QR-code verplicht voor entree bij Super Saturday
donderdag 28 oktober 2021

Op zaterdag 6 november is het weer zover! Na een geslaagde aftrap in oktober is het op 6 november weer tijd voor de gezelligste feest uit de Westlandse (sport)kantines: Super Saturday. Het Ministerie van Feest staat te trappelen om jullie weer los te zien gaan, al zullen er helaas nog steeds wel enkele restricties gelden.

In de huidige situatie is een Super Saturday vooralsnog alleen mogelijk als we ons aan diverse veiligheidsmaatregelen houden. Hieronder hebben we de maatregelen op een rijtje gezet, zodat voor iedereen duidelijk is wat er op zaterdag 6 november benodigd is om met elkaar een ouderwets Honsels feestje te hebben. Let op: deze maatregelen zijn op dit moment van toepassing en zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen in de komende weken.

• QR-code - Bij de entree van Super Saturday zal door de aanwezige beveiliging gecontroleerd worden op coronabewijzen. Dit houdt in dat toegang alleen mogelijk is met een QR-code voor volledige vaccinatie of een negatief testbewijs. Lees hierover meer op de website van de Nederlandse overheid.
• Maximale capaciteit - We mogen de 1,5 meter afstand loslaten en eindelijk weer gezellig met elkaar (tafel)dansen als vanouds. Dit heeft alleen wel tot gevolg dat we maximaal 75% van de capaciteit van de kantine mogen benutten. Het kan dus zijn dat op een gegeven moment de kantine 'vol' is. In dat geval verzoeken we de wachtenden om geduld te houden tot het moment dat er weer mensen binnengelaten mogen worden.

We willen iedereen vragen om bovenstaande maatregelen op te volgen, zodat de Super Saturday vlekkeloos de Honselse gezelligheid terug kan laten keren in onze kantine. De aanwezige beveiliging doet er alles aan om jullie zo goed mogelijk hierbij te helpen, maar dan rekenen we uiteraard wel op jullie medewerking.

Tot zaterdag 6 november, tot Super Saturday!

Advertentie

Prins Group