Honselersdijk pakt de strohalm
zaterdag 12 april 2008

Het eerste heeft een verdiende 3-1 overwinning geboekt tegen de nummer 3 van de ranglijst. Er werd dit keer zonder de teruggekeerde "oude garde" (ook geblesseerd) afgetrapt, waardoor de gemiddelde leeftijd daalde naar 22 jaar. Honselersdijk speelde fel en kreeg in de eerste helft de meeste kansen. Uit een afgeslagen corner scoorde de weer fitte Mike Mast de 1-0. Nog voor rust scoorde Patrick Kester uit een vrije trap van Niels Brandsen met het hoofd de 2-0. Na rust werd het snel 3-0 waarna Lombardijen hele vervelende overtredingen maakte die niet op de slechte grasmat thuishoorde en met rood bestraft diende te worden. Gelukkig liet het zeer jeugdige elftal de provocaties en de slecht fluitende scheidsrechter voor wat het was en pakte het een verdiende overwinning. Het kan dus nog steeds !

Tom van Schie (A); Niels Brandsen, Mink Kuiper, Roel van Meurs, Niels Lobert; Loek Grootscholten, Rino Vijverberg (geel), Robbie de Brabander, Tom Lobert, Patrick Kester, Mike Mast (geel, -86, Wesley Willemse).

Overige wissels:
Izan Barendse, Lex Ophorst, Jilles de Groot, Marnix Alsemgeest

Scoreverloop:
36' 0-1 Mike Mast
42' 0-2 Patrick Kester
55' 0-3 Patrick Kester
83' 1-3 Lombardijen