Recent nieuws

Herinnering: geef toestemming voor de Jumbo Koornneef voetbalplaatjesactie
Vandaag

Enige tijd geleden kondigden we op de website en onze social media kanalen al aan dat we eind dit jaar zullen deelnemen aan de voetbalplaatjes actie van Jumbo Koornneef. Vanaf 28 oktober 2019 zijn straks S.V. Honselersdijk plaatjes verkrijgbaar bij Jumbo Koornneef Kwintsheul! Alle teams van S.V. Honselersdijk krijgen de kans om mee te doen aan de plaatjesactie, zodat je straks heel S.V. Honselersdijk bij elkaar kunt sparen bij Jumbo Koornneef.

Zorg er alleen wel voor dat je digitaal toestemming hebt gegeven voor deelname aan de plaatjesactie, anders kan je helaas niet meedoen... Wil je weten hoe je toestemming geeft? Dat lees je hieronder!

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten. Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: de toestemminsgswebsite van S.V. Honselersdijk en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut van je kostbare tijd!

S.V. Honselersdijk loopt zich stuk op Maaslandse muur
Vandaag

S.V. Honselersdijk heeft zich de afgelopen dinsdagavond stukgebeten op MVV’27 . Op het eigen Club van Honsel Toernooi ging de ploeg van Andre Lourens met 4-1 ten onder. De Dijkenaars hadden het moeilijk tegen de compact spelende Maaslanders en zij wonnen dan ook terecht.

Het eerste kwartier was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide verdedigingen weinig weggaven. MVV’27 werd in de 19e minuut in het zadel geholpen, nadat Ruben de Groot de bal verspeelde en MVV’27 de gelegenheid gaf om uit te breken en de score te openen, 0-1. Hierna liep het niet meer bij S.V. Honselersdijk. De stug verdedigende Maaslanders gingen stevig de duels aan en daar hadden de Dijkenaars moeite mee. Dit leidde tot veel balverlies en lange ballen die niet aankwamen. Ondertussen speelde MVV’27 naar hartlust op de counter en dat leidde in de 42e minuut opnieuw naar een doelpunt, 0-2.

De 2e helft was nauwelijks begonnen en bij de achterlijn mocht MVV’27 een vrije trap nemen, waarbij de bal in eigen doel werd gewerkt, 0-3. S.V. Honselersdijk drong nog aan in de tweede helft. Het laatste half uur kreeg de thuisploeg verschillende scoringsmogelijkheden. Waaronder invaller Nando Kok die met een knappe actie op de paal schoot. In de tegenaanval kwamen de Maaslanders er snel uit en maakten de 0-4. In de 70e minuut kon S.V. Honselersdijk wat terug doen. Tom van Veen wist zich vrij te maken en scoorde knap de 1-4. Hierna kregen de Dijkenaars nog verschillende mogelijkheden maar de Maaslandse keeper was niet meer te passeren.

Het 2e team van S.V. Honselersdijk deed het beter en wist het 2e team van MVV’27 met 6-1 te verslaan.

Zaterdag vervolgt het toernooi weer met de volgende wedstrijden:

Aanvangstijd: 14.30 uur
S.V. Honselersdijk 1 – vv Naaldwijk 1 veld 1
Scheidsrechter Jan ter Harmsel
vv Verburch 1 – MVV’27 1 veld 2
Scheidsrechter Ruud Rolandus Boers

Aanvangstijd: 11:30 uur
S.V. Honselersdijk 2 – vv Naaldwijk 2 veld 3
Scheidsrechter Stanley van Lith
vv Verburch 2 – MVV’27 2 veld 2
Scheidsrechter Peter den Breejen

Opstelling:
Quinten van der Helm (-60 Lance Kooij), Rick van Schie, Marcel Bruggeling (A), Michel van Giesen, Nigel Hendriks (-45 Branco Kok), Youri Riepe , Ruben de Groot (-58 Joey Valstar), Kevin Bogaards, Tom van Veen, Angelo Zwirs (-58 Nando Kok)

Verslag door: Jan de Brabander

Vanavond: DCVH-toernooi voor eerste en tweede elftal
dinsdag

Het eerste en tweede elftal van S.V. Honselersdijk zullen vanavond aftrappen voor een nieuwe editie van het De Club Van Honsel toernooi. Jaarlijks neemt de senioren selectie het op tegen enkele regiogenoten in de strijd om de winst in het door de businessclub gesponsorde thuistoernooi.

Dit jaar nemen naast S.V. Honselersdijk ook MVV'27, VV Naaldwijk en Verburch deel aan het toernooi, dat vanavond om 19:30 uur van start gaat. De Honselse teams zullen het in de avondwedstrijden opnemen tegen MVV'27, terwijl VV Naaldwijk en Verburch onderling de strijd aan zullen gaan.

Komende zaterdag bestaat het programma uit de wedstrijden S.V. Honselersdijk - VV Naaldwijk en Verburch - MVV'27. De afgelopen seizoenen is het DCVH-toernooi een goede opmaat gebleken voor het bekertoernooi en de competitie, laten we hopen dat dit ook dit seizoen van toepassing is!

S.V. Honselersdijk wint zijn eerste oefenpot tegen Verburch
maandag

Het eerste van S.V. Honselersdijk heeft haar eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Andre Lourens tegen Verburch verdienstelijk met 5-0 gewonnen. De oefenwedstrijden zeggen niet alles maar zo’n eerste oefenwedstrijd is altijd wel lekker als je deze gelijk wint.

Het is weer even wennen voor spelers en supporters na 8 jaar onder leiding van Piet Boon. Met Andre Lourens als nieuwe trainer en wat nieuwe spelers zit S.V. Honselersdijk duidelijk nog in de fase dat er wordt uitgeprobeerd en dat spelers nog aan elkaar moeten wennen.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Verburch, maar Dahley bracht knap redding. De beginfase ging de wedstrijd nog gelijk op, maar daarna nam S.V. Honselersdijk het heft in handen. Na eerst een goede mogelijkheid van nieuwkomer Ruben de Groot , was het Angelo Zwirs die in de 20e minuut voor de 0-1 zorgde. Een stug verdedigend Verburch zorgde er voor dat S.V. Honselersdijk weinig mogelijkheden kreeg. Mede ook dat de balsnelheid te laag was. In de 40e minuut een mooie actie van nieuwkomer Kevin Bogaards, waarbij zijn voorzet in eigen doel werd gewerkt, 0-2.

De 2e helft was duidelijk voor S.V. Honselersdijk. Verburch werd op eigen helft teruggedrongen en het had moeite om enig aanval op te zetten. De 16 jarige doelman Quinten van der Helm mocht in de 2e helft zijn debuut maken in het eerste van S.V. Honselersdijk. Maar Quinten hoefde niet echt in actie te komen, omdat Verburch zich weinig voor het doel van Quinten meldde. De score werd ondertussen opgevoerd naar 0-5 door doelpunten van Tom van Veen (2x) en een penalty van Luke Groenenboom.

Dinsdag 20 augustus start De Club Van Honsel toernooi. Hierin speelt het eerste en tweede team van S.V. Honselersdijk tegen MVV’27.

Opstelling:
Dahley le Duc (-60, Quinten van der Helm), Rick van Schie, Marcel Bruggeling (A, 60, Pawel Rubin), Michel van Giesen, Branco Kok, Youri Riepe , Ruben de Groot, Joey Valstar, Kevin Bogaards (-70, Luke Groenenboom), Luke Groenenboom (-45, Tom van Veen), Angelo Zwirs

Van der Valk - Kleijn benoemd tot erelid van De Club Van Honsel
zaterdag

De Club Van Honsel wil de start van het nieuwe seizoen 2019/2020 aangrijpen om één van de leden in het zonnetje te zetten. Vanaf afgelopen april is Kassenbouwbedrijf Van der Valk Kleijn opgehouden te bestaan, wat betekent dat er met ingang van het nieuwe seizoen helaas ook een zeer gewaardeerd lid De Club Van Honsel verdwijnt.

Het bedrijf van Marco Arensman en Willem Kleijn is vanaf de oprichting van de businessclub van S.V. Honselersdijk lid van het eerste uur geweest, wat uiteraard iets is om trots op te zijn. Om het kassenbouwbedrijf te bedanken voor de mooie en succesvolle jaren bij DCVH, roept de Honselse businessclub Marco en Willem uit tot ereleden van de DCVH.

We willen Marco veel succes toewensen bij zijn nieuwe uitdaging bij Van der Hoeven, terwijl we Willem feliciteren met zijn pensioen. Uiteraard zullen we beide ereleden nog regelmatig op Sportpark de Strijphorst mogen verwelkomen!

Eerste elftal trapt het seizoen af op bezoek bij Verburch
vrijdag

Morgen zal zowel het eerste als het tweede elftal van S.V. Honselersdijk aftrappen voor de eerste wedstrijd van dit seizoen. Het elftal van debuterend trainer André Lourens gaat op bezoek bij de buren van Verburch, terwijl het tweede elftal aan de bak kan tegen het tweede elftal van FC 's-Gravenzande.

Bij de ontmoeting van het eerste elftal met de Poeldijkers komen we direct een 'oude' bekende tegen. Keeper Boy Zuiderwijk vertrok afgelopen zomer van Honselersdijk naar Verburch en zal het morgen naar alle waarschijnlijkheid opnemen tegen zijn oud-ploeggenoten. Tegelijkertijd betekent de oefenwedstrijd het officieuze debuut voor nieuwkomers Ruben de Groot en Kevin Bogaards. Aan de Arckelweg in Poeldijk zal op het ongebruikelijke tijdstip van 11:00 uur afgetrapt worden.

Een uur later, om 12:00 uur, klinkt in 's-Gravenzande het fluitsignaal voor het tweede elftal. In de wedstrijdselectie van trainer Frank van Zijl zijn ook enkele debutanten aanwezig. Zo zullen morgen nieuwkomers Nick Duijvestijn, Joey van Marrewijk, Jorne Persoon, Menno Rijploeg en Bas van der Voort een kans krijgen om zich in de kijker te spelen.

Na afloop van de oefenwedstrijden zal de selectie zich gaan richten op het thuistoernooi van De Club Van Honsel. In dit toernooi zijn MVV'27 en VV Naaldwijk de directe tegenstanders van S.V. Honselersdijk, terwijl ook Verburch nog deelneemt aan dit toernooi.

Scanners gezocht voor komende zaterdag bij ADO Den Haag - Sparta Rotterdam
ma 12 augustus

Komende zaterdag neemt ADO Den Haag het in de derde ronde van de Eredivisie op tegen Sparta Rotterdam. In het Cars Jeans Stadion wordt er om 18:30 uur afgetrapt, maar voor de periode voorafgaand aan de wedstrijd is ADO nog op zoek naar mensen die aan de poorten van het stadion toegangskaarten willen scannen.

Vind jij het een leuke ervaring om komende zaterdag te helpen bij het scannen van de toegangskaarten? Dan ontvang je meteen 2 toegangskaarten voor de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam. Je wordt om 16:00 uur bij het stadion verwacht, waarna je na het scannen van de tickets om 18:30 op de tribune plaats mag nemen (met nog iemand anders erbij) voor de wedstrijd tussen de twee eredivisionisten.

Aanmelden voor het scannen van de tickets inclusief de 2 gratis toegangskaarten kan bij Ab van Dijk via beheer@svhonselersdijk.nl!

Vanuit de kantine...
ma 12 augustus

Vakantietijd!
Zaterdag 6 juli was het laatste evenement van 2018-2019 bij S.V. Honselersdijk.
Een zeer geslaagd toernooi voor de G-afdeling.

Het afgelopen seizoen is er weer hard gewerkt door alle kantinevrijwilligers. En niet alleen tijdens de bardiensten volgens het vaste rooster op zaterdag en door de weeks, maar zeker ook tijdens alle extra activiteiten die we graag binnen S.V. Honselersdijk organiseren, zoals de Supersaturday’s, toernooien, het Kerstrad etc.
Het is ontzettend fijn dat de bereidheid bij onze groep kantinevrijwilligers groot is om de handen - daar waar nodig - nog eens extra uit de mouwen te steken. Het is belangrijk dat vrijwilligerswerk door ons allemaal gedaan wordt, de vereniging is immers van ons allemaal en dan maken vele handen licht werk.
En ja natuurlijk, ik weet het, we hebben het allemaal druk….maar als we het samen doen, dan valt het best wel mee toch?! Zeker als je er zelf een feestje van maakt!

Stoppen of iets anders doen
Helaas zijn er onlangs een aantal kantinemedewerkers gestopt. Gelukkig niet omdat ze het niet naar hun zin hadden, maar vanwege hele legitieme redenen, zoals meer tijd en aandacht aan het gezin kunnen besteden, het niet meer kunnen combineren met ander vrijwilligerswerk, een andere sport of omdat ze na heel veel jaren bar- en keukendienst draaien, aan een andere uitdaging toe zijn.
• Diane van Velzen, Nicole Gregoire, Astrid de Bruyn en Marieke Riezebos stoppen definitief met vrijwilligerswerk;
• Linda Zuiderwijk gaat zich als vrijwilliger meer op jeugdactiviteiten richten;
• Vera Broch maakt de overstap van de grote kantine naar de buitenbar, ze gaat haar man Michel Broch ondersteunen;
• Saskia v/d Kraan en Patricia Gardien blijven gelukkig nog wel actief als gastvrouw van De Club van Honsel;
• Marnix Alsemgeest gaat na heel veel jaar onze club openen (op zaterdag om 7.15 uur!) weer eens lekker uitslapen en van zijn gezin genieten.
Gelukkig blijft ook Marnix als vrijwilliger aan onze vereniging verbonden.
Vanuit Kantinezaken en het Bestuur van S.V. Honselersdijk bedanken we deze toppers voor hun fantastische inzet!

Vacatures kantinezaken nieuwe seizoen
Nu, bijna een maand later, zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020 alweer in volle gang.
Half augustus gaan de selectieteams namelijk alweer trainen.
Heel graag willen we de kantinebezetting dan weer rond hebben.

Zoals jullie eerder in dit bericht hebben kunnen lezen, stoppen er een aantal vrijwilligers.
Ze stonden ingedeeld op verschillende plekken en tijden: de keuken, de bar, openen, ochtend, middag, avond, zaterdag, door de weeks…..en hadden ontzettend veel ervaring.

Jullie zullen begrijpen dat het weer een aardige klus wordt om de komende maanden de bezetting weer rond te krijgen en de nieuwe vrijwilligers in te werken. Daarom vraag ik jullie om met mij mee te denken hoe we dit zo snel mogelijk weer geregeld kunnen krijgen.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om 1x per 4 weken of 8 weken in de keuken of achter de bar te helpen? Of vind je het leuk om nieuwe vrijwilligers in te werken? Laat het mij graag weten! 06-54912050

Op dit moment staan deze vacatures open:

- 7.15 – 10.00 uur openen – 1x per 4 weken
We zijn op zoek naar 2 vroege vogels die het gebouw kunnen openen. Uiteraard worden jullie ingewerkt. Samen zorg je ervoor dat de voorraad in de koelkasten wordt aangevuld en dat de (simpele) voorbereidingen in de keuken worden gedaan, denk aan het maken van broodjes ham/ kaas en snacks en tosti’s ontdooien.
Er is nog weinig bezoek, dus je verkoopt voornamelijk koffie en thee. Zo kun je in alle rust voorbereidingen treffen en rustig wakker worden. Muziekje aan, maak het gezellig, voor je het weet, is het 10.00 uur en word je door het volgende team alweer afgelost.

- 13.00 – 16.00 uur of van 16.00 – 19.00 uur bardienst – 1x per 4 of 8 weken
Wil je graag mensen leren kennen? Vind je het leuk om een praatje te maken? En mensen blij te maken met iets te drinken of te eten? Kom dan achter de bar helpen! Je word uiteraard ingewerkt en mag zelf aangeven of je het komende seizoen 1x per 4 weken of 1x per 8 weken bardienst wil draaien. Je staat met 3-4 personen, waarvan 1 keukendienst en 2-3 mensen achter de bar. Samen maak je er een gezellig dienst van.

- Evenementen en toernooien – op afroep
Zou je ook graag je steentje bij willen dragen, omdat je weet dat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan, maar is het voor jou lastig om in een structureel rooster mee te draaien? Geen probleem! Meld je aan voor bar-/ keukendiensten tijdens evenementen en toernooien. Denk hierbij aan een pubquiz, een nieuwjaarsreceptie, een toernooi etc.
Veel data ten behoeve van het seizoen 2019-2020 worden in september a.s. al vastgezet. Zo kun je je tijdig aanmelden en ze alvast vrij houden in je agenda.

- Barcommissie
Houd jij van plannen en organiseren? Vind je het leuk om te helpen werven van nieuwe vrijwilligers en te fungeren als contactpersoon voor circa 10-15 kantinevrijwilligers?
Meld je dan aan voor barcommissielid. Samen met andere barcommissieleden en bestuurslid kantinezaken zorg jij ervoor dat de kantine goed draait.
Je kan zelf aangeven voor welke groep je in aanmerking wilt komen:
• Van 07.15 tot 10.00 uur op zaterdag
• Van 10.00 tot 13.00 uur op zaterdag
• Van 13.00 tot 16.00 uur op zaterdag
• Van 16.00 tot 19.00 uur op zaterdag
• Doordeweekse avonden
• Buitenbar
• Bijzondere bijeenkomsten i.s.m. evenementen (nieuwjaarsreceptie, pubquiz, JAL etc.)

- Bestuurslid kantinezaken
Enkele maanden geleden heb ik bekend gemaakt dat ik – na 6 jaar bestuurslid – met ingang van oktober a.s. mijn functie als Bestuurslid Kantinezaken wil dragen aan een nieuw bestuurslid.
Ik ben op zoek naar een opvolg(st)er die het leuk vindt om op operationeel niveau verantwoordelijk te zijn voor de kantinezaken bij S.V. Honselersdijk.
Als bestuurslid kantinezaken ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor kantinezaken. Je bent voorzitter van de commissie kantinezaken en verantwoordelijk voor de taakinhoudelijke aansturing van de leden van deze commissie. Jaarlijks stel je de plannen aangaande de voortgang van het kantinebeheer op en bespreek je deze uiteraard in de bestuursvergaderingen.
Een intensieve samenwerking alsmede een goede afstemming met de Directeur Bedrijfsvoering is een voorwaarde. Contacten met de leveranciers, schoonmaakwerkzaamheden, inkoop, kas e.d. worden namelijk door de Directeur Bedrijfsvoering geregeld.

Vind jij het leuk om vrijwilligers te vinden, binden en boeien? Denk jij in oplossingen? Word jij enthousiast van dienstverlenend werken en staat de bezoeker bij jou centraal? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Ik hoop je snel te ontmoeten om meer te vertellen over de functie en om alle mogelijke vragen die je nog hebt te kunnen beantwoorden. We gooien je zeker niet in het diepe, ik en de overige bestuursleden zullen uitgebreid de tijd voor je nemen om je bij te praten en te informeren over de gang van zaken!
Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met mij via kantine@svhonselersdijk.nl of 06-54912050. Ik hoop snel van je te horen!

Tot slot
Via deze weg wil ik alle kantinevrijwilligers hartelijk danken voor hun inspanningen in het afgelopen seizoen. Geniet van jullie welverdiende zomer/ vakantie en graag tot ergens in augustus/ september!

Bestuurslid kantinezaken Kim van Zanten

Ben jij al klaar voor het nieuwe seizoen? Scoor je SVH-kleding in de webshop!
vr 9 augustus

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, de komende weken zullen de eerste trainingen van de voorbereiding op Sportpark de Strijphorst beginnen. Tijd om de kledingkast te checken of je er ook komend seizoen goed bij loopt op en rondom het voetbalveld!

Mis je nog een trainingssetje of een trainingspak? De enige echte S.V. Honselersdijk-kleding is te bestellen in de S.V. Honselersdijk Webshop, waarbij onder meer trainingskleding, trainingspakken en wedstrijdkleding te koop zijn. Zorg dat je de komende weken goed op de eerste training verschijnt en bezoek de webshop!

S.V. Honselersdijk Webshop

Voorbereiding van de selectie gaat komende zaterdag van start
di 6 augustus

Na anderhalve maand zomerstop zal komende zaterdag de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van start gaan voor de senioren selectie. Onder het bewind van de nieuwe trainer André Lourens wordt er zaterdag afgetrapt met een veldtraining.

Door het bijna traditionele bereiken van de nacompetitie en de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag was de zomerstop niet van lange duur voor de selectiespelers. Echter heeft iedereen de afgelopen tijd van een welverdiende vakantie kunnen genieten, zodat de spelers zaterdag fris voor de dag kunnen komen. Na de zaterdagtraining volgt er een normale trainingsweek, waarna er op zaterdag aangetreden wordt tegen Verburch 1 en FC 's-Gravenzande 2.

Op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus vindt het jaarlijkse De Club Van Honsel toernooi plaats op Sportpark de Strijphorst. Bij dit toernooi, dat zoals de naam al doet vermoeden mogelijk wordt gemaakt door businessclub DCVH, zal om de winst worden gestreden door de eerste en tweede elftallen van S.V. Honselersdijk, Verburch, MVV'27 en VV Naaldwijk. Thuisclub S.V. Honselersdijk zal het achtereenvolgens opnemen tegen MVV'27 en VV Naaldwijk.

Na het DCVH-toernooi zal op dinsdag 27 augustus de laatste generale repetitie voor de selectie op het programma staan. Zowel het eerste als het tweede elftal neemt het in een avondduel op tegen SV Den Hoorn, waarna op zaterdag 31 augustus de bekercompetitie van start zal gaan. Over de poule-indeling van de bekercompetitie volgt later meer informatie.

Trouwe vrijwilligers bedankt!
ma 5 augustus

Onlangs zijn er een aantal kantinemedewerkers gestopt. Gelukkig niet omdat ze het niet naar hun zin hadden, maar vanwege hele legitieme redenen, zoals meer tijd en aandacht aan het gezin kunnen besteden, het niet meer kunnen combineren met ander vrijwilligerswerk, een andere sport of omdat ze na heel veel jaren bar- en keukendienst draaien, aan een andere uitdaging toe zijn.

• Diane van Velzen, Nicole Gregoire, Astrid de Bruyn en Marieke Riezebos stoppen definitief met vrijwilligerswerk;
• Linda Zuiderwijk gaat zich als vrijwilliger meer op jeugdactiviteiten richten;
• Vera Broch maakt de overstap van de grote kantine naar de buitenbar, ze gaat haar man Michel Broch ondersteunen;
• Saskia v/d Kraan en Patricia Gardien blijven gelukkig nog wel actief als gastvrouw van De Club van Honsel;
• Marnix Alsemgeest gaat na heel veel jaar onze club openen (op zaterdag om 7.15 uur!) weer eens lekker uitslapen en van zijn gezin genieten. Gelukkig blijft ook Marnix als vrijwilliger aan onze vereniging verbonden.

Vanuit Kantinezaken en het Bestuur van S.V. Honselersdijk bedanken we deze toppers voor hun fantastische inzet!

Tom van Veen en Angelo Zwirs laten zich gelden tijdens oefenduels van het Westlands Elftal
do 1 augustus

De beste voetballers uit Westland speelden zaterdagmiddag en maandagavond wedstrijden tegen zondag derde divisionist Westlandia en tegen zaterdag derde divisionist BVV Barendrecht. De door de overkoepelende voetbalfederatie voor Westlandse clubs FeVoWest georganiseerde wedstrijden werden gespeeld op sportpark Hoge Bomen (Westlandia) in Naaldwijk en sportpark Klein Maar Dapper (KMD) in Wateringen. In het Westlands Elftal onder leiding van ‘bondscoach’ Johan Voskamp waren 2 spelers van ‘onze’ S.V. Honselersdijk geselecteerd; Tom van Veen en Angelo Zwirs. Beide spelers lieten zich gelden.

Van Westlandia werd met 5-3 verloren, maar Tom van Veen scoorde 0-1 en Angelo Zwirs gaf de assist bij de 0-2 van Patrick Triep (FC ’s Gravenzande). Van Veen miste in de loop van de wedstrijd nog een strafschop. Van BVV Barendrecht werd met 4-1 gewonnen. Angelo Zwirs scoorde op karakteristieke wijze 2-1. Hij zette vanaf links een één-tweetje, trok met de bal aan de voet naar binnen en schoot van afstand met zijn rechterbeen in de korte hoek. Tom van Veen gaf twee assists. Honselersdijker Marko van der Knaap (39) nam maandagavond definitief afscheid van de actieve voetbalsport op het hoogste niveau met het benutten van een strafschop.

De nieuwe hoofdtrainer van S.V. Honselersdijk André Lourens start de seizoensvoorbereiding met zijn spelersgroep op zaterdag 10 augustus en weet dus nu al dat het met de vorm en conditie van zijn twee spitsen wel goed zit.

Herinnering: word jij het nieuwe bestuurslid kantinezaken?
di 30 juli

Enkele maanden geleden maakte Kim van Zanten bekend dat ze haar functie als Bestuurslid Kantinezaken met ingang van komend seizoen over wil dragen aan een nieuw bestuurslid. Helaas hebben we tot op heden nog geen opvolg(st)er kunnen vinden. Vandaar dat we momenteel op zoek zijn naar iemand die het leuk vindt om op operationeel niveau verantwoordelijk te zijn voor de kantinezaken bij S.V. Honselersdijk. Ben je benieuwd wat de functie inhoudt en wil je meer informatie? Je leest het hieronder allemaal!

Wat houdt de bestuursfunctie Kantinezaken precies in?
Als bestuurslid kantinezaken ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor kantinezaken. Je bent voorzitter van de commissie kantinezaken en verantwoordelijk voor de taakinhoudelijke aansturing van de leden van deze commissie.
Jaarlijks stel je de plannen aangaande de voortgang van het kantinebeheer op en bespreek je deze uiteraard in de bestuursvergaderingen.

Een intensieve samenwerking alsmede een goede afstemming met de Directeur Bedrijfsvoering is een voorwaarde. Contacten met de leveranciers, schoonmaakwerkzaamheden, inkoop, kas e.d. worden namelijk door de Directeur Bedrijfsvoering geregeld.

Ik ben geïnteresseerd! Wat nu?
Vind jij het leuk om vrijwilligers te vinden, binden en boeien? Denk jij in oplossingen? Word jij enthousiast van dienstverlenend werken en staat de bezoeker bij jou centraal? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

We hopen je snel te ontmoeten om meer te vertellen over de functie en om alle mogelijke vragen die je nog hebt te kunnen beantwoorden. We gooien je zeker niet in het diepe, Kim en de overige bestuursleden zullen uitgebreid de tijd voor je nemen om je bij te praten en te informeren over de gang van zaken!

Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Kim van Zanten via kantine@svhonselersdijk.nl of 06-54912050. We hopen snel van je te horen!

S.V. Honselersdijk goed aanwezig in Westlands Elftal
zo 28 juli

De selectiespelers Tom van Veen en Angelo Zwirs waren goed aanwezig in de wedstrijd van het Westlands Elftal tegen Westlandia. Tom maakte de 1-0 en Angelo gaf de assist voor de 2-0. De wedstrijd eindigde in een overwinning voor Westlandia met 3-5. Na een ruststand van 2-1.
A.s. dinsdag speelt het Westlands Elftal tegen Barendrecht aanvang 19:30 uur bij KMD in Wateringen.

Westlands Elftal vandaag in actie op De Hoge Bomen
za 27 juli

Het Westlands Elftal speelt vandaag op sportpark de Hoge Bomen tegen Westlandia zondag. Van S.V. Honselersdijk zijn Tom van Veen en Angelo Zwirs geselecteerd. Kijk voor meer informatie op de website van FeVoWest: http://fevowest.com/. De aanvang is 14:30 uur.

Eerste klasse voetbal vereist eerste klas verzorging
ma 22 juli

Met ingang van het seizoen 2019-2020 verzorgt Wouter de Kok selectietrainingen, gericht op blessure preventie en herstel.

De webredactie sprak met TC lid Jan van Marrewijk en Wouter, de nieuwe aanwinst van de selectie begeleidingsstaf. Wouter is sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut. Zijn vooropleiding heeft hij gevolgd aan het CIOS. Hierna is hij aan de slag gegaan als fitness instructeur om vervolgens te starten met de opleiding fysiotherapie. Op 1 maart 2015 richtte Wouter zijn bedrijf op: Fysiotherapie Wouter de Kok. Gevestigd op Sportpark Verburch.

Als fysiotherapeut heeft Wouter ervaring opgedaan bij tennis-, atletiek- en voetbalverenigingen.
Het bedrijf neemt de verzorging bij diverse verenigingen op zich, zoals bij Verburch, Die Haghe, Houtwijk en Loosduinen. In het verleden is Wouter zelf werkzaam geweest bij Haaglandia waar hij, zijn voorganger bij S.V. Honselersdijk, Sjaak Brunt leerde kennen. Ook FC ’s-Gravenzande behoorde tot zijn werkkring. In deze periode leerde hij een aantal selectiespelers van S.V. Honselersdijk kennen.

Vanzelfsprekend streeft Wouter naar een fitte selectie. Dit leverde S.V. Honselersdijk in de afgelopen seizoenen al een ‘voorsprong’ op. Handhaving van deze ‘voorsprong’ ligt voor de hand. Hij vindt dan ook dat eerste klasse voetbal, eerste klas verzorging vereist.

Fysiotherapeut Marc Noordam neemt de verzorging van het eerste elftal op de zaterdag voor zijn rekening. Hij is werkzaam in de praktijk van Wouter de Kok. Wouter zelf zal op de dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn voor de selectietrainingen. Over de bredere inzet van Fysiotherapie Wouter de Kok voor bijvoorbeeld de jeugd volgt nadere info via de website. Kijk voor meer informatie over de praktijk en de mogelijkheden op de website https://www.fysiowdk.nl/. En download de gratis app https://www.fysiowdk.nl/download-de-app/. Deze staat vol met oefeningen en tips om je nog beter te kunnen ondersteunen op weg naar herstel.

ADO Den Haag oefent op vrijdag 26 juli tegen OH Leuven
do 18 juli

ADO Den Haag heeft weer een wedstrijd opgenomen in het oefenschema. Op vrijdag 26 juli speelt de ploeg van Fons Groenendijk tegen Oud-Heverlee Leuven. Het duel wordt om 19.30 uur afgetrapt op Sportpark De Strijphorst, het terrein van SV Honselersdijk. Kaarten zijn aan de deur te koop voor 5 euro (contant betalen), maar op vertoon van een geldige Seizoenkaart kunnen supporters gratis naar binnen.

OH Leuven is actief op het tweede niveau van België, waar het vorig seizoen op de zevende plaats eindigde. De club eindigde na het reguliere seizoen als eerste in Play Off 3, voor Lommel SK, SV Roeselare en AFC Tubize. Tussen 2011 en 2016 verbleef OH Leuven vier seizoenen in de hoogste competitie van België. De ontmoeting met OHL is de laatste oefenwedstrijd van ADO Den Haag voor de start van de Eredivisie. De competitie begint op zondag 4 augustus (16.45 uur) met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Zaterdag a.s. definitief geen wedstrijd van ADO Den Haag op Sportpark De Strijphorst.
wo 17 juli

Helaas is het niet gelukt om een goede vervanger voor PAOK Saloniki te vinden voor a.s. zaterdag, dus blijft het stil op de Strijphorst. Wel komt de voltallige selectie van ADO Den Haag volgende week vrijdag 26 juli naar Honselersdijk en dan spelen ze om 19.30 uur tegen OH Leuven uit België. Deze wedstrijd stond al gepland en is de laatste oefenwedstrijd alvorens ADO Den Haag op zondag 4 augustus thuis start om 16.45 uur tegen F.C. Utrecht.
Ab van Dijk

ADO Den Haag a.s. zaterdag niet tegen PAOK Saloniki op de Strijphorst.
wo 17 juli

Helaas gaat de wedstrijd ADO Den Haag - PAOK Saloniki zaterdag a.s. niet door, ondanks dat alles schriftelijk was bevestigd houdt de ploeg uit Saloniki zich niet aan hun afspraken. Jeffrey van As van ADO Den Haag en Ab van Dijk van S.V. Honselersdijk zijn dan ook zeer teleurgesteld en doen er alles aan om toch voor a.s. zaterdag een aantrekkelijke tegenstander naar de Strijphorst te halen. Er vinden nu gesprekken plaats met een ploeg uit Cyprus en vandaag hopen we via de website te kunnen melden welke profclub ADO Den Haag a.s. zaterdag op de Strijphorst treft.

Ab van Dijk

S.V. Honselersdijk in Voetbal International
vr 5 juli

De oplettende lezer was het al opgevallen; zowel in de VI van deze week als op de website is S.V. Honselersdijk in beeld. In het artikel 'Pezen in de provincie Tropisch Westland' wordt verslag gedaan van de wedstrijd tegen ADO Den Haag.
Op de website van VI is het artikel te lezen als je een PRO abonnement hebt: https://www.vi.nl/pro/pezen-in-de-provincie-de-strijd-om-de-chicste-voorbereiding. Of de VI in de winkel halen, dat kan natuurlijk ook.

Jumbo Koornneef voetbalplaatjes actie: digitale toestemming vereist!
wo 3 juli

Enige tijd geleden kondigden we op de website en onze social media kanalen al aan dat we eind dit jaar zullen deelnemen aan de voetbalplaatjes actie van Jumbo Koornneef. Vanaf 28 oktober 2019 zijn straks S.V. Honselersdijk plaatjes verkrijgbaar bij Jumbo Koornneef Kwintsheul! Alle teams van S.V. Honselersdijk krijgen de kans om mee te doen aan de plaatjesactie, zodat je straks heel S.V. Honselersdijk bij elkaar kunt sparen bij Jumbo Koornneef.

Zorg er alleen wel voor dat je digitaal toestemming hebt gegeven voor deelname aan de plaatjesactie, anders kan je helaas niet meedoen... Wil je weten hoe je toestemming geeft? Dat lees je hieronder!

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten. Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: de toestemminsgswebsite van S.V. Honselersdijk en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut van je kostbare tijd!

Samenvatting van S.V. Honselersdijk - ADO Den Haag
di 2 juli

Het was afgelopen zaterdag een mooie oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van S.V. Honselersdijk en ADO Den Haag, waarin de Haagse formatie van trainer Alfons Groenendijk uiteindelijk met 1-8 volgens verwachting aan het langste eind trok. De hoogtepunten van de wedstrijd zijn zowel door de WOS als door ADO TV vastgelegd.

De samenvatting van de WOS is via onderstaande link te bekijken, waarin ook een interview met afzwaaiend hoofdtrainer Piet Boon te zien is. Uiteraard is wat ons betreft het hoogtepunt van de samenvatting de prachtige goal van middenvelder Youri Riepe, die daarmee de ban brak wat betreft het maken van doelpunten tegen een profclub.
Samenvatting WOS

Ook ADO Den Haag heeft met het eigen TV-kanaal teruggeblikt op de wedstrijd van afgelopen zaterdag. De samenvatting vanuit Haags perspectief is hieronder te bekijken.
Samenvatting ADO TV

Gezocht: Coördinator Jeugd voor JO13-, JO17- en JO19-afdeling
di 2 juli

Het team van coördinatoren onder leiding van Trudie van Giesen van S.V. Honselersdijk is druk bezig om de laatste openstaande vacatures in te vullen voor de start van het nieuwe seizoen 2019/2020. We zijn momenteel nog druk op zoek naar nieuwe coördinatoren voor de jeugdsecties JO13, JO17 en JO19. Na jaren van inzet als coördinator hebben een aantal coördinatoren aangegeven dat het tijd wordt voor nieuwe gezichten binnen de club, dus we zijn nu op zoek naar jou!

Onderstaand is de profielschets van Coördinator Jeugd terug te vinden. Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan de club door de coördinerende taken van een jeugdsectie op je te nemen? Neem dan contact op met Trudie van Giesen via coordinator-voorzitter@svhonselersdijk.nl voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek.

De functie
• In samenwerking met het betreffende technische commissie lid, draagt u/je zorg voor de werving, selectie en plaatsing van leiders binnen de sectie.
• U/je onderhoudt contacten met de ouders/verzorgers
• U/je ziet toe op het functioneren van leiders, op naleving van afspraken, regelingen, regelementen en gedragscodes en treedt op bij ongewenst gedrag.
• Het bijwonen van vergaderingen 3 tot 4 keer per seizoen.

Wij vragen
• Affiniteit met jeugd
• Organisatietalent en enthousiasmerend vermogen.

Wij bieden
• Leuke collega vrijwilligers
• Een club die open staat voor vernieuwingen en creativiteit.

S.V. Honselersdijk – ADO Den Haag, een topdag voor de club
zo 30 juni

Gisteren onder tropische temperaturen was het goed toeven op Sportpark de Strijphorst en ondanks de hitte waren er toch nog een kleine 800 mensen naar het sportpark gekomen. Een leuke voetbalwedstrijd, interviews, zanger en muziek waren de ingrediënten voor een gezellige middag/avond op ons mooie sportpark. Dat de clubleiding van ADO Den Haag zeer gecharmeerd was van ons sportpark was duidelijk merkbaar. Dat er mogelijk een vervolg is van nog meer ADO Den Haag op ons Sportpark de Strijphorst is haast een zekerheidje.
Ondergetekende wil alle vrijwilligers die zich gisteren hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken, heel hartelijk danken. Het was met deze tropische temperaturen soms erg afzien op deze voor Honselersdijk mooie zaterdag.
Zaterdag nog het G-toernooi en dan is het echt even tijd voor alle vrijwilligers die deze mooie club rijk is, om een week of zes te genieten van andere leuke activiteiten, vakantie of gewoon even lekker niks.
Ab van Dijk

S.V. Honselersdijk verliest van ADO Den Haag met trainer Piet Boon voor de laatste maal op de bank
zo 30 juni

S.V. Honselersdijk kreeg zaterdag in zijn laatste wedstrijd van het seizoen het Haagse eredivisionist ADO Den Haag op bezoek en verloor met 8-1. Voor ADO Den Haag betekende het zijn eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze wedstrijd betekende ook de laatste wedstrijd voor trainer Piet Boon op de bank. Na 8 jaar S.V. Honselersdijk was dit een perfecte afsluiting voor zijn diensten voor S.V. Honselersdijk

Volgens bronnen van de KNMI was het de heetste dag ooit gemeten op 29 juni. Zodoende zochten de meeste toeschouwers op het snikhete sportpark de Strijphorst de schaduw op in de overvolle tribune of onder de parasols.
Op een perfecte grasmat, wat vooraf nog even gesproeid werd, was het voor de spelers niet de ideale manier om een oefenwedstrijd te spelen. Met temperaturen boven de 30 graden was het zaak om goed te drinken. Scheidsrechter Stanley van Lith hield dan ook regelmatig een drinkpauze en werd er druk gewisseld aan beide kanten.

Een aanvallend ingesteld S.V. Honselersdijk was zich niet van plan in te graven en zocht ook in het begin de aanval. In de 2e minuut kreeg het dan ook een vrije trap te nemen na een overtreding op Youri Riepe. De vrije trap van Tom van Veen belandde uiteindelijk bij Brian Valstar en zijn schot ging naast. Maar in het vervolg van de wedstrijd was het ADO Den Haag die binnen 20 minuten uit kon lopen naar een 0-6 voorsprong. In de 38e minuut kon S.V. Honselersdijk uitbreken na een fout van Erik Falkenburg. Tim van der Meer pikte de bal goed op en vond Luke Groenenboom op links, maar het lukte Luke niet om uit te halen richting het doel van keeper Robert Zwinkels. In de 39e minuut werd het bijna 0-7. Erik Falkenburg tikte de bal wel langs doelman Boy Zuijderwijk, maar vlak voor de doellijn haalde Nigel Hendriks de bal nog weg. Het eerste schot op het doel van Robert Zwinkels was in de 42e minuut van Angelo Zwirs, maar hier had keeper Zwinkels weinig moeite mee. Net voor de rust kreeg keeper Boy Zuijderwijk een publiekswissel voor zijn bewezen diensten voor S.V. Honselersdijk. Na 4 jaar voor de Dijk gespeeld te hebben gaat Boy weer terug naar zijn oude vereniging Verburch.

In de 2e helft bracht trainer Groenendijk een geheel ander team in het veld. S.V. Honselersdijk hield het verdedigend nu goed dicht en hoewel ADO Den Haag meer in balbezit was kreeg het minder mogelijkheden dan voor de rust. De mogelijkheden die ADO Den Haag kreeg werden knap gepareerd door keeper Lance Kooij. De grootste mogelijkheid in de 53e minuut was voor Asmelash toen hij alleen op Lance Kooij af ging, maar Lance was op tijd zijn doel uit. Een goede mogelijkheid kreeg S.V. Honselersdijk wel in de 68e minuut. Scheidsrechter van Lith gaf een vrije trap op zo‘n 20 meter van het doel van keeper Mike Havekotte. Yourie Riepe schoot de bal uit een vrije trap over de muur in de korte hoek achter doelman Havekotte. De eer was daarmee gered voor de ploeg van trainer Piet Boon, 1-6. Niet veel later lag de bal achter doelman Dahley le Duc in het doel. Ladan haalde vernietigend uit vanaf de rand van het strafschopgebied onhoudbaar in de kruising, 1-7. In de 79e minuut was Leon de Brabander dicht bij een doelpunt. Leon speel de zich goed vrij en randje startschopgebied haalde Leon hard uit en werd de bal door doelman Mike Havekotte over de lat getikt tot corner. De laatste wapenfeit was voor Yahya Boussakou die de eindstand op 1-8 bracht.

Tot man van de wedstrijd werd Youri Riepe gekozen.

Opstelling:
Boy Zuijderwijk, Marcel Bruggeling, Michel van Giesen, Nigel Hendriks, Youri Riepe , Lars Ammerlaan, Joey Valstar, Brian Valstar, Branco Kok, Tom van Veen, Angelo Zwirs, Nando Kok, Luke Groenenboom, Ricardo van der Zijden, Nick van der Kraan, Dahley le Duc, Rico Kok, Tim van der Meer, Marcel Duijvesteijn, Bryan de Brabander, Lars Ammerlaan, Pawel Rubin, Lance Kooij

Verslag: Jan de Brabander
Foto's: Koos Ophorst

Jeroen Toet, Valentijn Driessen en DJ Rob van Veen verzorgen presentatie rondom S.V. Honselersdijk - ADO Den Haag
do 27 juni

Komende zaterdag is het zover. Het eerste elftal van S.V. Honselersdijk zal het op Sportpark de Strijphorst opnemen tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt om 14:30 uur afgetrapt en zal het middelpunt van de dag vormen. Naast het affiche tussen de eersteklasser en de eredivisionist zal er echter ook een middag- en avondvullend programma zijn!

Om 13:40 gaat de voorbeschouwing van start met presentator Jeroen Toet en sportjournalist Valentijn Driessen. Jeroen Toet verzorgt na zijn avontuur bij de WOS momenteel de presentatie van onder meer PSV TV, terwijl Valentijn Driessen met grote regelmaat aanschuift bij de vrienden Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp van Veronica Inside. Kort voor de wedstrijd zal DJ Rob van Veen samen met zanger Xander Damen het sportpark nog eens goed opwarmen voor de aftrap tussen beide teams.

Na afloop van de wedstrijd, zo rond de klok van 16:30 uur zal de Honselse gezelligheid de boventoon voeren tijdens een echte 3e helft met opnieuw DJ Rob van Veen en zanger Xander Damen als gangmakers. Zoals iedereen van Honselersdijk gewend is zal Sportpark de Strijphorst zowel tijdens als na de wedstrijd weer op z'n kop gezet worden. Zorg er dus voor dat je er zaterdag bij bent, voor €10 zijn de wedstrijdkaarten zowel online als hardcopy verkrijgbaar bij de eerder vermelde verkooppunten.

Sportjournalist Valentijn Driessen en burgemeester Bouke Arends blikken bij WOS TV vooruit op S.V. Honselersdijk - ADO Den Haag
do 27 juni

In een speciale uitzending van WOS Sport blikt presentator Stefan van Eijk samen met onder meer sportjournalist Valentijn Driessen vooruit op de wedstrijd van komende zaterdag tussen S.V. Honselersdijk en ADO Den Haag. Naast de alom bekende Valentijn Driessen schuiven ook burgemeester Bouke Arends, Jeffrey van As (technisch manager ADO) en Ab van Dijk (directeur bedrijfsvoering S.V. Honselersdijk) aan.

In het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag blikken de mannen vooruit op de oefenwedstrijd, die zaterdag om 14:30 uur onder uiterst zonnige omstandigheden afgetrapt zal worden. In de oefenwedstrijd zijn onder meer de welbekende ADO-spelers Tom Beugelsdijk, Lex Immers en Nacer El Khayati te bewonderen. De uitzending waarin uitgebreid voorbeschouwd wordt op de wedstrijd van zaterdag is ieder uur op WOS TV te bekijken. Daarnaast zal de uitzending ook online terug te zien zijn via Uitzending Gemist van de WOS.

Het belooft een drukke aangelegenheid te worden op Sportpark de Strijphorst, dus zorg ervoor dat je op tijd wedstrijdtickets bemachtigt voor de wedstrijd! Toegangskaarten zijn voor €10 zowel [url=https://adodenhaag.nl/nl/tickets/kaartverkoop/wedstrijden/ticketinfo?id=614:sv-honselersdijk-ado-den-haag-614]online als in onderstaande winkels te koop. Indien er nog kaarten over zijn, worden deze zaterdag aan de entreepoorten nog verkocht!

Verkooppunten wedstrijdtickets S.V. Honselersdijk - ADO Den Haag:
- Van der Meer Verzekeringen: Dijkstraat 2 (Honselersdijk)
- Sigarenmagazijn De Wilde: Prins Hendrikstraat 15 (Naaldwijk)
- Jumbo Koornneef Kwintsheul: De Raaphorst 4 (Kwintsheul)
- Jumbo Koornneef Wateringen: Vliethof 6 (Wateringen)

S.V. Honselersdijk 7 en Barn47 proosten op succesvol eerste sponsorjaar
di 25 juni

Met ingang van het seizoen 2018/2019 prijkt de naam van het Haagse restaurant Barn47 op de wedstrijdtenues van S.V. Honselersdijk 7. Het 'zeuvende' elftal van de vereniging was met de invoering van de nieuwe kledinglijn afgelopen zomer direct op zoek gegaan naar een nieuwe sponsor en vond hierin Barn47 bereid om haar naam te verbinden aan het zelfbenoemde 'sterrenensemble'.

Afgelopen maand heeft het elftal het eerste seizoen met Barn47 als sponsor afgesloten met een hapje en een drankje in het Haagse restaurant. Hierin kon worden geproost op wederom een mooi seizoen voor de mannen van S.V. Honselersdijk 7, waar op sportief gebied zeer goede reeksen werden afgewisseld met bijzonder teleurstellende wedstrijden. Zo vond de ploeg zich aan het eind van de eerste seizoenshelft nog terug in een zeer kansrijke positie voor het kampioenschap, maar werden de titelkansen volledig vergooid in de eerste wedstrijden van het kalenderjaar 2019.

Wat echter veel meer van belang is bij een lagere seniorenelftal, zijn de activiteiten om de wedstrijden heen. Op dit gebied kan er zeker worden gesproken over een geslaagd seizoen met meerdere memorabele momenten. Daarnaast is het seizoen ook op sportief gebied nog redelijk afgesloten met een derde plaats in de competitie en een halve finale op de sterk bezette Coppa il Terzo Tempo van afgelopen zaterdag. Nu mogen de mannen van het zeuvende genieten van een zeer welkome zomerstop en kan het vizier langzaam worden gericht op het volgende seizoen, waar weer (tevergeefs) zal worden gestreden om treble.

Barn47 is sinds 2017 gevestigd in het voormalige partycentrum Condor City. Met een gigantische verbouwing is er een indrukwekkend foodwalhalla uit de grond gestampt. Het restaurant is geïnspireerd door hallen in Amsterdam, Kopenhagen en Madrid. Voor één vaste prijs, schuif je bij Barn47 aan tafel en kun je bij de verschillende keukens zelf je 'tasting dinner' samenstellen. Bij de keukens worden door de chefs a la minute de signature dishes bereid. Reden genoeg om met collega's, vrienden of familie lekker lang te tafelen bij Barn47!

Op de foto's zien we elftalleider Maurik Molenaar met sponsor Marco Vijverberg van Barn47. Het elftal heeft tijdens het etentje een wedstrijdshirt overhandigd aan de sponsor als bedankje voor de sponsoring.

Tom van Veen gekozen tot Westlands voetballer van het jaar!
ma 24 juni

Vanavond is tijdens het Westlands Voetbalgala de prijs voor Speler van het jaar gegaan naar Tom van Veen!

Tom kon zelf niet aanwezig zijn maar vader Geert en moeder Monique hebben de prijs namens hem in ontvangst genomen. Naast Tom waren ook Ramon Ripson (Velo za) en Dylan Arbouw (KMD) genomineerd.

Namens de gehele vereniging uiteraard GEFELICITEERD!

JO11-5 sluit mooi seizoen feestelijk af
ma 24 juni

De JO11-5 heeft een wereldseizoen afgesloten met een wereldmiddag en -avond. Dat was top geregeld door Patricia Gardien en Manuela Barendse op een toplocatie achter de voetbal bij Berry en Linda Zuiderwijk. Mooier kon 't niet. En nou weer met z'n allen uitkijken naar het nieuwe seizoen. Kenny van Leest, Lenny Pronk en natuurlijk Ted: we gaan er volgend seizoen weer vol goede moed tegenaan.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen