Vrijdag 20 mei voetbalclinic Sparta Rotterdam: schrijf je nu in voor de laatste plekken!
donderdag 21 april 2022

Niemand minder dan Sparta Rotterdam komt vrijdag 20 mei naar Sportpart de Strijphorst om een voetbalclinic te geven aan alle jeugdige talenten van S.V. Honselersdijk. Een ware beleving om mee te doen, aangezien de professionele voetbaltrainers het beste uit de jonge voetballers weten te halen.

In totaal is er plek voor 100 enthousiaste voetbaltalenten die de training van Sparta Rotterdam willen volgen. Aangezien de aanmeldingen binnen stromen, is het wellicht jouw laatste kans om je nu in te schrijven. Zorg dat je op tijd bent!

De voetbalclinic van Sparta Clinics On Tour wordt gesponsord door Blue10, die op deze manier een mooie bijdrage levert aan de ontwikkeling van de jeugd van S.V. Honselersdijk. Naast de voetbalclinic staat er ook een poffertjeskraam en zullen er selectiespelers aanwezig zijn om nog wat nodige tips en tricks te geven en te laten zien. Het gehele programma is ook bij dit nieuwsbericht terug te vinden.

Schrijf je hier in voor de voetbalclinic van Sparta Rotterdam

Heb je nog vragen over de voetbalclinic of de inschrijving voor de clinic? Laat het dan weten via tc-onderbouw@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Condubouw