Inschrijving geopend voor tweede Online Pubquiz: schrijf je nu in!
vrijdag 8 mei 2020

Na het succes van de eerste editie organiseren we op zaterdag 16 mei opnieuw een Online Pubquiz. Neemt jouw team revanche door de prestatie van vorige keer te overtreffen of verrassen jullie iedereen als nieuw team? We zullen de Honselse gezelligheid bij jou thuis in de woonkamer brengen met onder meer een muziekronde, sportronde en actualiteitenronde.

De inschrijving voor de pubquiz is vanaf nu geopend, dus schrijf jouw team direct in! Het aanmelden van jouw pubquiz-team kan door via onderstaande link het inschrijfformulier in te vullen.

SCHRIJF JOUW TEAM HIER IN VOOR DE ONLINE PUBQUIZ

Teams
Je kunt je voor de Online Pubquiz opgeven in teams van maximaal 5 personen, uiteraard mogen jullie ook een originele teamnaam verzinnen. We realiseren ons dat het in deze tijden niet de bedoeling is om elkaar allemaal fysiek op te zoeken om de quiz op die manier in teamverband te spelen. We hopen dan ook dat alle deelnemers hierin hun eigen verantwoordelijkheid nemen en de opgelegde maatregelen door de overheid respecteren. In de bevestigingsmail van de inschrijving ontvang je tips om op afstand met elkaar mee te kunnen doen aan de Online Pubquiz.

Teamcaptain
De teamcaptain van jullie team is het contactpersoon voor de Online Pubquiz van S.V. Honselersdijk. De teamcaptain ontvangt de bevestigingsmail na de inschrijving en krijgt vrijdagmiddag een e-mail met de link die je nodig hebt om deel te nemen aan de pubquiz. Alle teamcaptains ontvangen in de laatstgenoemde mail ook digitale antwoordformulieren die gebruikt kunnen worden om na elke ronde de antwoorden in te leveren.

Inschrijving
De inschrijving voor de Online Pubquiz is geopend tot vrijdag 15 mei 12:00 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving voor de Online Pubquiz, stel je vraag dan per mail naar pr@svhonselersdijk.nl.

Succes met de voorbereidingen!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen