S.V. Honselersdijk naar derde klasse
zondag 2 mei 2010

Het zonnetje scheen niet voor niets; het eerste elftal promoveerde naar de derde klasse. Ondersteund door supporters, jeugd en vuurwerk werd Hoek van Holland in een prima wedstrijd met 5-0 verslagen. In de 14e minuut brak Morad al de ban met een fraaie kopbal (foto 2). In de 26e minuut scoorde Mike de 2-0 en dat was tevens de ruststand. S.V. Honselersdijk bleef de Hoek bestoken. Het leverde nog drie doelpunten op. In de 53e minuut van Azzedine en nog twee van uitblinker Mike Mast. De laatste is te zien op foto 3. De promotie werd vervolgens gevierd als een kampioenschap. Binnen een jaar terug naar de derde klasse. Gefeliciteerd!
Kijk voor de foto's in het album.
Tom van Schie (A); Leon Strik (-81, Rino Vijverberg), Erik van Velden (-77, Tom Lobert), Michel van Giesen, Marcel Duijvesteijn; Leon de Brabander, Frank Vellekoop, Loek Grootscholten; Azzedine el Kahlifi, Morad Naimi (-76, Tom Gram), Mike Mast.

Corners S.V. Honselersdijk: 5
Corners Hoek van Holland: 2
Geel S.V. Honselersdijk: 0
Geel Hoek van Holland: 2

Doelpunten:
14' 1-0 Morad Naimi
26' 2-0 Mike Mast
53' 3-0 Azzedine el Kahlifi
81' 4-0 Mike Mast
87' 5-0 Mike Mast