Voetballoze dagen... 17 april
vrijdag 17 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging. Vandaag blikken we terug via een voetbalverslag. Dit maal een verslag van 17 april 2010 van de uitwedstrijd tegen Haagse Hout.

Dit verslag over de zakelijke 1-3 winst (in de kelderklasse van het Haagse amateurvoetbal) leest u via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3871. In het jaar dat Hoekse Boys (inmiddels opgegaan in HVC '10) kampioen werd en ons eerste provomeerde als derde van de ranglijst naar de derde klasse. Die belissende wedstrijd in dat jaar was tegen, hoe toevallig, v.v. Hoek van Holland (inmiddels opgegaan in HVC '10). Dat verslag leest u via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3907.

We hadden overigens ook kunnen vermelden dat op 17 april in 2007 het eerste thuis verloor van Quick Steps. Hoe toevallig ook met 1-3...., maar daar zijn geen digitale beelden of verslagen van. Dus kom op: stuur door, deel het met ons.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de F2 van trainer Ria 1984-1985. Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'