. Hoewel je met een online evenement nooit de gezelligheid en bizarheid van een echt Kerstrad kan evenaren, werden in de loop van de tijd steeds mooiere ideeën over de vergadertafel geslingerd alsof het een pondje paling betrof. Het enthousiasme over een online Kerstrad groeide zichtbaar bij de aanwezigen.

Inmiddels is al een deel van de uitgewerkte ideeën zichtbaar geworden voor de buitenwereld. Meest voor de hand liggende voorbeelden zijn uiteraard ‘Koning Kerstrad’ en de KerstKrat. Hiermee zagen we ook de Kerstradkriebels om ons geen weer toenemen tot een acceptabel niveau. Het woord Kerstrad kwam weer steeds vaker onder de mondkap vandaan rollen in de Dijkstraat en omliggende straten. Helaas moesten we afgelopen maandag met zijn allen een nieuwe, zeer bittere, pil slikken. Het hele land zit vanaf afgelopen dinsdag in een lockdown 2.0. Ook voor het online Kerstrad en degenen die het zullen volgen heeft dit gevolgen. Toch hebben we deze week besloten dat 2020 ons er niet onder zal krijgen en is er gewerkt aan een afgeslankt draaiboek om het mogelijk te maken om alles coronaproof te kunnen organiseren.

Dan is het bij deze tijd om vooruit te kijken. Zaterdag staat er een evenement op het programma dat normaal gesproken zijn weerga niet kent. Ook dit jaar zullen wij er alles aan doen om er – ondanks alle beperkende maatregelen – een waar feest van te maken, dit keer bij jouw thuis in de woonkamer! Komende zaterdag zullen rond de klok van 15:30 uur de virtuele deuren worden geopend van het Kerstrad 2020. Na een korte inloop en het gebruikelijke onrustige wachten tot we kunnen gaan beginnen, zal het presentatieduo ten tonele verschijnen om het rad in gang te draaien.

Het rad zal er nagenoeg precies hetzelfde uitzien als in andere jaren. Grootste verschil is dat iedereen nu vooraf al is voorzien van loten en dat de kerstdames dus niet meer hun charmes in de strijd hoeven te gooien om de laatste loten aan de man te brengen. Dit levert ook het voordeel op dat de winnaars gelijk bekend zijn en dat er dus iets meer vaart zal zitten in de te draaien rondes. Dit biedt dan ook voldoende mogelijkheden om het rad regelmatig te onderbreken voor een tussendoortje. Welke tussendoortjes jullie mogen verwachten, laten we nog even in het midden.

De muzikale omlijsting van het evenement zal – hoe verrassend ook – worden verzorgd door onze camping / huiskamer DJ Rob van Veen. Uiteraard kunnen wij er niet zonder klapper uit gaan en dus zal niemand minder dan Bass Chaserz het online Kerstrad afsluiten. We gaan er vol voor om jullie – eventueel onder het genot van de producten uit de KerstKrat – een mooie middag en avond te bezorgen. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten. Tot zaterdag, tot Kerstrad!

Knallende afsluiter voor het Kerstrad: Bass Chaserz
do 17 dec 2020

Het wordt met nog 2 dagen te gaan tijd om langzamerhand wat meer details van het programma prijs te geven aan alle Kerstrad-liefhebbers. Totaal tegen de verwachting in beginnen we hierbij met de afsluiter van het programma. Waar normaal gesproken het dak van de Sosefhal af zou vliegen door de dansende menigte, zal tijdens dit Kerstrad menig woonkamer in Honselersdijk verbouwd worden. Niemand minder dan Bass Chaserz sluit namelijk het Kerstrad 2020 af met een live optreden.

In de huidige corona-periode zijn de mogelijkheden tot optreden voor de artiesten uiteraard schaars en dus zal Bass Chaserz zaterdag rond de klok van 21:00 uur alles uit de kast halen om het Kerstrad knallend af te sluiten. Hiermee komt het Kerstrad in een illuster rijtje van festivals als Dance Valley, ADE en Dominator te staan.

Het live-optreden van Bass Chaserz wordt volledig mogelijk gemaakt door HardFestival van Jerry de Brabander. Waar het Westlandse bedrijf doorgaans rond deze tijd door de welbekende kleding overal terug te vinden is op de grootste evenementen, zorgt het nu voor de eindshow van het Kerstrad. Hierbij willen we HardFestival bedanken voor het mogelijk maken van dit live-optreden, we hopen dat jullie er klaar voor zijn.

Tot zaterdag, tot Kerstrad!

Zonder sponsoren geen Kerstrad (deel 1)
wo 16 dec 2020

Zonder de vele fantastische sponsoren zou het niet mogelijk zijn om het Kerstrad dit jaar weer te organiseren. In de normale vorm van het Kerstrad zijn de sponsoren al onmisbaar, maar in dit bijzondere jaar met een aangepast Kerstrad al helemaal. Vandaar dat we alle sponsoren hierbij in het zonnetje willen zetten.

De meer dan 100 sponsoren van het Kerstrad dragen allen op een bepaalde manier een bij aan het jaarlijkse Kerstrad. Van een financiële bijdrage tot het sponsoren van het programmaboekje of een prijs, op alle mogelijke manieren staan zij voor het Kerstrad klaar.

Hierbij willen we alle sponsoren bedanken voor de bijdrage, vooral in de tijd dat het Kerstrad noodgedwongen aangepast georganiseerd wordt.

Hieronder het eerste deel van de logo's van onze sponsoren!

Helaas... 2020 krijgt ons er niet onder
di 15 dec 2020

We hebben een teleurstellende mededeling: het jaar 2020 krijgt ons er echt niet onder. Jammer voor 2020, maar goed nieuws voor alle Kerstrad-liefhebbers. In een nog meer aangepaste vorm dan vooraf gepland zal het Kerstrad komende zaterdag "gewoon" doorgaan.

Na de persconferentie van Minister-President Mark Rutte was het afwachten welke nieuwe hordes er genomen moesten worden door het Ministerie van Feest. Dat "schakelen" het Kerstrad-woord van 2020 is geworden (vooruit, op Koning Kerstrad na dan...), was al wel duidelijk. Maar ook nu heeft de organisatie weer dusdanig geschakeld dat het mogelijk is om komende zaterdag het Kerstrad live uit te zenden.

Vanaf nu staan we weer in de hoogste versnelling om het online Kerstrad een groot succes te maken. Vanzelfsprekend houdt de organisatie zich hierbij aan alle geldende coronamaatregelen, de live-uitzending zal volledig coronaproof plaatsvinden.

Dringende oproep: blijf thuis, geniet thuis
We doen een dringende oproep aan zowel de vaste Kerstrad-bezoekers als de welbekende dagjesmensen. Zorg ervoor dat je tijdens het Kerstrad thuis blijft en iedereen zich aan de voorgeschreven coronamaatregelen houdt. Het hele programma is erop ingesteld dat je thuis met je huisgenoten van het ultieme Kerstrad-gevoel kunt genieten, dus maak daar ook gebruik van. Ons advies: blijf thuis, geniet thuis!

Bestel jouw Kerstrad "Vreetbox" en speel mee met de Kerstrad TOTO
Heb jij met je huisgenoten nog geen plannen om voor de inwendige mens te zorgen tijdens het Kerstrad? Dat komt goed uit! Het is tot en met donderdagavond mogelijk om de Kerstrad "Vreetbox" van Family Treffers te bestellen op www.kerstrad.nl. Kies jouw bezorgtijd en krijg de heerlijk vullende maaltijd gratis thuisbezorgd!

Daarnaast is het ook nog mogelijk om mee te spelen met de Kerstrad TOTO. Heb jij het meeste voetbalverstand van Honselersdijk? Laat het maar eens zien! Weet jij de 5 wedstrijden als beste te voorspellen? Dan ga jij er vandoor met €50 en een mooie Kerstrad-prijs. Schrijf jezelf snel in via het inschrijfformulier. Zorg dat je dit voor donderdagavond 20:45 uur doet, dan begint namelijk de eerste wedstrijd en sluit de inschrijving.

Kort samengevat: blijf gezond, let op elkaar en we zien elkaar zaterdag op gepaste afstand.

Tot zaterdag, tot Kerstrad.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek