Voetballoze dagen... 19 april
zondag 19 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 12 jaar later, terug op de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen https://www.fcmaense.com/. Met in die wedstrijd al wat oudjes dan wel "terug geroepen ervarenen", zoals Peet Kraan, Janco Koole en Frans van Dijk in de gelederen. Iets typisch "Honselersdijks"? Het seizoen 2007-2008 werd op plaats 7 afgesloten door het eerste team.

Lees het verslag van ons eerste nog eens terug via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2710. Overigens op die dag van 19 april in 2009 werd AZ kampioen van Nederland. En (!), nog mooier volgens de webredactie, werd de mooiste warming-up aller warming-ups uitgevoerd. 1989, en op 19 april. Kijk en geniet: https://www.youtube.com/watch?v=4vashrNoXTE&feature=youtu.be. Dan nog een wellicht mooiere terugblik: Ajax verpletterde thuis Bayern Munchen met 5-2 op 19 april. Echt waar: https://www.youtube.com/watch?v=ZeRBLHWfurc

Voor de 19 april terugblik kunt u ook kiezen uit de uitwedstrijd tegen v.v. Kethel Spaland van 2014. Die werd ook gewonnen. Met1-3 in Vlaardingen. Lees maar: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6157.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de D1 van 2012-2013. De eerste teamfoto's en verslagen druppelen binnen. Dank daarvoor.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

jem-id