Nieuw lid voor DCVH: 11Teamsports
dinsdag 10 mei 2022

In de afgelopen periode zijn de bruisende activiteiten van De Club Van Honsel (DCVH) na een verplichte corona-stop weer uitgebreid tot leven gekomen. Het samenkomen en gezamenlijk organiseren van activiteiten maakt het nóg leuker om een nieuw lid bij de businessclub van S.V. Honselersdijk te mogen verwelkomen. Sinds eind vorige maand heeft 11Teamsports zich aangesloten bij DCVH, waarmee het aantal leden gestegen is tot 65 leden.

De Wateringse vestiging van het bedrijf 11Teamsports is dit seizoen bij S.V. Honselersdijk aangesloten als leverancier van de nieuwe kledinglijn van Robey, die onlangs binnen de club werd gepresenteerd en uitgerold. 11teamsports is zowel in de winkel als online dé nummer 1 voetbalspecialist van Nederland als het gaat om voetbalschoenen, -kleding, -tenues en nog veel meer. Bij de vestiging in Wateringen verwelkomen Frank Krijger en zijn collega's alle voetballiefhebbers graag voor de mooiste voetbalkleding en accessoires.

Hierbij heten we 11Teamsports nogmaals welkom bij de businessclub van S.V. Honselersdijk. We gaan gezamenlijk voor vele sportieve hoogtepunten, in uiteraard een prachtig tenue afkomstig van 11Teamsports.

Advertentie

Zoomin'