Wederom nieuw lid voor DCVH: HekRent
woensdag 16 september 2020

In navolging van Total Green Europe heeft ook HekRent zich met ingang van het voetbalseizoen 2020/2021 aangemeld als lid van de businessclub van S.V. Honselersdijk. Hiermee wordt De Club Van Honsel wederom uitgebreid, nog voordat de competitiestart voor het nieuwe seizoen heeft plaatsgevonden.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, is HekRent gespecialiseerd in het verhuren van drang- en bouwhekken. HekRent is een jong en dynamisch Westlands bedrijf dat hekken voor de verhuur levert in alle denkbare toepassingen. De drang- & bouwhekken zijn op vele manieren in te zetten, in overleg met de klant denkt het Honselse bedrijf graag mee in het afbakenen van een gebied of terrein. De opdrachtgevers van HekRent kunnen er zorgeloos vanuit gaan dat de drang- & bouwhekken correct worden geplaatst op locatie, zodat het evenement of bouwproject op tijd wordt beveiligd.

We heten HekRent van harte welkom bij DCVH. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat we vele (sportieve) hoogtepunten met elkaar mogen beleven.

Advertentie

Zoomin'