Voetballoze dagen... 27 april
maandag 27 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal of wat teamfoto's of..... wacht: hoe toepasselijk voor vandaag: onze oranje feesten voor en door de Honselse gemeenschap. Zo maar een greep. Mooi cluppie zijn we toch eigenlijk.

Veel kijk- en leesplezier.

2006: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/1666
2007: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2228
2008: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2737 (met een ijsbaan in de sporthal!)
2009: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3321 (afgelast)
2010: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3849 en https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3909
2011: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/4415
2012: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/4934
2014: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6156

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek