Voetballoze dagen... 8 mei
vrijdag 8 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, terug naar de laatste competitiewedstrijd van ons eerste elftal tegen Vredenbuch uit Rijswijk op 8 mei 2010.

De voorbeschouwing door de pupil van de week was er toen ook al lang. Later ook spelend in het eerste: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3916. Dat seizoen werd het wel 100 keer gescoord: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3917 met speciale aandacht voor de shirts.

Over shirts gesproken. Ab van Dijk heeft inmiddels 10 klassieke eerste elftal shirts ontvangen. We zoeken er nog eentje met opdruk van Koorneef Supermarkten als sponsor.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group