Voetballoze dagen... 11 mei
maandag 11 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging. Vandaag blikken we terug op een elftalfoto. Het betreft een foto van de A1 uit het seizoen 1990-1991. We ontvingen deze vanmorgen vroeg.

Staand: Marcel van Zeijl (trainer), Marino Kester, Corné Kester, Ron Arendsman, Barry van der Ende, Danny den Breeje, Walter Voskamp, Geert van den Berg (elftalleider) (en de man die telefonisch reserveerde voor aan leuke afsluitende avond bij de Chinees in Naaldwijk onder de naam: Geelllt van den BeLg). Zittend: Arjan Konijn, Stefan Ruis, Rendy van der Ende, Arno Koppenol, Peter van den Berg, Gert-Jan Sosef (Soos).

Het toeval wil dat op deze dag 11 mei onze A1 in 2013 kampioen werd. De teamfoto van toen ziet u via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5654. En er is nog meer s.v. Honselersdijk nieuws van een elfde mei. Namelijk afscheid van een aantal iconen. Kijk maar: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5661. Ook in 2013.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Condubouw