Voetballoze dagen... nog maar 7 dagen
zaterdag 1 augustus 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 9 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag plaatsen we een nogal persoonlijk ingezonden verzoek. De brenger is Aad van der Voort. We zien op de plaat de familie van der Voort op het familietoernooi van 12 mei 1994. Zij hebben als familie vele malen meegedaan aan dit jaarlijkse toernooi, gehouden op Hemelvaartsdag. Aad heeft ook nog een aantal jaar in de organisatie gezeten, o.a. met Dick & Cindy Koelewijn, André Penning en Walter de Koning.

Op deze foto staat zijn broer René centraal. Hij was destijds sponsor van het zaalelftal waarin zij speelden. Hij is op 30 juli 2009 op 50 jarige leeftijd overleden als gevolg van een tragisch busongeval in Barcalona. Vandaag op 1 augustus zou hij 62 jaar zijn geworden. Vandaar dat we dit speciale verzoek graag vandaag op 1 augustus willen inwilligen en vieren we zijn verjaardag in gedachten. Proost op "de Van der Voorten" en op René in het bijzonder!

Op de foto staan de volgende “van der Voorten”: Aad, Martin, Lise, Emiel, Gerrit van Dijk (gastkeeper), René (met zijn zoon Maurice), Toon, Rob Verbraken (neef), Dorita, Daniëlle, Peet, Paul, Paul Kuijpers (zwager) en Ruud met een kindje in de arm.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'