Balsponsor bij de derby tegen VELO: Batenburg Bedrijfshuisvesting
zaterdag 6 november 2021

Morgen neemt het eerste elftal van S.V. Honselersdijk het op tegen VELO, een Westlandse derby. Op het eigen Sportpark de Strijphorst trapt het elftal van trainer André Lourens om 14:30 uur af om de ruime overwinning van vorige week een goed vervolg te geven op Super Saturday. De wedstrijdbal voor de thuiswedstrijd wordt gesponsord door Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Batenburg Bedrijfshuisvesting is met het aanbod van bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, kavels, showrooms en winkelpanden de specialist in bedrijfsobjecten in Westland en omstreken. Batenburg Bedrijfshuisvesting assisteert opdrachtgevers bij de verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten. Hiernaast gaat de dienstverlening verder. Sinds begin van dit jaar is Batenburg gestart met Vastgoedbeheer. Batenburg Vastgoedbeheer is ontstaan vanuit de behoefte van vastgoedeigenaren om volledig ontzorgt te worden. De beheerwerkzaamheden bestaan uit het beheren van de vastgoedportefeuille op het gebied van administratief/financieel, commercieel- en technisch beheer.

We zien graag de supporters en sponsoren a.s. zaterdag op Sportpark de Strijphorst om het eerste elftal aan te moedigen. Tot zaterdag, tot Super Saturday!

Advertentie

Prins Group