Zaterdag 9 oktober: Super Saturday
vrijdag 17 september 2021

EIN-DE-LIJK! Op zaterdag 9 oktober zijn we weer terug met de gezelligste 3e helft van het Westland: Super Saturday. In de kantine van S.V. Honselersdijk zal op zaterdag 9 oktober het welbekende feest eindelijk weer losbarsten. We hebben er ruim 1,5 jaar op moeten wachten, maar we zijn nu eindelijk terug van weggeweest.

Na de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Forum Sport zijn de deuren van de kantine weer geopend voor een ouderwetse Super Saturday. Helaas moeten we ons momenteel nog wel aan enkele veiligheidsmaatregelen houden gezien de huidige corona-situatie, maar daarover lees je meer in ons andere nieuwsbericht over onder meer de toegang met de welbekende QR-codes.

Voor nu willen we iedereen alvast vragen om zaterdag 9 oktober met oranje in de agenda's te omcirkelen. Na 1,5 jaar wachten is dit hét grote moment waarop we eindelijk weer los kunnen in de gezelligste kantine van het Westland. In de komende weken zal er nog meer informatie volgen over de invulling van de Super Saturday, zorg daarvoor dat je onze Facebook-pagina in de gaten houdt!

Tot zaterdag 9 oktober, tot Super Saturday!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap