Nieuw lid voor de Mini Strijppies: Rayan Roosen
donderdag 23 april 2020

Op de laatste dag van 2019 zijn Fred en Sabrina Roosen de trotse ouders van een zoon geworden. Een gebeurtenis die ook voor hen natuurlijk heel bijzonder is. Aangezien Fred en Sabrina al vele jaren lid zijn van S.V. Honselersdijk kan hun zoon Rayan natuurlijk niet ontbreken in de groeiende lijst van Mini-Strijppies.

Wij heten Rayan hierbij van harte welkom als jongste lid van onze vereniging. De komende tijd zal Rayan S.V. Honselersdijk moeten vertegenwoordigen in een onvervalst SVH-Rompertje, maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij snel aan zal sluiten bij de Mini-F-jes en het echte oranje SVH shirt zal dragen.

Wat houdt het Mini-Strijppie lidmaatschap in?
Het Mini-Strijppie lidmaatschap is vergelijkbaar met het Kameraadjeslidmaatschap van Feyenoord en de Kids Club van Ajax: de ultieme gelegenheid om je kind lid te maken van je favoriete club! Het is een mooie manier om je kind al vanaf jonge leeftijd aan de club S.V. Honselersdijk te verbinden. Bij aanmelding is het eerste jaar lidmaatschap geheel gratis en vrijblijvend, na één jaar lidmaatschap ontvang je thuis een brief waarmee het lidmaatschap voor €15 per jaar verlengd kan worden. Bij het bereiken van de leeftijd van 5 jaar zijn er diverse mogelijkheden, waaronder gratis spelend lid worden bij S.V. Honselersdijk of het lidmaatschap omzetten in een lidmaatschap als niet-spelend lid.

Voordelen als Mini-Strijppie
• Bij aanmelding ontvang je een gepersonaliseerde SVH-romper of shirt als welkomstcadeau
• Het eerste jaar lidmaatschap is geheel gratis
• Vanaf je 4e levensjaar kan je gratis spelend lid worden**
• Ontmoet leuke vriendjes en vriendinnetjes op de club
• Je bent vanaf je geboorte lid van de leukste club van het Westland
• Wie weet groei jij uit tot het nieuwe talent van S.V. Honselersdijk...

Lid worden? Dat doe je zo!
Wil je lid worden als Mini-Strijppie? Dan heb je twee mogelijkheden:
1. Stuur een e-mail met de volgende gegevens naar ledenadministratie@svhonselersdijk.nl: naam, geboortedatum en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt.
2. Lever het geboortekaartje van je kind in bij iemand van het bestuur/de ledenadministatie of doe het geboortekaartje in de brievenbus in de gang van de kantine. Vergeet uiteraard niet om ook hierbij het e-mailadres en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt te vermelden.

Wat staat me te wachten na de aanmelding?
Na aanmelding neemt iemand namens de club binnen enkele weken contact op om een bezoekafspraak te maken. We vinden het namelijk leuk om het nieuwe lid persoonlijk welkom te heten en de SVH-romper of het SVH-shirt persoonlijk te overhandigen.

**Dit betreft het omzetten van het Mini-Strijppie lidmaatschap naar een KNVB lidmaatschap. De inschrijfkosten zullen door de club betaald worden, de contributie zal uiteraard wel voor de rekening van het desbetreffende lid vallen.

Advertentie

Solware