Afscheidfeest Erik en woord van dank van Erik
zondag 7 november 2021

Op de JAL droeg Erik het voorzitterschap officieel over aan Erwin van der Mark. Afgelopen vrijdag was het tijd voor een welverdiend afscheidsfeestje! Erik stond volop in de schijnwerpers. Mooie anekdotes, sportieve herinneringen, Erik als ‘pupil van de week’ en als grote verrassing: vertegenwoordiging vanuit ZIJN club Feyenoord in de persoon van Henk Schotte, kantinebeheerder Varkenoord en oud aanvoerder Ben Wijnstekers! Muzikaal hoogtepunt was het meezingen (en dansen) van ABBA klassiekers met band ABBA Fever! Erik is nu echt voorzitter af. Aan hem het laatste woord …

“Na tien jaar als voorzitter van S.V. Honselersdijk een laatste terugblik op een periode waar ik met veel plezier op terugkijk! Wanneer ik terugkijk, brachten we als bestuur, de vereniging op vele fronten verder.

Een korte samenvatting …
De organisatie van de vele Super Saturdays. De renovatie van de kleedkamers en de facelift van de kantine. De aanschaf van wedstrijdkleding voor de gehele vereniging, waardoor de selecties er hetzelfde uitzien als de recreatie elftallen. We organiseerden wedstrijden tegen Feyenoord, Sparta en ADO Den Haag. Ons 50 jarig jubileum vierden we op grootse wijze. Ook zijn er tijdens mijn termijn drie kunstgrasvelden aangelegd, een nieuwe vloer in de sporthal en probeerden we een zaalvoetbaltak op te richten. Ik bent trots op de de sportieve prestaties van de selecties van S.V. Honselersdijk. De reorganisatie van de Technische Commissie. En er is jarenlang een financieel gezond beleid gevoerd.

Plezier en voldoening
Maar het belangrijkste, voor mij persoonlijk, is dat ik veel plezier en voldoening uit mijn voorzitterschap haalde. Ik genoot van de inzet en de kunde van mijn medebestuursleden en de vele vrijwilligers. Ik mocht vele mooie nieuwe vriendschappen sluiten binnen en buiten de club. Mezelf persoonlijk ontwikkeld en veel geleerd. Dat zijn dingen die het meeste waard zijn!

Bedanken
Ik bedank alle bestuursleden, waar ik mee samenwerkte voor hun inzet, knowhow, besluitvaardigheid en gezelligheid. Alleen kan ik niks, samen kunnen we alles!
Een speciaal dankwoord heb ik voor Ab van Dijk. Het voorzitterschap van S.V. Honselersdijk heb ik 10 jaar kunnen doen, dankzij de hulp van Ab van Dijk. Ab was mijn steun en toeverlaat binnen de club en verrichtte veel werk voor mij. Deze man is van onschatbare waarde voor S.V. Honselersdijk.

Ook is de vereniging grote dank verschuldigd aan mijn vrouw Antoinette. Ik kan geen betere vrouw van een voorzitter bedenken. Zij steunde mij altijd, voorzag mij van adviezen, en daarbij gaf zij mij alle ruimte om mijn functie uit te voeren voor S.V. Honselersdijk.

Ik kijk terug op tien mooie jaren waarbij ik durf te beweren dat alle besluiten welke we afgelopen tien jaar namen, in het belang waren voor de vereniging. Hopelijk tot snel langs de velden op “De Strijphorst”.

Erik Sosef, oud voorzitter S.V. Honselersdijk

Advertentie

Prins Group