Bestel jouw bier- en/of wijnpakket voor de online proeverij uiterlijk donderdagavond
maandag 9 november 2020

Heb jij zin om komende zaterdagavond weer ouderwets te genieten van de Honselse gezelligheid uit de kantine of de kroeg? Zorg dan dat je meedoet aan de online bier- & wijnproeverij die zaterdag 14 november gezamenlijk door S.V. Honselersdijk en Café Bij 't Hof wordt georganiseerd. Naast de proeverij wordt er voor de deelnemers ook nog een quiz georganiseerd, kortom: een ouderwets Honsels avondje.

Onderstaande bier- en wijnpakketten worden voor de proeverij samengesteld door Café Bij 't Hof:
• Bierpakket
• Wijnpakket witte wijn
• Wijnpakket rode wijn
• Wijnpakket rosé

Naast de bovenstaand genoemde versnaperingen worden de pakketten aangevuld met bijpassende (borrel)hapjes, zodat de deelnemers aan de proeverij niets tekort komen. De pakketten voor de online bier- & wijnproeverij worden samengesteld voor 2 personen en voor 4 personen, en zijn voor €20 per persoon te bestellen.

Bestel jouw pakket uiterlijk donderdagavond
In verband met de voorbereiding van de pakketten is het is tot en met donderdagavond mogelijk om jouw bier- en/of wijnpakket te bestellen. Je bestelt jouw pakket voor de online proeverij door het bestelformulier via onderstaande link in te vullen.

BESTEL HIER JOUW BIER- OF WIJNPAKKET

Daarnaast is het ook mogelijk om bier- en/of wijnpakketten te bestellen bij Café Bij 't Hof, namelijk door contact op te nemen via +31630005838, info@cafehof.nl of via Facebook Messenger.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen een dag een bevestigingsmail. In aanloop naar het online evenement van komende zaterdag 14 ontvang je op hetzelfde e-mailadres een e-mail met meer informatie over de manier waarop je online inschakelt voor de ouderwets avondje vol met Honselse gezelligheid.

Blijf thuis, blijf online
We willen alle deelnemers aan dit online evenement vragen om zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Het evenement is dusdanig georganiseerd dat je je woonkamer op zaterdagavond 14 november niet hoeft te verlaten. Blijf lekker thuis en laat je online verrassen met de Honselse gezelligheid van de bier- & wijnproeverij en de bijbehorende quiz.

We zien jullie komende zaterdag om 20:00 uur graag allemaal vanachter jullie beeldscherm terug, tot dan!

Advertentie

jem-id