Zakelijke winst
zaterdag 17 april 2010

Het eerste zette een enorme stap naar de derde klasse door vanmiddag bij Haagse Hout met 3-1 te winnen. Op een slecht en hobbelig wetraveld benutte het eerste in de eerste helft 3 van haar 5 kansen en daarmee werd de basis gelegd voor de overwinning.

Na de rust hadden beide ploegen door dat opbouwen geen zin had en werd veelvuldig het middenveld overgeslagen. Uit een van de spaarzame mogelijkheden scoorde de thuisploeg. Helaas zagen we daarna een opstootje, omdat de spits van de thuisploeg zich liet gaan en uit het zicht van een ieder Erik op de kuiten schopte. Onze felicitaties gaan uit naar kampioen Hoekse Boys en het eerste wil jullie graag volgen naar de derde klasse. Nog 3 wedstrijden en 5 punten!

Tom van Schie (A); Leon Strik (-68, Niels Lobert), Erik van Velden, Michel van Giesen, Marcel Duijvesteijn; Leon de Brabander, Frank Vellekoop, Robbie Brabander (-79, Tom Gram); Azzedine el Kahlifi (geel), Morad Naimi, Mike Mast

18' 0-1 Morad Naimi
28' 0-2 Mike Mast
41' 0-3 Mike Mast