Voetballoze dagen... nog maar 13 dagen
zondag 26 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 13 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag talloze inzendingen van diverse mensen, maar helaas zonder wat meer informatie (teamnaam, jaartal en andere gekkigheid). We danken iedereen en zetten het er gewoon op. Mag u in het gastenboek wel vertellen wie we zien deze zondag op foto 1, 2, 3.....nou wie zien jullie? Schrijf maar op a.u.b. in het gastenboek. Wij beginnen:

foto 1: wat was het oude logo mooier, zie die vlag. Kan dit weer het nieuwe logo worden? (ligt er 1 op het dak).
foto 2: net als op foto 1 zien we wederom vrijwilliger Thomas Gram Snelders van de tv systemen. Rest onbekend.
foto 3: ? geen idee, wel heel leuke meiden. Rest onbekend.
foto 4: Peet Verkaart als trainer en Janco Koole als aanvoerder. En ouderwetse konijnenoortjes! Rest onbekend.
foto 5: Uiteraard leider aller-leiders rechts boven: Jan ter Laak. Rest onbekend.
foto 6: Sponsor en scheidsrechter Stanley van Lith en uiteraard trainer Patrick van den Ende. Rest onbekend.
foto 7: Nou roept u maar: namen, jaartal, plaats en waarom 2 bekers? En wie kan de sponsornaam lezen/ herkennen?

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'