Programma Sparta voetbalclinic van vrijdag 20 mei
woensdag 18 mei 2022

Niemand minder dan Sparta Rotterdam komt komende vrijdag (20 mei) naar Sportpart de Strijphorst om een voetbalclinic te geven aan alle jeugdige talenten van S.V. Honselersdijk. Een ware beleving om mee te doen, aangezien de professionele voetbaltrainers het beste uit de jonge voetballers weten te halen.

De voetbalclinic van Sparta Clinics On Tour wordt gesponsord door Blue10, die op deze manier een mooie bijdrage levert aan de ontwikkeling van de jeugd van S.V. Honselersdijk. Naast de voetbalclinic staat er ook een poffertjeskraam en zullen er selectiespelers aanwezig zijn om nog wat nodige tips en tricks te geven en te laten zien. Het gehele programma van vrijdagavond is hieronder terug te vinden.

Sparta voetbalclinic - Programma
17:30 uur - Alle jeugdspelers op de club aanwezig om poffertjes te eten en wat te drinken.
18:30 uur - Selectiespelers Tom, Steyn en Youri zullen laten zien wat je met een bal kan doen!
19:00 uur - Start voetbalclinic
20:45 uur - Einde voetbalclinic en uitreiking van diploma's. Iedereen die zich opgegeven heeft wordt hier verwacht in trainingstenue.

We kijken er naar uit om de jeugdige talenten vrijdagavond aan de slag te zien op ons sportpark. Gezien het aantal aanmeldingen belooft het een gezellige, drukke avond te worden. Tot vrijdag!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen