Techniektraining is terug: schrijf je nu in!
woensdag 12 oktober 2022

Na het succes van afgelopen seizoen is er ook dit seizoen weer techniektraining voor de jeugdspelers. Vorig seizoen hebben 50 jeugdspelers van de onder 9 t/m de onder 13 zeven zondagen keihard getraind om zichzelf op technisch gebied te ontwikkelen. Dit gebeurde met veel plezier en enthousiasme!

Gelukkig hoeven de spelers niet lang meer te wachten, zondag 6 november staat namelijk alweer de eerste techniektraining van het seizoen op het programma. Dit jaar zullen er in totaal 10 trainingen worden verzorgd, verdeeld over twee sessies van 5 trainingen. Tijdens de trainingen zullen de spelers zich richten op individuele ontwikkeling en wordt er getraind op o.a. balvaardigheid, snelheid, passeerbewegingen, 1 tegen 1 en nog veel meer.

Om de kwaliteit van de trainingen zo hoog mogelijk te houden wordt er dit seizoen getraind in kleine groepen van maximaal 12 spelers. Deze groepen zullen in overleg met de hoofdtrainers worden ingedeeld op basis van niveau zodat de verschillen onderling minimaal zijn en de spelers ook van elkaar kunnen leren. Er wordt getraind met 4 groepen wat betekent dat er dit seizoen maximaal 48 jeugdspelers kunnen deelnemen, dus VOL=VOL. Elke groep zal net als vorig seizoen 45 minuten trainen, de trainingstijden zijn als volgt:

Groep 1: 10:00-10:45
Groep 2: 10:45- 11:30
Groep 3: 11:30-12:15
Groep 4: 12:15-13:00

Net als vorig seizoen staan Dave Rombout en Stef van der Vlis op zondagochtend weer klaar om alle spelers (hopelijk 48) zo goed mogelijk te begeleiden en zoveel mogelijk voetbalplezier te laten beleven. Dit seizoen zal ook Thijs Verkade helpen bij het verzorgen van de trainingen, aan trainers geen gebrek dus!

Ben je enthousiast en wil je je graag inschrijven voor de techniektraining? Check dan eerst even de onderstaande flyer en stuur een mailtje naar techniektraininghonselersdijk@gmail.com met daarin: naam van de speler, team en leeftijd.
Via het gebruikte e-mailadres voor de inschrijving ontvang je verdere informatie over de groepsindeling en betalingswijze.

Inschrijven kan vanaf 14 oktober tot en met 28 oktober, zorg dat je je op tijd inschrijft want het aantal plekken is beperkt!

Let op: het is niet mogelijk om in te schrijven voor slechts één van de twee trainingssessies.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap