Recent nieuws

JO12-1 kampioen in de eerste klasse!
Vandaag

Afgelopen zaterdag werd er op ons sportpark een knappe prestatie geleverd door de talenten van de JO12-1. Onder leiding van hoofdtrainer Brent Gardien en zijn assistenten Max Onings & Brandon Mackaay werd er met 4-2 gewonnen van SC Monster. Hierdoor is de JO12-1 van S.V. Honselersdijk kampioen geworden in de najaarscompetitie van de eerste klasse.

Na de verliespartij tegen concurrent LYRA JO12-1 van vorige week hadden de Honselse jeugdspelers deze week maar 1 opdracht: winnen met 2 doelpunten verschil. Hierdoor zouden LYRA en S.V. Honselersdijk gelijk komen in punten, maar zou het betere doelsaldo in het voordeel van de Honselersdijkers de doorslag geven. En zo geschiedde: in de laatste minuut werd de 4-2 gescoord, waardoor het kampioensfeest losbarstte op Sportpark de Strijphorst.

Namens de club willen we de talenten van de JO12-1 van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap. Veel succes in de voorjaarscompetitie, hopelijk worden dan opnieuw mooie resultaten behaald!

S.V. Honselersdijk mist teveel kansen tegen Brielle en doet zichzelf tekort
zondag

S.V. Honselersdijk liet dure punten liggen tegen Brielle. De mannen van trainer André Lourens hadden voor de pauze duidelijk de betere kansen en hadden het aan zichzelf te wijten dat het niet met voorsprong de rust in ging. Het had ook vanmiddag botte pech dat keeper Mitchell Lieshout van Brielle in uitstekende vorm stak. Hij zorgde er namelijk voor dat Brielle huiswaarts keerde met een 1-2 overwinning.

De wedstrijd was nauwelijks één minuut oud of een dot van een kans ging helaas verloren voor de thuisploeg. Na een knappe combinatie tussen Brian Valstar en Kevin Bogaards kon laatstgenoemde alleen op keeper Mitchell Lieshout afgaan. Kevin speelde de bal net te ver voor zich uit en trof de uitlopende keeper Lieshout op zijn weg. Hierna had Brielle wat meer balbezit, maar echt gevaarlijk werd het niet. Het meeste gevaar kwam van de thuisploeg zelf. In de 13e minuut een onderschepping van de op het middenveld gestarte Marcel Bruggeling. De bal op Tom van Veen was uitstekend om hard uit te halen, maar het was weer keeper Lieshout die de bal tot corner wist te werken. Zo bleek de verdediging van Brielle niet het sterkste punt te zijn. Nauwelijks een paar minuten later was het Leon de Brabander die de bal veroverende en op links Brian Valstar aanspeelde. Met een simpele beweging werd Tom van Veen randje strafschopgebied aangespeeld. Tom kapte zijn directe tegenstander uit en haalde met rechts uit, maar vond weer keeper Lieshout op zijn weg die de bal met zijn benen tegen hield en alsnog de bal kon pakken. Zuur was dan ook dat Michel van Giesen met een duel onbedoeld de bal tegen zijn arm kreeg en scheidsrechter de Witte naar de stip wees. Voor aanvoerder Lex van Dommelen was dit een koud kunstje en scoorde tegen de verhouding in 0-1. Gelijk na de aftrap was het Tom van Veen die met een steekpass Brian Valstar bediende. Alleen voor keeper Lieshout moest dit de gelijkmaker worden. Maar Brian schoot van dichtbij net naast. De Brielse ploeg was eigenlijk nog niet gevaarlijk geweest en kon na een half uur toch weer juichen. Gepruts op het middenveld was de oorzaak dat de bal verloren werd en Brielle op rechts de bal kon voorgeven en via Raoul Gillet de 0-2 op het scorebord kwam. Even leek het erop dat in de 40e minuut Michel van Giesen het veld moest verlaten nadat hij verkeerd op zijn arm viel, maar hij kon gelukkig verder voetballen. Slechter liep het af in de 44e minuut voor Brian Valstar die met een hamstring blessure het veld moest verlaten en vervangen werd door Lars Ammerlaan.

De 2e helft was minder voor beide kanten. Veel ging er mis en ballen werden simpel ingeleverd. Brielle nam geen risico en probeerde het verdedigend dicht te houden. S.V. Honselersdijk hanteerde vaak de lange bal wat voor de verdediging van Brielle weinig gevaar opleverde. Toch was het S.V. Honselersdijk die de eerste grote kans kreeg in de 2e helft. Het was Leon de Brabander die op het middenveld Brian Smits aftroefde en direct op Tom van Veen speelde. Alleen op het doel af wist hij keeper Lieshout niet te passeren. In de 59e minuut kreeg Brielle zowaar zijn eerste kans na een uitglijder van Michel van Giesen, maar de lob van Lex van Dommelen ging over het doel van de uitgelopen keeper Dahley le Duc. Door een eigen fout van Brielle kwam S.V. Honselersdijk toch weer terug in de wedstrijd. Een foutieve kopbal terug op keeper Lieshout zat Lars Ammerlaan goed tussen en hij scoorde de aansluitingstreffer. De Dijkenaars probeerde nog de resterende tijd de gelijkmaker te forceren. Ook keeper Dahley le Duc trok mee naar voren bij een van de laatste aanvallen, maar dat mocht allemaal niet meer baten.

Door de nederlaag tegen Brielle zakt de ploeg van André Lourens verder weg en zal er alles aangelegen zijn om de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen SHO met winst af te sluiten.

Opstelling:
Dahley le Duc, Rick van Schie, Ruben de Groot (-58 Ricardo van der Zijden), Michel van Giesen, Nigel Hendriks, Leon de Brabander (geel), Tom van Veen, Marcel Bruggeling (A), Kevin Bogaards, Nando Kok (-78 Tim van der Meer), Brian Valstar (-44 Lars Ammerlaan)

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Kerstrad-presentator Rob in de stress: "We zijn de paling vergeten!"
zaterdag

De voorbereidingen voor het Kerstrad zijn in volle gang, vandaag is het nog exact twee weken tot de dag waar menig Honselersdijker al maanden naar uitkijkt. Presentatoren Mark & Rob zijn al druk bezig met oefenen, zo druk dat Rob zelfs zenuwachtig begint te worden...

Ondanks de jarenlange Kerstrad-ervaring die Rob heeft, begint hij aan alles te twijfelen. Hebben we al genoeg waardebonnen, plantjes en superprijzen binnen gesleept? En zijn we de paling niet vergeten? Het resulteert in slapeloze nachten voor de presentatoren, die zich voor een perfecte voorbereidingen gezamenlijk terug hebben getrokken op een onbekende locatie.

Het lijkt erop dat het presentatieduo hierdoor beter op elkaar is ingespeeld dan ooit! Wij kunnen niet wachten om Mark en Rob in actie te zien...

(TIP: GELUID AAN)

Online Superronde: wat ga jij winnen? Koop nu loten!
vrijdag

Heb je nog geen loten voor de Online Superronde? Zorg dan dat je ze snel bestelt en maak kans op één van de mooie prijzen. We hebben nog minder dan 2 weken te gaan tot de trekking van de Online Superronde, hét voorproefje op de grote dag van het Kerstrad. De speciale superronde heeft dit jaar bijzonder mooie prijzen, die tijdens de online trekking op Facebook op donderdag 19 december onder de deelnemers verloot zullen worden.

KOOP HIER LOTEN

De prijzen
Net als vorig jaar zijn er mooie superprijzen beschikbaar gesteld voor de Online Superronde door diverse sponsoren. Onderstaande prijzen zijn te winnen bij de Online Superronde van het Kerstrad:
1e prijs - 4x comfort lounge bij Feyenoord - FC Groningen t.w.v. €250 - Sponsor: Heineken
2e prijs - 4x Business Seats bij ADO - Vitesse t.w.v. €250 - Sponsor: ADO Den Haag
3e prijs - Diner voor 2 personen bij GRK&ZO t.w.v. €125 - Sponsor: Bluesport
4e prijs - Kinderfiets t.w.v. €350 - Sponsor: Vincent Vis Tweewielers
5e prijs - Sporthorloge t.w.v. €100 - Sponsor: Sligro
6e prijs - Warme Winter Sauna Deal t.w.v. €50 - Sponsor: Avilas

Wat kost een lot in de online superronde?
Een lot is te koop voor €10 per stuk. Hier zit wel een maximum van 4 loten per persoon aan, om de loterij voor iedereen toegankelijk te houden.

Hoe kun je loten kopen?
Je kunt loten kopen door het formulier op de volgende pagina in te vullen: KOOP HIER LOTEN. Vul dit formulier in met je gegevens en ontvang binnen een paar dagen een e-mail met betaalgegevens om de bestelde loten af te rekenen. De lotnummers worden willekeurig toegekend en zullen na de betaling van de loten per mail toegestuurd worden. Let wel op: OP = OP, dus wees er snel bij om mee te doen aan de Online Superronde!

Waar is de trekking op donderdag 19 december te volgen?
Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele rad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van de Online Superronde zullen alle prijswinnaars op de website bekend gemaakt worden.

Nogmaals: zorg dat je op tijd de loten bestelt, zodat je verzekerd bent van deelname aan de online superronde voor het Kerstrad 2019. OP = OP!

Acties JO15-jeugd voor deelname Oss Talent Cup
vrijdag

Net als voorgaande jaren wil de JO15-jeugd deelnemen aan het meerdaagse internationale voetbaltoernooi in Oss. De JO15-1 en JO15-2 zullen van vrijdag 22 mei tot en met zondag 24 mei verblijven in een accommodatie in de buurt van het Oss Talent Cup toernooi.

Om de kosten te drukken voor de deelnemende teams zullen er komende weken acties plaatsvinden om geld in te zamelen voor dit toernooi. Onderstaande acties zullen de komende tijd door de jeugdspelers uitgevoerd worden:
- Er zal 2 maal oude kleding ingezameld worden, de eerste keer is vanavond! Het adres waarop de oude kleding ingeleverd kan worden is Molenbroeklaan 8. De tweede keer zal ergens in april plaatsvinden.
- Van Schie Potlelies stelt planten beschikbaar die door de jeugdspelers voor €2,50 per stuk verkocht zullen worden.

De gehele opbrengst van bovenstaande acties komen ten goede aan de deelname van de JO15 aan dit internationale toernooi. We vragen iedereen die onze jeugdspelers een warm hart toedraagt om de JO15 bij de acties te helpen!

Sinterklaas denkt aan het Kerstrad
donderdag

Vandaag is het in heel Nederland een belangrijke dag,
Een dag waarop Sint met zijn pieten het hele land verblijden mag.

De juten zakken zijn wederom voor alle kinderen met cadeaus gevuld,
Terwijl iedereen klaar zit voor pakjesavond en van al het strooigoed smult.

Wat voor veel mensen echter onopgemerkt is gebleven,
Is dat Sinterklaas tijdens zijn bezoek aan ons sportpark iets heeft laten zweven.

Terwijl de jeugdelftallen van S.V. Honselersdijk de Sint in de kantine liedjes toezongen,
Zijn enkele pieten via de achteringang het gebouw binnen gedrongen.

Het lijkt erop dat de Sint ons tijdens zijn bezoek wilde laten weten,
Dat er maar 1 dag in het jaar is waarop je alle zorgen kunt vergeten.

En dan hebben we het niet over Pasen, Kerst of Sinterklaas,
Er is maar 1 feest alle andere feestdagen de baas.

Kennelijk heeft Sinterklaas de organisatie van dit feest vaker bestudeerd,
Aangezien hij wist dat bij elke vergadering de biertank wordt gecontroleerd.

Het was dan ook geen toeval dat iemand de achtergelaten zakken zag,
De inhoud toverde op de gezichten van de organisatie een grote lach.

De verrassing van Sinterklaas mag het aftellen dan wel even onderbreken,
Maar let goed op: het duurt nog maart iets langer dan twee weken!

Na vandaag weet iedereen het voorgoed:
Het Kerstrad is het enige feest wat er toe doet!


Pupil van de Week: Armin van der Hoek
donderdag

Komende zaterdag speelt het eerste elftal een thuiswedstrijd voor de competitie tegen oude bekende Brielle. Het gelijkspel van afgelopen zaterdag op bezoek bij VELO (1-1) en de winstpartijen van de concurrentie hebben ervoor gezorgd dat het vlaggenschip van S.V. Honselersdijk is afgezakt naar de 12e plaats op de ranglijst.

Een winstpartij is dus hard nodig voor het elftal van trainer André Lourens en hopelijk gaat de Pupil van de Week daarbij helpen. Armin van der Hoek zal zaterdag een dagje meelopen met de spelers van het eerste elftal en zoals gebruikelijk bij de aftrap het eerste doelpunt scoren. We wensen Armin heel veel plezier toe voor komende zaterdag, hieronder stelt Armin zich voor aan de Honselse supporters.

Naam: Armin van der Hoek
Leeftijd: 10 jaar
Ik speel in (team): JO11-2
Later word ik: Vrijwilliger bij S.V. Honselersdijk
Mijn favoriete profclub is: Ajax
Mijn favoriet profvoetballer is: Frenkie de Jong
Mijn favoriete trainer is: Quinten van der Helm, hij geeft goede keeperstraining
Mijn sterkste punten zijn: Keepen
Op welke plaats speel je: Ik sta graag in het doel
Mijn mooiste voetbalmoment is: Het ouder-kind toernooi
Wie is je favoriete speler bij SV Honselersdijk: Branco Kok

Online Superronde van het Kerstrad: koop nu loten!
donderdag

Nog een kleine drie weken wachten totdat het feest op het Honselse Kerstrad weer los zal barsten. Net als vorig jaar geven we alvast een voorproefje voor de grote dag zelf door een Online Superronde te organiseren. De speciale superronde heeft dit jaar bijzonder mooie prijzen, die tijdens de online trekking op Facebook op donderdag 19 december onder de deelnemers verloot zullen worden.

De prijzen
Net als vorig jaar zijn er mooie superprijzen beschikbaar gesteld voor de Online Superronde door diverse sponsoren. Onderstaande prijzen zijn te winnen bij de Online Superronde van het Kerstrad:
1e prijs - 4x comfort lounge bij Feyenoord - FC Groningen t.w.v. €250 - Sponsor: Heineken
2e prijs - 4x Business Seats bij ADO - Vitesse t.w.v. €250 - Sponsor: ADO Den Haag
3e prijs - Diner voor 2 personen bij GRK&ZO t.w.v. €125 - Sponsor: Bluesport
4e prijs - Kinderfiets t.w.v. €350 - Sponsor: Vincent Vis Tweewielers
5e prijs - Sporthorloge t.w.v. €100 - Sponsor: Sligro
6e prijs - Warme Winter Sauna Deal t.w.v. €50 - Sponsor: Avilas

Wat kost een lot in de online superronde?
Een lot is te koop voor €10 per stuk. Hier zit wel een maximum van 4 loten per persoon aan, om de loterij toegankelijk te houden voor alle leden/vrijwilligers van S.V. Honselersdijk.

Hoe kun je een lot kopen?
Je kunt een lot kopen middels een formulier op de volgende pagina: KOOP HIER LOTEN. Vul dit formulier in met je gegevens en ontvang binnen een paar dagen een e-mail met betaalgegevens om de bestelde loten af te rekenen. De lotnummers worden willekeurig toegekend en zullen na de betaling van de loten per mail toegestuurd worden. Let wel op: OP = OP, dus wees er snel bij om mee te doen aan de Online Superronde!

Waar is de trekking op donderdag 19 december te volgen?
Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele rad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van de Online Superronde zullen alle prijswinnaars op de website bekend gemaakt worden.

Nogmaals: zorg dat je op tijd de loten bestelt, zodat je verzekerd bent van deelname aan de online superronde voor het Kerstrad 2019. OP = OP!

Hoofdtrainer André Lourens bij ‘Haaglanden Voetbal Aan Tafel’
woensdag

Onze hoofdtrainer André Lourens schoof deze week aan bij het praatprogramma ‘Haaglanden Voetbal Aan Tafel’. Wekelijks ontvangt presentator Ton Beije gasten uit de voetbalwereld van de regio Haaglanden in zijn programma en dit keer was het dus de beurt aan S.V. Honselersdijk-hoofdtrainer André Lourens.

In het programma werd uiteraard teruggeblikt op de 1-1 remise tegen VELO van afgelopen zaterdag. Verder werd er door André Lourens onder meer gesproken over de moeizame competitiestart, de lange lijst met blessuregevallen bij het eerste elftal, de opvolging van een succesvolle trainer als Piet Boon en zijn recente contractverlenging bij de Dijkenaren. Uiteraard werd er afgesloten met een vooruitblik op het restant van het seizoen.

Het programma is te zien op Haaglanden TV, ZIGGO, kanaal 44 op woensdag 4 december om 20.00 uur en 22.00 uur en op donderdag 5 december om 09.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur. Tevens is de uitzending online te bekijken op Haaglanden Voetbal. Naast André Lourens was ook Denis Luhulima, trainer van zondag derdeklasser Taurus, te gast in het programma.

Kantine op donderdag 5 december gesloten
woensdag

Morgenavond, donderdag 5 december, zal Sinterklaas met zijn zwarte pieten door heel het land cadeaus rondbrengen op pakjesavond. Om die reden wordt er niet getraind op ons sportpark en is de kantine van S.V. Honselersdijk gesloten. Op zaterdag verwelkomen we iedereen weer graag op ons sportpark en dus ook in de kantine!

Samenvatting: VELO - S.V. Honselersdijk
woensdag

Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van S.V. Honselersdijk met 1-1 gelijk op bezoek bij VELO. Beide ploegen maakten aanspraak op de winst in de Westlandse kraker, maar uiteindelijk deelden de ploegen de punten. De wedstrijd werd niet alleen druk bezocht door de supporters van beide teams, ook WOS TV was aanwezig afgelopen zaterdag.

De samenvatting van de wedstrijd tussen VELO en S.V. Honselersdijk was de afgelopen dagen op de WOS te zien, maar is uiteraard ook online terug te kijken. Klik op onderstaande link om de hoogtepunten van de Westlandse kraker terug te kijken!

Samenvatting VELO - S.V. Honselersdijk

Prachtige opbrengst via Rabo ClubSupport actie: €2.028,83
di 3 december

De afgelopen maanden was het voor klanten van de Rabobank mogelijk om mee te doen aan de Rabo Clubsupport actie. Door een stem uit te brengen op je favoriete vereniging kon je er tijdens deze actie voor zorgen dat er een geldbedrag aan de desbetreffende vereniging geschonken werd. Alle Rabobank klanten die S.V. Honselersdijk een warm hart toedragen hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat er maar liefst €2.028,83 is opgehaald voor onze club.

Een fantastisch bedrag wat uiteraard op een goede manier besteed zal worden door de penningmeester. We willen iedereen die tijdens deze actie op S.V. Honselersdijk heeft gestemd bedanken voor de bijdrage die zij aan dit bedrag hebben geleverd!

Sinterklaas op bezoek bij S.V. Honselersdijk
di 3 december

Afgelopen vrijdag heeft Sinterklaas samen met zijn pieten een bezoek gebracht aan Sportpark de Strijphorst. De jeugdspelers van de JO9 en de Mini's begonnen de avond met diverse spelletjes op het hoofdveld onder leiding van de pieten en spelers van de senioren selectie.

Na de spelletjes in de buitenlucht mochten de kinderen even opwarmen in de kantine met wat te drinken en wat lekkers erbij. Uiteraard volgde hierop het grote onthaal van Sinterklaas, die met de boot in de Strijp aanmeerde. Eenmaal in de kantine aangekomen nam Sinterklaas plaats op zijn stoel en kregen de kinderen een mooi cadeautje van de Sint en zijn pieten.

Niet alleen de spelers van de senioren selectie waren aanwezig tijdens het bezoek van Sinterklaas aan ons sportpark, ook hoofdtrainer André Lourens was van de partij. Uiteraard werd André nog even door de Sint naar voren geroepen, waarna ook hij een mooie S.V. Honselersdijk-sjaal mocht ontvangen.

Na het zingen van enkele Sinterklaasliedjes werd de goedheiligman weer uitgezwaaid en konden alle kinderen met een lach op hun gezicht huiswaarts keren!

JO11-1 verplettert concurrentie: ongeslagen kampioen!
ma 2 december

De Honselse talenten van de JO11-1 hebben de afgelopen weken een knappe prestatie neergezet. Alle competitieduels werden omgezet in een winstpartij, waardoor onder leiding van trainers Nick Duijvestijn en Nick van der Kraan het kampioenschap ongeslagen in de wacht werd gesleept. Opvallend was hierbij het grote gemak waarmee de tegenstanders van het veld werden gespeeld.

Al in de eerste ronde van de competitie bleken de jeugdspelers van S.V. Honselersdijk een maatje te groot, gezien de 10-0 overwinning op vv Maasdijk. Vorige week beleefden de talenten het ultieme hoogtepunt toen er op bezoek bij LYRA met maar liefst 16-0 werd gewonnen. Afgelopen zaterdag kon met een 15-1 overwinning op MSV'71 het winterkampioenschap binnengesleept worden, waarna er met bloemen voor de kampioensfoto geposeerd werd.

Namens de club willen we de JO11-1 van harte feliciteren met het kampioenschap!

S.V. Honselersdijk neemt punt mee uit de derby tegen VELO
zo 1 december

Op een zonnig en druk sportpark aan de Noordweg in Wateringen heeft S.V. Honselersdijk zich gedeeltelijk gerevancheerd van de nederlaag tegen BVCB. Het behaalde weliswaar een benauwde 1-1 gelijkspel, maar gezien het spel had het elftal Velo een gevoelige nederlaag toe kunnen brengen. Vooral de eerste helft had het de score kunnen openen, maar het afmaken van de kansen is de laatste tijd het grote probleem.

De belangen waren groot voor beide ploegen deze wedstrijd. De start van de competitie verliep voor beide ploegen weinig succesvol. Voor de ploeg van Andre Lourens, zou een overwinning de stand in de competitie wat dragelijker kunnen maken.
De trainer had al aangekondigd na de nederlaag tegen BVCB om een wijziging door te voeren en daar was aanvoerder Marcel Bruggeling de dupe van. Michel van Giesen schoof daardoor naar het centrum van de verdediging en zijn plaats werd ingenomen door Nigel Hendriks.
Het begin van de wedstrijd was voor de Dijkenaars. In de 5e minuut speelde Tom van Veen zich gemakkelijk vrij en bediende Nando Kok op maat. Randje strafschopgebied kreeg Nando de kans om uit te halen, maar hij schoot volledig mis. Een paar minuten later kregen de Dijkenaars weer een uitgelezen mogelijkheid, nadat Jerry van Laar de bal zo in de voeten van Tom van Veen schoof. Tom bediende op zijn beurt de op rechts opgekomen Brian Valstar, maar zijn voorzet was niet scherp genoeg om enig gevaar te stichten. Zo bleef S.V. Honselersdijk de meest aanvallende ploeg. De aanvallen van Velo konden eenvoudig opgevangen worden. In de 32e minuut was het wel even schrikken toen uit het niets Jessie van der Burg vrij uit kon halen en maar net naast schoot. In de 37e minuut weer een snelle aanval aan Dijkse kant waar Brian Valstar werd vrijgelaten. Aan de rechterkant kon Brian ongehinderd de bal voor brengen, waarbij de bal geroerd werd met de hand in het strafschopgebied. Door menigeen werd dit geconstateerd, maar behalve bij scheidsrechter Gino D’Onorio en zijn neutrale grensrechter was dit ontgaan !! Het laatste gedeelte van de eerste helft was voor S.V. Honselersdijk. In de 40e minuut was het een overtreding net buiten het strafschopgebied op Nando Kok en een ideale mogelijkheid voor linkspoot Tom van Veen. Maar het schot van Tom ging helaas over het doel van keeper Dion van Wijk. De kans op voorsprong te komen was vlak voor het rustsignaal. Leon de Brabander speelde de bal in de voeten van Nando Kok en deze draaide in het strafschopgebied goed weg van zijn tegenstander. De bal viel bij het wegdraaien tussen Nando en Tom van Veen. Het was Tom die de bal in het lege doel schoot aangezien keeper Dion van Wijk bij het uitlopen al kansloos was, maar uit het niets wist Kenan Schenkeveld de bal alsnog van de doellijn te redden. S.V. Honselersdijk had dus de mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar het benutten van de kansen is het grote probleem.

De tweede helft kwam Velo sterker uit de kleedkamer. Het probeerde S.V. Honselersdijk zo snel mogelijk vast te zetten en dat resulteerde gelijk in een schot van Ramon Ripson die maar net over ging. Even later was het Jessie van der Burg die van buiten het strafschopgebied uithaalde en de paal raakte. In de 55e minuut een cruciaal moment in de wedstrijd. De bal werd van ver diagonaal op Roderick Meinema gespeeld. De dijkse verdediging stond op een lijn en had op een vlagsignaal van de grensrechter verwacht, maar Roderick Meinema mocht doorgaan. Alleen richting doel had hij alleen nog te maken met keeper Dahley le Duc, maar die omspeelde hij vrij gemakkelijk zodat Velo op een 1-0 voorsprong kwam. S.V. Honselersdijk moest nu het spel gaan maken en drong meer en meer aan. In de 61e minuut weer een ideale mogelijkheid nadat net buiten het strafschopgebied Nando Kok werd vastgehouden door Jerry van Laar en scheidsrechter Gino D’Onorio een vrij trap gaf. Het was Tom van Veen die er achter ging staan, maar hard op de rug van Peter Spoelstra schoot. Een uitval in de 65e minuut was cruciaal voor de wedstrijd. Randje buitenspel mocht Roderick Meinema doorgaan, maar zijn schot ketste af op de uitgelopen keeper Dahley le Duc. Dahley en Roderick Meinema gingen beide achter de bal aan en in het duel was het Dahley volgens de scheidsrechter als eerste bij de bal en Roderick Meinema zich liet vallen om een strafschop te versieren. Roderick Meinema kreeg hierbij zijn 2e gele kaart en kon vertrekken. Veel protesten aan de kant van Velo, waarbij ook de grensrechter zijn mening werd gevraagd. Scheidsrechter Gino D’Onorio bleef bij zijn mening en Roderick Meinema moest het veld verlaten. Maar ondanks een man meer situatie ,was het voor de ploeg van trainer Andre Lourens moeilijk om een bres te slaan in de verdediging van Velo. Trainer Andre Lourens voerde een paar wissels door. Ook topscoorder Tom van Veen moest naar de kant wegens een blessure. In de 80e minuut was het Leon de Brabander die een scherpe voorzet losliet, maar hier reageerde niemand op en kon Brian Valstar de bal op rechts opnieuw inbrengen. De opgekomen Nigel Hendriks torende boven zijn tegenstander uit en kopte fraai de terechte gelijkmaker in, 1-1. Van beide kanten werd er nog een laatste offensief gedaan, maar er kwam geen verandering meer in de stand zodat met het gelijke spel beide ploegen er eigenlijk niets mee opschoten.

Opstelling:
Dahley le Duc, Rick van Schie, Ruben de Groot, Michel van Giesen, Nigel Hendriks, Leon de Brabander, Ricardo van der Zijden (-75 Luke Groenenboom), Tom van Veen (A,-77 Marcel Bruggeling,geel) , Kevin Bogaards, Nando Kok (geel), Brian Valstar

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Kampioenschap voor JO19-1
zo 1 december

De JO19-1 heeft gistermiddag het winterkampioenschap behaald door met maar liefst 1-11 te winnen op bezoek bij WIK. De eerste klasse bleek de afgelopen maanden een maatje te klein voor de Honselse talenten, aangezien de 8 gespeelde competitieduels allemaal in een winstpartij werden omgezet.

Onder leiding van trainersduo Erwin Bouwman en Erik van Velden kunnen de oranjehemden op 14 december in de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Semper Altius ervoor zorgen dat de titel 'ongeslagen kampioen' binnen wordt gesleept. Namens de club willen we de JO19-1 van harte feliciteren met het behalen van het kampioenschap!

S.V. Honselersdijk volop in beeld in aanloop naar kraker tegen VELO
za 30 november

Vanmiddag staat voor het eerste elftal van S.V. Honselersdijk een heuse Westlandse kraker op het programma. In Wateringen wordt er om 14:30 afgetrapt voor de uitwedstrijd tegen VELO. De belangen zijn groot bij deze wedstrijd, aangezien zowel S.V. Honselersdijk als VELO in de onderste regionen van de eerste klasse bivakkeren.

In aanloop naar de kraker van vanmiddag is S.V. Honselersdijk de afgelopen dagen meerdere malen in het nieuws verschenen. Zo stond hoofdtrainer André Lourens donderdag met een groot interview in het AD Westland, waarin hij onder meer aangaf dat iedere speler tot op het bot gemotiveerd is om vanmiddag een overwinning te behalen.

Zo ook centrale verdediger Ruben de Groot, hij mocht bij WOS TV aanschuiven om vooruit te blikken op het treffen van vanmiddag. In het item dat op de website van de WOS terug te zien is, legde Ruben uit hoe het aantal blessuregevallen een van de oorzaken was voor een wisselvallige competitiestart.

Zowel VELO als S.V. Honselersdijk kende een matige start van het seizoen, maar dat doet er vandaag allemaal niet meer toe. Wanneer het fluitsignaal vanmiddag om 14:30 klinkt voor de aftrap, telt er nog maar 1 ding: de 3 punten.

Tot vanmiddag!

André Lourens ook volgend seizoen hoofdtrainer van S.V. Honselersdijk
vr 29 november

Hoofdtrainer André Lourens zal ook volgend seizoen het eerste elftal van S.V. Honselersdijk onder zijn hoede nemen. De verbintenis van de hoofdtrainer werd afgelopen dinsdag verlengd, waardoor er al vroeg een stabiele basis voor het seizoen 2020/2021 is gelegd.

Naast André heeft ook Frank van Zijl, trainer van het tweede elftal en tevens assistent van André, aangegeven dat hij volgend jaar actief zal zijn bij de selectie van S.V. Honselersdijk. Uiteraard is zowel het bestuur als de TC van S.V. Honselersdijk blij met dit positieve nieuws. Met het oog op de belangrijke kraker tegen VELO van aankomend weekend kan het positieve nieuws rondom de trainersstaf wel eens voor het gewenste duwtje in de goede richting zorgen.

Het huidige seizoen kent onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer André Lourens een wisselvallige start, mede door het grote aantal blessuregevallen worden goede resultaten afgewisseld met nederlagen. Momenteel staat het eerste elftal op de 11e plek van de ranglijst in de eerste klasse.

Honsels oranje hangt binnenkort bij KNVB
do 28 november

In het kader van het 130-jarig bestaan van de KNVB kwam vorige week Walther namens de KNVB op bezoek tijdens de bestuursvergadering van S.V. Honselersdijk. Hierbij ruilde Walther een speciaal jubileumshirtje met onze voorzitter Erik Sosef, uiteraard in ruil voor een mooi oranje shirt van onze club.

De KNVB bezoekt komende periode al haar leden om shirtje te ruilen, wat uiteindelijk zal resulteren in een bonte wand vol met shirts van alle Nederlandse clubs die aangesloten zijn bij de KNVB, uiteraard op locatie bij de KNVB Campus in Zeist.

Scheidsrechters gezocht voor komende zaterdag!
wo 27 november

Aanstaande zaterdag heeft onze vereniging helaas wederom een tekort aan scheidsrechters. Uiteraard doen we er altijd alles aan om alle thuiswedstrijden door te laten gaan, vandaar dat we nu via deze weg een noodoproep plaatsen. Ben of ken jij iemand die komende zaterdag één van onderstaande wedstrijden kan fluiten? Neem dan contact op met ons!

Wedstrijden zonder scheidsrechter
10:00 uur: S.V. Honselersdijk JO17-2 - DUNO JO17-2
12:15 uur: S.V. Honselersdijk JO17-1 - Schipluiden JO17-1
15:00 uur: S.V. Honselersdijk JO19-3 - KMD JO19-3

Wil je ons zaterdag helpen, neem dan contact op met:
Paul Droog (scheidscoord@svhonselersdijk.nl) of Erwin van der Mark (VAZ@svhonselersdijk.nl)

Geslaagde sponsoravond voor JO19-1
ma 25 november

Afgelopen vrijdagavond stond voor de JO19-1 o.a. in het teken van het bedanken van de sponsors. De JO19-1 komt momenteel uit in de 1e klasse en staat met 21 punten uit 7 wedstrijden bovenaan en zijn daarmee volop in de strijd voor het ‘winterkampioenschap’. Daarnaast heeft de JO19-1 ook al een aantal bekerrondes overleefd en het wachten is nu op de volgende tegenstander. Tot slot hebben ook de diverse oefenwedstrijden tegen verschillende teams uit de hoofdklasse in de afgelopen maanden mooie resultaten opgeleverd.

Uiteraard kan het presteren én het presenteren (qua kleding) van een elftal niet zonder sponsors. De JO19-1 is daarom ook verheugd dat de club er in is geslaagd om een hoofdsponsor te vinden die bereid is geweest om de JO19-1 qua aankleding (tenues, trainingspakken en tassen) geheel in het nieuw te steken: Wim de Voeght B.V. Metaalhandel: al meer dan zestig jaar een begrip in Westland en omstreken in het actief milieuvriendelijk recyclen van ijzer en metaalafval, met als specialisme het in- en verkopen van oud ijzer en metalen, autowrakken, accu’s en glas.
Door o.a. het overhandigen van bloemen en een elftalfoto werd Wim de Voeght hiervoor bedankt.

Na de diverse overige ‘bedankjes’ werd de avond sfeervol voortgezet onder het genot van een hapje, drankje én geslaagde pubquiz.
Ook Davy Jansen Schilderwerken, De Club Van Honsel, S.V. Honselersdijk én familie Onings (locatie van de avond) worden bij deze nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde avond.

Verlies voor S.V. Honselersdijk
ma 25 november

Op een koud sportpark de Strijphorst kon S.V. Honselersdijk in de eerste helft de degradant XerxesDZB uit de hoofdklasse goed partij geven, maar door eigen fouten in de 2e helft verloor S.V. Honselersdijk met 1-4.
S.V. Honselersdijk kon niet beschikken tegen XerxesDZB over Joey Valstar en Angelo Zwirs die geblesseerd raakten tijdens een doordeweekse wedstrijd. Ook kan het nog steeds geen beroep doen op de eveneens geblesseerde Youri Riepe. Youri speelde afgelopen zaterdag wel 60 minuten mee in het tweede team en hij kan dus spoedig zijn opwachting maken in het eerste team. Voor trainer Andre Lourens wel een positief puntje, omdat hij weer kan beschikken over Leon de Brabander.

S.V. Honselersdijk had wat recht te zetten na de pijnlijke nederlaag 2 weken geleden tegen BVCB. Gemotiveerd begon het aan de wedstrijd. Gelijk aan de beginfase startte de thuisploeg fris en fel aan de wedstrijd, hetgeen resulteerde in een aantal opgelegde kansen binnen een paar minuten. In de 3e minuut een mooie aanval op links waar Brian Valstar goed werd vrijgespeeld en alleen voor keeper Ferry Hagendijk hard uithaalde. Keeper Hagendijk wist met een reflex de bal te keren en in de rebound kreeg Brian Valstar weer de gelegenheid te scoren, maar keeper Hagendijk wist de bal tot corner te verwerken. Uit de corner van Tom van Veen was het Ruben de Groot die goed in kopte, maar via de onderkant van de lat sprong de bal het veld weer in. Botte pech voor de Dijkse formatie die vandaag wel een succesje kon gebruiken. Even later kwam de thuisploeg goed weg, als XerxesDZB zich meldt in het Dijkse strafschopgebied. Na een razendsnel uitgevoerde counter gaat de bal voorlangs het doel van de uitgelopen keeper Dahley le Duc. Zo speelde zich een levendige eerste helft af waar beide ploegen voor de openingstreffer gingen.
Na de uitstekende start van de thuisclub, liep het toch tegen een vroege tegentreffer aan. XerxesDZB mocht gaan aanleggen voor een vrije trap buiten het strafschopgebied, na een pietluttige overtreding van Rick van Schie waar de wisselvallige scheidsrechter Hilgersom voor floot. De vrije trap genomen door Jordan Kroon werd buiten bereik van keeper Dahley le Duc op de lat geschoten en door de inglijdende Bruce van Kesteren alsnog in het doel gewerkt, 0-1. Lang konden de Rotterdammers niet genieten. In de 19e minuut een knappe actie van Brian Valstar die uiteindelijk tot corner werd verwerkt. De corner genomen door Kevin Bogaards verdween pardoes achter de verbouwereerde keeper Ferry Hagendijk, 1-1. Het duel kon alle kanten op. In de 25e minuut schreeuwde heel XexesDZB voor een penalty nadat Rens Herweijer lichtjes werd geraakt door Michel van Giesen, maar toch door kon gaan. De bal werd alsnog door Ruben de Groot tot corner verwerkt. Ook Leon de Brabander werd de pas afgesneden. In de 29e minuut leek Leon alleen op keeper Hagendijk af te gaan, maar werd net buiten het strafschopgebied van achteren gepakt door Rens Herweijer. Scheidsrechter Hilgersom zag hier geen overtreding in !! Na een half uur in de 2e helft was het een uitval van XerxesDZB waar Bruce van Kesteren ongehinderd op keeper Dahley le Duc af kon gaan en met links fraai binnen schoot, 1-2. Een flinke domper voor de ploeg van Andre Lourens die tot de rust ook niet veel kansen meer kon creëren.

De 2e helft kunnen we kort over zijn. Het vele gezeur van de Rotterdammers tegen vooral de scheidsrechter zorgde er ook voor dat het spel er niet beter op werd. Hier deelde scheidsrechter Hilgersom terecht een aantal gele kaarten voor uit. S.V. Honselersdijk probeerde het de 2e helft wel om de aansluitingstreffer te forceren, maar XerxesDZB hield de verdediging gesloten en voor de dijkse aanvallers was het moeilijk om een bres te slaan in de Rotterdamse muur. De uitvallen van de tegenstander leverde meer rendement op. In de 57e minuut werd de stand op 1-3 gebracht door Leonardo de Pina na een afgeslagen corner. Trainer Andre Lourens voerde nog een aantal wissels door om het tij te keren, maar dat leverde niets op. In de 70e minuut was de ingevallen Nigel Hendriks wel dicht bij een treffer, nadat een voorzet van Kevin Bogaards bij de voorste paal net gemist werd en keeper Ferry Hagendijk de bal alsnog kon op pakken. In de 75e minuut was het definitief over voor de thuisploeg na een verdedigingsfout waarna Desley Hoogendijk de 1-4 kon aantekenen. Een laatste offensief leverde niets meer op, zodat de puntjes naar Rotterdam gingen.

Zaterdag op bezoek bij Velo waar de broodnodige puntjes gepakt moeten worden.

Opstelling:
Dahley le Duc, Rick van Schie, Ruben de Groot, Marcel Bruggeling (A,-66 Nigel Hendriks), Michel van Giesen (geel, -70 Branco Kok), Leon de Brabander, Ricardo van der Zijden (-58 Lars Ammerlaan), Tom van Veen, Kevin Bogaards, Nando Kok, Brian Valstar

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Morgenavond: klaverjasavond om 19:30 uur
ma 25 november

Aanstaande dinsdag is er weer een klaverjasavond bij S.V. Honselersdijk. De avond zal morgen van start gaan om 19:30 uur, zoals gebruikelijk starten we met een lekker bakkie koffie en Honselse gezelligheid. De kosten voor deelname bedragen €2,50, waarbij het eerste "bakkie" gratis is.

Iedereen is welkom en kan zomaar binnenlopen om gezellig mee te doen, dus tot dinsdag!!

Pupil van de Week: Mick Groenewegen
vr 22 november

Komende zaterdag speelt het eerste elftal een thuiswedstrijd in de competitie tegen XerxesDZB. Na het pijnlijke verlies (6-1) op bezoek bij BVCB heeft de selectie zich kunnen opladen tijdens het vrije weekend van afgelopen week. Met de hulp van de Pupil van de Week hoopt hoofdtrainer André Lourens ditmaal de 3 punten op Sportpark de Strijphorst te houden. De Pupil van de Week is Mick Groenewegen, hij zal een dagje mee gaan lopen bij de grote mannen van het eerste elftal. We wensen Mick alvast veel plezier toe, hieronder stelt Mick zich voor aan de Honselse supporters.

Naam: Mick Groenewegen
Leeftijd: 9 jaar
Ik speel in (team): JO11-1
Later word ik: Profvoetballer
Mijn favoriete profclub is: Feyenoord
Mijn favoriet profvoetballer is: Steven Berghuis
Mijn favoriete trainer is: Dick Advocaat
Mijn sterkste punten zijn: Verdedigen en de bal mooi voorin plaatsen
Op welke plaats speel je: Middenveld of laatste man
Mijn mooiste voetbalmoment is: Meedoen met de ADO Clinic
Wie is je favoriete speler bij SV Honselersdijk: Nick van der Kraan

Nog 1 maand wachten...
do 21 november

Vandaag is het nog precies 1 maand wachten tot een nieuwe editie van het Kerstrad. Achter de schermen wordt er door de organisatie druk gewerkt aan een nog mooiere editie dan vorig jaar. Het jaarlijkse Kerstrad zou niet compleet zijn zonder enkele spectaculaire verrassingen, vandaar dat op dit moment nog niet alles prijsgegeven wordt.

Tijdens het aftellen in de komende maand zullen er wel een paar dingen bekend worden, zodat iedereen een optimale voorbereiding voor de grote dag heeft. Houd voor de onthullingen dan ook de website en social media kanalen in de gaten!

Dit jaar zijn de sponsormogelijkheden uitgebreid, waardoor het voor de bedrijven uit de omgeving nog aantrekkelijker is om bij te dragen aan het Kerstrad. Benieuwd naar de sponsormogelijkheden of heb je suggesties wat betreft de sponsoring? Neem dan contact op via pr@svhonselersdijk.nl.

Vrijdag 29 november: Sinterklaas op S.V. Honselersdijk
do 21 november

Het kan niemand ontgaan zijn dat Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten inmiddels weer in het land is aangekomen. Uiteraard keert de Sint niet terug naar Spanje voordat hij langs is geweest op Sportpark de Strijphorst. Volgende week vrijdag zal de goedheiligman samen met de zwarte pieten een bezoek brengen aan S.V. Honselersdijk.

Alle voetballers van de Mini's en de JO9-elftallen zijn uitgenodigd om bij dit Sinterklaasfeest aanwezig te zijn. Op vrijdag 29 november 2019 verwachten we jullie om 18.15 uur in de kantine van de vereniging. Samen met de Zwarte Pieten gaan we spelletjes doen op het sportpark van S.V. Honselersdijk.

Om ongeveer 19.45 uur verwachten we Sinterklaas bij de steiger aan de Valkehorst. Ook je ouders, broers en zussen mogen mee om de Sint te verwelkomen. Net zoals vorig jaar mogen de ouders de kantine niet meer in als Sinterklaas op bezoek is. De ouders kunnen bij de buitenbar onder het genot van een lekker warm drankje op hun kind wachten.

Kom verkleed als zwarte piet, dan maken we er met z’n allen een groot feest van. Bij slecht weer is er een alternatief programma, houd hiervoor het gastenboek op de site van SVH in de gaten. Rond 20.30 uur is het afgelopen en voor de veiligheid moet ieder kind opgehaald worden.

Nederlaag voor O23 van S.V. Honselersdijk
wo 20 november

Dinsdag avond mochten de mannen van onder de 23 weer aantreden voor een wedstrijd in de Delftse Beloften Competitie. Full Speed was de tegenstander en dus moesten de mannen van trainer André Lourens aan de bak, om de 1e plaats in de poule te behouden.

Vol vertrouwen gingen we op pad naar Delft. Daar werden we hartelijk en zeer gastvrij ontvangen en ook de rest van de avond werd er goed voor ons gezorgd. De speelomstandigheden waren helaas niet perfect. We moesten op een hard kunstgras veld spelen en de temperatuur zakte onder het vriespunt.
De opdracht was duidelijk, er boven op klappen en lekker ballen.

De eerste helft was echter het aanzien niet waard. Ongeïnspireerd, slap, lamlendig, en nog veel meer. Kortom we waren niet bij de les. Dat was jammer, omdat het team beschikte over prima spelers, de talenten van de club. Het resultaat was een verdiende 3-0 achterstand bij de rust.

Onder het genot van een bakkie thee, liet de trainer weten, dat hij de ploeg zwaar onder de maat vond presteren. Hij pepte de mannen op en legde uit wat ze beter moesten doen, in de 2e helft. Een kwartier rust was eigenlijk te kort , maar goed, de boodschap was aangekomen.

De tweede helft zagen we een ander Honselersdijk. Er werd gestreden en zonder echt goed te voetballen kregen we zowaar wat kansen. Helaas wilde het ons niet lukken, om de bal achter de prima keeper van Full Speed te krijgen. Ook Full Speed kwam er nog een paar keer gevaarlijk uit maar gescoord werd er niet meer. Conclusie, de wedstrijd werd in de 1e helft verloren en misschien nog wel belangrijker, als je op 70% je wedstrijden wilt spelen zal je nooit resultaten halen. Overigens wel complimenten voor de inzet in de 2e helft.

We gaan nu de winterstop in en spelen in januari weer een wedstrijd. Aan onder de 23 de taak, om te laten zien dat de wedstrijd van gisteren, een vergissing was.

Vrijwilligers voor de G-afdeling gezocht
ma 18 november

Als club zijnde zijn we meer dan trots dat we inmiddels 3 G-elftallen binnen onze vereniging hebben. Deze elftallen bestaan uit 8 à 12 spelers welke allemaal een beperking hebben. Deze beperking weerhoudt de spelers er niet van om van het voetbal spelletje te genieten en ze doen dat met veel plezier bij S.V. Honselersdijk.

Zij dragen dan ook allemaal met trots het oranje shirt en verdedigen dit elke week in competitieverband op de velden. Echter ook voor G-elftallen zijn vrijwilligers onmisbaar, misschien nog wel meer dan voor reguliere teams. Door een natuurlijk verloop zijn wij op dit moment op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Ben jij dus ook gek op het voetbalspelletje en ben je betrokken met mensen met een beperking? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn momenteel voornamelijk op zoek naar leiders en trainers. Lijkt jou leuk om aan het voetbalgenot van onze G-spelers bij te dragen? Neem dan contact met ons op of kom een keertje vrijblijvend kijken bij een training of wedstrijd.

De trainingen zijn op woensdag avond, en de wedstrijden op zaterdag. Contact opnemen kan met onderstaande personen:
Toos Hagman: coordinator-g@svhonselersdijk.nl of 06-10963673
Johan Hagman: jomarhagman@gmail.com of 06-51599516
Erwin van der Mark: vaz@svhonselersdijk.nl

Bestel nu je gepersonaliseerde mok, poster of sleutelhanger!
vr 15 november

Alle deelnemers van de JUMBO Lokale Toppers actie hebben vanuit de club een spaaralbum ontvangen waarin de voetbalplaatjes verzameld kunnen worden. In dit verzamelalbum staat ook voor iedereen een unieke code, waarmee je online een gepersonaliseerde mok, poster of sleutelhanger kunt bestellen.

Heb je jezelf altijd al op zak willen hebben of uit je eigen mok kunnen drinken? Zorg dan dat je via onderstaande link je gepersonaliseerde mok, poster of sleutelhanger bestelt. Het enige wat je hierbij nodig hebt is de unieke code die op jouw verzamelalbum staat. De bestellingen kunnen vanaf week 51 opgehaald worden in één van de vestigingen van JUMBO Koornneef in Kwintsheul, Naaldwijk of Wateringen.

Bestel hier online je mok, poster of sleutelhanger

Speciale training voor senioren selectie bij Wouter de Kok Fysiotherapie
wo 13 november

Komende zaterdag staan er geen competitiewedstrijden op het programma voor het eerste en tweede elftal en dus was dit de ultieme gelegenheid voor trainer André Lourens om een speciale training in te lassen. Onder leiding van Wouter de Kok werd in de sportzaal van de gelijknamige fysiotherapie-praktijk een intensieve training afgewerkt.

Wouter, die met zijn praktijk de fitheid van de selectie in goede banen leidt, had een parcours uitgezet voor de enthousiaste selectiespelers. Na een korte warming up werd het parcours gedurende een ruim uur in drietallen afgewerkt. Het leverde een uitgeputte spelersgroep op, die met de opgedane krachten hopelijk volgende week weer belangrijke punten kan binnenhalen.

Advertentie

Solware