Nog 50 dagen wachten tot 50 jaar Kerstrad...
zaterdag 30 oktober 2021

Vandaag is het precies nog 50 dagen wachten totdat het Kerstrad weer voor de deur staat. Dit jaar is het een speciale editie van het Kerstrad, aangezien het Kerstrad exact 50 jaar geleden is ontstaan in de kantine van S.V. Honselersdijk. Reden genoeg om de Sosefhal met een heus Kerstival nog meer dan ooit op z'n kop te gaan zetten.

In de afgelopen jaren is heel Honselersdijk en omstreken gewend geraakt aan het uitgebreid toeleven richting het Kerstrad. De mijlpaal van 50 dagen voorafgaand aan het Kerstrad is bij velen hét ultieme moment dat de eerste Kerstradkriebels weer opbloeien. Vandaar dat we vanaf vandaag ook weer af gaan tellen naar de grote dag van het Kerstrad, zaterdag 18 december.

Om de Kerstradkriebels nog eens flink aan te wakkeren hebben we hieronder 10 vragen waarvan het hart van iedere Kerstrad-liefhebber sneller gaat kloppen. Zie na het lezen van deze vragen de kriebels nog maar eens onder stoelen of banken te steken... En het mooie is: het antwoord op deze vragen krijg je pas op de grote dag van het Kerstrad.

1. Wie kopt de eerste paling uit de lucht?
2. Hoeveel Kerstdames zijn er dit jaar van de partij?
3. In welke superronde wint Barry Dukker de fiets?
4. Weet Gerard Joling de weg naar Honselersdijk nog te vinden?
5. Hoeveel dagjesmensen staan er voor het hek te wachten?
6. Hoe laat probeert Rob Thoen medepresentator Mark Post voor het eerst te zoenen?
7. Na welke ronde vindt de eerste reparatieronde plaats?
8. Welke prijs wint de schoondochter van de penningmeester?
9. Zien we Koning Kerstrad nog terug op het podium?
10. Hoe laat worden de tafels en stoelen weggeschoven voor het Kerstival?

Nu de Kerstradkriebels weer opbloeien, kan het grote aftellen beginnen. Houd de komende tijd onze website en social media pagina's goed in de gaten...

Tot zaterdag 18 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Prins Group