Voetballoze dagen... 28 april
dinsdag 28 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging. Vandaag blikken we terug op een elftalfoto. Het betreft een foto van de A1 uit het seizoen 1982-1983. Nog voor de oude ingang van de kantine, ongeveer op de plek waar nu het terras is. Balkon is er nog steeds.

Van links naar rechts staand: Jan van Marrewijk (leider), Ferry Vijftigschild (aanvoerder), Dick Valstar, Henri Valstar, Jan-Peter Schrama, Gert Ruis, Marko Penning, Dhr. Wubben (shirt sponsor) en Wim Lugtenburg (voorzitter). Zittend van links naar rechts: Bert Schrijver, Arwin Lange, Henk van Staalduinen, Patrick Gardien, Ronald van Venrooij, Hans de Wijs Ben de Koning (trainer).

Zes spelers van dit team hebben het eerste elftal gehaald, waarvan er 2 zelfs meer dan 500 wedstrijden. In het huidige eerste elftal spelen nu twee zoons van een van de spelers op de foto.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de het derde tijdens een trainingskamp? STUUR DOOR! Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap