Voetballoze dagen... 3 mei
zondag 3 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, terug naar de laatste nacompetitiewedstrijd van ons eerste elftal tegen Y.v.v. de Zwervers uit het seizoen 2007-2008.

Het was een vreemde nacompetitie: een mini-competitie om te bepalen wie degradeert en/of nacompetitiewedstrijden moet spelen tegen degradatie. De laatste wedstrijd was op neutraalterrein in Delft bij de plaatselijke Vitesse. Zou leuk zijn als we de wedstrijden van het eerste op neutraalterrein in kaart kunnen krijgen (met uitzondering van de Westland Cup). Het verslag van destijds, geschreven door Koos Ophorst leest u hier: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2740. Mooi om te lezen: debutanten. Uit eigen streek, dorp en opleiding.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek