Voetballoze dagen... nog maar 9 dagen
donderdag 30 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 9 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

We zien volgens ons (maar verbeter als het onwaar is, zo zijn we dan ook wel weer): het laatste kampioenschap ooit van het tweede team en wel in het seizoen 1993-1994. Sindsdien promoveerde een tweede team heus wel eens, maar nooit als kampioen. De namen van toen (zoals gebruikelijk van boven naar beneden en van links naar rechts): Richard "Ruk" Gardien, Ruud Schrijvers, Walter de koning, Patrick Kamp (ook nog ja-ren-lang zaalkeeper geweest), Nicolaï Kom, Emiel "IJsbeer" van der Voort, René Post, Marcel "Jappie" de Brabander. Onder: André "Dre" Penning, Hans van der Vlist, Marcel Noordam, Richard "Klep" Vijftigschild (met zijn kampioenspet-met-klep), Jan de Brabander (1 van de 500+ spelers in 1), Patrick van der Ende, Fred "Jack" Bruin en tenslotte natuurlijk Jan van Marrewijk Senior. Trainer of assistent-trainer is Hans van der Toorn. Poeldijks bedrijf als sponsor, geinig.

Ook hier staan we open voor elke verbetering uiteraard.

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen