Save the date: Kerstrad op zaterdag 17 december
woensdag 12 oktober 2022

We hebben geen idee wat je op dit moment aan het doen bent, maar we vragen je direct alles uit je handen te laten vallen. Behalve je telefoon, laptop of tablet natuurlijk. Het is namelijk tijd voor de aankondiging waar heel Honselersdijk en omstreken al enige tijd op zat te wachten. Pak je agenda er snel bij en zet het Kerstrad op zaterdag 17 december met grote letters in je agenda!

Na maar liefst twee jaar afwezigheid door de welbekende coronagolf is het ein-de-lijk weer tijd voor het grote Kerstrad in de Sosefhal. In 2020 hebben we elkaar nog gezien tijdens het online Kerstrad, maar vorig jaar moesten we elkaar helaas missen en doorschakelen naar een Paasrad in april. Het wachten wordt altijd beloond, met nu dus het fysieke Kerstrad op zaterdag 17 december om de Honselse gezelligheid weer met elkaar te vieren.

En of we wat te vieren hebben... Het Kerstrad bestaat 50 jaar, reden genoeg om dit jaar extra groot uit te pakken. De details volgen snel, maar we willen er natuurlijk eerst zeker van zijn dat jullie allemaal 17 december met rood omcirkeld hebben in de agenda.

Zorg ervoor dat je onze website en social media kanalen in de gaten houdt, zodat je niets mist over de aankondigingen van 50 jaar Kerstrad!

Tot zaterdag 17 december, tot Kerstrad!

Advertentie

jem-id