Voetballoze dagen... 18 april
zaterdag 18 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 5 jaar later, terug op de uitwedstrijd van ons eerste elftal tegen Duindorp s.v. uit Scheveningen. De club die 14 jaar ouder is dan de onze. Lees maar via: https://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/duindorp_sv/.

Lees het verslag van ons eerste dat tegen de nummer laatst een 0-2 voorsprong verspeelde via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6607. 2014-2015 was ook een seizoen voor het eerste om eens niet aan mogelijke promotie te denken. Immers, de drie seizoenen ervoor streedt het telkens mee in de nacompetie voor promotie naar de tweede klasse. De eindklassering dat seizoen was plaats 10. Overigens werd PSV op die dag kampioen van Nederland en vieren Guyon Fernandez (Feyenoord) en Donny van den Beek (Ajax) hun verjaardag.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de F1 van 2005-2006.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group