Voetballoze dagen... nog maar 8 dagen
vrijdag 31 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 9 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag aandacht voor een pareltje binnen onze vereniging: de G-afdeling. Ooit overgekomen van v.v. Naaldwijk waarvan we de reden van overstap een beetje weten, maar eigenlijk niet willen weten. De komst had overigens nog best wat voeten in aarde en er werd bovendien over gediscussieerd tijdens de ledenvergadering. En dat mag en hoort zo.

Onder leiding van toenmalig voorzitter Jan Bogaard is het toch rondgekomen onder 2 voorwaarden: contributie betalen en in het oranje en wit gaan voetballen (met blauwe kousen a.u.b.!). Nou dat gaat ze van "de G" heel best af onder de bezielende leiding van heel veel vrijwilligers en de familie Hagman in het bijzonder.

Leuke team website hebben ze overigens. En feesten, nou... dat kun je wel aan hen overlaten! Echte S.V. Honselersdijkers! dus. Super! Blijf gezond en binnenkort mogen jullie hopelijk ook weer de wei in.

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap