Kerstrad 2018: de Kerstrad Party
maandag 17 december 2018

Afgelopen weken is er al veel informatie over het Kerstrad 2018 prijsgegeven. Zo is onder meer op de algemene overzichtspagina alle informatie terug te lezen en is de opzet van het traditionele rad uitgebreid besproken. Vandaag is het de beurt aan het feest dat na afloop van het traditionele rad zal losbarsten in de Sosefhal: de Kerstrad Party.

Tijden
Nadat de mooie prijzen van het kerstrad over alle aanwezigen zijn verdeeld door de presentatoren Rob Thoen en Mark Post is het om 18:00 uur tijd om de dansvloer op te gaan. Zoals gebruikelijk zal dit feest niet alleen een Honsels tintje hebben, maar zal er ook een Kerst-verrassing plaatsvinden. Onderstaande artiesten zullen tot 22:00 uur de Sosefhal op z'n grondvesten laten schudden, waarna we de tent zullen sluiten na opnieuw een legendarische editie van het Kerstrad.

DJ Rob van Veen
De bij iedereen welbekende DJ Rob van Veen zal het feestgedruis vanaf 18:00 uur op gang brengen. Twee jaar geleden maakte DJ Rob van Veen zijn debuut op het Kerstrad, nadat hij al meerdere malen in de kantine tijdens Super Saturday de hele kantine op de tafels kreeg. Dit jaar zal Rob, net als naamgenoot en presentator Rob Thoen, zijn rentree maken op het Kerstrad.

Special Act
Nadat DJ Rob van Veen de start van de Kerstrad Party heeft verzorgd, zal een Special Act de zaal op z'n kop komen zetten. Zoals het bij een special act hoort, zullen we tot het moment zelf geheim houden welke artiest er voor de muzikale verrassing komt zorgen. Eén ding is zeker: spektakel gegarandeerd!

Muntverkoop
Let op: net als vorig jaar kan er aan de bar alleen betaald worden met munten! De munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie, die bij de ingang van de zaal rechtsaf te vinden is. Bij de muntenbalie kan er op 3 manieren worden betaald: contant geld, pinnen of de S.V. Honselersdijk Betaalkaart. Heb je na afloop munten over? Wees niet getreurd, de munten kunnen bij een volgende Super Saturday in de kantine gebruikt worden aan de bar.

Advertentie

jem-id