Het 4-stappenplan voor een zaterdagavond vol Honselse gezelligheid
dinsdag 12 mei 2020

Heb je komend weekend nog niets op de planning staan? Niet gek in deze tijd, maar wij hebben de ultieme oplossing voor komende zaterdag. Volg het onderstaande 4-stappenplan, dan zorgen wij komende zaterdag voor de ouderwetse Honselse gezelligheid bij jou thuis in de woonkamer!

Het 4-stappenplan
1. Verzamel een team van maximaal 5 personen
2. Vul het inschrijfformulier in voor de Online Pubquiz
3. Wacht tot zaterdag 19:00 uur
4. Schuif digitaal aan en geniet van de Honselse gezelligheid

Heb je de eerste editie van de Online Pubquiz gemist? Hieronder hebben we alle informatie over de Online Pubquiz op een rijtje gezet, zodat je komende zaterdag goed voorbereid aanschuift.

SCHRIJF JE HIER IN

Teams
Je kunt je voor de Online Pubquiz opgeven in teams van maximaal 5 personen, uiteraard mogen jullie ook een originele teamnaam verzinnen. We realiseren ons dat het in deze tijden niet de bedoeling is om elkaar allemaal fysiek op te zoeken om de quiz op die manier in teamverband te spelen. We hopen dan ook dat alle deelnemers hierin hun eigen verantwoordelijkheid nemen en de opgelegde maatregelen door de overheid respecteren. In de bevestigingsmail van de inschrijving ontvang je tips om op afstand met elkaar mee te kunnen doen aan de Online Pubquiz.

Teamcaptain
De teamcaptain van jullie team is het contactpersoon voor de Online Pubquiz van S.V. Honselersdijk. De teamcaptain ontvangt de bevestigingsmail na de inschrijving en krijgt zaterdag een e-mail met de link die je nodig hebt om deel te nemen aan de pubquiz. Alle teamcaptains ontvangen in de laatstgenoemde mail ook digitale antwoordformulieren die gebruikt kunnen worden om na elke ronde de antwoorden in te leveren.

Inschrijving
De inschrijving voor de Online Pubquiz is geopend tot vrijdag 15 mei 12:00 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving voor de Online Pubquiz, stel je vraag dan per mail naar pr@svhonselersdijk.nl.

Succes met de voorbereidingen!

Advertentie

Prins Group