Voetballoze dagen... 16 mei
zaterdag 16 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging. Of even over het brede kader van onze vereniging: de vriendenteams. Vandaag naar S8 van 16 mei 2017. De jongens gingen en gaan goed met elkaar om. We zien o.a. "de Zaag", "de Noor" uit de vriendengroep van o.a.: "de Havik" en "pudding" en... Nieuwsitem van 3 jaar terug via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5667.

Nog een 16 mei. Uiteraard iets typisch van onze vereniging: Dames voetbal. Soms enkele seizoenen wel en soms niet aanwezig. Maar op 16 mei 2015 werd Dames 1 kampioen. Kijk maar: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6647

Veel plezier bij de PubQuiz (en niet valsspelen he?).

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'