Blik op het nieuwe seizoen - Informatie voor de jeugd
maandag 1 juni 2020

Het seizoen loopt ten einde en gelukkig heeft de jeugd ondanks de maatregelen voor het Coronavirus nog kunnen voetballen. Het is ongebruikelijk om het seizoen abrupt te beëindigen op deze wijze. Geen ouders-kind voetbal om alles feestelijk af te sluiten. Dit feest geeft ook duidelijk aan dat het seizoen afgelopen is. Er wordt vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. Hierdoor zal de afhandeling van het oude seizoen richting nieuwe seizoen wat anders verlopen dan normaal.

Vanaf juni gaan de hoofdtrainers aan de slag van bijna alle secties voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de selectieteams gaan trainen met de nieuwe teams. Zij starten met een grote groep hieruit worden dan nieuwe teams gevormd waar ook spelers zullen afvallen.

De TC, hoofdtrainers, coördinatoren, leiders zijn druk bezig met de indeling en start voor het nieuwe seizoen. Er zijn voor bijna alle secties tafeltjesavonden geweest waar de TC de coördinatoren en leiders de spelers hebben besproken. Op deze avonden wordt gekeken hoe het seizoen geweest is, en hoe het komende seizoen eruit zal zien.
De onderbouw (mini F tot en met de JO15) is nog niet helemaal klaar met indelen voor volgend seizoen. Dit gaat de komende week gebeuren.

De trainingen van de oude teams stoppen in juni. Spelers worden uitgenodigd om te gaan mee trainen voor het nieuwe seizoen. Het blijft mogelijk om te blijven trainen voor niet selectiespelers als er een ouder/of trainer aanwezig kan zijn. Dit moet wel doorgegeven worden aan de TC.
Iedereen bedankt die zich het hele jaar heeft inzet op wat voor manier dan ook zodat iedereen heeft kunnen voetballen!!!

Verdere informatie verschijnt binnenkort op de website over de nieuwe indelingen.

Namens de TC

Advertentie

Prins Group