Route

De lokatie van SV Honselersdijk is zichtbaar op onderstaande plattegrond van Google.
Klik hier om uw routebeschrijving te maken.

Honselersdijk ligt midden in het Westland, ook wel De Glazen Stad genoemd, en valt onder de Gemeente Westland. Honselersdijk ligt midden tussen de kassen en is vooral bekend door de bloemenveiling Flora Holland, de grootste van de wereld. De veiling is dan ook vanaf De Strijphorst duidelijk zichtbaar. De Strijphorst, de locatie van S.V. Honselersdijk, bevindt zich aan de Molenlaan. Op de Molenlaan staat met borden aangegeven welke inrit u in moet gaan om deze te bereiken.

Routekaart 1
Routekaart 2

Routebeschrijvingen

Vanuit Rotterdam:

A20 richting Hoek van Holland, Den Haag vervolgens borden Naaldwijk volgen: bij het eerste grote kruispunt in Naaldwijk met links het Carlton Hotel, gaat u rechtsaf en volgt u de borden bloemenveiling. Bij de tweede stoplichten linksaf volgt de afslag Honselersdijk, na honderd meter gaat u linksaf en komt u op het parkeerterrein van de S.V. Honselersdijk

Vanuit Amsterdam:

A4 richting Den Haag via Prins Clausplein, borden Den Haag-zuid (A4) en Naaldwijk (N222) volgen. Bij het kruispunt Middel Broekweg/Veilingroute, gaat u rechtsaf en bij het eerste stoplicht linksaf volgt de afslag Honselersdijk, na honderd meter gaat u linksaf en komt u op het parkeerterrein van de S.V. Honselersdijk.

Vanuit Den Haag/Utrecht:

A12 richting Rotterdam/Delft via Prins Clausplein, borden Den Haag-zuid (A4) en Naaldwijk (N222) volgen. Bij het kruispunt Middel Broekweg/Veilingroute, gaat u rechtsaf en bij het eerste stoplicht linksaf volgt de afslag Honselersdijk, na honderd meter gaat u linksaf en komt u op het parkeerterrein van de S.V. Honselersdijk.

Vanuit Den Haag/Loosduinen:

N213 richting Hoek van Holland, borden Naaldwijk volgen. Bij het tweede grote kruispunt in Naaldwijk gaat u linksaf en volgt u de borden bloemenveiling. Bij de tweede stoplichten linksaf volgt de afslag Honselersdijk, na honderd meter gaat u linksaf en komt u op het parkeerterrein van de S.V. Honselersdijk

Advertentie

Zoomin'