Nieuws

Afscheidswedstrijd Leon de Brabander en Frank van Zijl
Vandaag

Op vrijdag 20 augustus a.s. vindt de afscheidswedstrijd van eerste elftalspeler Leon de Brabander (31) en Assistent trainer Frank van Zijl plaats. Leon stopt na 14 seizoenen in het eerste elftal en neemt voorlopig afstand van het voetbalwereldje. Frank neemt na 10 zeer succesvolle seizoenen bij de selectie afscheid van onze club en maakt de overstap naar v.v. Lyra waar hij de rol van assistent trainer op zich gaat nemen. Beiden hebben voor deze afscheidswedstrijd een team samengesteld van spelers waarmee zij in de loop van de jaren mee hebben gespeeld / gewerkt.

Leon wordt door velen bestempeld als één van de betere voetballers uit de clubgeschiedenis van S.V. Honselersdijk en wordt voornamelijk geroemd om zijn tomeloze inzet en duelkracht. Naast deze kwaliteiten heeft Leon ook altijd een neusje voor de goal gehad. In de 390 wedstrijden die hij voor ons vlaggenschip heeft gespeeld, wist hij liefst 84 keer het net te vinden. Statistieken om trots op te zijn. Naast zijn wedstrijden voor ons eerste elftal is Leon ook meerdere seizoenen uitgekomen in het Westlands Elftal.

In het seizoen 2007/2008 maakte Leon zijn debuut in het eerste elftal onder trainer Marcel Wieser. De thuiswedstrijd tegen KMD eindigde in 1-1. In de 14 seizoenen in ons eerste elftal heeft Leon vele hoogtepunten mogen beleven, waaronder 3 promoties. In het seizoen 2009/2010 werd gepromoveerd naar de 3e klasse onder trainer René Slegtenhorst en in de seizoenen 2015/2016 en 2017/2018 promoveerde hij onder trainer Piet Boon naar respectievelijk de 2e en 1e klasse. Andere hoogtepunten zijn de wedstrijden tegen de BVO’s Sparta, Feyenoord en Ado den Haag geweest.

Frank van Zijl kwam 10 jaar geleden, na een succesvolle periode als assistent trainer van Velo, over naar S.V. Honselersdijk. In het seizoen 2011/2012 startte hij samen met Piet Boon en samen hebben zij aan de basis gestaan van een zeer succesvolle reeks. Frank wordt door spelers en begeleiding geroemd om zijn tactisch inzicht. Als de wedstrijd daarom vroeg, was het vaak Frank die een list bedacht om het wedstrijdbeeld te keren en de wedstrijd in Honsels voordeel te beslissen. Frank was voor velen de ideale assistent-trainer die heel goed wist hoe hij plezier in de groep moest brengen om vervolgens tot heel mooie resultaten te komen. En die heeft hij zeker gehad.

Naast twee promoties met het eerste elftal is Frank ook twee keer gepromoveerd met het tweede elftal, waarmee hij de laatste 4 seizoenen actief is geweest in de eerste reserve klasse. In het seizoen 2012/2013 promoveerde Frank met zijn team op het hoofdveld van Excelsior Maassluis ten koste van Victoria’04 2. In het seizoen 2016/2017 volgde een promotie naar de eerste reserve klasse ten koste van het tweede elftal van Sportlust’46. Hiermee schreef het tweede elftal clubgeschiedenis.

Namens de gehele club willen we Leon en Frank hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet in en voor de selectie. We wensen hen uiteraard veel succes en plezier toe met alles wat er nog op hun pad mag komen. De afscheidswedstrijd zien we als een mooi moment om zowel Leon als Frank extra in het zonnetje te zetten!

Het programma van de afscheidswedstrijd ziet er als volgt uit:
19:00 uur: Betreden van het veld
19:15 uur: Aanvang wedstrijd (2x30 minuten)
20.30 uur: Officiële afscheidsmoment

Uiteraard is iedereen op vrijdag 20 augustus 2021 van harte welkom op Sportpark de Strijphorst om de afscheidswedstrijd van Leon en Frank bij te wonen, uiteraard met in achtneming van de bekende coronaregels die we in deze tijd allemaal moeten naleven.

Jan van Marrewijk, markant S.V.Honselersdijk supporter/vrijwilliger overleden
wo 21 juli

Jan van Marrewijk, lid van verdienste en meer dan 35 jaar vrijwilliger bij S.V. Honselersdijk is afgelopen zaterdag op 91 jarige leeftijd overleden.

Met Jan van Marrewijk gaat een markant en bijzondere vrijwilliger van S.V. Honselersdijk verloren. Jan was jaren actief voor de vereniging op allerlei fronten.

Nadat Jan zijn bedrijf had overgedragen aan zijn zoons, kreeg Jan wat meer tijd voor andere dingen. Leider van het tweede elftal van S.V. Honselersdijk vond hij leuk om te doen. Met name de trainingskampen in Nederland (o.a. Mierlo) waren het hoogtepunt van het seizoen. Als oudste van de groep kon hij daar optimaal van genieten. Met de selectie veel gezelligheid en 3 dagen feest.

Tijdens de periode dat Jan leider was van het tweede elftal, was hij ook dagelijks te vinden om op alle fronten te helpen bij het onderhoud van ons sportpark. Een kleine opsomming ... gras maaien, velden rollen, velden bemesten, reclameborden ophangen, doelen repareren en klein onderhoud in het clubgebouw. Dit alles op de manier van Jan van Marrewijk, even snel en soms wat roekeloos.
Zaterdag kregen we regelmatig de opmerking hoe dat gele spoor in het veld was gekomen. Dan was de bak met mest omgevallen of was Jan te snel door de bocht gereden en klotste de mest over de rand en viel op het gras.

Jan was ook de grote initiator van de jaarlijkse klussendag. De laatste zaterdag van het jaar waren vele vrijwilligers op de club om allerlei klusjes uit te voeren, met als hoogtepunt de erwtensoep en de verkiezing “ vrijwilliger van het jaar”. Deze werd uiteraard geheel democratisch door Jan zelf gekozen ...

Jan was uiteraard groot supporter van het eerste elftal. Voorheen ging hij graag mee naar de bestuurskamer van de tegenpartij om in de keuken van een andere club te kijken. Daar genoot hij enorm van, want daar kon je (soms) nog van leren. Bij ons op de club, in de kantine, stond hij na de wedstrijd met Bas Ophorst en Ben de Koning na te praten. Altijd onder de grote boxen en maar klagen dat de muziek te hard stond. Ook dat was Jan van Marrewijk. Maar altijd trots op alles wat S.V. Honselersdijk was. Later was hij uitgenodigd in onze bestuurskamer en was trots wat Honselersdijk in de jaren bereikt heeft.

Jan heeft ook zware tijden gekend. Het verlies van 3 kleinkinderen deed hem veel pijn. Maar ook het verlies van zijn vrouw en maatje Aagje, deed hem veel verdriet. Maar ondanks deze tegenslagen, kwam hij altijd op de fiets, herkenbaar met zijn jas van S.V. Honselersdijk naar de club. Tot september 2019 (89 jarige leeftijd) was hij actief voor S.V. Honselersdijk. Daarna liet zijn gezondheid hem in de steek. Zijn laatste bezoek was 18 december 2020. Deze ochtend waren alle vrijwilligers aanwezig. Onder het genot van een bakkie en een gebakje werd er gezellig gepraat met Jan op zijn “praat(rol)stoel”.

Jan had de wens om nog één keer een wedstrijd van ons eerste elftal te kijken vanuit zijn rolstoel. Helaas is dit hem niet meer gegund!

Met Jan verliezen we een groot supporter en vrijwilliger met een oranje hart!

S.V. Honselersdijk is Jan zeer dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend en zullen hem niet vergeten. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte om dit verlies te dragen .

Oproep aan bezoekers sportpark: wie herkent deze jongemannen?
do 8 juli

Hierbij willen we een oproep doen aan de bezoekers van ons sportpark, want wellicht kan één van jullie ons in contact brengen met een aantal jongemannen. Gisteren kregen wij namelijk beelden doorgestuurd waarop te zien is dat enkele bezoekers van ons sportpark op een asociale manier met onze spullen om gaan.

Het lijkt er op dat enkele jongemannen geprobeerd hebben moedwillig schade aan te brengen aan onze materialen en vandaar dat we graag in contact komen met deze personen. Herkent iemand de jongemannen op de beelden? Laat het dan weten via directie@svhonselersdijk.nl.

Alvast bedankt voor jullie medewerking, we hopen er gezamenlijk voor te kunnen zorgen dat ons sportpark in augustus in goede staat weer bezocht kan worden voor het nieuwe seizoen!

Honselse feestweek morgen van start!
di 29 juni

Voor het tweede jaar zorgt Covid voor dat de Westlandse feestweken niet ‘normaal’ plaats kunnen vinden. De Honselse Feestweek is echter voor álle Honselersdijkers ‘het startschot van de zomer’; juist nu! Daarom heeft de Honselse Feestweek in 2021 een bomvol, corona-proof programma van 30 juni t/m 3 juli. Last-minute is het mogelijk geworden om tóch, onder strikte voorwaarden, een terras en een glazen huis met de Feestweek Radio studio te openen op het ‘Voorhofplein’! Het volledige programma, alle details en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op www.honselsefeestweek.nl en in de officiële Honselse Feestweek smartphone app.

Feestweek Radio
Na het succesvolle kanaal Feestweek TV vorig jaar, wordt in 2021 de interactie met de Honselersdijkers gezocht via het online radiokanaal Feestweek Radio. Vanaf woensdag 30 juni 18:00 t/m zaterdag 1 juli 18:00 uur wordt er non-stop uitgezonden. Bekende dorpsgenoten maken eigen programma’s, zoals de Ochtendshow met Paul Sosef en de Wielershow met Jan van Staalduinen. Maar ook ‘klassieke’ programmaonderdelen als de DJ Contest en de live bands zijn te horen. Feestweek Radio is te beluisteren via de website en app van de Honselse Feestweek.

Honsel Kids
Voor de jonge Honselersdijkers is er elke dag wat wils; van de Visclinic op woensdag t/m het Scouting Honselersdijk Speeltuinen Spel op zaterdag. Nieuw zijn het Honsels Kidsfeest op het sportpark van SV Honselersdijk en er is een unieke Escaperoom in de RK Kerk. Maar uiteraard staan ook de jaarlijkse ‘klassiekers’ als de Kids Workshops, Kinderbingo, Bar de Burcht Kinderloop en het Honsels FIFA Kampioenschap op de agenda. Snel inschrijven dus!

Sport en Spel
Voor de volwassen Honselersdijkers een Corona-proof combinatie van online en aangepast offline vertier in 2021. Uiteraard wordt er op woensdag afgetrapt met de (online) Grote Honselse Pubquiz onder leiding van Quiz Brothers. De Wielerronde van Honselersdijk wordt eenmalig gereden op het wielerparcours van Westland Wil Vooruit. Hierbij is, binnen de geldende Corona-maatregelen, publiek welkom. Op vergelijkbare wijze wordt de Bar de Burchtloop afgewerkt op de baan van Olympus ’70 in Naaldwijk. De traditionele Reclamekaravaan vindt dit jaar niet plaats op het wielerparcours, maar een kleine Karavaan doorkruist het dorp om de Honselersdijkers in hun voortuin te laten meegenieten. Nieuw is tevens de Honsels Tuinpad Wandeldag op zaterdag en een Bootcamp, naast de traditionele Ladies & Men Ride, Yoga en Bromparade.

Honselersdijker van het Jaar
De afgelopen weken is een tiental Honselersdijkers genomineerd voor de titel Honselersdijker van het Jaar. De komende week kan nog gestemd worden en op zaterdag 3 juli wordt de Honselersdijker van het Jaar 2021 bekendgemaakt. Tevens voor de eerste keer is er een kunstroute ‘Kunst voor het Raam’ door heel Honselersdijk. Daarbij exposeren bewoners hun favoriete (eigengemaakte) kunstwerken.

Hof van Honsel Feestweek Terras
Door de verruiming van de Corona-maatregelen is het mogelijk om toch een feestje te vieren op het ‘Voorhofplein’ aan de Dijkstraat. Op een afgesloten feestterrein opent het Hof van Honsel Feestweek terras haar deuren en zal ‘het glazen huis’, de studio van Feestweek Radio, geplaatst worden.

Meevieren van de Honselse Feestweek op het plein is binnen onderstaande strikte voorwaarden mogelijk:
- Koop een kaart voor een middag of een avond via www.honselsefeestweek.nl voor een symbolisch bedrag van € 5,00 (incl. 1 consumptie).
- Installeer de Corona Check App op je smartphone
- Bezoekers die volledig gevaccineerd zijn: Indien u uw 2e Corona vaccinatie meer dan 2 weken geleden heeft gekregen, zal dit in de Corona Check App worden weergegeven, die bij de toegang wordt gescand.
- Bezoekers die niet volledig gevaccineerd zijn: Laat je gratis testen op één van de officiële ‘Testen voor Toegang’ testlocaties. De dichtstbijzijnde bevindt zich op De Werf 15 in Den Haag (6 km van Honselersdijk). Maak een afspraak via www.testenvoortoegang.nl Uw testresultaat wordt automatisch weergegeven in de Corona Check App, die bij de toegang wordt gescand.
- Meenemen van uw legitimatiebewijs voor toegang tot het event is vereist.
- Mensen die niet volledig aan bovenstaande voorwaarden voldoen, zullen worden geweigerd.

Ondanks alle beperkingen is het dus gelukt een breed programma samen te stellen. We hopen zo veel mogelijk Honselersdijkers te begroeten van 30 juni t/m 3 juli tijdens de Honselse Feestweek.

Marcel Noordam in het zonnetje gezet voor jarenlange inzet
ma 28 juni

Enige tijd geleden werd bekend dat Marcel Noordam komend seizoen helaas niet meer op de Honselse voetbalvelden terug te vinden is. Na ongeveer 30 jaar vol inzet voor onze vereniging zal Marcel zich komend seizoen in gaan zetten voor VV LYRA. Uiteraard kon de club dit niet zonder passend afscheid voorbij laten gaan en dus werd Marcel uitgebreid in het zonnetje gezet.

Door middel van een onvervalste smoes werd Marcel naar ons sportpark gelokt, waar hij volledig verrast in het zonnetje werd gezet door vrienden, familie en mensen van de club. Zo waren onder meer Mario Silvius en Marcel van Dijk aanwezig om een korte toespraak te houden voor de verraste Marcel. Helaas was voorzitter Erik Sosef niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het afscheid, maar dit werd gecompenseerd door een videoboodschap van de voorzitter.

Naast de mooie woorden van bovengenoemden werd Marcel ook nog bedankt met een ingelijst shirt van S.V. Honselersdijk. Een herinnering aan de mooie jaren om thuis aan de muur te hangen!

Tegelijkertijd werd er ook afscheid genomen van trainer Maikel Middelburg, net als Marcel zal Maikel vanaf komend seizoen actief zijn bij VV LYRA. We vinden het jammer om een clubman als Maikel te moeten gaan missen, maar gunnen hem ook de kans om eens bij een andere vereniging 'een kijkje in de keuken' te nemen.

We hopen dat Maikel zijn nu al uitgebreide voetbalkennis en trainerscapaciteiten nog verder kan ontwikkelen als hoofdtrainer van de JO17-jeugd van VV LYRA. Met de goede assistentie van Marcel moet dit zonder meer goed uitpakken.

De afscheidsavond werd verder ingevuld met een gezellig hapje en een drankje, om de prettige jaren met Marcel en Maikel op een gepaste manier af te sluiten.

Hierbij willen we zowel Marcel als Maikel nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet voor onze vereniging. We wensen jullie allebei heel veel succes toe met jullie nieuwe voetbaluitdaging, maar weet ook: de deur staat bij ons altijd open... Tot snel!

Kantine komende zaterdag vanaf 12:30 uur gesloten
wo 23 juni

Komende zaterdag staan er voor 10:00 uur diverse thuiswedstrijden op de wedstrijdplanning. Naast deze wedstrijden zullen er verder geen activiteiten plaatsvinden op Sportpark de Strijphorst. Vandaar zal de kantine rond de klok van 12:30 uur gesloten worden.

Door het aanbreken van de zomerstop zal de kantine na komende zaterdag pas weer op zaterdag 14 augustus heropend worden. Dan hopen we uiteraard weer alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters zoals vanouds te kunnen ontvangen op ons mooie sportpark.

Voor nu een fijne zomerstop toegewenst en tot in augustus!

Kledinglijn informatie
za 19 juni

De leverancier van de kledinglijn van S.V. Honselersdijk zal zeer binnenkort stoppen met de levering van de huidige kledinglijn. Het is nog tot en met vrijdag 25 juni mogelijk om een bestelling te doen bij de kledingcommissie voor de huidige kledinglijn.

Het advies van de kledingcommissie is echter om de aanschaf van de huidige kledinglijn goed te overwegen, aangezien de SVH-kledinglijn naar verwachting in het tweede deel van dit jaar vernieuwd zal worden. Hierover volgt later nog meer informatie op onze website en social media kanalen.

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen over het bestellen van nieuwe SVH-kleding? Neem dan contact op met Paul Groenewegen of Robin van Dijk van de kledingcommissie via kleding.senioren@svhonselersdijk.nl.

Nieuwe trainer voor 3e elftal: Rob Noordermeer
vr 18 juni

Vanaf komend seizoen staat er een nieuwe hoofdtrainer voor de groep bij het 3e elftal van S.V. Honselersdijk. Rob Noordermeer zal het derde selectie-elftal voor zijn rekening nemen, waar hem een jonge, ambitieuze spelersgroep te wachten staat. Komend seizoen zal Rob hierbij ondersteund worden door assistenten Patrick van Schie, Thom Persoon en leider Alex Voskuil.

In het verleden heeft Rob al de JO17-jeugd van S.V. Honselersdijk onder zijn hoe gehad, dus Rob is zonder meer al een bekend gezicht op onze vereniging. Verder is Rob in zijn trainersloopbaan onder meer trainer geweest bij Rozenburg, DUNO, HVC'10 en LYRA. Bij de laatstgenoemde club was Rob de laatste 2 jaar actief als assistent bij het tweede elftal van de Lierenaren.

Voormalig trainer van het 3e elftal Patrick van Schie zal Rob assisteren, samen met Thom Persoon. Zij doen dit beiden afwisselend op de trainings- en wedstrijddagen, terwijl Alex Voskuil hen ondersteunt als leider van het derde elftal.

We wensen Rob veel plezier en succes komend seizoen als hoofdtrainer van ons derde elftal, we gaan er met z'n allen een ouderwets gezellig en hopelijk sportief succesvol seizoen van maken!

(Bijna) einde seizoen voor de jeugdelftallen
wo 16 juni

Het einde van het voetbalseizoen 2020/2021 is voor de jeugd bijna ten einde. Een bijzonder jaar waar de jeugd wel heeft kunnen trainen maar helaas geen echte KNVB-competitie heeft kunnen spelen.

Door alle geldende coronamaatregelen kan ook helaas het gebruikelijke ouder-kind voetbal dit jaar niet doorgaan. Hierdoor zal het helaas niet mogelijk zijn om met z'n allen tegelijkertijd afscheid te nemen van dit seizoen, alle teamgenoten, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters. Maar dat neemt niet weg dat er wellicht op een andere manier per team een afscheid geregeld kan worden.

Indien daar vanuit een elftal behoefte aan is, kan er nog wat geregeld worden op de club als je dit doorgeeft aan de coördinator van je sectie. Vergeet vooral niet om alle trainers, leiders en vrijwilligers van je elftal in het zonnetje te zetten, want ook in dit gekke voetbalseizoen stonden zij weer voor jullie klaar!

We hopen uiteraard volgend seizoen weer een ouderwets en 'normaal' seizoen te kunnen beleven, we zien jullie dan ook graag weer in augustus terug op ons sportpark. Geniet van de vakantie(s)!

Sponsorcommissie op zoek naar uitbreiding, meld je nu aan!
wo 9 juni

De sponsorcommissie van S.V. Honselersdijk is op zoek naar uitbreiding! We zijn op zoek naar een commercieel ingestelde man of vrouw die zich binnen de sponsorcommissie bezig wil houden met het onderhouden van bestaande sponsoren en het werven van nieuwe sponsoren.

Daarnaast zijn we ook dringend op zoek naar een man of vrouw die de kleding van de jeugd wil gaan regelen. Deze persoon is aanspreekpunt voor de leden als er wat met de kleding is. Wanneer er een elftal in nieuwe kleding gestoken wordt, zal deze persoon dit ook regelen met het team en de leverancier.

Als lid van de sponsorcommissie van S.V. Honselersdijk draag je op een leuke manier je steentje bij aan de vele sponsoren die al jarenlang voor de club klaar staan. Door de vele sociale contacten die je als lid van de sponsorcommissie weet te leggen, is de gezelligheid ook een groot onderdeel van je vrijwilligerswerk!

Ben of ken jij degene die wij zoeken? Of wil je meer te weten komen over de openstaande vacatures van de sponsorcommissie? Laat het dan weten bij Paul Groenewegen via sponsoring@svhonselersdijk.nl.

Belangrijke informatie voor zaterdag 5 juni
vr 4 juni

Vanaf morgen zullen er eindelijk weer wedstrijden tegen andere clubs gespeeld worden op ons sportpark. Het is aan de jeugd om de onderlinge strijd met andere clubs weer vorm te gaan geven op de velden van Sportpark de Strijphorst. Veel voetbalvreugde, wat tegelijkertijd ook betekent dat er meer bezoekers naar S.V. Honselersdijk zullen komen.

Vandaar dat we iedereen erop willen wijzen dat het van groot belang is dat het opgestelde corona-protocol strikt nageleefd wordt. Alleen op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat we voor een lange periode kunnen genieten van het voetbalplezier op onze club.

Hieronder het protocol voor de komende periode.

Algemene regels
• Voor alles geldt; gebruik je gezond verstand;
• Geef iedereen de ruimte en houd je aan de regels;
• 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van elkaar;
• Vermijd drukte;
• Schud geen handen;
• Hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes;
• Was thuis, voorafgaand en na je bezoek aan S.V. Honselersdijk, je handen met zeep, minimaal 20 seconden;
• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°) en laat je testen;
• Als je je laat testen: blijf thuis tot uitslag test bekend is;
• Blijf thuis als jijzelf of iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (volg hierin het advies/richtlijn van de GGD);
• Volg de richtlijnen van de GGD als je in contact bent geweest met iemand die positief getest is op het coronavirus;
• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
• tel jezelf regelmatig op de hoogte van de meest actuele richtlijnen via RIVM.nl; Protocol verantwoord sporten en gebruik accommodatie.
• Zij die positief getest zijn op corona en in quarantaine zijn geweest, mogen pas weer clubactiviteiten hervatten als zij volledig klachtenvrij zijn;
• Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten;
• Ga voorafgaand aan een bezoek bij S.V. Honselersdijk thuis naar het toilet. Er kan gebruik gemaakt worden van het toilet in de gebouwen maar wij willen dit tot een minimum beperken;
• Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportaccommodatie, bijvoorbeeld te voet of met de fiets;
• Keer je terug uit een ‘oranje’-gebied, wordt dringend geadviseerd om 10 dagen in quarantaine te gaan. Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen wel sporten als zij terugkeren uit een ‘oranje’- gebied;
• Hygiëneregels en protocollen hangen op ramen in de kantine, en zijn ook zichtbaar op de website.

Wedstrijden en Trainingen
• Er zijn geen beperkingen meer voor de trainingen. Alle teams kunnen vrij trainen;
• Er mag in een groep van max. 50 personen getraind worden;
• Alle jeugdteams t/m JO18 kunnen weer in competitie verband en vriendschappelijk spelen tegen ander verenigingen;
• Voor alle teams vanaf JO19 geldt dat er alleen onderlinge wedstrijden gespeeld mogen worden;
• Maak tijdens het sporten zoveel mogelijk alleen gebruik van eigen materiaal, zoals sportkleding, bidons etc.;
• Volg altijd de aanwijzingen van de trainer(s) op;
• Begeleiding (trainer/leiders etc.) van teams dient 1,5 meter afstand te bewaren tot spelers (m.u.v. spelers t/m 12 jaar);
• Per bezoekend team mogen er maar maximaal 5 begeleiders het sportpark betreden (dit is inclusief de rijdende ouders);
• Kom zo kort mogelijk voor de afgesproken tijd van training en/of wedstrijd naar het sportpark;
Kleedkamers en/of douchegelegenheid:
• De kleedkamers/douches zijn open (1,5m vanaf 18 jaar), maar we vragen je, zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen.

Kantine en terras
• Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn;
• Sportkantines en terrassen mogen open tussen 06.00 en 22.00 uur;
• Maximaal 50 personen voor de kantine (exclusief personeel);
• Maximaal 50 personen voor het buitenterras (exclusief personeel);
• Iedereen van 19 jaar en ouder moet zich aanmelden via de website van S.V. Honselersdijk
• Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht;
• Maximaal 4 personen per tafel, exclusief kinderen t/m 12 jaar of 1 huishouden woonachtig op hetzelfde adres;
• Niet staan of zitten aan de bar;
• Gasten verplaatsen zich alleen als ze naar de wc of garderobe gaan of moeten betalen;

Langs de lijn
• Er zijn geen toeschouwers en/of ouders toegestaan op het sportpark bij wedstrijden of trainingen;
• Alleen sporters, staf en dienstdoende vrijwilligers hebben toegang tot het sportpark;
• Wordt hier geen gehoor aan gegeven, kunnen er Boa’s en/of politie worden ingeschakeld om de regels te handhaven.

Handhaving en Toezicht
• Vrijwilligers van S.V. Honselersdijk - scheidsrechters, trainers, leiders, commissieleden, barmedewerkers, bestuursleden – doen allemaal hun best om alles in goede banen te leiden. Luister daarom goed naar de aanwijzingen die worden gegeven, op het moment dat het misschien even niet goed gaat;
• We vragen daarom aan iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Het bestuur, 5 juni 2021

KNVB start de Regio-Cup op voor de jeugdelftallen
wo 2 juni

Afgelopen week is het definitief geworden, de jeugd gaat weer voetballen in team verband tegen andere teams en ook echt tegen andere verenigingen. De Corona cijfers zijn dermate ver gezakt dat de KNVB groen licht heeft gekregen van de overheid om de Regio Cup op te mogen starten.

Dit betekent dat ook de jeugd van S.V. Honselersdijk weer tegen verenigingen uit de regio mag gaan voetballen. De eerste wedstrijden staan al voor aanstaande zaterdag 5 juni op de agenda. Kijk op de website bij het wedstrijdprogramma voor details.

Buiten het feit dat de jeugd weer mag gaan voetballen, betekent dit ook dat we weer vrijwilligers op het sportpark nodig hebben, onder meer bij:
- de bar
- in de commissiekamer
- scheidsrechters op het veld

Omdat het aanstaande zaterdag de eerste voetbaldag sinds hele lange tijd is, vragen wij ieders begrip en geduld als de zaken niet zo gaan zoals je bent gewend bij onze vereniging. Realiseer jezelf dat iedereen zijn uiterste best doet, maar dat er een heleboel weer onwennig zal zijn en dat zaken daardoor wat langer duren dan voorheen.

Daarnaast hebben we ook te maken met verenigingen (bijvoorbeeld 's-Gravenzande en Lyra) die zich volledig of gedeeltelijk terugtrekken uit de Regio Cup. Hou de wedstrijd indelingen op de website dus goed in de gaten om te weten of jouw wedstrijd wel doorgaat.

Op voorhand willen wij iedereen bedanken voor de medewerking en wensen we iedereen heel veel (voetbal)plezier.

S.V. Honselersdijk bedankt Vincent Vis & Zn. Tweewielers
ma 31 mei

Afgelopen zaterdag is Vincent Vis van de gelijknamige fietsenzaak Vincent Vis & Zn. Tweewielers in verband met gezondheidsproblemen helaas gedwongen gestopt met zijn fietsenzaak. Dit betekent niet alleen dat er een vast gezicht uit de Dijkstraat verdwijnt, maar dat ook helaas een zeer trouwe sponsor van onze vereniging afzwaait.

De tweewielerzaak heeft middels diverse sponsoringen over een hele lange periode altijd voor S.V. Honselersdijk klaar gestaan. In alle mogelijke vormen, zoals bordsponsoring en een fiets voor het Kerstrad, heeft Vincent Vis een steentje bijgedragen bij de Honselse voetbalclub. Daarnaast was de fietsenzaak ook het afhaalpunt voor de bestellingen van de SVH-kledinglijn.

Vandaar dat we via deze weg Vincent Vis willen bedanken voor de jarenlange sponsoring van onze vereniging. We hebben namens de vereniging een overheerlijke taart laten bezorgen. Vincent, bedankt!

Nieuwe trainers voor de JO9: Mees, Dave & Vincent
ma 31 mei

De club kan met trots aankondigen dat voor het seizoen 2021/2022 opnieuw 'eigen jongens' als trainer van een jeugdafdeling voor S.V. Honselersdijk actief zullen zijn. Volgend seizoen staan er namelijk 3 nieuwe trainers voor de groep bij de Honselse JO9-jeugd: Mees Tanke, Dave Rombout en Vincent Peters.

Met het aanstellen van het nieuwe trio aan trainers voor de JO9 heeft de TC de invulling voor de jeugdteams van volgend seizoen helemaal rond. Hierdoor kan er de komende periode en na de zomerstop op volle sterkte toegewerkt worden naar het nieuwe seizoen. Namens de club wensen we Mees, Dave en Vincent heel veel plezier en succes toe voor het komende seizoen. We gaan er met z'n allen een mooi seizoen van maken, met hopelijk veel (sportieve) hoogtepunten!

Hoewel de trainers al bekenden zijn van de club, stellen zij zich hieronder toch nog even graag voor aan de leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van S.V. Honselersdijk.

Mees Tanke
Vorig seizoen ben ik Assistent trainer geweest van Soebas bij de JO15-1/2. Helaas hebben we vorig seizoen bijna geen competitie wedstrijden kunnen spelen en is het dus beperkt gebleven tot elke week trainen. Ik hoop dat dit volgend seizoen als trainer van de JO9-1/2 weer zoals normaal zal zijn.

Ik heb er onwijs veel zin in om de jongste talenten van Honselersdijk iets bij te leren. Dit ga ik samen met Dave en Vincent doen. Wij zitten met z’n 3e in dezelfde vrienden groep en kennen elkaar dus al heel lang.

Ik kijk uit naar volgend seizoen en hoop jullie (SVH-fans) dan weer langs de zijlijn te kunnen zien.

Dave Rombout
Mijn naam is Dave Rombout, 20 jaar oud en zoals Mees al benoemde hebben we vorig seizoen de JO-15 getraind. We hebben een super leuk seizoen gedraaid en toen de kans kwam om de JO-9 te mogen trainen was de keuze snel gemaakt. Aankomend seizoen een jonge lichting, die pas net beginnen met het leukste spelletje dat er is. Het wordt een mooie uitdaging om de jongens aankomend seizoen het beste uit zichzelf te laten halen en zichzelf op zoveel mogelijk vlakken te laten ontwikkelen als speler.

Zelf voetbal ik sinds m'n 7e bij Honselersdijk en speel nu samen met Vincent en Mees bij de senioren. Ik kijk er erg naar uit om er samen met de aanstormende talenten, Mees en Vincent een super seizoen van te maken waar de ontwikkeling van de spelers en het plezier in het voetbal centraal staan. Tot snel!

Vincent Peters
Ik ben Vincent Peters, 20 jaar oud en in tegenstelling tot Mees en Dave wordt dit mijn eerste seizoen als trainer op de club. Zelf ben ik ook begonnen op mijn 7e jaar in de F en na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen, speel ik nu zelf in de senioren. Zelf vond ik het in de jeugdelftallen supergaaf om oudere gasten van de club als trainers te hebben, dus toen er aan mij gevraagd werd om dit seizoen Mees en Dave te ondersteunen bij de JO-9 was het zeker geen moeilijke keuze.

Ik heb er super veel zin om samen met goede vrienden Mees en Dave aankomend seizoen de JO-9 te gaan begeleiden. We gaan er alles aan doen om de kleine mannen alles uit zichzelf, maar vooral plezier uit het voetbal te laten halen.

De bak van Brunt
vr 28 mei

Op 5 februari 2021 werd bekend gemaakt dat Sjaak Brunt met ingang van het seizoen 21/22 terug te vinden is op Sportpark De Strijphorst als herstel-/conditietrainer van de senioren selectie. Tot groot genoegen is Sjaak vroegtijdig begonnen aan zijn klus bij s.v. Honselersdijk. Samen met hoofdtrainer Andre Lourens, 2de elftal trainer Jasper Steringa en keeperstrainer Janco Koole wordt er in deze bijzondere tijd een plezierige invulling gegeven aan de trainingen aan de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Naast het herstel van geblesseerde spelers draagt Sjaak zorg voor de warming-up en laat spelers de benodigde stappen zetten op fysiek en conditioneel vlak.

Hiervoor gebruikt Sjaak pionnen, ladders, hartslagmeters en allerlei andere attributen. Om deze spullen naar het veld te vervoeren heeft de in Hoek van Holland woonachtige herstel-/conditietrainer aanvraag gedaan voor een geschikt vervoersmiddel. Teammanager Henk van Renesse zijn wenkbrauw fronsde toen bleek dat het betrokken bestuurslid Erwin van der Mark dit in de vorm van een kliko gevonden had. Alsof dit niet al erg genoeg was, ging Erwin opzoek naar bijpassende teksten voor op de zijkanten van kliko. De normaal zo ingetogen 2de elftal leider Dick Hendriks was er als de kippen bij om de tekst “De bak van Brunt, wat je je ergste vijand nog niet gunt” voor te stellen. De grootste Sjaak-sympathisant onder de selectie spelers tevens bestuurslid Ricard(i)o van der Zijden kon het niet laten en stelde de tekst “Ik ben de Sjaak” voor. En zo geschiedde het en is Sjaak afgelopen donderdagavond naar eigen zeggen van de initiatiefnemers, “aangenaam” verrast.

De normaalgesproken foto onbewuste Jan van Marrewijk (TC Selectie en JO19) wierp zichzelf geënthousiasmeerd op als fotograaf, om dit heugelijke moment vast te leggen voor in de eeuwigheid.
De berustende maar voor het oog opgetogen Sjaak Brunt nam op aanwijzing van Jan de verschillende poses aan met de kliko, resulterende in onderstaande foto’s.

Hopende op een “normaal” voetbalseizoen 21/22 met een extra fitte selectie, wens ik Sjaak veel succes en plezier met deze nieuwe facilitaire aanwinst.

Met sportieve groet, Anton.

Goed nieuws voor de jeugd: Regio Cup in juni
vr 28 mei

Goed nieuws vanuit de TC van S.V. Honselersdijk. Nu de Corona cijfers blijven zakken, het rustiger wordt in de ziekenhuizen en het bestuur ons buitenterras heeft mogen openen volgt nu de volgende positieve verandering in Corona regelgeving: de jeugd mag weer gaan voetballen tegen andere verenigingen.

Als alles gaat zoals we verwachten gaat vanaf 4 juni de Regio Cup van start.
Dit houdt in dat jeugd teams weer tegen andere teams uit de regio mogen gaan voetballen. De daadwerkelijke beslissing valt pas op 1 juni maar de club is al druk bezig om alles zo goed mogelijk te organiseren.

Hou de zaterdagen in juni dus vrij in je agenda, zorg dat je voetbalschoenen uit het vet zijn gehaald en neem contact op met je teamgenoten om te zorgen dat jullie fit aan de regio-cup kunnen beginnen, en de prijzen meegenomen worden naar ons sportpark.

Afscheid van Frank van Zijl en afzwaaiende selectiespelers
wo 26 mei

Vorige week vond de laatste training van de senioren selectie plaats waarbij Frank van Zijl de groep onder zijn hoede nam. Zoals eerder aangekondigd, verlaat Frank na 10 jaar trainerschap de senioren selectie van S.V. Honselersdijk. Aangezien de 10 achtereenvolgende jaren een unicum zijn binnen het trainersvak, kon de club dit moment niet voorbij laten gaan.

Na afloop van de training nam voorzitter Erik Sosef het woord namens het bestuur van S.V. Honselersdijk om Frank hoogstpersoonlijk in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten. Hierbij werd stilgestaan bij de vele sportieve successen die de selectie samen met Frank heeft mogen beleven. De dubbele promotie van de 3e naar de 1e klasse is het absolute hoogtepunt geweest in de trainersloopbaan van Frank bij S.V. Honselersdijk, iets waar wij als vereniging zijnde ook zeer trots op terugkijken.

Afzwaaiende spelers
Naast trainer Frank van Zijl werd er ook afscheid genomen van diverse spelers, die helaas hebben besloten om de selectie door uiteenlopende redenen te verlaten. Volgend seizoen zijn helaas Leon de Brabander, Rico Kok, Robbin Wesstein, Branco Kok, Stijn van Beek en Youri Bakker niet meer actief binnen de senioren selectie van S.V. Honselersdijk.

Vanaf deze week wordt er door de senioren selectie getraind met de voorlopige selectie van seizoen 2021/2022, waardoor André Lourens en 'nieuwe' trainer Jasper Steringa alvast een goed beeld kunnen krijgen van de spelersgroep van volgend seizoen.

We willen Frank van Zijl en de vertrekkende spelers nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet voor onze club. In het begin van het nieuwe seizoen hopen we dat de coronamaatregelen het toelaten om jullie een gepast afscheid te geven, want één ding is duidelijk: dat is dikverdiend.

Nieuwe trainers voor de JO11-jeugd: Rick, Daan & Finnley
vr 21 mei

Vanaf volgend seizoen staan er drie nieuwe trainers voor de groep bij de JO11-jeugdelftallen van S.V. Honselersdijk. Rick Zwinkels, Daan de Vogel en Finnley Kok zullen met z'n drieën de enthousiaste groep jeugdspelers onder hun hoede nemen. Uiteraard hopen we dat de trainers als vanouds aan het nieuwe seizoen mogen beginnen, met de gezelligheid van publiek langs de kant van het voetbalveld.

Alle drie de nieuwe hoofdtrainers van de JO11 zijn al lange tijd terug te vinden op onze vereniging. Daarmee zijn opnieuw echte clubmensen toegevoegd aan de trainersstaf van volgend seizoen, nadat eerder al Brent Gardien en Wesley Lagraauw als de nieuwe trainers voor de JO15 werden aangekondigd.

Namens de club wensen we Rick, Daan en Finnley veel succes toe voor het komende seizoen. We hopen dat de jeugdige talenten van de JO11 een sportief succesvol maar vooral ook plezierig seizoen gaan beleven!

Hieronder stellen Rick, Daan en Finnley zich voor aan alle leden, vrijwilligers en supporters van S.V. Honselersdijk.

Rick Zwinkels
Mijn naam is Rick Zwinkels, ik ben 19 jaar oud en momenteel geef ik training aan de JO9. Volgend seizoen zal ik samen met Daan en Finnley training geven aan de JO11. Ik vind het erg leuk om met voetbal bezig te zijn, om training te geven en zelf te spelen. Zelf speel ik ook al mijn hele leven bij S.V. Honselersdijk.

Ik kijk erg uit naar het volgende seizoen. Mijn doel is om de spelers van de JO11 beter te maken en om mijn eigen trainersvaardigheden te verbeteren. Ook hoop dat ik het nieuwe seizoen gewoon weer een normaal seizoen word waarin we weer op een normale manier een competitie kunnen spelen met hopelijk een hoop mensen langs de lijn.

Voordat we aan het nieuwe seizoen beginnen wil ik eerst het seizoen met de JO9 goed afsluiten met hopelijk een goede prestatie op het Nederlands Kampioenschap!

Daan de Vogel
Ik ben Daan de Vogel, 19 jaar en aankomend seizoen wordt mijn 3de jaar als trainer bij S.V. Honselersdijk. In mijn eerste jaar als trainer begon ik bij de JO11-2, om het seizoen daarna al de stap te maken tot hoofdtrainer van de JO9. Dit heb ik het afgelopen seizoen met veel plezier gedaan, ondanks dat er weinig in competitie verband is gevoetbald.

Nu er een plek vrij komt als hoofdtrainer bij de JO11 wil ik deze kans met beide handen aangrijpen om mezelf als trainer verder te kunnen ontwikkelen. Dit zal ik net zoals de vorige twee seizoenen samen met Finnley Kok (hoofdtrainer) en Rick Zwinkels (assistent-trainer) gaan doen. Ik wil volgend seizoen samen met Finnley en Rick een leuk seizoen volmaken waarin de ontwikkeling van de kinderen voorop staat, niet alleen op voetballend gebied maar ook op persoonlijk gebied. Daarnaast willen we natuurlijk op sportief gebied vele successen gaan boeken.

Voor dat het nieuwe seizoen begint zullen we eerst met de JO9 afsluiten op het NK in Harderwijk dit zal plaatsvinden op 3 juli. Hier gaan wij met ze alle een mooie dag van maken en misschien zelfs wel Nederlands kampioen worden.

Finnley Kok
Mijn naam is Finnley Kok, 20 jaar oud en vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer samen met Daan & Rick van de JO-11. Afgelopen seizoen hadden wij al de JO9-1 onder onze hoede, helaas vanwege corona niet afkunnen maken wat zeer jammer was aangezien wij met goed en leuk voetbal van de 3de klasse naar de 1ste klasse wisten te komen. Binnenkort mogen wij dan ook mee doen met het district kampioenschap in Harderwijk en zullen wij daar ons uiterste best gaan doen om daar een mooie dag van te kunnen maken.

Samen met Daan en Rick kijk ik nu al uit naar volgende seizoen om daar ook wat moois van te maken! We weten wat we van elkaar kunnen verwachten dus dat moet goed komen.

Zelf speel ik al sinds de F-jes bij S.V. Honselersdijk en heb ik bijna elk jaar wel in de selectie-elftallen gevoetbald, maar sinds vorig jaar speel ik in Senioren 10.

Voor volgend seizoen hoop ik dan ook dat we weer snel wedstrijden mogen gaan spelen en dan natuurlijk met supporters langs de lijn. Ik heb er heel veel zin in en kan dan ook niet wachten om weer te gaan beginnen!

Nick van der Kraan nieuwe hoofdtrainer JO13
do 20 mei

De TC van S.V. Honselersdijk heeft voor het seizoen 2021/2022 een nieuw trio aan trainers vastgelegd voor de JO13. Samen met assistenten Quinten van der Helm en Nick Duijvestijn zal hoofdtrainer Nick van der Kraan verantwoordelijk zijn voor de talenten van de JO13.

Opnieuw zullen er echte Honselse trainers voor de groep staan bij een jeugdafdeling van S.V. Honselersdijk. Alle drie de trainers zijn, naast dat zij zelf bij onze club voetballen, al jarenlang actief als jeugdtrainer bij de vereniging. Hiermee zullen de jeugdspelers van de JO13 bekende gezichten voor de groep krijgen, wat hopelijk gepaard gaat met een hoop voetbalplezier en wellicht ook sportieve hoogtepunten.

Namens de club willen we Nick van der Kraan, Quinten van der Helm en Nick Duijvestijn veel succes en (voetbal)plezier toewensen bij de JO13. We hopen gezamenlijk veel mooie, sportieve hoogtepunten met elkaar te mogen bereiken!

Hoewel het trio bij nagenoeg iedereen binnen onze club bekend is, stellen Nick, Quinten en Nick zich hieronder toch nog graag voor aan alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van S.V. Honselersdijk.

Nick van der Kraan
Ik ben Nick van der Kraan, 20 jaar en al 8 seizoenen actief als trainer bij sv Honselersdijk. Hier ben ik begonnen als trainer van de JO9-6, om vervolgens door te groeien tot hoofdtrainer van de JO11. Dit heb ik de afgelopen twee seizoenen met veel plezier gedaan, omdat het een lichting is waarbij de technische ontwikkeling van de kinderen voorop staat.

Gezien de stappen die ik heb gemaakt als trainer denk ik dat de stap naar hoofdtrainer van de JO13 op een goed moment komt en ik kijk er dan ook naar uit om hier aan de slag te gaan! Naast het feit dat de technische ontwikkeling in deze leeftijdscategorie nog altijd zeer belangrijk is, krijgen de kinderen in deze groep ook voor het eerst te maken met het grote veld. Ik verheug me erop om deze overgang voor hen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit zal voor mijzelf ook nog wennen zijn, aangezien ik nog niet eerder trainer ben geweest van een team op het grote veld.

Verder kijk ik ernaar uit om weer eens een heel seizoen te kunnen volmaken. Hierbij zal ik twee keer per week geassisteerd worden door Quinten van der Helm en één keer per week door Nick Duijvestijn. Beide zijn geen onbekenden voor mij, wat de samenwerking komend jaar alleen maar sterker zal maken. Quinten is de afgelopen twee jaar keeperstrainer geweest bij de JO11 en samen met Nick heb ik de afgelopen twee jaar de JO11 getraind. Hierdoor kunnen wij elkaar als staf goed aanvullen en kennen wij ook de spelers al goed, wat hun overgang naar het grote veld alleen maar kan helpen in mijn ogen. Ik verheug me er dan ook zeer op om het komende seizoen weer van start te kunnen gaan!

Quinten van der Helm
Twee jaar geleden ben ik begonnen als keeperstrainer van JO13 en JO11. Zelf was ik altijd erg blij met de keeperstraining en daarom was de keuze om keeperstraining te geven snel gemaakt.

Ik heb het altijd leuk gevonden om twee keer per week met de keepers van de club aan de slag te gaan. Toch heb ik altijd de ambitie gehad om ook een team training te geven. Daarom kijk ik uit naar volgend seizoen, waar ik Nick van der Kraan ga assisteren bij de JO13-1.

Deze leeftijdscategorie maakt voor het eerst kennis met een groot veld, waarbij andere elementen van het voetbal ineens aan bod komen. Tactiek en nieuwe regels, zoals buitenspel, zullen veel veranderen, maar ik weet zeker dat de spelers dit aan kunnen! Het belooft in ieder geval een leuk seizoen te worden!

Open Dag: voetbalplezier voor de Honselse jeugd
wo 19 mei

Afgelopen zaterdag vond op Sportpark de Strijphorst de Open Dag van S.V. Honselersdijk plaats. Op het hoofdveld van onze club werden vanaf 's ochtends vroeg tot aan het begin van de middag diverse (voetbal)activiteiten georganiseerd voor de jeugdige voetballiefhebbers uit Honselersdijk en omstreken.

Bij de Open Dag waren niet alleen leden van S.V. Honselersdijk welkom, het was ook mogelijk om als niet-lid te ervaren hoe leuk het is om bij onze vereniging te voetballen. De enthousiaste kinderen gingen in verband met de geldende coronamaatregelen in meerdere shifts verspreid over de ochtend het hoofdveld op.

Op het hoofdveld stonden diverse voetbaloefeningen klaar, met als afsluiter nog een stormbaan waar de teams het onderling in estafette-vorm tegen elkaar opnamen. Het voetbalplezier stond hierbij voorop, het was fantastisch om te zien hoe enthousiast de (jongste) jeugd wordt van het voetbalspelletje.

We willen alle kinderen bedanken voor jullie komst, hopelijk zien we jullie weer snel terug op ons sportpark om het voetbalplezier met elkaar te beleven! Daarnaast willen we ook de vrijwilligers bedanken voor de organisatie en de hulp bij de Open Dag.

Buitenterras heropend op zaterdag 22 mei: inschrijving verplicht
wo 19 mei

Eindelijk hebben we goed nieuws! Door de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels kan het buitenterras op zaterdag 22 mei gedeeltelijk heropend worden. Komende zaterdag zijn er 50 terrasplekken beschikbaar, waardoor we eindelijk onze spelers en begeleiding de mogelijkheid kunnen bieden om na afloop van de training/wedstrijd op zaterdag een drankje met elkaar te drinken.

Hieronder staat alle informatie op een rijtje, inclusief de verplichte inschrijving en indeling van de teams in tijdvakken.

Toegang tot buitenterras
Doordat er maximaal 50 plekken beschikbaar zijn, moeten we de toegang tot het buitenterras voor nu helaas beperken tot de spelers en begeleiding die op zaterdag trainen of een wedstrijd spelen. Op deze manier is het voor
Het is alleen mogelijk om het buitenterras te betreden na de training of na het spelen van een wedstrijd.

De toegang tot het terras is voor 1 uur na afloop van de training of gespeelde wedstrijd. Dit maximum is ingesteld om alle trainende en spelende leden op zaterdag de gelegenheid te kunnen geven om op het buitenterras plaats te nemen.

Verplichte aanmelding
Om de toegang tot het buitenterras zo goed mogelijk te kunnen organiseren, vragen we alle (lagere) seniorenelftallen om zich vóór woensdagavond 19 mei aan te melden. Alleen met aanmelding voor het trainen of het spelen van een wedstrijd is het mogelijk om het buitenterras na afloop van de training of wedstrijd te betreden.
Aanmelden kan bij de coördinator voor de (lagere) senioren, Arjen Bazuin (coordinator-lage-senioren@svhonselersdijk.nl). Op basis van de aanmeldingen kan vervolgens het trainings- en terrasschema opgesteld worden.

Tevens vragen we iedereen die het sportpark op zaterdag bezoekt om zich via de bekende weg aan te melden via onze website. Alleen op deze manier houden we het voor iedereen overzichtelijk, ook indien er onverhoopt bron- en contactonderzoek plaats moet vinden. Het aanmelden voor een bezoek aan het sportpark kan hier op de aanmeldingspagina.

Corona-maatregelen
We willen aan iedereen die het terras bezoekt vragen om de geldende regels na te leven. Alleen op deze manier is het mogelijk om dit wekelijks te organiseren en om zo snel mogelijk weer met alle leden, vrijwilligers, sponsors en supporters aanwezig te zijn op Sportpark de Strijphorst.

Dit betekent dat alle bezoekers van het buitenterras plaatsnemen op de opgestelde zitplekken, op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. De verkoop van eten/drinken stopt om 17:30 uur, waarna om uiterlijk 18:00 uur iedereen het buitenterras en het sportpark verlaat.

We vragen iedereen om de verantwoordelijkheden serieus te nemen. Alleen gezamenlijk zorgen we ervoor dat in het vervolg het buitenterras ieder weekend (gedeeltelijk) geopend kan worden voor de trainende en spelende leden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en we zien jullie graag zaterdag terug op ons Sportpark de Strijphorst!

Het bestuur van S.V. Honselersdijk.

Open dag op zaterdag 15 mei: kom jij ook?
do 6 mei

Volgende week zaterdag organiseert S.V. Honselersdijk voor de jeugd een open dag op Sportpark de Strijphorst. Op zaterdag 15 mei zijn alle jeugdige voetballers t/m de JO13 welkom om op ons sportpark voor diverse voetbalactiviteiten. De Open Dag is niet alleen voor de leden van S.V. Honselersdijk, alle kinderen tot en met 13 jaar zijn van harte welkom om te ervaren hoe het is om bij S.V. Honselersdijk te voetballen.

Uiteraard wordt er ook tijdens de Open Dag rekening gehouden met alle corona-maatregelen. Vandaar dat er een tijdschema is opgesteld voor de jeugdige voetballers, zie hieronder vanaf welk tijdstip jouw leeftijdscategorie welkom is. De enthousiaste kinderen die (nog) geen lid zijn van S.V. Honselersdijk kunnen in de bijbehorende leeftijdscategorie aansluiten om deel te nemen aan de Open Dag.

9:15 uur - Mini F
9:45 uur - JO8
10:30 uur - JO9-1
10:50 uur - JO9-2
11:10 uur - JO10-1
11:30 uur - JO11-1
11:50 uur - JO11-2
12:10 uur - JO12-1
12:30 uur - JO13-1
12:50 uur - JO13-2
13:10 uur - JO13-3

De Open Dag duurt voor alle leeftijdsgroepen 1 uur vanaf het hierboven genoemde tijdstip. In verband met de corona-maatregelen vragen we alle kinderen om na afloop van de Open Dag het sportpark te verlaten. Daarnaast is het door de geldende corona-maatregelen helaas niet mogelijk om ouders en/of toeschouwers toe te laten op ons sportpark. We vragen daarom alle ouders en toeschouwers om buiten de hekken van het sportpark te blijven tijdens de Open Dag.

Zien we jou en je vrienden/vriendinnen op zaterdag 15 mei terug bij de Open Dag van S.V. Honselersdijk? Er staat een heel leuk programma vol diverse (voetbal)activiteiten voor jullie klaar, dus we zien jullie graag verschijnen.

Tot zaterdag 15 mei op Sportpark de Strijphorst!

Nieuw trainersduo voor de JO15: Brent Gardien & Wesley Lagraauw
di 4 mei

Vanaf volgend seizoen staat er een nieuw trainersduo voor de JO15-spelersgroep van S.V. Honselersdijk. De jeugdige talenten zullen onder leiding van Brent Gardien en Wesley Lagraauw voor het eerst in 2 jaar (hopelijk) een vol seizoen spelen, waarbij de ontwikkeling en het plezier van de spelers voorop staat.

Voor de club zijn Brent en Wesley beiden geen onbekende. Momenteel is zowel Brent als Wesley zelf actief als voetballer bij onze club, terwijl Brent ook hoofdtrainer van de JO13 is. Wesley geeft momenteel training bij de groene buren van Westlandia, maar gelukkig is hij vanaf volgend jaar ook op de Honselse velden terug te vinden als trainer.

Namens de club wensen we Brent en Wesley veel succes toe voor het komende seizoen. We hopen dat de jeugdige talenten van de JO15 een sportief succesvol maar vooral ook plezierig seizoen gaan beleven!

Hieronder stellen zowel Brent als Wesley zich voor aan alle leden, vrijwilligers en supporters van S.V. Honselersdijk.

Brent Gardien
De afgelopen drie jaar ben ik trainer geweest van de JO13. Een leuke leeftijdscategorie waar kinderen voor het eerst kennis maken met het grote veld.

Om een volgende stap te maken in mijn ontwikkeling als trainer, ben ik verheugd om volgend seizoen trainer te worden van de JO15-1. Een leeftijdscategorie met andere leeftijdskenmerken, waarbij het fysieke en tactische aspect meer een rol zal gaan spelen.

Verder heb ik de ambitie om in de toekomst mijn trainersdiploma’s te halen. Maar voor komend seizoen staat de ontwikkeling van de jeugdspelers voorop en met een hoop plezier gaan we er een leuk en leerzaam seizoen van maken!

Verder kijk ik er naar uit om samen te werken met Wesley Lagraauw als trainer van de JO15-2. In de jeugd hebben we met elkaar gevoetbald, maar op het trainersgebied zijn we nieuw voor elkaar. Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking met de andere trainers en naar het nieuwe seizoen met hopelijk veel wedstrijden!

Wesley Lagraauw
Mijn naam is Wesley Lagraauw, ik ben 20 jaar oud en woon in Honselersdijk. Volgend seizoen word ik de trainer van de JO 15-2. Momenteel ben ik bezig met de opleiding sport en bewegen, die hoop ik dit jaar te kunnen afronden.
Door mijn opleiding loop ik voor het 3e jaar stage bij Westlandia, waar ik nu de onder 10-2 en de 14-1 training geef.
Ik hoop in de toekomst te kunnen doorgroeien in het trainerschap en dat ik nog heel wat talentjes van S.V. Honselersdijk onder mijn hoede kan nemen.

Daarnaast verwacht ik dat er komend seizoen een goede samenwerking ontstaat met Brent, zeker omdat ik Brent al een aantal jaren ken en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik verwacht ook dat er een goede samenwerking zal zijn met de spelers van de JO-15 en dat we er een heel leuk en positief seizoen van gaan maken.

Zelf voetbal ik ook al vanaf mijn 6e jaar bij S.V. Honselersdijk, ik speel nu in de senioren 11. Op dit moment hoop ik dat we zo snel mogelijk weer met zijn allen op het veld mogen staan en er snel weer supporters langs de lijn mogen staan. Ik heb er heel veel zin in en ga vol goede moed het nieuwe seizoen in.

George Luiten bedanken wij voor jarenlang vrijwilligerswerk bij S.V. Honselersdijk
ma 26 april

Afgelopen dinsdag heeft George Luiten het stokje van de administratie van de 3x Plus loterij overgedragen aan Ab van Dijk. Onder het genot van een bakkie koffie en een heerlijke taart, hebben we in de achtertuin van George en Fia Luiten, George uitgebreid bedankt voor zijn jarenlange inzet.

Hiermee is, in goed overleg, een einde gekomen aan het vrijwilligerswerk van George Luiten voor onze club. Tientallen jaren heeft George zich belangeloos ingezet!

George is begonnen als actief voetballer in het team van de Fabeltjeskrant. Vervolgens is hij leider geweest van diverse F-teams, is hij assistent scheidsrechter geweest bij het tweede elftal. Maar ook op de achtergrond is hij jarenlang de administrateur van de ledenadministratie geweest en organiseerde de 3x plus loterij. Ook “tante” Fia , de vrouw van George, is actief geweest voor S.V. Honselersdijk. Als vrijwilligster heeft zij jarenlang bardiensten gedraaid in onze kantine.

De 3x plus loterij is een loterij waarbij George zorgde voor de gehele organisatie van de loterij. Hij zorgde dat het geld binnen kwam, hij zorgde in samenwerking met Westport Notarissen voor de trekkingen. Leuk om te melden is dat allereerst Jaspers Notarissen en later het notarissenkantoor van Westport sinds de oprichting van de loterij de trekkingen geheel belangeloos verrichten. Wij willen Jaspers Notarissen en Westport Notarissen daarvoor bedanken en hopen de huidige samenwerking met Westport nog jaren voort te zetten.
Vervolgens zorgde George dat de winnaars hun prijzen toegestuurd kregen.

Een paar jaar geleden had ik de eer om George te onderscheiden als “lid van verdienste”. Ik durf te beweren dat deze meer dan verdiend is gezien zijn staat van dienste!
Bij dezen willen wij George en Fia het allerbeste wensen! S.V. Honselersdijk is trots op zulke vrijwilligers.

Namens het bestuur,

Erik Sosef
Voorzitter S.V. Honselersdijk

Trainingen volgens originele schema vanaf woensdag 31 maart
di 30 maart

Vanaf woensdag 31 maart zal de aanvangstijd van de avondklok een uur opschuiven naar 22:00 uur. Dit betekent dat er ook 's avonds meer ruimte komt voor onze leden om op ons sportpark te trainen. Vandaar heeft de TC besloten dat er vanaf morgen weer volgens het originele trainingsschema getraind kan worden.

We vragen iedereen uiteraard om voor, tijdens en na de trainingen de opgestelde coronaregels van het RIVM na te leven. Het wordt wellicht inmiddels vanzelfsprekend, maar we kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop staat!

Veel sportplezier!

Ab van Dijk 65 jaar!
za 27 maart

Vandaag is de verjaardag van Ab van Dijk. Hij wordt vandaag 65 jaar. Een mooie mijlpaal voor Ab en zijn familie

Voor vele leden en supporters is Ab van Dijk geen onbekende. Hij werkt al vele jaren voor de voetbalvereniging en het aanspreekpunt binnen de vereniging. Ab zorgt dat het gebouw er op en top uit ziet. Hij zorgt dat de Sosefhal verhuurt wordt aan scholen en andere verenigingen, en hij ondersteunt onze vele vrijwilligers.

Ab is daarom een belangrijke schakel binnen S.V.Honselersdijk. Hij is de spil waar veel om draait. Hij is de helpende hand voor iedere vrijwilliger en zorgt dat de vereniging zo rendabel mogelijk draait.
Het bestuur is erg blij met Ab, hij altijd klaar staat voor de vereniging. Ook, wij als bestuursleden, vragen vaak de hulp van Ab.
Persoonlijk had ik geen 10 jaar voorzitter kunnen zijn, zonder de hulp van Ab. Die maakt het bestuurswerk voor mij, en andere bestuursleden, een stuk gemakkelijker.

Daarom willen we Ab vandaag in he zonnetje zetten!

Gefeliciteerd namens alle leden, supporters en betrokkenen van S.V.Honselersdijk.
Geniet van de dag, en we proosten op jouw 65e verjaardag!

Namens de besturen van S.V.Honselersdijk en de 3-essen,

Erik Sosef

Voorzitter

Basisscholen in Honselersdijk in quarantaine
vr 26 maart

Beste leden.

Afgelopen week zijn er meerdere leerlingen van de basisscholen in Honselersdijk in quarantaine geplaatst wegens meerdere positieve corona gevallen.

Wij willen iedereen erop wijzen dat als iemand om wat voor reden dan ook in quarantaine moet, deze persoon ook niet naar de voetbal kan komen voor een training of wedstrijd.

Als vereniging volgen wij de RIVM regels.

Dit betekent dat wij mensen niet kunnen verplichten om een sneltest te doen maar dat wij wel iedereen, met klem willen adviseren om je verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, familie en de club.

Dit betekent ook dat het de trainers vrij staat om geen training te geven als er teveel positief getestten zijn, en dat het de trainer vrij staat om geen training te geven als hij/zij dit nodig acht.

Het laatste wat wij als vereniging willen is een verspreidingsbron van Corona zijn.

Helaas zijn we er nog niet!

We zijn er allemaal klaar mee maar het is de realiteit van deze tijd.

Laten we dit samen doen en iedereen gezond houden.

Het bestuur

JO13-3 zoekt trainer voor donderdagavond
vr 26 maart

Het elftal JO13-3 is op zoek naar een trainer voor de donderdagavond. De 13 spelers trainen op de donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en zoeken hiervoor nog een trainer die hen op dit tijdstip zou willen trainen. Eventueel zou de training ook op zaterdag plaats kunnen vinden, zolang er geen wedstrijden zijn.

Lijkt het jou leuk om de JO13-3 te trainen of ken jij iemand die dit wellicht wil doen? Laat het ons dan weten door te reageren via tc-jo13@svhonselersdijk. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via dit mailadres.

Namens de  coördinatoren en de TC, Sander van Dijk en Walter de Koning.

Blijk van waardering voor onze trouwe leden
do 25 maart

Helaas is het voor een groot deel van onze leden nog niet toegestaan om weer gezamenlijk met elkaar te kunnen voetballen. Door de geldende coronamaatregelen is het de afgelopen periode en op dit moment alleen voor onze jongere leden toegestaan om te voetballen op Sportpark de Strijphorst.

Ondanks de lange periode zonder voetbalactiviteiten zijn alle leden van de senioren-, zaal- en G-elftallen ons trouw gebleven, dit is op z'n zachtst uitgedrukt een blijk van waardering waard. Vandaar dat het bestuur van S.V. Honselersdijk heeft besloten om alle senioren-, zaal- en G-elftallen een SVH-betaalkaart cadeau te doen. Het bedrag op deze kaart is afhankelijk van het aantal teamleden en loopt op tot een maximum van €500.

Met dit tegoed op de SVH-betaalkaart wil het bestuur de genoemde elftallen bedanken voor de steun in deze lastige tijd. Binnenkort zullen de senioren-, zaal- en G-elftallen de desbetreffende SVH-betaalkaart van de club ontvangen.

We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer op ons sportpark te mogen verwelkomen, uiteraard ook om het bedrag op de SVH-betaalkaart te verzilveren in de kantine!

Het bestuur van S.V. Honselersdijk

Schrijf je nu in voor de 2e Westlandse Voetbaldag
wo 17 maart

In de aankomende meivakantie wordt de tweede editie van de Westlandse Voetbaldag georganiseerd. Op Sportpark de Strijphorst van S.V. Honselersdijk zijn op dinsdag 4 mei alle jeugdige talenten uit Westland en omgeving welkom. Op deze speciale voetbaldag krijgen de talenten de gelegenheid om de voetbal-/keeperskunsten op een leuke en leerzame manier verder te ontwikkelen.

Tijdens de eerste editie van de Westlandse Voetbaldag was de opkomst al zeer hoog, dus zorg ervoor dat je op tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan door te mailen naar westlandsevoetbaldag@outlook.com, deelname aan de Westlandse Voetbaldag op dinsdag 4 mei kost €20 per persoon.

Leer jij in de meivakantie tijdens de Westlandse Voetbaldag de kneepjes van het vak onder leiding van professionele voetballers en trainers? Schrijf je dan nu meteen in, dan zien we je op 4 mei op Sportpark de Strijphorst!

Advertentie

Solware