Voetballoze dagen... 12 april
zondag 12 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 12 jaar later, terug op de uitwedstrijd van ons eerste elftal tegen S.V. Lombardijen: http://www.svlombardijen.nl/

We hadden in deze serie ook het volgende kunnen vermelden voor een 12 april: 2008 vrijwilligersavond s.v. Honselersdijk, 2009 Tom Boonen wint Parijs - Roubaix of 2014: het eerste wint van 3-1 van s.v. Die Haghe: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6144. Keuze is gevallen op de uitwedstrijd van welleer.

Het werd een 1-3 uitzegen onder de rook van De Kuip. Dit keer geen paastak, maar de welbekende "laatste strohalm" kunnen we lezen. Volgens de webredactie spelen 6 spelers uit dat elftal (dat gemiddeld 22 jaar was) geen voetbal meer. Loek Grootscholten wel. Momenteel spelend in het vierde en jarig op deze eerste paasdag. Gefeliciteerd Loek! Lees het verslag via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2698. Blijf gezond op paasdag.

Advertentie

Prins Group