Dag 2: de supporters op fietstour door Valencia
vrijdag 7 januari 2022

De supporters van S.V. Honselersdijk vermaken zich goed in het zonnige Valencia. Helaas worden zij niet vergezeld door de senioren selectie, maar ook zonder het nodige voetbal vermaken de supporters zich goed. Na een eerste reisdag was het tijd voor een relatief actieve tweede dag.

Lees hieronder hoe de supporters zich vermaken in Valencia!

Dag 2

Vandaag stond de fietstocht door de stad op het programma. In eerste instantie waren er een aantal die niet zoveel zin hadden om te gaan fietsen. Rob wilde eerst niet mee, tenzij iedereen ging. Eenmaal op de fiets was hier niets meer van te merken en werd door onze Belgische gids alles verteld over Valencia. Mitchell hoefde dit keer niet te navigeren, dus we gingen de goede kant op. Onze gids had wel een klein stopwoordje: Oké. Dit hebben wij dan ook heel vaak gehoord.

In tegenstelling tot Benidorm wist Kevin niet wat hij kon verwachten, maar Kevin had nog nooit zoveel foto’s gemaakt op vakantie als deze keer. Hij leek wel een toerist. Helemaal in de war, want Benidorm blijft nummer 1. Hij gaat binnenkort een goed gesprek aan met onze nieuwe voorzitter om te praten over de bestemming van volgend jaar.

Na een behoorlijke inspanning van 3 uur fietsen was het voor iedereen de hoogste tijd om een biertje te drinken. Reisleider Ed wist nog wel een tent, dus het werd Marina Beach Club. De groep zag echter dat dit een of andere Ibiza chique tent was, dus al snel werd besloten om door te lopen en er werd gekozen voor een ander mooi tentje langs de boulevard van Valencia. ’s-Avonds kwam de dochter van onze ex-voorzitter ook even de gezelligheid op zoeken en werd er het nodige genuttigd.

Morgen staat er een stadiontour op het programma om iedereen van de straat te houden. Wij hopen uiteraard dat dit in het Nederlands is, want anders gaat minimaal de helft van de informatie verloren.

Tot morgen!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen