Over de vereniging

Sport Vereniging Honselersdijk is een gezellige, sportieve voetbalvereniging, gelegen aan De Strijp in Honselersdijk. Vanaf het moment dat de club in 1964 is opgericht, gaan presteren en gezelligheid hand in hand. Op het drukbezochte Sportpark de Strijphorst heerst er zowel doordeweeks als in het weekend een bruisende sfeer, mede door de vele voetballiefhebbers die er te vinden zijn.

Dat de combinatie van sportiviteit en plezier leiden tot mooie hoogtepunten, laat de rijke historie van voetbalvereniging S.V. Honselersdijk wel zien. Zowel bij de jeugd-, senioren- en G-elftallen hebben we vele hoogtepunten mogen beleven, die we met de gehele vereniging hebben gevierd. De informatie van en over alle elftallen van onze club is op de elftallenpagina terug te vinden. 

Overzicht van het sportpark

De accommodatie van S.V. Honselersdijk bestaat uit 4 voetbalvelden, waarvan drie kunstgrasvelden. Het hoofdveld is natuurgras, terwijl er op veld 2, 3 en 4 op kunstgras gespeeld wordt. Naast deze 4 velden hebben we nog een extra veld van 60 bij 40 meter beschikbaar. Indien je vragen hebt over het juiste schoeisel onder de voetbalschoenen voor de verschillende ondergronden, kun je dit het beste bij je trainer(s) opvragen.

Na afloop van de wedstrijden verplaatst de gezelligheid zich van de sportvelden naar de kantine. Inmiddels is de kantine veel meer dan een kantine alleen. Voor het overgrote deel van onze leden is het een plek om elkaar wekelijks te ontmoeten voorafgaand aan of na afloop van de voetbalwedstrijden en/of trainingen. 

De fysio

Naast de kantine en de kleedkamers is de Sosefhal te vinden. In de sporthal van ons sportpark worden diverse binnensporten uitgeoefend, onder meer zaalvoetbal, handbal, hockey en basketbal. Daarnaast wordt de sporthal ook gebruikt voor schoolgym voor de basisscholen uit Honselersdijk. Meer informatie over de verhuur van de sporthal is terug te vinden op verhuur-pagina


Advertentie

Zoomin'