Kerstrad 2018: het traditionele rad
woensdag 5 december 2018

Vorige week is alle informatie over het Kerstrad 2018 gepubliceerd in één nieuwsbericht. Om het voor iedereen overzichtelijk en begrijpelijk te houden, zullen de komende weken alle losse onderdelen van het Kerstrad 2018 nog uitgebreid uitgelegd worden. We beginnen hierbij met eigenlijk wel het belangrijkste van het hele Kerstrad: het traditionele rad.

Net als vorig jaar bestaat de dag van het Kerstrad, zaterdag 22 december, uit twee delen. In het eerste gedeelte draait alles om het traditionele kerstrad. Om 14:00 zullen de deuren van de Sosefhal worden geopend, waarna om 14:30 de presentatoren en de Kerstdames de zaal zullen betreden. Vanaf dat moment is het mogelijk om loten te kopen voor het daaropvolgende spektakel.

Aantal rondes en prijzen
Van 15:00 tot 17:30 uur zal het rad weer als vanouds ratelen, voor 16 normale rondes en maar liefst 6 superrondes. De prijzen lijken er met het jaar beter op te worden, mede dankzij onze gewaardeerde sponsoren zullen er schitterende prijzen weggegeven worden. In de Superrondes zijn onder meer een TV (49 inch), een minuut gratis winkelen, een fiets en een rondvlucht Westland te winnen.

Presentatoren
Het Kerstrad van vorig jaar was niet helemaal af. De paling was aanwezig, de sfeer zat er goed in en de biertap heeft niet dicht gestaan. Toch ontbrak er iets aan het geheel... We kunnen jullie allemaal verzekeren dat het dit jaar helemaal af zal zijn, want: Rob Thoen keert terug als presentator van het Kerstrad 2018. Vorig jaar was Rob helaas op vakantie, maar dit jaar keert hij met Mark Post aan zijn zijde terug als presentator van het Kerstrad. Het duo kijkt er naar uit om op zaterdag 22 december de zaal weer op z'n kop te zetten!

Teamronde
Naast de normale- en superrondes keert ook dit jaar de teamronde weer terug bij het Kerstrad. In de komende weken is het mogelijk om je per team in te schrijven voor de teamronde, waarbij je als team zijnde 10 loten koopt. Hiermee maak je met je hele team kans op fantastische prijzen. Houd de komende weken de website en onze social media kanalen goed in de gaten om je in te schrijven voor de teamronde!

Pauzespel
Nieuw dit jaar bij het Kerstrad is het pauzespel. De normale- en superrondes worden halverwege onderbroken met een potje bierpul schuiven. Zoals eerder al vermeld is het vanaf volgende week mogelijk om een tafel in de zaal te kopen, zodat je verzekerd bent van een goede zitplaats tijdens het traditionele rad. Bij het kopen van een tafel krijg je direct ook een ticket om mee te doen met het pauzespel. Dit betekent dat er met het bierpul schuiven gestreden wordt tussen de groepen die aan de tafels zitten, met een hele mooie prijs voor de dorstige winnaars... Meedoen aan het pauzespel? Zorg dan dat je volgende week een tafel weet te bemachtigen!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen