Een bewogen seizoen positief afgesloten
zondag 4 mei 2008

Dat er niets meer op het spel stond afgelopen zaterdag, is maar vanuit welk oogpunt je het bekijkt. Voor de toeschouwers op het zonovergoten Sportpark Tandhof-Zuid bleek dit niet. Honselersdijk speelde vrijuit, kreeg een hele grote kans (Mike Mast miste alleen voor de keeper), maar miste toch wat scherpte.

Vlak na rust werd het 0-1 voor Zwervers en tegen het einde van de wedstrijd waren er nog wat kansen voor beide ploegen. Ook zagen we een rode kaart voor een Zwerver speler. In de 94e minuut viel de bevrijdende 0-2 waardoor Zwervers ook volgend jaar in de derde klasse speelt.

Opvallend: 3 debutaten uit de eigen jeugd in ons eerste elftal.