Voetballoze dagen... 20 april
maandag 20 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 7 jaar later, terug op de met 3-5 (!) gewonnen uitwedstrijd van ons eerste elftal tegen v.v. Maasdijk. Nagenoeg geen speler van dat team speelt nu nog in de selectie op een paar na.

Lees het verslag van ons eerste nog eens terug via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5612. Overigens op die dag van 20 april in 2008 werd PSV kampioen van Nederland. En werd in 2014 de KNVB Beker finale tussen PEC Zwolle en Ajax gruwelijk ontsiert door vuurwerk.

Voor de 20 april terugblik kunt u ook kiezen uit de uitwedstrijd tegen RVVH van 2019. Die wedstrijd werd dik verloren met 2-6. Lees maar: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/8081. Niet vooruit te branden en niet op zijn paasbest. Tja, die combinatie maakt ieder team zwak.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de D1 van 2012-2013. De eerste teamfoto's en verslagen druppelen binnen. Dank daarvoor.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'