De bak van Brunt
vrijdag 28 mei 2021

Op 5 februari 2021 werd bekend gemaakt dat Sjaak Brunt met ingang van het seizoen 21/22 terug te vinden is op Sportpark De Strijphorst als herstel-/conditietrainer van de senioren selectie. Tot groot genoegen is Sjaak vroegtijdig begonnen aan zijn klus bij s.v. Honselersdijk. Samen met hoofdtrainer Andre Lourens, 2de elftal trainer Jasper Steringa en keeperstrainer Janco Koole wordt er in deze bijzondere tijd een plezierige invulling gegeven aan de trainingen aan de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Naast het herstel van geblesseerde spelers draagt Sjaak zorg voor de warming-up en laat spelers de benodigde stappen zetten op fysiek en conditioneel vlak.

Hiervoor gebruikt Sjaak pionnen, ladders, hartslagmeters en allerlei andere attributen. Om deze spullen naar het veld te vervoeren heeft de in Hoek van Holland woonachtige herstel-/conditietrainer aanvraag gedaan voor een geschikt vervoersmiddel. Teammanager Henk van Renesse zijn wenkbrauw fronsde toen bleek dat het betrokken bestuurslid Erwin van der Mark dit in de vorm van een kliko gevonden had. Alsof dit niet al erg genoeg was, ging Erwin opzoek naar bijpassende teksten voor op de zijkanten van kliko. De normaal zo ingetogen 2de elftal leider Dick Hendriks was er als de kippen bij om de tekst “De bak van Brunt, wat je je ergste vijand nog niet gunt” voor te stellen. De grootste Sjaak-sympathisant onder de selectie spelers tevens bestuurslid Ricard(i)o van der Zijden kon het niet laten en stelde de tekst “Ik ben de Sjaak” voor. En zo geschiedde het en is Sjaak afgelopen donderdagavond naar eigen zeggen van de initiatiefnemers, “aangenaam” verrast.

De normaalgesproken foto onbewuste Jan van Marrewijk (TC Selectie en JO19) wierp zichzelf geënthousiasmeerd op als fotograaf, om dit heugelijke moment vast te leggen voor in de eeuwigheid.
De berustende maar voor het oog opgetogen Sjaak Brunt nam op aanwijzing van Jan de verschillende poses aan met de kliko, resulterende in onderstaande foto’s.

Hopende op een “normaal” voetbalseizoen 21/22 met een extra fitte selectie, wens ik Sjaak veel succes en plezier met deze nieuwe facilitaire aanwinst.

Met sportieve groet, Anton.

Advertentie

Prins Group