Speciale training voor JO19-1 bij Wouter de Kok Fysiotherapie
donderdag 20 februari 2020

Afgelopen week is de selectie van JO19-1 'onder handen genomen' door fysiotherapie Wouter de Kok, binnen de vereniging verantwoordelijk voor de verzorging van de senioren selectie. Door de promotie naar de hoofdklasse na de winterstop wordt niet alleen voetballend meer van de spelers gevraagd, maar ook qua krachtsinspanning.

Na de slijtage-slag van afgelopen zaterdag waarin medekoploper Smitshoek met 4-3 werd verslagen, kwam het goed uit om een keer op een andere manier weer op krachten te komen. Onder leiding van Sven van der Meer, werkzaam voor Wouter de Kok Fysiotherapie, werd in de sportzaal van de gelijknamige fysiotherapie-praktijk een uur lang een parcours afgelegd van verschillende oefeningen. Zelfs de begeleiding van de JO19-1 werd niets bespaard en volop op de proef gesteld.

Uiteindelijk was iedereen flink uitgeput en werd daarmee een verdere basis gelegd om de 2e seizoenshelft een goed vervolg te geven. De JO19-1 wil Wouter de Kok en Sven van der Meer dan ook bedanken voor hun bijdrage deze avond.

Advertentie

Prins Group