Vrijdag 20 mei voetbalclinic Sparta Rotterdam: schrijf je nu in!
woensdag 6 april 2022

Niemand minder dan Sparta Rotterdam komt vrijdag 20 mei naar Sportpart de Strijphorst om een voetbalclinic te geven aan alle jeugdige talenten van S.V. Honselersdijk. Een ware beleving om mee te doen, aangezien de professionele voetbaltrainers het beste uit de jonge voetballers weten te halen.

De voetbalclinic van Sparta Clinics On Tour wordt gesponsord door Blue10, die op deze manier een mooie bijdrage levert aan de ontwikkeling van de jeugd van S.V. Honselersdijk. Uiteraard zal er naast de voetbalclinic nog meer georganiseerd worden om er een mooie avond van te maken, maar daarover volgt later meer informatie.

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de voetbalclinic die op vrijdag 20 mei om 19:00 uur van start zal gaan voor de jeugdige talenten van de JO9 t/m de JO15. Inschrijven kan via de onderstaande link, waarbij je op de site van Sparta Rotterdam terecht komt.

Schrijf je hier in voor de voetbalclinic van Sparta Rotterdam

Heb je nog vragen over de voetbalclinic of de inschrijving voor de clinic? Laat het dan weten via tc-onderbouw@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Condubouw