Informatie Kerstrad 2018
donderdag 29 november 2018

Nog minder dan een maand, dan is het weer zover! Op zaterdag 22 december zal het jaarlijkse Kerstrad weer plaatsvinden op S.V. Honselersdijk. Dit jaar zullen er weer wat dingen veranderen aan het Kerstrad, maar de kern blijft uiteraard hetzelfde: het traditionele rad en een mooi Honsels feestje voor alle leden van de club. Onderstaand is alle informatie terug te vinden over de invulling van het "Kerstrad 2018".

100% Voetbal Online Superronde
Nieuw dit jaar is de online superronde, waarvoor de loten vanaf morgen in de verkoop zullen gaan. In deze ronde worden door 100% Voetbal mooie prijzen gesponsord, die bij de trekking op woensdag 19 december te winnen zijn. De trekking zal live op Facebook worden uitgezonden als mooie opwarmer voor het echte Kerstrad van zaterdag 22 december. De prijzen bij de 100% Voetbal Online Superronde zijn onder meer kaarten voor een Eredivisiewedstrijd, voetbalshirts, een sporttas en nog veel meer!
De loten kunnen vanaf morgen via de website worden besteld, dus zorg dat je de site in de gaten houdt...

Traditionele kerstrad
Om 14:00 uur zullen op zaterdag 22 december de deuren van de Sosefhal worden geopend, waarna om 14:30 de presentatoren en de Kerstdames de zaal zullen betreden. Van 15:00 tot 17:30 zal het traditionele rad weer ratelen als vanouds, waarbij zoals gewoonlijk schitterende prijzen gewonnen kunnen worden. Naast de normale rondes zullen er dit jaar 5 superrondes en 1 teamronde zijn. Het spektakel met het rad wordt halverwege onderbroken met een pauzespel, meer informatie over de mogelijkheid om deel te nemen aan dit pauzespel volgt in de komende weken.

Kerstrad party
Om 18:00 uur is het tijd om de dansvloer op te gaan. De bij iedereen welbekende DJ Rob van Veen zal het feestgedruis op gang brengen, waarna het tijd is voor een Special Act. Uiteraard houden we de Special Act voorlopig nog geheim, stap voor stap zullen we door middel van hints wat meer bekend maken over de artiest! De Kerstrad party zal tot 22:00 uur doorgaan, tijd genoeg dus om er met z'n allen een mooi feest van te maken...

Tafelverkoop
Net als vorig jaar zal tijdens het traditionele kerstrad de zaal gevuld zijn met tafels, ditmaal worden er zelfs speciale houten tafels geregeld om de Kerstsfeer er nog meer in te brengen. Wat wel nieuw is dit jaar, is de mogelijkheid om je plekje in de zaal van tevoren te garanderen. In de komende weken, op een nader te bepalen tijdstip, zullen de tafels in de verkoop gaan waarbij je jezelf en je vrienden van een zitplek in de zaal kunt garanderen. Ook hiervoor geldt: houdt de site en social media kanalen de komende weken goed in de gaten!

Muntverkoop
Ook dit jaar zullen de loten en de consumpties op de dag van het Kerstrad betaald kunnen worden met zowel munten als contant geld. De muntverkoop zal zoals gewoonlijk in de zaal zelf plaatsvinden. Heb je na afloop munten over? Wees niet getreurd, de munten kunnen bij een volgende Super Saturday gebruikt worden aan de bar.

Leeftijds- & alcoholbeleid
Tijdens de gehele dag van het Kerstrad zal de minimumleeftijd op Sportpark de Strijphorst 16 jaar zijn. Dit betekent dat er dit jaar, in tegenstelling tot andere jaren, geen gelegenheid is in het andere gedeelte van de Sosefhal om kleine kinderen te laten spelen. Daarnaast zal er zoals gebruikelijk het NIX18-beleid worden gehandhaafd op ons sportpark. Alcoholische dranken worden alleen geschonken aan bezoekers van 18 jaar of ouder.

Het belooft op zaterdag 22 december opnieuw een dag voor in de boeken te worden, laten we er met z'n allen een groot feest van maken! Heb je vragen over de organisatie van het Kerstrad? Stuur dan een mail naar pr@svhonselersdijk.nl.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek