Voetballoze dagen... 12 mei
dinsdag 12 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we terug naar de competitiewedstrijd van ons eerste elftal, tegen FC Maense uit Rotterdam op de dag van 12 mei 2012. 8 jaar terug alweer...

Lees het verslag via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5003 en u leest verdorie, hoe kan het ook anders, dat het vernijn wederom in die staart zit. Altijd technische spelers en moeilijk te bespelen tegenstander. En, opvallend voor deze rubriek, deze vereniging bestaat nog gewoon zonder fusie of opheffing, maar dat mag dan ook wel. Ze is 20 jaar jonger dan onze club: https://www.fcmaense.com/.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen