Nieuw lid voor DCVH: Fruitsolute
donderdag 3 maart 2022

Nu de coronamaatregelen het verenigingsleven weer toelachen kan ook De Club Van Honsel weer vaker bij elkaar komen tijdens en rondom de wedstrijden van ons eerste elftal. De bruisende businessclub van S.V. Honselersdijk verwelkomt naast dit goede nieuws ook nog eens een nieuw lid: Fruitsolute.

Fruitsolute staat voor een doorgaans professionele verwerking van verse vruchten - vanaf de haven tot bij de handelaars. Dit wordt met name mogelijk gemaakt door de specialisering in kiwi's, mango's en avocado's en de voortdurende verdere ontwikkeling: van alle inspectie-, rijpings- en verpakkingsprocessen tot aan de voedingsmiddelenlogistiek - en dat alles uit één hand als de klant dit wenst. Lees hier meer over Fruitsolute.

Een mooier moment om in te stappen bij De Club Van Honsel is er bijna niet, aangezien Fruitsolute meteen aan kan sluiten bij het heropstarten van de sponsor/netwerk bijeenkomsten. We heten Fruitsolute nogmaals van harte welkom bij de businessclub en hopen gezamenlijk een sportieve en succesvolle periode tegemoet te gaan.

Tot snel op Sportpark de Strijphorst!

Advertentie

Prins Group