Voetballoze dagen... 13 april
maandag 13 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 10 jaar later, terug op de wedstrijd van ons eerste elftal tegen het gefuseerde v.v. 's-Gravenzande.

We hadden in deze serie ook het volgende kunnen vermelden voor een 13 april terugblik. Namelijk de winst van ons eerste in 2013 bij r.k.v.v. Westlandia. Had eigenlijk gemoeten, maar deze tegenstander kwam onlangs al eens langs in deze serie. Dit verslag van 2013 kun je wel teruglezen via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5591. Keuze is dit keer gevallen op een wedstrijd uit de "Westland Cup".

De Westland Cup werd gespeeld volgens een voorronde systeem. In dat jaar won ons eerste met 3-2 van v.v. 's-Gravenzande in het jaar dat S.V. 's-Gravenzande diezelfde Westland Cup won. Lees het verslag via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3860. Blijf gezond op deze tweede paasdag. De dag die normaal gesproken voor ieder voetbalkind als 1 van de mooiste dagen is omcirkeld.

Advertentie

Condubouw